smrdí to podvodom
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
dejf » Ned Okt 27, 2013 11:02 pm píše: Kdyby ty blbci aspoň dali kinga na DTD, abych mohl vzít Talbota, ale ne oni k němu nic nenapíšou, ikdyž se ví, že je zraněnej.
Joe S. píše:smrdí to podvodom
Well, you cannot win them all…
brankarov som naposledy zjavne prechvalil, kedze tento tyzden mi prave oni prehrali zapas (v branke 0-3, celkovo 5-8). Napriek tomu ze som mal 4 starty a dunim len 3, vyhral sejvy a aj vo wins z toho bola len remiza… v kvalitativnych stats ma odpalilo crawfordovych 5 kuskov proti wild…
Potesila aspon ofenziva, ktora sa tento tyzden vyborne rozbehla 36 bodmi. A to k nam este smeruje jedna mala posila… ale o tom nizsie
zial dunim to vyborne vykompenzoval sekundarnymi stats ked vyhral hity, bloky, +/-, SHP aj PPP a udrzal remizu v GWG… vyhral uplne zasluzene, gratz 
A teraz k tomu trejdu. Ako som uz pisal, je to take pustanie vrabca z hrsti kvoli holubovi na streche. Brankarsky post som mal doteraz pokryty velmi dobre, ale aj tento tyzden ukazal ze to nemusi byt az taka vyhoda. Zvlast ked sme tuto sezonu vypustili statistiku brankarskych startov.
Rozhodol som sa to risknut a crawforda vymenit. Zostane mi brankarska dvojica Blues plus dvojka dallasu (za porcelanovym lehtonenom, u ktoreho sanca ze sa opat zrani nie je vobec mala). Nazbierat potrebne 2 starty tyzdenne by teda nemal byt problem, v kvalitativnych stats by som nemusel byt bez sance na uspech no a tie kvantitativne som obetoval… za jedneho porcelanoveho cliff-divera ktory ked je zdravy tak zbiera cca 2 body na zapas
Okrem crawforda odchadzaju este wonder kid Monahan (od ktoreho sa ale asi neda cakat ze by tento pace z uvodnych zapasov udrzal dlhodobo), Brunner ktory ma po X odohranych zapasov na konte 0 hitov aj blokov a Niskannen s ktorym som bol spokojny, ale po navrate Letanga bude zrejme jeho IT klesat a menej sa dostane aj na PP.
Na druhej strane prichadza okrem cindyho a ellisa este J. Schultz z EDM, ktory by mal prakticky vo vsetkych stats okrem +/- plnohodnotne nahradit niskannena a Atkinson z CBJ ako menej bodujuca, ale zato o trosicku viac strielajuca, hitujuca a blokujuca nahrada za brunnera.
Tymto trejdom by som si mal polepsit vo vsetkych hlavnych ofenzivnych stats a tiez v SOG a FW. Megaton zase vdaka crawfordovi uz nebude kazdy zapas prehravat 0:5 este pred uvodnym buly. Okrem brany by si mal polepsit aj v 1-2 hracskych stats.
Takze moja taktika sa obracia o 180°. Doteraz som chcel vyhravat zapasy v branke a hracmi v poli sa snazit to vitazstvo udrzat. V prvych 2 zapasoch sa to vyborne darilo, v tomto tretom uz nie. Odteraz to bude naopak, mal by som viac bodov ziskavat v hracskych stats a brankari by sa mali snazit stratit co najmenej… uvidime co z toho bude.
A dufam ze nikoho nenapadne proti tomu trejdu protestovat. Cindy tu lezal na striebornom podnose 3 tyzdne a cakal kto zanho bude ochotny ponuknut brankarsku jednotku. Ked sa k tomu nikto iny nemal tak som to spravil ja…

PS – po tomto trejde uz mam naozaj prilis vela RW. Ak by mal niekto zaujem napr. o B. Giontu alebo Panika nech kludne posle ponuku, chcel by som nejake LW
brankarov som naposledy zjavne prechvalil, kedze tento tyzden mi prave oni prehrali zapas (v branke 0-3, celkovo 5-8). Napriek tomu ze som mal 4 starty a dunim len 3, vyhral sejvy a aj vo wins z toho bola len remiza… v kvalitativnych stats ma odpalilo crawfordovych 5 kuskov proti wild…
Potesila aspon ofenziva, ktora sa tento tyzden vyborne rozbehla 36 bodmi. A to k nam este smeruje jedna mala posila… ale o tom nizsie
A teraz k tomu trejdu. Ako som uz pisal, je to take pustanie vrabca z hrsti kvoli holubovi na streche. Brankarsky post som mal doteraz pokryty velmi dobre, ale aj tento tyzden ukazal ze to nemusi byt az taka vyhoda. Zvlast ked sme tuto sezonu vypustili statistiku brankarskych startov.
Rozhodol som sa to risknut a crawforda vymenit. Zostane mi brankarska dvojica Blues plus dvojka dallasu (za porcelanovym lehtonenom, u ktoreho sanca ze sa opat zrani nie je vobec mala). Nazbierat potrebne 2 starty tyzdenne by teda nemal byt problem, v kvalitativnych stats by som nemusel byt bez sance na uspech no a tie kvantitativne som obetoval… za jedneho porcelanoveho cliff-divera ktory ked je zdravy tak zbiera cca 2 body na zapas
Okrem crawforda odchadzaju este wonder kid Monahan (od ktoreho sa ale asi neda cakat ze by tento pace z uvodnych zapasov udrzal dlhodobo), Brunner ktory ma po X odohranych zapasov na konte 0 hitov aj blokov a Niskannen s ktorym som bol spokojny, ale po navrate Letanga bude zrejme jeho IT klesat a menej sa dostane aj na PP.
Na druhej strane prichadza okrem cindyho a ellisa este J. Schultz z EDM, ktory by mal prakticky vo vsetkych stats okrem +/- plnohodnotne nahradit niskannena a Atkinson z CBJ ako menej bodujuca, ale zato o trosicku viac strielajuca, hitujuca a blokujuca nahrada za brunnera.
Tymto trejdom by som si mal polepsit vo vsetkych hlavnych ofenzivnych stats a tiez v SOG a FW. Megaton zase vdaka crawfordovi uz nebude kazdy zapas prehravat 0:5 este pred uvodnym buly. Okrem brany by si mal polepsit aj v 1-2 hracskych stats.
Takze moja taktika sa obracia o 180°. Doteraz som chcel vyhravat zapasy v branke a hracmi v poli sa snazit to vitazstvo udrzat. V prvych 2 zapasoch sa to vyborne darilo, v tomto tretom uz nie. Odteraz to bude naopak, mal by som viac bodov ziskavat v hracskych stats a brankari by sa mali snazit stratit co najmenej… uvidime co z toho bude.
A dufam ze nikoho nenapadne proti tomu trejdu protestovat. Cindy tu lezal na striebornom podnose 3 tyzdne a cakal kto zanho bude ochotny ponuknut brankarsku jednotku. Ked sa k tomu nikto iny nemal tak som to spravil ja…
PS – po tomto trejde uz mam naozaj prilis vela RW. Ak by mal niekto zaujem napr. o B. Giontu alebo Panika nech kludne posle ponuku, chcel by som nejake LW
Proti tomu trejdu nič nemám, v budúcej sezone asi aj ja nadraftujem 3 jednotky, aspoň budú ludia viac ochotný meniť
. Ale prekvapilo ma že Neuvirtha nikto nechcel, pozrel som si kalendár Caps a až do konca decembra majú b2b zápas takmer každý týždeň, takže si určite zachytá a už sa nebudem musieť báť či budú aspoň 2GS, naopak Vancouver má najviac odohratých zápasov v lige a v najbližších týždnoch budú hrať menej a žiadny b2b za 3 týždne, takže Läck by len zbytočne zaberal miesto..
Z hráčov v minulom týždni potešil hlavne 6 bodový Kesler, trochu sa prebral aj Grabovski a zlepšil sa aj Granlund, inak nič moc
Z hráčov v minulom týždni potešil hlavne 6 bodový Kesler, trochu sa prebral aj Grabovski a zlepšil sa aj Granlund, inak nič moc
dejf píše:Ten je FA, to trvá nějaký dva dny, než by se připsal na soupisku.
Kdyby ty blbci aspoň dali kinga na DTD, abych mohl vzít Talbota, ale ne oni k němu nic nenapíšou, ikdyž se ví, že je zraněnej.
Už toho Bachmana uchmatol čepino, mohol som ho mať aj ja ale bral som nojvirta radšej. Včera som už zmeny robiť nemohol mal som 5 z 5 tak som sa obával že Megaton zoberie Montoyu, Andersena či Bachmana a mal by 2 štarty aj on a možno pri Bachmanovi by vyhral aj % alebo GA, ale naštastie **** nato.
vyhra 8-5 s petrikom. ten uz priebeh popisal vyssie. konecne vyhra a odlepil som sa z dna
(strata na 5 timov predomnou je zrazu minimalna, tak dufam ze pojdem tyzden co tyzden postupne hore).
tesi ma ze vysiel risk nasadit brodeura v bostone. kvalitativne stats som mal relativne iste vdaka famoznemu lehtonenovi.vdaka tomu som vyhral saves a vyrovnal wins(3 zlate body plus). hned je to ine ked nedostavam 0-5 za branu ako v predchadzajucich zapasoch.skoda ze nichushkin nedal v predlzeni posledneho zapasu brejk, mohlo to byt 10-5
plusy: kari lehtonen, snad ostane zdravy
klasicky tommy wingels, to bola trefa
cela moja obrana+prisli posili z fa trhu gleason, jackman,takze tam som spokojny
parise- striela,skoruje,boduje,hra pp aj sh,(na drafte som sa rozhodoval medzi nim a nealom, trafil som sa)
minusy: dustin brown sa stale hlada
kane od zaciatku sezony -9, aj ked dava goly a pp body(kde su tie casy z min sezony s lidrom oveckinom), sice 2+2 ale -6 za tyzden je extrem.
mam 5! hracov st louis z toho 2 zapasy hrali spolu jeden utok(schwarz-berglund-stewart). blues vitazia, z dlhodobeho hladiska je to pozitivum, ale takto mi mozu lahkoslat cely tyzden ak sa im nepodari zapas.
stewart si nakoniec svojich 50bodov urobi, rad by som zanho ziskal hraca co casto striela a prihodi dake body(kus za kus).
inak ten trejd petrik-megaton je velmi zaujimavy
tesi ma ze vysiel risk nasadit brodeura v bostone. kvalitativne stats som mal relativne iste vdaka famoznemu lehtonenovi.vdaka tomu som vyhral saves a vyrovnal wins(3 zlate body plus). hned je to ine ked nedostavam 0-5 za branu ako v predchadzajucich zapasoch.skoda ze nichushkin nedal v predlzeni posledneho zapasu brejk, mohlo to byt 10-5
plusy: kari lehtonen, snad ostane zdravy
klasicky tommy wingels, to bola trefa
cela moja obrana+prisli posili z fa trhu gleason, jackman,takze tam som spokojny
parise- striela,skoruje,boduje,hra pp aj sh,(na drafte som sa rozhodoval medzi nim a nealom, trafil som sa)
minusy: dustin brown sa stale hlada
kane od zaciatku sezony -9, aj ked dava goly a pp body(kde su tie casy z min sezony s lidrom oveckinom), sice 2+2 ale -6 za tyzden je extrem.
mam 5! hracov st louis z toho 2 zapasy hrali spolu jeden utok(schwarz-berglund-stewart). blues vitazia, z dlhodobeho hladiska je to pozitivum, ale takto mi mozu lahkoslat cely tyzden ak sa im nepodari zapas.
stewart si nakoniec svojich 50bodov urobi, rad by som zanho ziskal hraca co casto striela a prihodi dake body(kus za kus).
inak ten trejd petrik-megaton je velmi zaujimavy
No tak to jsem vážně kretén. Tak jsem se sám připravil o výhru.Ohlund píše:dejf píše:Ten je FA, to trvá nějaký dva dny, než by se připsal na soupisku.
Kdyby ty blbci aspoň dali kinga na DTD, abych mohl vzít Talbota, ale ne oni k němu nic nenapíšou, ikdyž se ví, že je zraněnej.Práveže ked je FA dá ti ho na súpisku okamžite, to len ked musí prejsť waiverom treba čakať a je tam uvedený dátum waiveru, ja tých FA využívam často ked v posledné dni potrebujem nahrabať niekde body...
Už toho Bachmana uchmatol čepino, mohol som ho mať aj ja ale bral som nojvirta radšej. Včera som už zmeny robiť nemohol mal som 5 z 5 tak som sa obával že Megaton zoberie Montoyu, Andersena či Bachmana a mal by 2 štarty aj on a možno pri Bachmanovi by vyhral aj % alebo GA, ale naštastie **** nato.
7:9 s popvodnikom
velmi slaby tyzden v utoku za to brankari opet skvele 4:1
Harding (0.60, 97,3%) + Giguere (SHO)
Kessel 5+1
a potom viacmenej uz nikto
zranenie Hardinga pricom yahoo sa ani neobtazuje ho dat DTD nech ho mozem dat na IR+ a Skinner to iste
prakticky cely utok az na 4 vynimky mali za cely tyzden 0-1 bod
dalsi tyzden proti Vancouver Cerberi to bude bez Hardinga a utoku bez formy dost tazke
velmi slaby tyzden v utoku za to brankari opet skvele 4:1
Harding (0.60, 97,3%) + Giguere (SHO)
Kessel 5+1
a potom viacmenej uz nikto
zranenie Hardinga pricom yahoo sa ani neobtazuje ho dat DTD nech ho mozem dat na IR+ a Skinner to iste
prakticky cely utok az na 4 vynimky mali za cely tyzden 0-1 bod
dalsi tyzden proti Vancouver Cerberi to bude bez Hardinga a utoku bez formy dost tazke
Ten trade je na smiech
Ale kedze nie som v komisii, budem ticho
Vyhra 7:5 na Skorpim, kazda statistika bola dost tesna, takze vitazstvo potesilo. Aj ked prehrat o jednu strelu som nemusel..
Stamkos 3+4, +3
Russell..po stiahnuti z FA ma u mna bilanciu chlapec v siestich zapasoch 1+4, +4, 13BLK.
obaja brankari Anderson aj Bernier mali slabsi tyzden, resp poslednymi zapasmi v tyzdni dosrali dobre statistiky, ktore dovtedy mali
Inak vitame v time dalsieho maroda- Bellemora. Za to moze petrik.
Ale kedze nie som v komisii, budem ticho
Vyhra 7:5 na Skorpim, kazda statistika bola dost tesna, takze vitazstvo potesilo. Aj ked prehrat o jednu strelu som nemusel..
Stamkos 3+4, +3
Russell..po stiahnuti z FA ma u mna bilanciu chlapec v siestich zapasoch 1+4, +4, 13BLK.
obaja brankari Anderson aj Bernier mali slabsi tyzden, resp poslednymi zapasmi v tyzdni dosrali dobre statistiky, ktore dovtedy mali
Inak vitame v time dalsieho maroda- Bellemora. Za to moze petrik.
tak po 3 odohratych tyzdnoch uz je co to zhodnotit a pozeram na to pozitivne, poskocil som 
na uvodnu vyhru si musim este nejaky ten tyzden pockat, paradoxne proti Redymu som sa drzal statocne
s Ronom som pocital s prvou vyhrou, priznam sa, aj priebezne vedenie 10:5 sa mi malilo
(to ze mu bude stacit jediny Rinneho zapas na ziskanie 2G stats
) no este vcera som dokonca papal 6:8....aspon v ten posledny hraci den sa mi strelecky ako tak postastilo, no zial zvysne tesne stats sa mi zvratit nepodarilo - P 28-29 / SOG 101-102, treba sa uskromnit aj s remizou
najblizsi super s MNS, pre istotu som si poistil Bachmanom, aby si ho kolega pri absencii Dubnyka nahodou neprivlastnil
na uvodnu vyhru si musim este nejaky ten tyzden pockat, paradoxne proti Redymu som sa drzal statocne
s Ronom som pocital s prvou vyhrou, priznam sa, aj priebezne vedenie 10:5 sa mi malilo
najblizsi super s MNS, pre istotu som si poistil Bachmanom, aby si ho kolega pri absencii Dubnyka nahodou neprivlastnil
je to jak se rika krok ze zoufalosti. Ani Crosby mi neprinesl vyhru, pokousel jsem se ho nabizet na vice frontach ale petrik byl jedinej, kdo byl ochotny vymenit jednicku, to ze je to vetsi trejd je na snade, potreboval jsem doplnit na centru, kde i tak ztracim a verim, ze Brunner po uzdraveni nabere formu, ze zacatku sezony. Vice mene to beru jako
Crowford za Cindy
Atkinson za Brunnera
Schultz az Niskanena
Ellis za Monahana
Chtel jsem vetsi blockbuster, lec petrik mohl jednat z pozice moci a ja nemel moc na vyber.
Crowford za Cindy
Atkinson za Brunnera
Schultz az Niskanena
Ellis za Monahana
Chtel jsem vetsi blockbuster, lec petrik mohl jednat z pozice moci a ja nemel moc na vyber.
petrk vzdy jedna z pozicie moci
Toto kolo hram proti nemu
a kedze ma dobre konexie so Senehenom, tak ocakavam minimalne 10 mojich hracov suspendovanych za zle zaviazane korcule.
Posledne kolo dost mizeria. Brankari ma moc nepodrzali. No vyhral som na goly
a o jednu strelu na branu
Posledne kolo dost mizeria. Brankari ma moc nepodrzali. No vyhral som na goly
Urobil som si skóre, 11:2 s Chicoutimi.
Cathy zabudla povedať svojim hráčom, že by mali občas dať nejaký ten gól. V bránkovisku katastrofa na oboch stranách, mňa zachránil Howard svojim SO v prvý hrací deň. Chabibulin 76%, Nabokokov 89%. Na druhej strane našťastie predviedlo anahejmské duo niečo podobné a záskal som 4 z 5 brankárskych štatistík. V +/- som skončil na +17, čo je asi môj rekord za celých 5 sezón. Som zvyknutý skôr na -17.
H.Sedin 1+3 +4
Pominville 3+0 +4, 11 SOG Ešte 1 gól a mal by toľko, čo celé Chicoutimi.
Landeskog 1+2 +4
Carter 1+2 +3, 14 SOG, 7 HIT
Anisimov 2+1 + 3, 10 SOG
Z obrancov vyzdvihnem z FA podpísaného Rangera. 0+2 +2, 11 HIT
A teraz z iného súdka. Začína účinkovať Ohlundova kliatba. M. Perreault DTD, J. Hansen IR.
Cathy zabudla povedať svojim hráčom, že by mali občas dať nejaký ten gól. V bránkovisku katastrofa na oboch stranách, mňa zachránil Howard svojim SO v prvý hrací deň. Chabibulin 76%, Nabokokov 89%. Na druhej strane našťastie predviedlo anahejmské duo niečo podobné a záskal som 4 z 5 brankárskych štatistík. V +/- som skončil na +17, čo je asi môj rekord za celých 5 sezón. Som zvyknutý skôr na -17.
H.Sedin 1+3 +4
Pominville 3+0 +4, 11 SOG Ešte 1 gól a mal by toľko, čo celé Chicoutimi.
Landeskog 1+2 +4
Carter 1+2 +3, 14 SOG, 7 HIT
Anisimov 2+1 + 3, 10 SOG
Z obrancov vyzdvihnem z FA podpísaného Rangera. 0+2 +2, 11 HIT
A teraz z iného súdka. Začína účinkovať Ohlundova kliatba. M. Perreault DTD, J. Hansen IR.
ja nakoniec 10:4 s Lindenom, podľa priebehu som dúfal, že ešte o bodík, dva získam viac ale i tak dobre.
Hviezda týždňa je jasná, Anti Niemi a jeho 2 SO
Z hráčov v poli najviac žiaril JvR a jeho 0+5 ale celkovo 36 bodov bol famózny počin. A to nehovorím o +24 v +/- (týždeň predtým som mal ledva +1)
A teraz idem čeliť ťažkému súperovi, obhajcovi prvenstva
Hviezda týždňa je jasná, Anti Niemi a jeho 2 SO
Z hráčov v poli najviac žiaril JvR a jeho 0+5 ale celkovo 36 bodov bol famózny počin. A to nehovorím o +24 v +/- (týždeň predtým som mal ledva +1)
A teraz idem čeliť ťažkému súperovi, obhajcovi prvenstva
Styri goly tento tyzden...
proste nechapem, prciom mam hracov, co maju na to potencial, nuz mali ukrutne slaby tyzden...uz len zacal hrozne ked mi Hiller zdiabolcil vsetky brankarske statistiky, ktore mi troska vylepsil na poslednu chvilku stiahnuty Andersen a vymeneny za Budaja. Jenodducho so 4rmi golmi sa nevyhrava.
Dufam, ze niekedy explodujem, kazdaopdne cakam ako zaregauje Vanek a ci bude s Tavaresom vrazedni kombo, jak povedal Joe.
Od zajtra zacina hrat Hagelin,
dufam ze mi nejake bodiky vynesie. A vyzera to tak ze coskoro nastupi aj Sam gagner...tak snaaad
Co uz.....ja svojim hracom verim, treba im akurat prevetrat zaludky.
Dufam, ze niekedy explodujem, kazdaopdne cakam ako zaregauje Vanek a ci bude s Tavaresom vrazedni kombo, jak povedal Joe.
Od zajtra zacina hrat Hagelin,
Co uz.....ja svojim hracom verim, treba im akurat prevetrat zaludky.
Ten Pominville sa ti ale riadne rozstrielal, dnes další gol, naštastie na všetky tie jeho goly prihráva Granlund, tak sme si len vymenili G za A... Ked tak pozerám tímové štatistiky tak v goloch som druhý za podvodníkom a v asistenciách až na spodku, takže za toho Granlunda som aj rád, tie štatistiky ma ale zaskočili pretože s takými centrami ako mám a tolkými schopnými obrancami som čakal že to bude naopak a budem silný na asistencie..Lukas33 píše: Pominville 3+0 +4, 11 SOG Ešte 1 gól a mal by toľko, čo celé Chicoutimi.![]()
Proti Antymu zatial slušný úvod, chytali mi všetky 3 polená v jeden deň a všetci prehrali, Nojvirt mal najlepšie čísla a ten zostal sedieť, takže antymu stačí zas nasadiť giguera na jeden zápas a o týždeň v pondelok ho zas bude vyhlasovať za hviezdu týždna lebo mu vyhrá 5 štatistík
Proti skorpimu som zacal solidne…
Kriticky bude suboj brankarov – proti combu rask-kvetinka mozem na wins a saves vopred zabudnut, ale Crawford mi dal v rozluckovom zapase sancu pobit sa o kvalitativne stats ked dostal len 1g z 30 striel…
este jeden podobny vykon od halaka a brankarov necham do konca tyzdna na benchi
vyhrat v branke 2 stats by bolo v tomto zapase az nad plan.
U hracov v poli je to zase opacna pesnicka, tam ak chcem v tomto zapase dobry vysledok tak by som mal skorpimu nalozit co sa donho zmesti, realne by som mal mat na vyhru v minimalne 6-7 kategoriach, zvlast po prichode cindyho… ak by sa este podarilo uchmatnut aj nejake neocakavane kategorie (+/-, hity, shp, gwg, fw) bol by to len pekny bonus navyse… aj preto dnes hned na uvod potesil bennov GWG
Uvidime ako to nakoniec dopadne, zatial som ohladne konecneho vysledku optimista (ocakavam aspon tesnu vyhru), ale zvrtnut sa to moze velmi lahko a rychlo…
Kriticky bude suboj brankarov – proti combu rask-kvetinka mozem na wins a saves vopred zabudnut, ale Crawford mi dal v rozluckovom zapase sancu pobit sa o kvalitativne stats ked dostal len 1g z 30 striel…
U hracov v poli je to zase opacna pesnicka, tam ak chcem v tomto zapase dobry vysledok tak by som mal skorpimu nalozit co sa donho zmesti, realne by som mal mat na vyhru v minimalne 6-7 kategoriach, zvlast po prichode cindyho… ak by sa este podarilo uchmatnut aj nejake neocakavane kategorie (+/-, hity, shp, gwg, fw) bol by to len pekny bonus navyse… aj preto dnes hned na uvod potesil bennov GWG
Uvidime ako to nakoniec dopadne, zatial som ohladne konecneho vysledku optimista (ocakavam aspon tesnu vyhru), ale zvrtnut sa to moze velmi lahko a rychlo…
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé