Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

:gol:
zial tento tyzden mi rozpis neprial 6:7 je celkom sklamanie s OHLUNDOM ked zoberiem do uvahy ze v GK stats som opet dominoval (4:1)

:plus:
Killorn po preradeni do prveho utoku 2+3, +5 a to som ho uz chcel vymenit dokonca som mal uz ponuku poslanu
Backstrom 3+1
Kessel 2+2 to ale treba podotknut ze vsetky body mal v jednom zapase v dalsich dvoch uz nebodoval
Moulson 2+2 chytil sa v Buffale celkom dobre

opet a zase aj tento tyzden GKs :poklona:
Harding 2 vyhry v dvoch zapasoch 1.50, 94,0%, SHO (sezonne stats 1.10, 95,0%, 2SHO)
Giguere jeden zapas jedna vyhra 1.00, 96,7% (sezonne stats 0.75, 97,7%, 2SHO)

:minus:
Gaborik, Bailey bez bodu a Stafford to ma nahnute (1+2,-5 od zaciatku sezony)

dalsi tyzden ma caka SF PartyCrashers a potreboval by som uz vyhrat
my sme spolu nehrali :) Ja som hral s petrikom :plac:
rofl to co som napisal :slap:
predbehol ma ja druholigista cepi. To je uplne v pr... :slap:
Tááák a vyhdila som Kopeckeho, idem sledovat co sa stane :lol2: :lol2: :lol2:

ak ozije bodovo a hrne, tak tuto sezonu som yahooacky zakliata :cry:
tak zhodnotenie minuleho zapasu. vyhra 2x po sebe po prisernom zaciatku sezony. 11:3 s alberta oilers. vysoke skore mi pomohlo sa odlepit zo zostupovych priecok, aj ked to tam je nabite a bodove rozdiely minimalne. superovi zlyhala ofenziva na plnej ciare, tam problem nebol, napriek mojim nic moc 5 ppp. v zavere si este pokazil aj +/-. takze v hracskych stats ma porazil len na fw co ma porazi kazdy(bloky boli tesne, skoro to super dotiahol,ale mal som tam dost rezervu pred poslednym dnom). goalie stats boli 2-2-1 co mi vyhovuje, hlavne ked superov schneider bol zraneny a mne chytal brodeur-a to vyborne.

plusy: bodovy prispevok skoro od kazdeho..najproduktivnejsi kane mal len 2+2, druhy v poradi hamonic 1+2 a ostatok mal max dva body(celkovo 32bodov). prebral sa konecne brown 1+1 a 15 hitov, edler potesil so 16 strelami a 13 blokmi, potesili aj prebereajuci sa bouchard so stewartom, ci uzdraveny penner, ktory boduje pravidelne. ako plusy do buducna su, ze setoguchi hra prvy utok u jets a nichushkin v dallase, takze tam mozem ocakavat tiez bodove zlepsenie.

minusy..slaby tyzden mal ruutu -5 a 0 bodov, ale zas hituje aj blokuje.a viac bodov cakam od berglunda.

celkom sa mi chytil McClement z fa, hra dost minut a teraz pri zraneniach v tor by mu mohli pribudat body a aj gleason(11hit, len teraz zranenie). tak ma trochu stve, ze nemam koho pustit k vode kvoli volnym hracom.

teraz zacal zapas proti boston bears..v branke si neskrtnem, iba ak by mi odchytali g 2 zazracne zapasy a ostali sediet,takze mi musi jednoznacne zabrat ofenziva a pre priaznivy vysledok by sa zislo aj stastie v tych nahodnych kategoriach(na shp mam potencial tak dufam). vysledok tazko predvidat ale tak na konci tyzdna byt so superom natesno okolo +/- 2 kategorii, tak by bola spokojnost, vzhladom na jeho silu v brane.
Uff, tak so skorpim sa vsetky “papierove predpoklady” obratili naruby :D
Utok, od ktoreho som si vela sluboval vyhorel na celej ciare a tesne vitazstvo 7-6 mi nakoniec vybojovali brankari, od ktorych som proti kombu rask-fleury vela necakal… nakoniec ale aj vdaka dobre nacasovanemu trejdu crawforda (do stredajsieho odchodu stihol 2W + solidne stats) som v brane vyhral 3-1.
Biedu v utoku nakoniec aspon ciastocne minimalizoval az v uplne poslednom zapase celeho tyzdna tromi asistenciami nino niederreiter, vdaka comu som otocil Acka aj body. V goloch som prehral o 1. Na zaciatku tyzdna som necakal ani prehru v PPP. Na tu biedu co tie moje matohy vpredu predviedli je ten tesny win darom z nebies, ktory samozrejme vsetkymi desiatimi beriem.

Tento tyzden dalsi tazsi kaliber Heny :hmm:
Ak Thomas vydrzi na IR tak Henymu v branke zostane len quick a LA hra tento tyzden len 2 zapasy… mohol by v jednom nastupit scrivens :petrik:
u mna maju blues zapasy 3, hadam z nich aspon 2W daju :pray:
utok si uz po minulotyzdnovom fiasku netrufnem predpovedat :giggle: necham sa prekvapit
Hned ako vyhodim Bellemora s IR statusom, naskoci hned do zapasu. Kto chce zdraveho Nasha? Asi ho dropnem..nech si chudak zahra :hahano:
Frederik Andersen (1.00, 97,0%) a vyhra k tomu :cool: tak mam tretieho golmana a Lindbacka som kopol do prdele
konečne sa mi prebrala spiaca princezná a.k.a. M. Koivu, 1+2, len tak ďalej :cool:

Len ma začína s*ať Niemi :nervy:
AndyF píše:
dejf píše: :king: 2W, GAA 1.02, 96,4%, 1 SO :wink2: Zdravím Andyho
Jo jo, proti nejzoufalejsim zoufalcum :cool:
Emery ma taky SO, uz mu pisu nominaci na Vezinu :yes:

Ve ctvrtek hraji Rags s Pens, nezapomen Obrázek nasadit!
:kajo: Ještě něco?
Obrázek
Mne by nepomohlo momentalne ani keby mam tohto chlapika v zostave
Obrázek
:hmm: a nech queen dejfovi tie dva body vychytá, ak ostane výsledok aspoň taký, ako je teraz :ciga:
Redy, ty Rom jeden neotesany :!: Ako si si dovolil vziat mi Petersa?! Kde mam teraz nahrabat G appearances? Z toho vyvodime dosledky v DD :petrik:
kajo píše:Z toho vyvodime dosledky v DD
:kajo:
popo :popi: tak ja dropnem hraca, aby som si vzal omarka, a on mi ho uz ukradol ten poliak :bitka3:
No super, kým bol Peters u mňa mal bilanciu 0-5 tak som ho okamžite po Schneiderovom príchode vykopol a odvtedy dostal 1 golik v 2 zápasoch, teraz dokonca vychytal pre Redyho SO zrovna ked hrá proti mne :hroza: . V poli je to tiež zatial slabé, vyzerá to teda na prehru a to by som mu minulý týždeň riadne naložil :roll:
:jn:
dostavam :spank: az to pekne nie je :popi:
Kua, uz druhy tyzden po sebe bieda v utoku :hmm: :panika: tak takto teda nie vazeni :!:
Ako prvy si to odskakal invisible versteeg, Ohlund mi nanho poslal ponuku tak som radsej suhlasil, kedze sa v najblizsom zapase tak ci tak zrani :giggle:

Kvikov SO mi dnes tiez velmi do karat nezahral, tento match ma zatial vsetky predpoklady skoncit pre mna katastrofou… ale sanca na cca vyrovnany vysledok stale zije, uvidime co moje matohy predvedu cez vikend :hmm:
No ty voe, pro mě to taky vypadá na debakl. Moji hráči tak nějak zapomněli, že hlavním úkolem v hokeji je docílit branky. Takovouhle rychtu jsem snad dostával naposled před dvěma roky od Popvodníka. :hroza:
:ciga:

ale aj moji hráči akosi málo gólov dali tento týždeň a už druhý týždeň žiadny gól môjho hráča nebol víťazný :slap:

Niemi tento týždeň :hroza:
zatial jalovy utok a v brane je to sice ok ale Sellyho brankari vyhravaju a ide na nich dost striel no nevyzera to ruzovo...tyzden co tyzden je to slabe v utoku..hlavne ze v prvom matchi to bolo na body 61:37 to si nemohli tie body rozlozit na viac tyzdnov nie vsetko mrdnut behom necelych dvoch tyzdnov? :scare:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS