Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Chicago Villans

Brankári: :good:
Podržal ma ako som očakával Backstrom, ktorý mal 2.48 a ktomu 91,6 %. Zaostal som však v počte výhier kde som získal len jednu jedinú. Leclaire sa mi totiž zranil, našťastie je len DTD.

Obrancovia: :good:
Taktiež som celkovo spokojný a to najmä s Robidasom, ktorý získal jeden bod a 5 plusových bodov, ktomu 11 hitov a 4 bloky. Sklamal ma Hjalmarsson, ktorý nezískal ani bod a -4 je dosť slabé. Splnil ale to čo som chcel - bloky tých získal 8. Mike Green sa hádam zlepší, taktiež očakávam viac od Johnsona.

Útočníci: :good:
Spokojnosť až sa to nedá napísať! Parádne zahral Clarke MacArthur - 6 bodov, Todd Bertuzzi - 6 bodov, Matt Cullen - 6 bodov proste nikto nesklamal! Na buly sa darilo Filppulovi-44 FW, Cullen-38 FW. Malinko sklamal hlavný pilier útoku Eric Staal iba 2 body. Som ale dosť prekvapený, že Oshie ako center vyhral jedno jediné buly! Inak paráda, keby to šlo tak ďalej!
brankari: :thumbsup:
S brankari jsem hodne spokojeny i kdyz jsem se bal, ze budou slabinou. Nakonec mi hodne pomohl Johnson,ktereho jsem vzal z waiveru. Kipper az na prvni zapas podle ocekavani perfektni. Quickovi se zatim dari, takze muj Bernier si na post jednicky bude muset jeste pockat. :wink:

obrana: :biglol:
Fantazie. Naopak obrane jsem od zacatku hodne veril,ale zatim se ji dari jeste vic nez jsem doufal. Carlson a Martin 6 bodu. Ehrhoff a Komisarek z waiveru 3 body. Mladici Yandle a Subban si taky nevedli spatne.

utok: :|
V utoku jsou rezervy. Nebyt hodne bodu od obrancu, tak by to nebyla zadna slava. Pochvalil bych Kulemina,Moulsona a Brouwera za 17 hitu. Backstrom se do toho pomalu dostava.
Nejako sa začalo vo veľkom trejdovat. A to čo v tej Philadelphii robil GM s Higginsom? To sa NHLPA nebude páčiť. :D
:lol2: nieco som si skusal, a nevyslo to tak som to hned zmenil,no :oops:
TT to za co pustil pariseho s letangom?
PODVOD :!: :protest: :scare: :doh:
petriiiik ja som dal omylom akceptovat ten tvoj navrh trejdu :hroza: :doh: ako to zrusim? :-(
arek píše:petriiiik ja som dal omylom akceptovat ten tvoj navrh trejdu :hroza: :doh: ako to zrusim? :-(
neviem... ani mne to taku moznost neponuka :P
jedine potom vymenit naspat ...
nerozmyslis si to? :D

edit - uz sa ti to tusim podarilo :D
Petrik co se ti nelíbí? :)
TT1905 píše:Petrik co se ti nelíbí? :)
ze to som ti za dvojku parise/letang mohol ja dat dvojicu connoly/hannan :hroza:
a ked si bol schopny prijat tamto tak si kludne mohol aj takuto moju ponuku :P
To snad záleží na mě, jakej trade shledám uskutečnitelným a jakej ne :)
TT1905 píše:To snad záleží na mě, jakej trade shledám uskutečnitelným a jakej ne :)
ved jasne
To jsem rád že si rozumíme :-D To slovo podvod předtím ve mě totiž vzbudilo dojem že proti tomu obchodu snad něco máš :-)
TT1905 píše:To jsem rád že si rozumíme :-D To slovo podvod předtím ve mě totiž vzbudilo dojem že proti tomu onchodu snad něco máš :-)
mam proti tomu to ze som pariseho s letangom neziskal ja :D
Neposlals nabídku :D
Apropo, toto je vec, ktorú zhadzujte na oči skôr Lukášovi (tomu druhému, Lukas33, ten si ma teraz sakra obľúbi), ktorý ako komisár potvrdil tento trejd. Ja osobne by som bol za to, aby o tom, či trejd je platný rozhodovali useri ;-).
ThrashersFan píše:Apropo, toto je vec, ktorú zhadzujte na oči skôr Lukášovi (tomu druhému, Lukas33, ten si ma teraz sakra obľúbi), ktorý ako komisár potvrdil tento trejd. Ja osobne by som bol za to, aby o tom, či trejd je platný rozhodovali useri ;-).
No, veď nie je problém to nastaviť tak, aby mohli trejd stopnúť manažéri. V tom prípade ak 1/3 nebude súhlasiť, trejd bude zrušený. S tým že na vyjadrenie sú 2 dni, takže by trejd prebehol až po ich uplynutí.

Ale teraz som si uvedomil, že som asi nemusel tie trejdy schvaľovať hneď, ale mohol som nechať nejaký deň - dva, či sa neobjavia protesty.

Teraz k spomínanému, kontroverznému trejdu. :D Pravdu povediac, ja by som na TTho mieste tú ponuku neprijal. Keď sa rozhodol to prijať, ja som nevidel dôvod prečo to stopnúť. Zase až tak extrémne to nebolo.

Tak čo, zmením to, aby o trejdoch rozhodovali všetci? A ešte ma napadlo, nedáme nejaký limit, že koľko zmien v kádri sa môže urobiť za týždeň?
ja by som to asi nemenil :P
ked budes mat o nejakom trejde pochybnost tak ho napis sem a tu sa k nemu mozeme vyjadrit. neverim ze take situacie nastanu :P

k tomu obmedzeniu - no mohol by to byt skrt cez rozpocet "aktivistom" ktori v poslednych dnoch kol vymenia polku teamu co uz nebude hrat v danom kole za volnych hracov ktori este do konca kola hrat budu a mozu teda nejake bodiky nahrat. osobne sa mi to velmi nepaci a neplanujem take nieco robit (aspon teda nie vo velkom) ale ak to niekoho bavi...
Myslim ze by nebylo od veci omezit ten tydenni pocet stahnuti a poslani hrace z waivers :thumbsup: Ikdyz pokud to nekdo tak zere a musi vyhrat za kazdou cenu tak prosim, me by to rozhodne nebavilo.
Co se tyka trejdu nechal bych to tak jak to je, kazdy ma nejake sve oblibene hrace za ktere je ochoten obetovat hrace, ktery je vetsinou ostatnich hodnocen jako lepsi.

Co se tyka meho tymu tak uz me pekne serou golmani, ctvrtek a jeste neodchytali ani jeden zapas :hroza: Jesteze cepimu Luongo caroval v Minesote :D
ja som za to aby ludia mohli z waiveru brat maximalne 2 hracou tyzdenne.....ak nejaky trejd si nebudis isty tak nechaj dva dni na vyjadrenie nas ostatnych...trebars aj tu na diskusii to napis
otazka - co sa stane ak niekomu brankari neodohraju ani 2 zapasy za tyzden?
utomaticky prehra vo vsetkych brankarskych stats, ci ako?
petrik píše:otazka - co sa stane ak niekomu brankari neodohraju ani 2 zapasy za tyzden?
utomaticky prehra vo vsetkych brankarskych stats, ci ako?
Ja som bol dosť v prdeli.. Moc mi tiež nechytali..
taky naklep :doh:
lukas mohol by si obmedzit ten pocet stiahnuti hracov z waiveru za tyzden na trebars 2. Niektori to tam naozaj vo velkom menia :thumbsdown:
arek píše:lukas mohol by si obmedzit ten pocet stiahnuti hracov z waiveru za tyzden na trebars 2. Niektori to tam naozaj vo velkom menia :thumbsdown:
ani mne sa to velmi nepaci :thumbsdown:
Mne je to jedno, nech si menia. Zda sa vam, ze by to takemu Trencinu de Luxe nejako pomahalo? :lol2: :wawe:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS