Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Ohlund píše: Naštastie nechal sedieť tú Pittsburghskú čučku čo mala 2 body dnes.
Megnu som tahal az v noci v priebehu zapasu
fuha zaujimava noc, za ten jeden hraci den som pomaly nazbieral tolko bodov, ako za cely tyzden :lolo:

Orpik 0+3
J.Benn (0+1 + PPP,4 sogy,hit,2blok a to som rozmyslal ci pustim k vode jeho, alebo jeho partaka z obrany Daleyho (uz dejfyho)
Pleky (1+0 + PPP+GWG)
Chimera 1+1 (FA) Cathy dik za toho Chimeru, mal som ho na lane, ked som chcel preriedovat pocetne cerveno_kridelkove osadenstvo, ze ti poslem ponuku, zrazu sa ocitol na waivri, uz som len musel cakat s mojou dost vysokou waiver poziciou....vyslo

do tohto suboja idem ale s nadejou, ze to zlomim v G stats, na produktivitu sa v tejto sezone spoliehat nemôzem, zakladom je, nevyfasovat v kazdom suboji nakladacku, potom by to malo byt ako tak hratelne
Ano Chimeru som pustila :giggle: co uz.... mne sa nedari tak skusam zufale tahy
Debilní změna času. Zas ty brankáři. :hroza:
Cathy » Str Okt 30, 2013 1:05 am píše:Ano Chimeru som pustila :giggle: co uz.... mne sa nedari tak skusam zufale tahy
Chimeru a aj SO Budaja :giggle:
dejf píše:Debilní změna času. Zas ty brankáři. :hroza:
:ejha: Nakonec to dopadlo ještě líp. Scrivens posazenej a Reimer SO.
jeden z mojich brankarov si dnes zapise vyhru a jeden prehru, to je viac-menej jasne (ak nastupia jednotky). Idealne ak aby to bolo 1:0 pre Boston :)
Noo – Crawford sa rozlucil sympaticky a aj vdaka nemu mam po dnesku v goalie stats 3W + 1,61gaa a 94,1 svs. U skorpiho dnes klucovy zapas PIT-BOS a vzajomny suboj jeho cednikov… nie je to velmi pravdepodobne, ale tajne dufam v high scoring game… :pray: ideal - 6:5 pre pens, Crosby 2+2 a GWG :giggle:
Podla toho ako ten zapas dopadne sa rozhodnem ci budem v dasom priebehu tyzdna este nasadzovat brankarov alebo uz radsej nie :hmm:

edit - LOL, skorpi ma predbehol :D
tah s Bachmanom prilis nevysiel :? takze :ahoj: Fasth by mohol byt ready buducim tyzdnom?
super sa vratil do zapasu vdaka 6 do siete Sens (z 2:5 lolovia) Toews 3+2, Shaw 2+0 :hroza:
:poklona: Chabibulin a Nabokov. Joe, brankarov ani nenasadzuj, na moje duo nemaju.
Jaj, babraci bostonsko-pittsburghsky, nemohli dat este aspon po gole kazdy? :D
Takto je to v kvalitativnych stats neprijemne tesne, gaa vediem 1,61 vs. 2,02 a sv% 94,1 vs. 92,0… jeden dobry zapas od kvetinky alebo raska to este moze otocit :nervozny:
Asi budem este musiet nasadit blues golmanov na zapas proti floride, hadam to nedoyebabru a na druhy den proti stamkosovi a spol ich budem moct nechat sediet… :pray:
Cindy dnes len 0+1, no cakali sme viac… :dup: asi sa este musi aklimatizovat :D
ja len že k tým výmenám, čo mi tam svietia, tak ad 1. Holtby je momentálne nevymeniteľný a ad 2. ponuka od petrika ma vyslovene pobavila :cool: :lol2:
Petrik si mysli, ze moze teraz kazdeho sklbat? :noway: :hroza:
Joe S. píše:ja len že k tým výmenám, čo mi tam svietia, tak ad 1. Holtby je momentálne nevymeniteľný a ad 2. ponuka od petrika ma vyslovene pobavila :cool: :lol2:
Ked myslis… vacsina stats bola pomerne vyrovnana (nejaka ta asistencia ci strela hore dole :roll: :D) a v PPP a BLK by si dokonca vcelku vyrazne ziskal… ale ja by som to asi na tvojom mieste tiez neprijal :D
a ešte liliputána mi núkať :bee:
Tak tohle uz je moc i na me! Hrate proti Popvodnikovi a uplne nahodou vam v pulce tydne zatknou brankare? Zvlast kdyz ma Popi jen jednoho golmana zdraveho.

Kolik si te Rusce dal??? :dup:
Redy » Štv Okt 31, 2013 9:47 pm píše:Tak tohle uz je moc i na me! Hrate proti Popvodnikovi a uplne nahodou vam v pulce tydne zatknou brankare? Zvlast kdyz ma Popi jen jednoho golmana zdraveho.

toto som presne chcel napísať, že podvodník má v tom prsty :jn:
To bude určitě Ruska s polskými předky. :nechutne:
Redy píše:Tak tohle uz je moc i na me! Hrate proti Popvodnikovi a uplne nahodou vam v pulce tydne zatknou brankare? Zvlast kdyz ma Popi jen jednoho golmana zdraveho.

bud v klidu, varly by mal v sobotu proti habs chytat... :jn:
(aspon taky je predbezny plan)
Miller 44/46 a zas prehral, mne je toho chlapca lúto... ale inak tento týžden je zatial úplne oničom, každý den 3-4 zápasy v NHL, nuda... takže okrem Antyho zápasím aj s rozpisom pretože od utorka mu hrá každý den viac hráčov ako mne. Takže môžem byť zatial rád že to držím také tesné, zobral som aj 2 volných hráčov nech mám tých štartov viac a Matthias dal hned pri svojej premiére golik, včera som zobral miesto neho Hendricsa nech pozbiera neaké hitíky a ten strelil svoj prvý gol sezony tiež :thumbsup: , dneska striedam jeho dúfam že budem mať aj nadalej štastnú ruku :jn:
Vidím to u mě optimisticky. Andy říkal, že si obránci konečně vzpomněli, že musí Henrikovi lehat do střel, tak už má zas svá klasická čísla. :ciga:
inak ten rozpis ide tento týždeň aj proti mne :nervy: lukasovi hrá vkuse viac hráčov :thumbsdown: a čo je horšie, stále mám len jeden GS
Na dejfovych brankarov nemam, len dufam, ze hraci si udrzia celkom dobru vykonnost tento tyzden :pray:
Arek má narodeniny tak dostal odomňa darček v podobe trejdu, mal 3 jednotky tak som mu pomohol sa jednej zbaviť a mal by si polepšiť v produktivite kde sa dosť trápi v poslednej dobe, ja budem mať konečne 2 schopné jednotky a možno potom aj neakú G stats vyhrám :slap: , Carlson bol strašné sklamanie zatial, produktivita nulová a aj tých blokov nebolo tolko ako som očakával. Šajfele má byť velký talent, hrá v druhom útoku vedla Kanea a Wheelera zato som ho chcel a tiež je zatial nulový na NHL úrovňi, takže trocha ma zabolí len odchod Grabovskeho, Weiss aj Dešarné už majú aj neaké vydarené sezony za sebou tak mám nádej na zlepšenie. Po dokončení trejdu budem mať 4 brankárov, hned nato Petersa :kop: , ale dovtedy si ho nechám, ved je stále ešte jednotka Canes :jn: .

Inak na ten draft mám neakú kliatbu, ked zoberiem v prvom kole brankára Luonga tak mal megapríšerný štart a Schneids ho začal vytláčať v tej sezone, odvtedy brankárov beriem až neskôr, minulý rok som zobral v prvom kole Kessela a prvý gol dal dobre že nie po 2 mesiacoch, aj Nielsena som bral dosť vysoko minule a hral tužku, Enstromovi som veril 2 roky posebe a vždy sa vážne zranil, takto títo hráči stratili moju dôveru a čo nevidím v tejto sezone, Kessel ide na Arta, Nielsen je hádam najproduktívnejší hráč Isles, Enstrom začal super ( ale zabrzdil teraz)... Ked som mal v tíme Sedina tak mali najhoršiu sezonu za posledné roky. Ozaj ma to už hnevá že v mojom tíme hrajú tí hráči makové a hned ako ich vymením chytia top formu, aj tento rok som mal byť trpezlivejší s Landeskogom, u Perreaulta som myslel že to tempo neudrží a čoby nie, Pominville sa rozstrielal :-/
no neviem ci to nie je darcek skor pre teba :-D mozno by som za Schneidera ziskal na trhu aj viac. Ale potreboval som uz urobit v time nejaku zmenu, takze som spokojny.
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG