Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Masona jsem vyměnit chtěl, ale ty další dva to je Epic Fail, to nevím jak jsem dokázal přijmout :-D Prosím zrušit :-D
TT1905 píše:Masona jsem vyměnit chtěl, ale ty další dva to je Epic Fail, to nevím jak jsem dokázal přijmout :-D Prosím zrušit :-D
Ja som ti ponukal za Briera Pennera a Cullena, myslim, ze je to ovela vyhodnejsie ako tento tu trejd. Tak porozmyslaj :?

Vcera bol piatok a ked nam TT povie, ze bol vonku s kamoskami :angel: tak vieme :D
Ne, TT byl za přítelkyní v Žilině :D
hmmmtak ja som dost uvazoval ci poslem hlavne ten trejd Doan Nichol za Briera....myslim ze Doan je schopny sa chytit a mat dost bodov a Nichol dava dost bodov v SW a aj hity dobre dava+nieco hodi do SOG...skusim to risknut...a sa uvidi
a trejd Hecht-Kopecky tiez moze dopadnut vselijako...Kopecky sice dobre zacal ale neviem ci sito udrzi...naopak Hecht zacal dost zle ale ma potencial na dost bodov...a co sa tyka tretieho trejdu...tak brankari su dost specificka skupina...tam sa to nemusi vobec vyplatit
ale je to len hra tak treba skusat
Nestacilo to vysvetlit do jedneho prispevku?

Inak skusas ozaj dobre (niekto sa ocividne chyti) , ta ponuka mne ma dost pobavila :thumbsup:
stacilo...nabuduce sa budem snazit to dat do jedneho...ved preto hovorim...treba skusat
Nedalo by sa to zvysit aspon na 10 FAs na tyzden?

Dakujem.
Obajvil sa protest proti trejdu Fort Worth (CH. Mason) do Chicaga Destroyers (Biron+T. Brent). Niekto ďalší má výhrady?

Bol akceptovaný ďalší trejd. Fort Worth (Briere+Neil) do Villans (Cullen+Penner). Nejaké protesty?
Můžu se zeptat na oddůvodnění protestu? :?
TT1905 píše:Můžu se zeptat na oddůvodnění protestu? :?
este keby sa lundqvist zranil na dlhu dobu a biron by sa stal jednotkou rangers tak budiz, ale takto mi to pripada ze prakticky zadarmo niekomu darujes pravidelne chytajucu brankarsku jednotku :-P :?
Mason a jednička :lol2:
Uff tak cepi ma poriadne potrapil ale nakoniec som to v posledny den dokazal otocit, bol to paradny zapas :good:
Ani jeden moj brankar nezasiahol za cely tyzden do hry :hroza:
petrik mason nieje jednotka
neviete niekto ako umiestnim hraca na IR? chcem usetri miesto...lebo myslim ze jedneho hraca mozeme dat na IR
Antonor píše:neviete niekto ako umiestnim hraca na IR? chcem usetri miesto...lebo myslim ze jedneho hraca mozeme dat na IR
v my team si daj zobrazenie "classic" namiesto "drag&drop" (najdes to dole) a potom ti pojde dat hrac na IR.
petrik píše:
TT1905 píše:Můžu se zeptat na oddůvodnění protestu? :?
este keby sa lundqvist zranil na dlhu dobu a biron by sa stal jednotkou rangers tak budiz, ale takto mi to pripada ze prakticky zadarmo niekomu darujes pravidelne chytajucu brankarsku jednotku :-P :?
Presne toto je dôvod aj toho prvého protestu.

Nechal som na lavičke Raycrofta a on vychytá nulu. :hroza: Pôvodne som ho mal namiesto Hillera v zostave, lenže potom som našiel, že bude chytať Lehtonen a dal som do na lavičku. :hroza:
tak s tym dovodom nesuhlasim lebo Mason nieje jednicka...tam sa skor o tu jednickubojuje....skor Pavelec....arek diks
Biron je jasna´dvojka zas. A určite neodchytá toľko zápasov čo Mason.
Mě je to fuk, pro mě za mě ten trejd taky zrušte když se vám nelíbí :lol2: Stejnak to nehraju a je mi to putna :lol2:
troch hracov mam DTD (Meszaros, Jurcina, Ballard) a dvoch IR (Salo, Burrows) :scare:
Chicago Villans

Brankári: :good:
Opakujem sa ale je to tak. V bráne má miesto jedničky viac ako jasné Backstrom. V tomto týždní chytal 3 zápasy a skvelý priemier 1,62 a 94,3. Stále je na IR Laclaire čo premňa znamená, že sa musim spoliehať len na výkony Backstroma a Theodora, ten však takmer nechytá.

Obrancovia: :good:
V obrane zabral Jack Johnson, ktorý získal šesť asistencií a pridal ktomu 8 hitov a 7 blokov. Konečne sa v parádnom svetle ukázal Mike Green 1+3. Nezaostal ani Kris Letang - 1+2. White a Greenetaktiež potešili a to napriek tomu, že nezískali ani bod vzal som ich však pre bloky a hity.

Útočníci: :thumbsdown:
Jasná opora útoku bol Alfredsson, ten získal 4 body. Prekvapením bol premňa Stalberg, ktorý získal 1+1. Sklamanie jednoznačne Penner, Eric Staal, Parise, Filppula, Whitney a veľa ďalších. Veď v štatistiky Góly som prehral na celej čiare. Dal som úbohých 5 (ztoho 2 dali obrancovia a 2 Alfredsson). Hlavne, že som vyhral lebo deň pred ukončením zápasu som prehrával v pomere 7:6 ale nakoniec som to obrátil na 8:6 čo ma veľmi teší. Parise je zrejme out na dlhšiu dobu takže to bude veľká strata.
Phoenix Coyotes

Brána:
Ok

Obrana:
Ok

Útok:
Ok

Viem, že som vyhral 8:7, čiže som spokojný..
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG