Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

az na toho bouchera som s 1. dnom celkom spokojny
ani cepi asi na bullina nebude nadavat :D
Logan je už môj čo?
No tak takto by mal vyzerať 1.útok SHARKS Marleau – Couture – Heatley ;)
mide16 píše:Logan je už môj čo?
No tak takto by mal vyzerať 1.útok SHARKS Marleau – Couture – Heatley ;)
mne je viac menej jedno s kym bude heatley hrat, hlavne nech da aspon hattrick :D
tieto prve zapasy budu veeelmi dlhe. Inak da sa dat na IR aj hrac, ktory je DTD?
arek píše:tieto prve zapasy budu veeelmi dlhe. Inak da sa dat na IR aj hrac, ktory je DTD?
Myslím že nie. Musí mať IR.
arek píše:tieto prve zapasy budu veeelmi dlhe. Inak da sa dat na IR aj hrac, ktory je DTD?
Nie ,neda sa....jedine IR a aj to iba jeden ak sa nemylim,takze ked mas viacerych na IR,mozes dat iba jedneho na IR a dalsich na waiver a ked je to dobry hrac,treba si setrit waiver poziciu co najvysie v pripade velkeho zaujmu o toho hraca..
Skoda, ze som nechal Stepana ako BN :bitka3: :-(
:censored: traja hraci (pravdepodobne) dlhodobo zraneni a dalsieho brankara mi poslali na farmu :scare: :hroza:
Moji hraci uz tri goly v oslabeniach, z toho Giroux 2 :good: Na to, ze hram s v podstate druhym nasadenym, je to pre mna zatial pohodove 9:7.
Skorpion: a čo jamám hovoriť so svojimi dvomi brankármi na IR a jedným Budajom? :hroza:
ThrashersFan píše:Skorpion: a čo jamám hovoriť so svojimi dvomi brankármi na IR a jedným Budajom? :hroza:
Tak to je vazne smola!
ThrashersFan píše:Skorpion: a čo jamám hovoriť so svojimi dvomi brankármi na IR a jedným Budajom? :hroza:
budaj by ti dnes mal chytat ;)
Aspoň to :-).
petrik píše:
budaj by ti dnes mal chytat ;)
No a zatial teda nic moc...z 13 striel 3 goly :oops:
mne to zatial kazi brodeur :x
arek píše:mne to zatial kazi brodeur :x
vymen mi ho za bouchera :D
som si az teraz vsimol, ze moj super je neaktivny a nemeni si hracov z lavicky :thumbsdown: nechapem naco sa taki hlasia do ligy
Posielam mu mail.
arek píše:som si az teraz vsimol, ze moj super je neaktivny a nemeni si hracov z lavicky :thumbsdown: nechapem naco sa taki hlasia do ligy
ja hram s yzydorom a ten to tiez flaka... :P
petrik píše:
arek píše:som si az teraz vsimol, ze moj super je neaktivny a nemeni si hracov z lavicky :thumbsdown: nechapem naco sa taki hlasia do ligy
ja hram s yzydorom a ten to tiez flaka... :P
Neviem nick, neviem heslo.. Neviem akých mám hráčov, lebo som sa draftu nemohol zúčastniť kvôli 2-týždňovému výpadku internetu..
Všade si dávam rovnaký nick, resp. email a aj heslo, len tuto im to vadilo.. Tak som to zabudol..
Nie je take tazke zmenit si heslo...tvoj nick je robertpor :wink:
kajo píše:Nie je take tazke zmenit si heslo...tvoj nick je robertpor :wink:
:D norbertpor
:lol2: sorry jasne norbert...ale sak hadam pozna vlastne meno
To by som fakt netrafil.. V priezvisku mám ešte jedno o...
A problém je aj to heslo.. To, ktoré používam mi tam nejde..
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES