petrik píše: Asi budem este musiet nasadit blues golmanov na zapas proti floride, hadam to nedoyebabru a na druhy den proti stamkosovi a spol ich budem moct nechat sediet…
ok, brankari maju volny vikend...
ale v utoku neskutocne teciem
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
petrik píše: Asi budem este musiet nasadit blues golmanov na zapas proti floride, hadam to nedoyebabru a na druhy den proti stamkosovi a spol ich budem moct nechat sediet…
kedze mam k dispozicii uz len jeden moves, asi ho necham este dnes odpocivat, 18 mesiacov mimo, nech sa rozbieha pomaly a od buduceho tyzdna môj tim opät o nieco serioznejsi (predpokladam ze uz aj s Fasthom)Pasha píše:DARREN HELM je definitívne pripravený naskočiť do hry, žiadne setbacks (KONEČNE!!!)
Na toho jsem si delal zalusk ja, no neva. Ale konecne mi poprve v sezuone odehrali golmani 2 zapasy, skoda ze se nepocitaji i trestne minutykajo píše:Ked uz trpiet, tak poriadne. Rozhodol som sa zobrat vyhodeneho Giordana, ktory by sa mal do 2 mesiacov vratit. Horsie je, ze s Nashom to nevyzera vobec dobre a uz sa vynaraju aj spekulacie, ze Rags by mali na nom uplatnit buy-out, co je samozrejme blbost, lebo to sa pri hracoch zapisanych na IR neda. Briera poslem asi tiez do FA, lebo vobec netusim ako dlho bude out a aj tak je mizerny. Nechcete ho niekto? Ohlund?
No nechci na nikoho ukazovat, ale právě minulou sezonu u mého stadionu velmi časo parkoval podezřelý polský fiat. Letos už po něm neni vidu. Bejt tebou, tak si tohle zkontroluju. Přece jenom nemůžeš si být jistý, s jakým šmejdem se tvoji hráči potkávají.kajo píše:Uz aj Elias a TanguayTakze to mame McGinn, Giordano, Nash, Briere, Stuart, Elias, Tanguay
![]()
Zrejme preberam stafetu po dejfovi