od
Ohlund » pát 01. lis 2013 20:44
Arek má narodeniny tak dostal odomňa darček v podobe trejdu, mal 3 jednotky tak som mu pomohol sa jednej zbaviť a mal by si polepšiť v produktivite kde sa dosť trápi v poslednej dobe, ja budem mať konečne 2 schopné jednotky a možno potom aj neakú G stats vyhrám

, Carlson bol strašné sklamanie zatial, produktivita nulová a aj tých blokov nebolo tolko ako som očakával. Šajfele má byť velký talent, hrá v druhom útoku vedla Kanea a Wheelera zato som ho chcel a tiež je zatial nulový na NHL úrovňi, takže trocha ma zabolí len odchod Grabovskeho, Weiss aj Dešarné už majú aj neaké vydarené sezony za sebou tak mám nádej na zlepšenie. Po dokončení trejdu budem mať 4 brankárov, hned nato Petersa

, ale dovtedy si ho nechám, ved je stále ešte jednotka Canes

.
Inak na ten draft mám neakú kliatbu, ked zoberiem v prvom kole brankára Luonga tak mal megapríšerný štart a Schneids ho začal vytláčať v tej sezone, odvtedy brankárov beriem až neskôr, minulý rok som zobral v prvom kole Kessela a prvý gol dal dobre že nie po 2 mesiacoch, aj Nielsena som bral dosť vysoko minule a hral tužku, Enstromovi som veril 2 roky posebe a vždy sa vážne zranil, takto títo hráči stratili moju dôveru a čo nevidím v tejto sezone, Kessel ide na Arta, Nielsen je hádam najproduktívnejší hráč Isles, Enstrom začal super ( ale zabrzdil teraz)... Ked som mal v tíme Sedina tak mali najhoršiu sezonu za posledné roky. Ozaj ma to už hnevá že v mojom tíme hrajú tí hráči makové a hned ako ich vymením chytia top formu, aj tento rok som mal byť trpezlivejší s Landeskogom, u Perreaulta som myslel že to tempo neudrží a čoby nie, Pominville sa rozstrielal