Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Anchorage Eagles

brankari:
neda sa povedat ze by vyslovene sklamali (halak splnil ocakavania :thumbsup: ), napriek tomu som v brankarskych stats prehral 1:5 (vyhral som len v shutoutoch, aj to len preto ze ellisa nechal popradcan v sobotu ked vychytal shutout na lavicke) a to ma v konecnom dosledku stalo cely zapas.
vsetko vsak mohlo byt inak, keby... nebyt nestastneho "vystupenia" mika smitha v zapase proti pens (3 goly zo 7 striel za necelu tretinu), mohol som byt konkurencieschopny aspon v kvalitativnych stats SV% a GAA. inak som proti rozbehnutej trojici brankarov popradu (turco, boborovsky, ellis) nemal narok - vyhrali vsetkych 6 svojich startov navyse s kvalitnymi stats

obrancovia:
obrancovia sklamali, aj ked na vysledok zapasu to nemalo velky vplyv. 2 asistencie za tyzden je take minimum co ocakavam od charu a nie vysledok vsetkych mojich obrancov dokopy :hroza: pochvalit ich mozem akurat za bloky, inak to bola bieda

utocnici:
utok ma naopak velmi prijemne prekvapil :thumbsup:
spolu zapisali 31 bodov za 13g a 18a, a to navyse bez hossu a spezzu ktori pre zranenie vynechali vacsinu tyzdna (hossa nejaky cas este chybat aj bude :P)
najviac vynikol heatley (3+4, +6), necakane produktivni boli aj coloradski o´reilly (0+4, +5) a winnok (2+2) ale aj dalsi. dufam ze im forma vydrzi co najdlhsie :thumbsup:

tento tyzden nas caka match proti cepiho mackom, o vitazstvo urcite tvrdo zabojujeme :box:
Och boze :bitka3: :hroza: :!: . Tento tyzden hrajem s Kikom a out su Parise a ktomu este ja Briere, ktory dostal distanc :x . DTD je aj Letang ale tak hadam to bude okej :idea:
Brankari:

Nemozem byt velmi spokojny..stacilo to vsak na vyhru 3:2

Obrancovia:

Taktiez nic moc tento tyzden...obrana je moja najvecsia slabina..tak priemerne zahrali viacery

Utocnici:
Velmi slusne Sharp(2+2),Morrison(2+1) a nesklamali Halpern,Gaustad ci Madden

celkovo tento tyzden nebol nic moc napriek tomu vyhra 10:3...ale keby som hral zo silnejsim superom tak myslm ze by som nevyhral
Hodnotenie Boston Bears

Brankari :thumbsdown:
Nie je co hodnotit - neodohrali jediny zapas :hroza:

Obrancovia :thumbsdown:
Ciastocne spokojny s Hamrlikom a Lydmanom. Moc bodov nepobrali, ale dobre hitovali a blokovali. White -4, cele zle. Calaiacovo sa musi vyrazne zlepsit - jeden BLK je sakra malo.

Utocnici :thumbsdown:
Bieda obrovska. Vyzdvihnut mozem jedine Stolla s 5 bodmi a peknou zbierkou hitov, blokov a buly. Sest utocnikov neziskalo ani bod a radsej ich ani nechcem menovat.
Po vyhre 14-1 si tezko muzu stezovat :) Redy me poslal celkem zajimavy navrh na trade, ale po tom co jsem se zvabil Stamkose a Ducheneho jsem musel odmitnout. Navic Plekyho jsem mel i v lonske vitezne sestave jako jednoho ze dvou hracu takze je v tom i troska sentimentu :)
Parise out na 3 mesiace. Fakt "dobrá" správa :x :bitka3:
Tomu říkám trejd :lol2:
Po konzultaci se Stevenem mám zájem o team ''Jedovatí hadi'' který je údajně volný.
mam taky problem...1.10 dal Halpern 2 goly...nema sa to priratat ku tomuto rozohranemu zapasu?? lebo ma 0golou
Poslal som mail šéfom :D Yahoo Fantasy NHL s požiadavkou o výmenu manažérov. Ja sám nemám možnosť ich vymeniť, jedine že by ten pôvodný manažér spolupracoval, čo on nerobí. Mali by to vybaviť do 2 dní. Uvidíme čo z toho bude. Snáď sa to podarí a liga bude opäť kompletná.
Tento tyzden hram vyrovnanu partiu s Popradcanom... dufam, ze ju vyhram :wave:
Mám 3 (mozno 4) protesty proti trejdu medzi Denverom a Snakes. D. Moore+P. Martin za P. Stastneho.
Ak sa to ešte niekomu nepozdáva, pošlite mi PM, alebo podajte protest cez Yahoo, alebo napíšte sem alebo to dajte inak najavo nejako inak. V každom prípade, ak sa do zajtra večera nenazbiera aspoň 10 protestov, ten trejd bude schválený.
pytam sa eset raz...preco mi nepriratalo 2 goly za Halperna 1.10.2010
Antonor píše:pytam sa eset raz...preco mi nepriratalo 2 goly za Halperna 1.10.2010
ved 1.10. sa hrala este len pre-season.
V tu doba se NHL nehrala, tak asi proto :)

EDIT: byl si rychlejsi arek
kurnik zly datum som dal :D ...ale uz som nasiel v com bola chyba
brankari
tento tyzden im moc nevysiel...1:5 prehra v brankarskych statistikach

obrancovia
skvely Visnovsky (1+4)...ostatny priemerne vykony...viac som cakal od Orpika a Shultza

utocnici
opet velmi pekne Henrik Sedin (2+3)...ostatny slabo co sa tyka bodov...slabucky Sharp...-8 je silna kava...cakam ci sa prebudi k lepsim vykonom Elias a hlavne Doan...1+2 v 12 zapasoch to je mizerna statistika...dufam ze sa po zraneni chyti Pominville a vobec to nejde ani Hechtovi

napriek priemernemu tyzdnu a slabemu vykonu brankarou sa podarila vyhra 7:6
Anchorage Eagles

ani sa mi to velmi nechce hodnotit - cele zle :-P
no ale tak aspon strucne

brankari:
po minulotyzdnovom fiasku sa to v brane obratilo o 180° :thumbsup: halak pokracuje vo vybornych vykonoch, pridal sa aj smith, aj ked v jeho pripade to bolo bez vitazstiev - stacilo to vsak len na prehru 2:3 v brankarskych stats. v kvantitativnych stats (zapasy, vyhry, zasahy) mala totiz cepiho dvojka luongo-khabi navrch, no a v shutoutoch sa zrodila remiza 1:1

obrancovia:
slabsi priemer - najma v produktivite. spolu iba 4 asistencie, co je sice zdvojnasobenie oproti minulemu tyzdnu :D :hroza: , ale od spokojnosti mam stale daleko :P
klesla potesil aspon 6 pluskami, phillips 10 hitmi a 7 blokmi, chara 8 blokmi
celkovo ale od obrany ocakavam do buducnosti viac

utocnici:
cele zle, cele zle :hroza: :verysad:
po minulotyzdnovych hodoch prisiel bruchabol az strach :doh:
konecna bilancia 3 goly + 8 asistencii :thumbsdown:
standard si odviedli len spezza (1+3) a koivu (0+3, 2 PPP)
okrem nich heatley 1+1 a dvojica tucniakov kunitz - dupuis si pripisali prvy gol a druhy asistenciu. koniec, zhasla fajka, viac toho tento tyzden nebolo :ja_neviem:

vysledna prehra 5:11 je vzhladom na tu mizeriu este pomerne celkom dostojna :P
Chicago Villans

Brankári: :good:
Backstrom jedným slovom - EXCELENTNÉ! Taktiež nesklamal Theodore, ktorý mal priemer 2 góly :thumbsup:

Obrancovia: :good:
Najlepším obrancom týždňa bezkonkurenčne Mike Green, nazbieral dokopy 4 body. Za TRI góly a 1 asistenciu. Taktiež si pripísal SHP a GWG :thumbsup: Robidas taktiež dobre, ďalší lepší priemer.

Útočníci: :good: .
Prekvapením bol jednoznačne Samsonov
(1+4) a Stalberg (1+3). Konečne ale zabrala hviezda tímu Eric Staal, ktorý získal 4 body. Ďalší hráči taktiež celkovo spokojnosť. Veľa očakávam od novej posily Patricka Kana, uvidíme čo prinesie do tímu :thumbsup:
Legendarny Nodl sa dostava do hry! Uvidime ho v drese Philadelphia Lions :clap:
Skorpion píše:Legendarny Nodl sa dostava do hry! Uvidime ho v drese Philadelphia Lions :clap:
:D počul som niečo o tom Nodlovi, ale neviem presne, čo sa vlani stalo... nepriblížite mi tú historku :?: :)
To bolo tak, všetci sú plne sústredený na draft. Končí sa siedme kolo...Campbell, Eriksson, Hartnell a Frolík. Nasleduje prvý výber 8. kola, na rad je mide. Trvalo to veľmi dlho. Nieť sa čomu čudovať, veď v hre ešte boli hráči ako Backes, Brown, Smyth alebo Timmonen. Bežia posledné sekundy a Springfield vyberá... Andreasa Nodla. Nastalo krátke ticho a potom :lol3: :lol3: spolu so sprškou vulgarizmov od GM Springfieldu, že čo mu to ten autopick vybral. Môj skromný názor je, že chyba autopicku to nebola, ale midemu to nepovedzte. :D
Lukas33 píše:To bolo tak, všetci sú plne sústredený na draft. Končí sa siedme kolo...Campbell, Eriksson, Hartnell a Frolík. Nasleduje prvý výber 8. kola, na rad je mide. Trvalo to veľmi dlho. Nieť sa čomu čudovať, veď v hre ešte boli hráči ako Backes, Brown, Smyth alebo Timmonen. Bežia posledné sekundy a Springfield vyberá... Andreasa Nodla. Nastalo krátke ticho a potom :lol3: :lol3: spolu so sprškou vulgarizmov od GM Springfieldu, že čo mu to ten autopick vybral. Môj skromný názor je, že chyba autopicku to nebola, ale midemu to nepovedzte. :D
:cool: :lol3:
:dup: Vsak vy sa dosmejete :wave:
kanter píše:Tento tyzden hram vyrovnanu partiu s Popradcanom... dufam, ze ju vyhram :wave:
Tak este mi treba vyhra u brankarov a budem spokojny..

Tiez by som povedal,ze je to velmi vyrovnany zapas a nervak az do konca :)
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG