od
The Rev » stř 04. led 2012 00:19
Ok

...
Ono je sice moc pěkné, že mám hráče jako Oshie, Ryder a Kane a mají svoji cenu, ale třeba pro mě začali být takřka bezcenní. A hned vysvětlím proč

Je to jednoduché, zkusil jsem sundat šavlové brýle, podíval se na umístění v lize a začal hltat statistiky. A ty v kolonkách G, A, P nejsou moc příznivé. Dokonce bych řekl, že se těžce blíží hov

Na druhou stranu podíváme-li se na GT stats, tam mám relativně slušná čísla, jenže tomu jaksi něco chybí. Bingo, druhý brankář

Samozřejmě mohl jsem taky posílit jinak, ale s tím hráčským materiálem, co vlastním, bych toho asi nedosáhl. Jinými slovy, pouštím pár stats, ve kterých jsem stejně nevyhrával přesně za ty, ve kterých vidím ve svém týmu budoucnost. Dvojka Rinne, Reimer nevypadá zle, i když hrají ve slabých týmech. Budu se pokoušet v každém zápase urvat co nejvíc brankářských statistik a zbytek týmu sestavím na hity, bks a shg. Možná občas se k tomu něco přidá. Myslím, že to je pořád lepší než abych dostával každý zápas 3-11, tomu hovořím "quitting". A Joeovi jsem říkal, že jestli mi sežene brankáře, tak na tom neprodělá, protože já jsem neměl Antonorovi co nabídnout. A zrovna třeba Oshie je pro mě cennější hráč než Seguin jakkoliv bizarně to zní. Ono tady člověk u toho YFL se člověk musí odprostit od jména a jak ho zná a jeden hráč pro něj musí být určitý souhrn statistik pro zápas či určité období. Třeba já už pracuji na další sezoně, tentokrát draft nepodcením a všechny do jednoho z vás váš pošlu na párky. Člověk fakt nemusí být hokejový génius, aby sestavil dobrý tým pro fantasy, myslím, že můj tým v NBA fantasy mluví za vše, o basketu toho vím asi jako měsíčním obratu v indickém hospodářství a sestavil jsem jeden z nejlepších týmu. Anyway, dělejte jak myslíte :klobuk_dole: