Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

no teoreticky by som mohol vymenit Lindbacka :D
Popradcan píše:YOOOOOOOOOOOOOOO curaci,kde je moj prispevok v kolonke "vtipy"ci ako to kurwa volate? co si kua myslite,ze tu to budete cenzurovat a mazat a zakazovat,chat,komenty..kkti..fuck u,im done here,idem si zmazat moje konto,curaci...mali ste za rodicov stbakov? kontrolovat? fuck u..som tu skoncil.. hokejforum2 skoncim,ako som slubil,to je vsetko ..zmrdi...

Hey cepi,chcel si sa mi postazovat za riadenie hokejforum2,vloz si to do kokotnej dierky...
Skoncili ste chat,ja som skoncil tiez...co sa tu mam od vas dozvediet co neviem? hhh? ku*va..prosim vas ,zruste ma tu cim skor stbaci ..
.
Pro tvou informaci, ten post jsem nahlasil ja.
Neprislo mi na tom nic vtipnyho, bylo to spis k placi. Pokud trvas na tom, ze to video s vysmivanim mentalum tu chces mit, dej to pro me za me nekam jinam. Ne do vtipu.
Ci si bol ty,alebo niekto dalsi,na veci to nic nemeni...si to tu cenzurujte a hrajte sa...

Som tu skoncil...
S Megatonom zatial vediem 11-1, takáto velká výhra by sa mi určite zišla. V bráne by nemal byť problem poraziť jeho dvojky :giggle: , v poli mám tiež slušný náskok na body, hity, bloky ale aj +/- (kde som zatial jasne najhorší v lige), FW sú už teraz moje. Ale v poli je to stále ešte otvorené, ved megaton má Sindy a v bodoch patrí jeho tím k špičke ligy...

Heny mi ponúkol smiešnu ponuku Zajac za Keslera, chcel som teda do trejdu zatiahnuť aj Loui Erikssona ktorý hral doteraz .... , tú ponuku ale Heny zmietol a Loui schytal v dalšom zápase otras mozgu, ešte stále to funguje :jn:
Piatok rano a opat som v doverne znamej pozicii – prehravam o niekolko bodov :hmm:

Je to aktualne trochu skreslene goalie stats, vdaka dnesnemu vykonu lehtonena je to zatial z mojho pohladu 0-3, ale do konca tyzdna by som mal nazbierat este 3 G starty (dunim snad nie viac ako 2) takze minimalne na sejvy a snad aj na wins by som mohol a mal vyhrat… no a kvalitativne stats su vzdy vo hviezdach.
Potesil ma aspon queneville, ked sa v dvojzapase na floride rozhodol nasadit crawforda proti “slabsim” panthers a na stamkosa a spol nasadil chabiho… aspon mi crawfordovi nedodrbali kvalitativne goalie stats :giggle: :petrik:

Hraci v poli – zatial solidny golovy pridel (9) ale len mizernych 5 asistencii… na body prehravam o 2, to by sa urcite este otocit dalo. Strely a FW mam uz pohodlny naskok, naopak hity a bloky zatial stracam. Dost mozne ze o vysledku nakoniec rozhodnu PPP, SHP a GWG (zatial vyrovnane, len v PPP vediem o 1)

Vychadza mi to zatial na tesny konecny vysledok – o 1-2 body pre jednu ci druhu stranu, uvidime
Mojim brankárom to ide. Chabibulin sa konečne dostal do brány a mal nejakých 76%, predtým Howard niečo cez 60% proti OTT, do toho Nabokov. Našťastie Howard vychytal SO na začiatku týždňa, takže stále som nad 80%. :-D

:!: Inak všimol som si, že jeden manažér má v tíme 4 brankárov. :rtfm:
Ohlund píše:Heny mi ponúkol smiešnu ponuku
A co takhle reagovat písemně - odepsáním na zprávu, zvlášť pokud Tě o to žádá druhá strana. :) Takhle to poté dopadá bez domluvy...
Lukas33 píše: :!: Inak všimol som si, že jeden manažér má v tíme 4 brankárov. :rtfm:
nooo a teraz aky trest Sellymu naparime...? :petrik:

Ale teraz realne – mas Lukas nejake realne moznosti keby sme hypoteticky chceli udelit nejaky trest? Mozes ako komisar napr. odobrat body z tabulky alebo nieco podobne? (nehovorim ze treba sellymu hned body odoberat :D len keby si niekto nahodou povedal ze na nejake dohodnute pravidla ohladne poctu G alebo poctu vyuzitych IR postov hadze bobek…)

Alebo jedine cim realne mozeme hrozit je ze previnilca buducu sezonu do ligy neberieme?
Jsem vas zkousel jak jste vsimavi, kul jsem nejake pikle, ale toho noveho golmana jsem ani nepostavil a dnes jineho vyhodil, takovy megaton by po nem mohl sahnout. Co se tyce trestu je mi celkem fuk co mi naparite, stejne letos diru do sveta neudelam.
Ten trest je jasnej. Chceme vidět domácí video s Megan!!! Sebe si tam klidně začerni.
King da hattrick a uz sa po nom veduci hodil. Co po tom, ze dalsich 30 zapasov neda ziadny gol :giggle:
s kajom zatial velmi vyrovnany zapas. Otvorene vo vsetkych kategoriach. Mozno vo FW mozem mat aku-taku istotu a kajo v BLK.

Co sa tyka bodov, je to jednoznacne najhorsi matchup :giggle: No zasa v brane si davame riadne :box:
Anty » Štv Okt 24, 2013 11:00 pm píše:no teoreticky by som mohol vymenit Lindbacka :D
už asi nie, keď sa ti Harding zranil
jj ale aj tak mozem byt stastny ako blcha :D na to s akymi brankarmi som do sezony nastupoval ked si vezmem do uvahy tie Hardingove stats za 9 zapasov (1.00, 95,3%)a Gigeurove za 3 zapasy (0.67, 98,1%)
snáď keď budem hrať s tebou, budú mať tvoji brankári úplne iné čísla
petrik píše:Ale teraz realne – mas Lukas nejake realne moznosti keby sme hypoteticky chceli udelit nejaky trest? Mozes ako komisar napr. odobrat body z tabulky alebo nieco podobne? (nehovorim ze treba sellymu hned body odoberat :D len keby si niekto nahodou povedal ze na nejake dohodnute pravidla ohladne poctu G alebo poctu vyuzitych IR postov hadze bobek…)

Alebo jedine cim realne mozeme hrozit je ze previnilca buducu sezonu do ligy neberieme?
Nie, body sa odobrať nedajú. Jediné čo môžem urobiť je odobrať hráča. Alebo mu posadiť celý tím na BN. :-D
kajo píše:King da hattrick a uz sa po nom veduci hodil. Co po tom, ze dalsich 30 zapasov neda ziadny gol :giggle:
Čakám, že to presne takto dopadne. :lol2: Pozeral som ten zápas a celkom mu to s Kopitarom išlo. Ak v tom útoku zostane 2-3 zápasy, bude mi to stačiť. Plus keď prihodí nejaký ten hit. Do vtedy snáď bude niekto z mojich IR pripravený hrať.
Este reakcia na Popradcana: :hroza:

Dufam, ze si bol spity pekne na mol, aspon 4 promile ta ospravedlnia.
nemá podvodník nejak moc brankárov na súpiske?
tento týždeň mám zaujímavý matchup s Lindenom, jeden deň je 11:2, druhý deň 7:7 a tretí 12:2, väčšina stats vyrovnaná, to budú nervy :scare:

Ale zatiaľ moji traja brankári excelujú :poklona: snáď to dnes Holtby s Vezina Niemim nepokazia :-)

a čo mi najviac vychádza? To sú ťahy na FA, Fontaine 1. zápas u mňa = gól, Gryba 1 zápas = gól, Maroon 2 zápasy = 2 góly :lol2: :good:
Joe S. píše:nemá podvodník nejak moc brankárov na súpiske?
Ale má jedného brankára na IR. Čiže v tomto prípade môže mať 4 brankárov na súpiske, lebo aktívny sú iba 3.
Keslera nikto nechcel ani zadarmo a chlapec sa mi pekne rozbehol :fucker2: . V posledných 4 zápasoch 4+3 , 20 striel a víťazný golik. Zatial s megatonom 14-1, prehrávam len na strely, ale na druhej strane z takejto výhry by som sa ani nemal tešiť, v bráne predvádzajú moje polená podpriemerné výkony a napriek tomu vediem 5-0 pretože u neho nikto nenastúpil ani len raz :hroza: , chudák megaton si musí celú sezonu pretrpieť len pretože vynechal ten draft a zopár jedincov s 3 jednotkami nie je ochotných meniť ani bohovi. :slap:
veru, hanba im :jj:
No já se draftu zúčastnil, je sobota a mně taky ještě žádný brankář nenastoupil. Ale přesto nad arekem vyhrávám. :rofl: Seberte mu ten tým, vždyť je to ostuda.
Ja mam brutalne slaby tyzden v yahoo....taky som snad este nemala :fnuk:
Cathy » Sob Okt 26, 2013 10:24 am píše:Ja mam brutalne slaby tyzden v yahoo....taky som snad este nemala :fnuk:
:hehe: :jn:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS