Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

toto kolo riadna smola, moji brankári neskutoční, ale v posledných 3 zápasoch dostali za každým jeden šťastkársky gól a to rozhodlo, že som vyhral len 4 goalie stats, Fleury :bac: prišiel k SO ako slepé kura k zrnu
Tak to nevyšlo, útok sklamal. Pomaly začínam v tabuľke klesať. :nervozny:
Po debaklu s Redym 4-12 neni opravdo koho chvalit. Brankari mi nahrali 3 body diky Rinneho SO, ktery ale zbyle zapasy podaval hrozne vykony. Z hracu meli nejvic bodu (4) Cullen a Josi, Neil nezklamal v hitech (20).
jeste se drzim v postupove osmicce, ale uz jen o fous, tento tyden me ceka souper ze spodni poloviny tabulky Minesota, doufam ze se mi podari zvitezit a odrazit napor tymu za mnou.
k prehre 4-12 tazko nieco dodavat... co bolo viac menej jasne uz po dlhodobom zraneni warda sa podla ocakavania stalo aj realitou - tento rok bude PO bez orlov. v time podava podpriemerne vykony viacero hracov ktori podla povodnych planov mali byt oporami (brad richards, I am looking at you) a tych zopar prijemnejsich prekvapeni to vykonpenzovat nedokaze. v poslednych tyzdnoch tak uz budeme hrat podla vsetkeho len o cest
drzalo sa to cely tyzden okolo 8-5 bodov a nakoniec v posledny den len 3 :slap: ak nedeklasujem v dalsom tyzdni Arizonu tak to mozem zabalit..tento tyzdne brankari dva zapasy :scare: minuly 8 a to bol zraneny vtedy Garon a hral len ...v utoku si svoje ide stale Kunitz Hossa Staal ci Kessel
do Arizony se nejezdí jen tak snadno pro body :nono: :!: ... to že nedokážeme vyhrávat vyrovnané zápasy neznamená, že jsme v lize nějakým otloukánkem alá letos in real Flordia... deklasovat nás se povedlo zatím jen Alberta Oilers výsledkem 12:4... jinak všechny zápasy rozhodovali víceméně dvě až tři stats... tudíž né rozdíl přesahující 4 body... i když už jsou naděje na play off mizivé... doufám, že aspoň na konci sezóny ukážem zlepšenou formu, ať máme na co navazovat do příštích let... Aspoň to všem soupeřům pořádně znepřijemníme a zrovna s váma očekávam výhru :box:
:!: Je možnosť nastaviť nový trejd deadline. Buď na 28.3., 4. 4. alebo 11. 4. :!:
Lukas33 píše::!: Je možnosť nastaviť nový trejd deadline. Buď na 28.3., 4. 4. alebo 11. 4. :!:
Tesne pred POs..
Popradcan píše:Tesne pred POs..
nemam namietky
Lukas33 píše::!: Je možnosť nastaviť nový trejd deadline. Buď na 28.3., 4. 4. alebo 11. 4. :!:
V tom ma prsty urcite Ohlund :D

Kazdopadne je mi to jedno, kludne predlzit donekonecna :) Mojich hracov aj tak nikto nechce :D
Nie, už som bez šance na PO takže žiadne trejdy by mi už nepomohli a ani neplánujem novú TD využiť... :?

radšej žiadny nový TDL, ešte podvodník využije nejaké podvody a náhodou vyhrá ligu :nono: :noway:
Markstrom prisiel dve minuty pred koncom zapasu o ciste konto :cry:
TDL kludne predlzit na najneskorsi termin...viacmenej tdl skoncilo bez nejakeho oznamenia a vieceri useri nestihli mozno vsetko co chceli
TDL je mi to jedno, toho 4.4. by to mohlo byt, 3.4. sa riesi skutocny TDL, tak by to mohlo takto zapadnut ; ale je mi to v podstate jedno, kedze ja osobne sa trejdovat nechystam, s tym Elliiotom to nevyslo, nevadi, s tamagocim to bolo naopak
coskoro budem musiet riesit väcsiu dilemu, koho budem musiet kvôli full supiske pustit k vode, kedze Marty by sa mal objavit v kleci uz proti Caroline :good: tym padom odstavi Redyho Hedberga no a ked sa mi vrati aj Prust, potom to pride :hmm:

v kratkosti, suboj proti Lukasovi som zvladol na vybornu, nakolko som pocital s prehrou o 2 body, teda tak, ako to pred poslednym hracim dnom vyzeralo, nakoniec to skoncilo pre mna necakane cennym triumfom 8:6 :thumbsup: v ten posledny hraci den mi to tam trhol Silfverberg 2+0 (otocil som na goly) presilovkovy (vyrovnal ppp stats) + GWG gol (naklonil gwg na moju stranu)

v dalsom kuva tazkom matchi s Redym velke oci veru nemam, doterajsi priebeh to len potvrdzuje, budem vdacny za akykolvek ziskany bod a pevne verim, ze 2 priecku udrzim zubami nechtami.....v poslednych 2 tyzdnoch na mna cakaju podstatne prijatelnejsi Anchorage Eagles - Minnesota NorthStars

potesi navrat Martyho, pred PO jeden z klucovych navratov, no a dnes rano, ked som omrkol Doanov nocny stats :-O som musel skontrolovat dalsie 2-3 stranky ci nedoslo k preklepu :giggle: o 2+0 neslo - 11 SOG + 13 HIT :scare:
Tak som nastavil trade deadline na 4.4.
5:0 v brankarskych stats :sok: a Wanicovi moze nastupt uz iba Bernier raz co asi nenastupi..mne mozu nastupit vsetci traja golmani po dvakrat..asi to benchnem :jn:
a i přesto je to 5:7 ... :scare: pořád doufam, aspoň v důstojný výsledek.. pokud se podaří vyhrát blocked shots a góly, který jsou zatim vyrovnaný, tak snad i plichtu :pray:
:nurses: číslo 12 Zack Kassian
žeby konečne raz normálny výsledok uhrám? :pray:

Najmä tie 3 SHP sú výsmech, to je viac ako som mal doteraz za celú sezónu :lol2:
Navrhoval by som vylúčiť tých, ktorí nie sú aktívnou súčasťou stránky hokejforum.com a na ich miesto povolať martina83 :hfman:
Proč já to vůbec hraju. :hroza: A to jsem celou sezónu tak bojoval.
Příští rok chci možnost dát aspoň 10 hráčů na IR, jinak tahle soutěž nemá pro mě smysl. :bee:
skvely brankari(a to som este cez vikend vsetkych benchol..samozrejme ze Schneider mal SO mohlo byt 6:0) po dlllhom case ale co z toho ked tentokrat utok zaspal :slap: 9:7
cepi zmizni z toho 4. miesta, ja nechcem ist s tebou do PO :D
ja sa priblizujem play-off! :sok: Ale mam na to uz len dva tyzdne a cakaju ma nelahki superi: Silesia a Halifax :nervozny:
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES