Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

ked aj nepomaha, ale je to uplne neprirodzene vymenit za tyzden polovicu timu. Pre mna ma vacsiu hodnotu postavit dlhodobo konkurencie schopny a kvalitny tim a nie vymienat vo velkom hracov, len aby som ziskal o par bodikov viac.
A ked uz sme pri tom tak po tohtotyzdnovej fraske zrejme pristupim k nejakym vymenam :oops:
Nastavil som ten limit na maximálne 5 zmien za týždeň. Uvidíme čo to spraví.
petrik píše:otazka - co sa stane ak niekomu brankari neodohraju ani 2 zapasy za tyzden?
utomaticky prehra vo vsetkych brankarskych stats, ci ako?
otazka stale plati - vie mi to niekto povedat?
No, malo by to tak byť. Teda, že prehrá vo všetkých brankárskych štatistikách. Ale pokiaľ viem, ešte sa to nikomu nepodarilo. :D
Lukas33 píše:No, malo by to tak byť. Teda, že prehrá vo všetkých brankárskych štatistikách. Ale pokiaľ viem, ešte sa to nikomu nepodarilo. :D
calgary ubercool sa to v zapase so mnou podarilo - maju len jeden brankarsky zapas odohrany. tak som zvedavy ako to dopadne :P (ak by som vyhral vo vsetkych brankarskych stats tak namiesto remizy 8:8 by som zapas vyhral 10:6)
Nikomu sa to nepodarilo? Mne sa to stalo v oboch zápasoch.

Kúpim brankára :!:.
V tom prvom sa ti to nestalo. Teraz pozerám, že ti toto kolo neodchytali ani zápas. :shock: :hroza:
Aj Calgary sa to stalo. :hmm: Minulý rok s týmto problém nebol. Síce je pravda, že sme mali menej tímov.

Prebieha väčší trejd, takže ak máte nejaké námietky ozvite sa.
Anchorage: Connolly + Kopecký + Thorburn + Niemi :arrow: Fort Worth Spezza + Halák

Ešte jeden oznam. Neberte Eavesa z waiveru. (netýka sa Edmontonu) :!: Mal byť súčasťou trejdu, ale došlo k menšiemu problému.
dva timy z alberty zatial uraduju :lol2: :oops:
Chicago Villans

Brankári: :good:
Rovnako ako aj v prvom zápase aj teraz ma zachránil Backstrom (2,00 a 93,7 ) Leclaire je stále zranený tak dúfam, že sa vráti čo najskôr. Ak ide o Theodora, ktorého som vzal z waiveru tak odchytal jeden zápas ale našťastie som ho nedal chytať lebo dopadol veľmi zle.

Obrancovia: :good:
V obrane zahviezdila hlavne moja nová posila Kris Letang. Dokopy získal 4 body za 2 asistencie a 2 góly. Taktiež sa dá povedať, že podarený týždeň mal Robidas, ktorý získal 2 asistencie. Aspoň teraz je však premňa sklamaním štatistiky hitov a blokov, veril som, že som si nato zobral dobrých hráčov ale zatiaľ to veľmi neukazujú. Snáď to napraví príchod Greena z LAK, ten už je zdravý a môže hrať. Očakávam od neho veľa. Ak ide o Mika Greena tak zatiaľ sklamanie ale verím, že sa zobudí, bol totiž DTD.

Útočníci: :good:
V útoku zahrali viac ako dobre Oshie - 4 body, Staal - 4 body, Alfredsson - 4 body. Spoľahlivo taktiež Bertuzzi s troma bodmi. To sa však nedá povedať o dvojici Penner a Whitney. Aj jeden aj druhý získali 0 bodov, to hádam hovorí za všetko. Dokopy získal útok 35 bodov ztoho 16 gólov a 19 asistencií. Môj tím v útoku by mal zlepšiť príchod Pariseho a Laicha. Uvidíme ako sa predvedú.
Winnipeg Knights.

Brankári :thumbsup:
Najmä Ward sa predviedol. Raycroft zatiaľ neodchytal ani jeden zápas.

Obrana :|
+/- štatistika úplne otrasná. Bloky takisto. Ťažko niekoho vyzdvihnúť. Boyle 1+2, ale -3 a slabota v blokoch aj hitoch. Wilson naopak bez bodu, ale slušných 6 hitov aj blokov.

Útok :|
Iba 9 strelených gólov. :scare: Z toho Stamkos dal 4. Takisto otrasné výsledky v +/-.
Gagne stále bieda, navyše je DTD. Yip a Kovalev tiež nič moc. Stillman bez bodu, rovnako Ruutu ale prispel 11 hitmi k nečakanému víťazstvu v tejto štatistike.
Stamkos 4+5 +3 :thumbsup: . Asi jediný hráč ktorého môžem za tento týždeň pochváliť.
Hodnotenie Boston Bears

Brankari :thumbsdown:
Rask aj Anderson mali podpriemerne statistiky s uspesnostou pod 90% a priemerom nad 3.0

Obrancovia :thumbsup:
Bodovo potesil White s troma bodmi. Rovnako mal aj Gonchar, ale skoda jeho -4 v tabulke pravdy. Od Zanona som ockaval trocha lepsiu fyzicku hru - prehral som kategoriu hity

Utocnici :thumbsup:
zaskvel sa Rene Bourgue s bilanciou 6+1. Malkin zahral standardne 4 body. Po dobrom minulokolovom vykone sklamal Fleischmann a takisto aj Brunette, ktori ziskali iba jeden bod.
ponukam Nicholla...mam vela centrou...potrebujem nejakeho obrancu popride strelca
Chicago Destroyers

Brankari
Vokoun minuly tyzden exceloval tento bol priemrny...jeden dobry a jeden slaby zapas...Roloson nastupil len raz a nesklamal....ale prehra 0:6 v statistikach super ma skvelu dvojku Mason Rinne

Obrancovia
Visnovsky pekne 1+3 a 11 zblokovanych striel ale -2 v +/-...co sa tyka hitou tak slusnych 9 mal Alberts a celkom dobre Zidlicky 1+2 ...Orpik a Schultz zatial slabota

Utocnici
Opet skvely Sharp 3+1 SOW 10 FW 18 skoda -2 v +/-.Sedin tradicny vykon 0+3 FW 29. Morrison peknych 0+3.Velmi slusne vo FW boli aj Madden,Brodziak,Gaustad a hlavne Nichol..cakam ci sa prebudi Hecht 0+1 a Elias dokonca 0

Vzhladom na to ze mam prilis zbytocne velke FW (vyhra 158:70)tak ponukam na vymenu najlepsieho v tejto statistike Nichola a potrebujem nejakeho strelca
Anchorage Eagles

brankari:
tu som mal stastie ze za supera brankarai neodohrali 2 potrebne zapasy, takze som brankarske kategorie vyhral 6:0. ale od spokojnosti som mal rozhodne daleko. najma co sa kvalitativnych kategorii tyka - v 5 odohranych zapasoch GAA 3,86, SV% 83,8 :hroza: navyse spolu len 83 zasahov, to je tiez na 5 zapasov pomerne malo
nespokojnost s brankarskou situaciou som sa rozhodol riesit trejdom - viac info nizsie

obrancovia:
potesil najma pitkanen: 1+2, +4, 11 striel, 9 blokov :thumbsup: spokojnost aj s charom: 2 PPG, 12 striel (najviac z teamu :!: ), 7 hitov, 5 blokov :thumbsup:
nesklamali: ekman-larsson, mottau
sklamali: hannan (uz som ho aj dropol, bol dobry iba na bloky, inak zbieral iba minusky :P), phillips,
trochu ma brzdi suter na IR, ale nastastie nemalo by to byt vazne

utocnici:
najlepsim utocnikom bol prekvapujuco brad richadson - strelil hattrick coloradu, pridal aj asistenciu, +3 body a aj 7 hitov :thumbsup:
nesklamal ani heatley (1+3 vsetko PP) a koivu (0+3, +3, 30 FW)
priemerne zahrali hossa (2+0, -1, aspon ze 11 striel), connolly (2+0, +1) aj dalsi
sklamali: kunitz, od ktoreho ocakavam viac ako len 1 asistenciu a 3 strely a 6 hitov, a aj coloradski jones (0+1) a galiardi (0+0)

zmeny:
po 2 odohranych zapasoch sa ukazali niektore slabiny mojho teamu, najma na brankarskom poste a tiez na buly a v PP (okrem mikka koivu to bolo na buly slabe). tieto problemy som sa pokusil vyriesit angazovanim halaka a spezzu. halak je v st.louis bezkonkurencnou jednotkou, takze minimalne 2 zapasy za tyzden by mal mat iste, okrem toho zatial podava velmi dobre vykony aj co sa kvalitativnych stats tyka. od spezzu (ked sa vylieci - je momentalne DTD) si slubujem aspon bod na zapas, vacsinu z nich v presilovkach a urcite posini moj team aj na buly

za tuto dvojicu som obetoval az stvoricu hracov - z branky sa porucal tragicky niemi, ktory v uvode sezony strasne sklamal (necakal som zazraky co sa vykonov tyka, ale aspon vitazstva urcite :P), a z utoku odisla hned trojica hracov - prijemne prekvapenie uvodu sezony tomas kopecky, center buffala tim connolly a na city som TT-mu zahral chrisom thorburnom z atlanty :D
co sa kanadskych bodov tyka, zrejme tymto trejdom nieco stracam, ale islo mi najma o posilnenie brankarskeho postu a tym padom som s trejdom velmi spokojny :yes:
Ten Martin B.(Poisonous snakes) je stále neaktívny. Na mail nereaguje, takže ho môžeme vymeniť. Teraz síce neviem ako sa to robilo a či k tomu nie je treba, aby spolupracoval. :hmm:
Ak máte niekto záujem, ozvite sa. Ten tím nie je zlý. Má tam napr. Lundqvista, Kessela, Stastneho, Kovalčuka...
ja toho lajbosa smitha asi zavesim za gule do prievanu :x 3 goly zo 7 striel :hroza:
ze som ho ja kkt nenechal sediet... :hroza:
Zatiaľ som spravil jediný trjd v yahoo (za všetky tri ligy, ktoré hrám)a musím povedať, že sa až smejem, aké ponuky niekedy na trejd dostávam (nielen za HF ligu)... ja fakt nechápem ľudí, ako mi môžu dať ponuku za Nasha a Bakcstroma (z Caps) a protihodnota je Schultz, Stempniak a neviem kto ešte... ja by som sa až hanbil, ked dám takú ponuku... a to dostávam skoro každý deň takéto návrhy...
BruinsFan píše:Zatiaľ som spravil jediný trjd v yahoo (za všetky tri ligy, ktoré hrám)a musím povedať, že sa až smejem, aké ponuky niekedy na trejd dostávam (nielen za HF ligu)... ja fakt nechápem ľudí, ako mi môžu dať ponuku za Nasha a Bakcstroma (z Caps) a protihodnota je Schultz, Stempniak a neviem kto ešte... ja by som sa až hanbil, ked dám takú ponuku... a to dostávam skoro každý deň takéto návrhy...
.. niekto to robí len ako skúšku. Môže sa stať, že by si zle klikol a omylom to prijal..
Ja som skúšal urobiť s Popradcanom trade, jeho Upshall za môjho S. Thorntona :D
yzy19 píše:
BruinsFan píše:Zatiaľ som spravil jediný trjd v yahoo (za všetky tri ligy, ktoré hrám)a musím povedať, že sa až smejem, aké ponuky niekedy na trejd dostávam (nielen za HF ligu)... ja fakt nechápem ľudí, ako mi môžu dať ponuku za Nasha a Bakcstroma (z Caps) a protihodnota je Schultz, Stempniak a neviem kto ešte... ja by som sa až hanbil, ked dám takú ponuku... a to dostávam skoro každý deň takéto návrhy...
.. niekto to robí len ako skúšku. Môže sa stať, že by si zle klikol a omylom to prijal..
Skúška neskúška, za deň mám na každej z tých troch líg skoro 5 takých ponúk :biglol: :D
BruinsFan píše:
yzy19 píše:
Skúška neskúška, za deň mám na každej z tých troch líg skoro 5 takých ponúk :biglol: :D
ja nastastie take ponuky nedostavam. ani mi nechybaju :D
petrik píše: ja nastastie take ponuky nedostavam. ani mi nechybaju :D
no tak som to tusim zakrikol :D
Antonor sa rozhodol ponuknut mi eliasa :) stacil by mu zanho heatley alebo halak :lol3:

inak dnes sa mi celkom slusne zadarilo - mojich 5 hracov z colorada dalo spolu 2+4 a navyse vela +/- bodov, koivu dal GWG, chara A, este aj dorssett ci jak sa vola ten z columbusu co som ho stiahol z waiveru mal 4 hity :thumbsup:
no a ceresnickou na torte bol halakov shutout ktory mi vratil nadej vyhrat aspon niektore z brankarskych statistik :thumbsup:

zatial to vyzera na pekelne tesny zapas (so far 8:7), rozhodujuce mozno nakoniec budu kategorie PPP a SHP kde su zatial remizy...
Zato ja zatial zapas s cepim nezvladam v nicom, akurat asistencie idu tak ako maju. V goloch jednoznacne sklamanie - Parise, Penner, Green, Laich, Staal vsetci bez golu :thumbsdown: . Backstrom mohol mat shoutout ale nie Ovca mu da gol tesne pred koncom :hroza: :bitka3:
petrik píše:
petrik píše: ja nastastie take ponuky nedostavam. ani mi nechybaju :D
no tak som to tusim zakrikol :D
Antonor sa rozhodol ponuknut mi eliasa :) stacil by mu zanho heatley alebo halak :lol3:

inak dnes sa mi celkom slusne zadarilo - mojich 5 hracov z colorada dalo spolu 2+4 a navyse vela +/- bodov, koivu dal GWG, chara A, este aj dorssett ci jak sa vola ten z columbusu co som ho stiahol z waiveru mal 4 hity :thumbsup:
no a ceresnickou na torte bol halakov shutout ktory mi vratil nadej vyhrat aspon niektore z brankarskych statistik :thumbsup:

zatial to vyzera na pekelne tesny zapas (so far 8:7), rozhodujuce mozno nakoniec budu kategorie PPP a SHP kde su zatial remizy...

mne bolo jasne ze to nezoberies...ale treba skusat...hlavne zo zaciatku...ci je tu niekto kto je pristupny takymto trejdom
Antonor píše:ale treba skusat...hlavne zo zaciatku...ci je tu niekto kto je pristupny takymto trejdom
najpristupnejsi trejdom je tu zatial asi TT ;)
skus unho
Komisárovi ligy som podal tri protesty nad aktuálne prebiehajúcimi trejdmi medzi TT a Antonorom. Verím však, že je to len TT-ho omyl a preklik medzi tlačidlami Reject Trejd a Accept Trejd. Síce na druhej strane. TT už neraz spravil jednoznačne nevýhodné trejdy, ktoré ho oslabujú a de facto robí dream tímy druhým tímom. A verím tomu, že on o tom sám veĺmi dobre vie. Už spravil dosť hovadín, a ak sa preukáže, ěz to nebol preklik, podľa mňa by malo nasledovať vyhodenie hráča z ligy.
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING