Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Trejdy

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

arek píše:ale je tych trejdov teraz, komisia ma co robit :jn:
Teda fakt, ze ich je! Ziadne sranie, rozhodovat o trejdoch sa mi nechce, vsetko zrusit :D :sarcasm:

No idem sa na to mrknut
Lukas33 píše:
petrik píše:
tak som skusil chlapcom co tuzia po zmene na brankarskom poste ponuknut kombo brodoor-stastny

arekovi za ward+grabovski
lukasovi za zetterberg+roloson

som zvedavy na reakcie (kto prv prijme ten prv melie... :D )

a pri prilezitosti threeormoreovho zranenia som stiahol z FA markstroma :yes:
Tak som to prijal. A že som ja blbec zabudol na Markstroma, keď viem že Theodore je zranený. :slap:
:serus:
aspon o jedneho coloradaka menej v time :-P
mozem to brat tak ze dnes este tie trejdy schvalene nebudu a stastny s broderom este dnes hraju u mna?
Presne tak. Treba dať priestor na prípadné sťažnosti.
rovnaka otazka - budu trejdy schvalene este dnes?

osobn by mi vyhovovalo keby boli trejdy schvalovane pokial mozno v doobednajsich hodinach (stredoeuropskeho casu) aby mal clovek do vecera cas si upravit zostavu...
ak by sa napr. trejdy schvalili po 22:00 tak vela manazerov by to zaregistrovalo az na druhy den...
:scare: je vidiet, ze bol Silvester :giggle: :oslava: GM´s to zobrali pekne zostra :D

no nic, na to si potrebujem asi trosku sadnut :D trejdy, ktore boli doposial odklepnute, k nim som vyhrady nemal
petrik píše:rovnaka otazka - budu trejdy schvalene este dnes?

osobn by mi vyhovovalo keby boli trejdy schvalovane pokial mozno v doobednajsich hodinach (stredoeuropskeho casu) aby mal clovek do vecera cas si upravit zostavu...
ak by sa napr. trejdy schvalili po 22:00 tak vela manazerov by to zaregistrovalo az na druhy den...
Až zajtra doobeda budú, oficiálne máme čakaciu dobu nastavenú na 2 dni. Samozrejme sa to dá urýchliť, ale väčšinou nechávam priestor na tie protesty. S ranným schvaľovaním nemám problém.
taakze :protest: som akurat proti trejdu

Kane, Ryder, Oshie, Enroth / Dupuis, Fowler, Frolik, Reimer

to ste obaja museli mat kolko promile v sebe :D teda Rev :cosi: mne pride dost usmevny :)
ano, je tam Reimer (ved Lehtonen + Quick to isti, takze jeho strata absolutne neboli) + zraneny Dupuis.....na strane druhej hraci ineho rangu, Kane, Ryder, ci Oshie....neviem preco, ale ma napadlo, ze tento trejd bol zrieseny aj v ramci akehosi kamaratsva, typu, Rev v podstate bez sance na PO, Joe on tvrdo bojujuci... ;) len ma neukamenujte :tomato: som sa rozhodol byt od Noveho roka tvrdy, nekompromisny :D
sorry chalani, ale mne sa tento trejd nepaci :nono:
cepi píše:taakze :protest: som akurat proti trejdu

to ste obaja museli mat kolko promile v sebe :D teda Rev :cosi: nazvem to takto, ze mi pride dost usmevny :)
ano, je tam Reimer (ved Lehtonen + Quick to isti, takze jeho strata absolutne neboli) + zraneny Dupuis.....na strane druhej hraci ineho rangu, Kane, Ryder, ci Oshie....neviem preco, ale ma napadlo, ze tento trejd bol zrieseny aj v ramci akehosi kamaratsva, typu, Rev v podstate bez sance na PO, Joe on tvrdo bojujuci... ;)
Dupuis je DTD a trénuje, čiže to nie je nič vážne a je to lepšie, ako keby som mu dal McArthura .... a navyše brankári sú špecifický artikel, ak si si nevšimol minulý týždeň :jn:

A aký Quick? :sok: niekto iný má asi pár promile v sebe :nono: Ja mám len Berniera :protest: takže po tom trejde mi ostane jedna jediná jednotka :bee: a ak som správne pochopil, tak Rev chce ešte čo to spraviť s tým výsledkom a chce každý týždeň urvať všetky goalie stats :ja_neviem:

A že ty si pred časom pustil Reimera za pár grošov, ja za to nemôžem, teraz ako vidno brankár má dvojnásobnú cenu, než hráč do poľa, to platí pri všetkých trejdoch, vrátane môjho, ktorým som získal Lehtonena :klobuk_dole:
cepi píše:taakze :protest: som akurat proti trejdu

to ste obaja museli mat kolko promile v sebe :D teda Rev :cosi: mne pride dost usmevny :)
ano, je tam Reimer (ved Lehtonen + Quick to isti, takze jeho strata absolutne neboli) + zraneny Dupuis.....na strane druhej hraci ineho rangu, Kane, Ryder, ci Oshie....neviem preco, ale ma napadlo, ze tento trejd bol zrieseny aj v ramci akehosi kamaratsva, typu, Rev v podstate bez sance na PO, Joe on tvrdo bojujuci... ;) len ma neukamenujte :tomato: : som sa rozhodol byt od Noveho roka tvrdy, nekompromisny :D
joe sa tusim vyjadroval v zmysle ze ponuku na tento trejd mal na stole uz davnejsie, chapem to teda tak ze ho navrhol Rev...? mne sa to za reimera tiez zda byt dost preplacanie, ale rovnako sa mi zdal aj ten predchadzajuci joeov trejd za lehtonena... a ostatnym sa zdal OK
takze mozno je chyba u mna :D
v pohode Joe, ale pride mi, ze za tento balicek mohol a mal Rev ziskat, ci pytat podstatne viac....bez debaty, ze za G sa plati, tento stats castokrat rozhoduje o uspesnosti GM´s, zisk kvalitneho G musi aj nieco stat, nieco prihodit, pribalit, ale zas Reimer nie je Thomas, Quick, ci Lundqvist, takze ta kompenziacia mi pride dost nizka.....

proti ostatnym trejdom, som vyhrady nemal

Winipeg, ferova ponuka, najmä ten Kunitz stoji za zvazenie, ale Sharpyho som si tahal tusim uz v 2.kole, zachytil som aj ustipacne poznamky pocas live drfatu, ze ci to omylom :D ale ako je vidiet, vedel som do coho idem a Sharpyho som v time mat chcel, takze musel by som tuuho zvazovat :)
cepi píše:v pohode Joe, ale pride mi, ze za tento balicek mohol a mal Rev ziskat, ci pytat podstatne viac....bez debaty, ze za G sa plati, tento stats castokrat rozhoduje o uspesnosti GM´s, zisk kvalitneho G musi aj nieco stat, nieco prihodit, pribalit, ale zas Reimer nie je Thomas, Quick, ci Lundqvist, takze ta kompenziacia mi pride dost nizka.....
a to nehovorím, že v packu som mal aj ponuku na Seguina, ale to som nechcel akceptovať už, aby to nebolo primoc :nono: a pôvodne medzi odchádzajúcimi hráčmi bol McArthur, nie Dupuis, pričom je jasné, že Penguin je hodnotnejší než máslo
myslim si, ze to s tym ne/odobrovanim trejdov trochu prehanate. Pokial si dobre spominam, komisia bola vytvorena na zaklade nepeknych trejdov z minulej sezony, ked nehrajuci GMs bez sance na PO lacno predali svoje hviezdy. Nevznikla komisia kvoli tomu, aby zabranila takymto extremne nevyvazenym trejdom? Lebo sa mi zda, ze teraz mate problem uz s hoci mierne nevyrovnanym trejdom. Ale koho to zaujima? Ved pokym su obaja GMs aktivni, tak nech si menia (kym nie su extremne nevyrovnane), aspon sa ukaze, kto je dobry a kto zly GM. Nepaci sa mi, ze komisia ovplyvnuje kvalitu GMs.
Väčšinou sa iba spustí diskusia, ale nakoniec drvivá väčšina trejdov prejde, takže si myslím že je to OK.
presne..ja si myslim ze je to dobre take ake to momentalne je
nemyslim si, ze to prehaname, ved ja osobne som z toho mega mnozstva zaprotestoval len proti 1 a bolo ich tusim 10 ;) a vyzera to tak, ze prejde aj ten :-P
chceme sa vyhnut predsa tomu, co sa tu riesilo minulu sezonu, vid. yzy a kanter :serus:
sme tu predsa pre vas :cool:
Ok :hfman: ...
Ono je sice moc pěkné, že mám hráče jako Oshie, Ryder a Kane a mají svoji cenu, ale třeba pro mě začali být takřka bezcenní. A hned vysvětlím proč :hfman: Je to jednoduché, zkusil jsem sundat šavlové brýle, podíval se na umístění v lize a začal hltat statistiky. A ty v kolonkách G, A, P nejsou moc příznivé. Dokonce bych řekl, že se těžce blíží hov :censored: Na druhou stranu podíváme-li se na GT stats, tam mám relativně slušná čísla, jenže tomu jaksi něco chybí. Bingo, druhý brankář :sok: Samozřejmě mohl jsem taky posílit jinak, ale s tím hráčským materiálem, co vlastním, bych toho asi nedosáhl. Jinými slovy, pouštím pár stats, ve kterých jsem stejně nevyhrával přesně za ty, ve kterých vidím ve svém týmu budoucnost. Dvojka Rinne, Reimer nevypadá zle, i když hrají ve slabých týmech. Budu se pokoušet v každém zápase urvat co nejvíc brankářských statistik a zbytek týmu sestavím na hity, bks a shg. Možná občas se k tomu něco přidá. Myslím, že to je pořád lepší než abych dostával každý zápas 3-11, tomu hovořím "quitting". A Joeovi jsem říkal, že jestli mi sežene brankáře, tak na tom neprodělá, protože já jsem neměl Antonorovi co nabídnout. A zrovna třeba Oshie je pro mě cennější hráč než Seguin jakkoliv bizarně to zní. Ono tady člověk u toho YFL se člověk musí odprostit od jména a jak ho zná a jeden hráč pro něj musí být určitý souhrn statistik pro zápas či určité období. Třeba já už pracuji na další sezoně, tentokrát draft nepodcením a všechny do jednoho z vás váš pošlu na párky. Člověk fakt nemusí být hokejový génius, aby sestavil dobrý tým pro fantasy, myslím, že můj tým v NBA fantasy mluví za vše, o basketu toho vím asi jako měsíčním obratu v indickém hospodářství a sestavil jsem jeden z nejlepších týmu. Anyway, dělejte jak myslíte :klobuk_dole:
ale inak dobre vies, ze o Rydera som mal zaujem aj ja :sorry: na to, co si mi vtedy ponukal za Millera a co som zbadal teraz, mi to proste prislo take dost lacne
ja suhlasim aj s Oshiem (Seguin) ta 3jka, to je proste hotovy, ci bodovy prospekt a za Reimera (+ ten zvysok, ok ten Dupuis no) sa mi to zdalo naozaj prilis malo, resp. si za to mohol kludne ziskat este vyraznejsie prospekty
ale ako vravim, ten trejd zrejme prejde :roll: ja sa s tym naucim nejako zit :D a Joemu sa budem snazit pri najblizsej prilezitosti nalozit co najviac :fucker:
a ten tvoj live draft tu radsej ani verejne nezmienuj :sisi: :lol2:
ak ale neprejde, tak ti vypálim chyžu :protest:
Sorry chlapci,ale ten trejd Kane,Ryder,Oshie za Reimera? 3 prvolinery ,prve pp units? ohlaste sa u mna, to vam trejdnem Kippera :lol:

:nono:
Popradcan píše:Sorry chlapci,ale ten trejd Kane,Ryder,Oshie za Reimera? 3 prvolinery ,prve pp units? ohlaste sa u mna, to vam trejdnem Kippera :lol:

:nono:
Aby bolo jasné, Kane nie je 1st PP unit :nono: tak prosím nezavádzaj druhých :bee:
Kane not on first PP unit.
Kane has been moved down to the second PP unit as a bit of a message. The former 1st overall pick has only two goals since November 16th.
a btw. keď máš teraz múdre reči, prečo si mi nevymenil brankára (aj Kippera, keď už nie Quicka) , keď som ti núkal combo Loui-Vanek :?:
Joe S. píše:a btw. keď máš teraz múdre reči, prečo si mi nevymenil brankára (aj Kippera, keď už nie Quicka) , keď som ti núkal combo Loui-Vanek :?:
a mne si ich preco neponukol za brodoora? :bitka3: by som ti ho poslal aj v darcekovom baleni s cervenou maslou okolo krku :D
:protest: Podávam oficiálny protest proti nesprávnemu rozhodnutiu komisie o vetovaní trejdu :noway: neboli dôvody na to :protest:

a tiež žiadam odstúpenie celej komisie :nono: :jn:
Trejd medzi Coloradom Dragons a Rev's teamom bol zamietnutý. Sorry chalani, ale toto bolo naozaj nevyrovnané. Drvivá väčšina komisárov bola proti, vrátane mňa. A ja protestujem naozaj výnimočne. Keď som tak zbežne pozrel na doteraz zamietnuté trejdy, dovolím si povedať, že tento prípad bol najjednoznačnejší.

Dohodnite si ten trejd nejako inak, pohnem komisárov a schválim vám to kľudne ešte dnes, ale v tejto podobe naozaj nie.
komisári sa tomu nerozumejú :noway:

sme tu dali obaja pohľad na ten trejd, v čom vidno výhodnosť pre oboch :ja_neviem: ale keď tu považujú Reimera za niečo horšie a slabšie než Jano Lašák, tak ťažko :noway:
291 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA