od
dunim » úte 05. lis 2013 08:07
tak zhodnotenie minuleho zapasu. vyhra 2x po sebe po prisernom zaciatku sezony. 11:3 s alberta oilers. vysoke skore mi pomohlo sa odlepit zo zostupovych priecok, aj ked to tam je nabite a bodove rozdiely minimalne. superovi zlyhala ofenziva na plnej ciare, tam problem nebol, napriek mojim nic moc 5 ppp. v zavere si este pokazil aj +/-. takze v hracskych stats ma porazil len na fw co ma porazi kazdy(bloky boli tesne, skoro to super dotiahol,ale mal som tam dost rezervu pred poslednym dnom). goalie stats boli 2-2-1 co mi vyhovuje, hlavne ked superov schneider bol zraneny a mne chytal brodeur-a to vyborne.
plusy: bodovy prispevok skoro od kazdeho..najproduktivnejsi kane mal len 2+2, druhy v poradi hamonic 1+2 a ostatok mal max dva body(celkovo 32bodov). prebral sa konecne brown 1+1 a 15 hitov, edler potesil so 16 strelami a 13 blokmi, potesili aj prebereajuci sa bouchard so stewartom, ci uzdraveny penner, ktory boduje pravidelne. ako plusy do buducna su, ze setoguchi hra prvy utok u jets a nichushkin v dallase, takze tam mozem ocakavat tiez bodove zlepsenie.
minusy..slaby tyzden mal ruutu -5 a 0 bodov, ale zas hituje aj blokuje.a viac bodov cakam od berglunda.
celkom sa mi chytil McClement z fa, hra dost minut a teraz pri zraneniach v tor by mu mohli pribudat body a aj gleason(11hit, len teraz zranenie). tak ma trochu stve, ze nemam koho pustit k vode kvoli volnym hracom.
teraz zacal zapas proti boston bears..v branke si neskrtnem, iba ak by mi odchytali g 2 zazracne zapasy a ostali sediet,takze mi musi jednoznacne zabrat ofenziva a pre priaznivy vysledok by sa zislo aj stastie v tych nahodnych kategoriach(na shp mam potencial tak dufam). vysledok tazko predvidat ale tak na konci tyzdna byt so superom natesno okolo +/- 2 kategorii, tak by bola spokojnost, vzhladom na jeho silu v brane.