Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Skorpion píše:a nebude to tym, ze niektory maju hraca na IR+? Co keby dnes vsetci odobrali svojich hracov z IR+ a potom to skus zmenit. Mozno by tak slo aj IR....
Skusil som, nepomohlo. Takze ako, budeme sa pretvarovat, ze mame 1 IR a 1 IR+?

Kajo, tebe toho Bellemora vratim, potreboval som vyprazdnit IR+.
Lukas33 » Pon Okt 21, 2013 3:22 pm píše:
Skorpion píše:a nebude to tym, ze niektory maju hraca na IR+? Co keby dnes vsetci odobrali svojich hracov z IR+ a potom to skus zmenit. Mozno by tak slo aj IR....
Skusil som, nepomohlo. Takze ako, budeme sa pretvarovat, ze mame 1 IR a 1 IR+?

Kajo, tebe toho Bellemora vratim, potreboval som vyprazdnit IR+.
tak to som ráno zbytočne vyhodil Olesza? :nervy:
Akoze dzentlmenska dohoda? No mozeme to skusit...
Joe S. píše:tak to som ráno zbytočne vyhodil Olesza? :nervy:
Hracov co ste vyhodili v ramci experimentu s nastavenim by som vam v podstate mohol vratit cez comish tools.

Pockam co povie zopar dalsich userov na system 1 IR 1 IR+ a potom to zverejnim oficialne v spravach na Yahoo aj tu (velkym cervenym pismom, aby vsetci pochopili :-D ).
kajo píše:Inak neviete co je s cepim? Som nevedel, ze bude chciet hned pri prvej prilezitosti okostovat druhu ligu :fucker2:
aka 2.liga, na PO stracam 13 bodov :jn:
bic plieska na konci Obrázek

ja uz tu 2.ligu kostujem, okrem ineho ma zaujimala aj situacia co sa tyka (ne)aktivity jednotlivych GM´s a :hroza:
ak ma byt toto meritkom nejakeho postupu, zostupu :roll: ciste teoreticky, ak by som aj vypadol a mala by 2.liga fungovat tak ako funguje, nie dik
este pred jej spustenim som prave na tu moznu (ne)aktivitu poukazoval (uz som si tejto mojej "uchylky" uzil v 1.lige viac ako dost, stacilo) sezona sa stale len rozbieha, prave v jej uvode by mala byt väcsina GM´s aktivnych, ale ked na to poniektori kaslu uz v jej uvode o com su tie postupy, zostupy?
prebral som post po Daweovi, teraz sa budem splhat uz len hore (kedze Dawe uz tabulkovo padnut nizsie nemohol:D) ale tiez tomu nedavam dlhe trvanie, ze ma bude bavit vyhravat nad naektivnymi GM´s a vybodnem sa na to
co som tak prebehol, napocital som 4-5! GM´s co hracov v priebehu uvodnych tyzdnov benchovali, dalsim moznost IR asi nehovori nic, ale za to farmarov si v time drzat treba, o nejakej aktivite na volnom hracskom poli nevraviac (cest vynimkam)
:thumbsdown:
Ak mám byť úprimný, čakal som, že 2. liga dopadne nejak takto. Nám trvalo 2-3 sezóny nájsť stabilných hráčov.
V duelu se Skorpim jsem vcelku dominoval v hracskych stats 8-3, ale z brankaru mi nastoupil jen 1x Lehner takze nakonec se zrodila plichta. Oproti lonsku mam uplne jinak postaven tym, tehdy kvalitni branu, z hracskych stats FW, hity, bloky, letos mam zase ofenzivni mancaft ktery mi pravidelne boduje. Proto jsem odmitl i nabidky od petrika a Ohlunda ktere vubec neresily muj problem, ba naopak. Brodin ofenzivni hrac, kterych ja mam dost, navic bych prisel s odchodem Bogosiana o dost hitu a bloku kterych uz mam tak zoufale malo. Na toho golmana stale cekam :crybaby:
Lukas33 píše:Ak mám byť úprimný, čakal som, že 2. liga dopadne nejak takto.
mna to tiez az tak neprekvapilo, kedze som s tym pocital, ale ked som to tam omrkol a videl to hned od uvodnych tyzdnov a pri tom pocte GM´s, to prekvapilo dost
ci by som vypadol ja, ci hociktory iny GM z 1.ligy a mal by rok, dva? absolvovat neaktivnu 2.ligu, asi by sa na to cele vybodol, lebo mna to tam prestalo bavit uz teraz a osobne to nevidim ruzovo, ze sa 2.liga dohra aktivnym (regulernym,ferovym ci neviem akym) spôsobom a co dal?
Ten kto bude mat dostatok nervov, aby ju dokoncil a vyhral (resp. skoncil do tretieho miesta) si postupit do prvej zasluzi. Nemohol si hned cakat, ze budu vsetci GMs aktivni...nemozne. Aj my sme zacinali tak, ze to vyzeralo dost biedne a teraz je to ako? Ta liga ma uroven, vdaka prehladom takmer vsetkych GMs je velmi vyrovnana a dovolim si tvrdit, ze tento rocnik bude najlepsi zo vsetkych. Treba dat tomu cas, neskor pribudnu aj dalsi manazeri :jj:

cepi, ty by si to stopol uz po dvoch tyzdnoch :giggle: A to by bola skoda, lebo trebars taky FF, aspon podla toho co som cital v chate, sa do toho dost dostal. Do prvej aj tak postupia len ti aktivni, len som zvedavy ako to zoberu vypadavajuci :jn:
ja som to urcite nestopol, veci riesim skôr v zakulisi :D
kajo píše:Do prvej aj tak postupia len ti aktivni, len som zvedavy ako to zoberu vypadavajuci
samozrejme ze do prvej postupia len aktivni, ale prave aj na ukor tych neaktivnych, je tam len 14 timov, z toho jeden tim riesi popo, jeden ja (ale uz som ho poziadal aby skusil najst niekoho ineho, kader je slusny,dokonca si myslim, ze ak sa bude o tim starat pôjde pekne hore, ale mna nebavi hrat a vyhravat s mrtvolkami) takze to si rovno 2 odskrtnime, zostava 12, z toho pocitam ze ak taka 4ica GM´s na to kasle uz teraz, kolki sezonu seriozne dohraju...? 6-7-8?? ti aktivni za to samozrejme nemôzu, ale ta kopa neaktivnych pri tom pocte celkovych GM´s, cele zle
ano a to je presne o tom, ze ako to zoberu vypadavajuci, osobne lutujem tych, ktori by mali zostupit a riesit ? 2.ligu
jasne, ze postupujuci by boli ozivenim, taky FF. sloter, dudo, neely je tam aktivny, (ak som na niekoho zabudol sorry) ale kazda minca ma 2 strany
kto si ju vezme na starost, popo na to logicky kasle (ten riesi lig az az) nie co sa tyka svojho timu, ale co sa tyka nejakeho sledovania (ne)aktivity, ved ak by si sa ty nespytal FFho, nikto nevie ako to tam (ne)zije a zostal som dost zaskoceny, ze hned od uvdonych tyzdnov sa to nejako zadrhlo
k poctu vypadavajucich, si spomenul ze do 3?miesta, neviem, ci sa to vôbec uzatvorilo, ale realne bolo tusim 2, riesit 3 postupujucich z ? 2.ligy, to je asi moc
btw, ja nevypredavam kader:D ak uz nejaka ponuka pride, tak nech stoji aspon za nejake minutove zvazenie:D
Kkks Hiller ma pripravil o vitazstvo :( lebo ok potrebovala som GS....ale ze tak dodrbe statistiky :fnuk:
no co uz stalo sa stalo sa, ale stale lepsie ako by sa mi neratali body ak by nestartoval
mozno by bolo lepsie, aby system postupovania a zostupovania zacal az vtedy, ked bude druha liga rovnocenna s tou prvou, co sa tyka aktivity GMs..
Proti Antymu velice smolnej zápas... o tom, že jsme všechny ofenzive stats prohráli o 1-2 body škoda slov, co je horší, zrovna tenhle tejden se zraní Backstrom :hroza: ... zrovna v tejdnu, kdy hraju proti soupeři co má v týmu Hardinga... :scare: ... nebejt tohodle zranění, hádam je situace v brankovišti naprosto odlišná....

tragickej týden... :thumbsdown:
arek píše:mozno by bolo lepsie, aby system postupovania a zostupovania zacal az vtedy, ked bude druha liga rovnocenna s tou prvou, co sa tyka aktivity GMs..
to by bolo asi najidealnejsie riesenie ale tazko povedat ako to dopadne s 2.ligou, ved ako sa spominalo, aj u nas to trvalo par sezon, pokial sa to definitivne ustalilo na aktivite aku mame teraz
a terajsich hracov v 2.lige, ktori tomu prisli na chut, by to mohlo odradit, ak by boli svojim spôsobom nuteni cakat na nejake rozsirenie, ci ustalenie, bez moznosti bojovat o 1.ligu
horna 20tka by sa kedykolvek bez problemov naplnila aj o dalsich aktivnych managerov, ale tazko povedat ci ist nejakou cestou rozsirovania ligy :neviem: celkova idea postupu a zostupu je fajn, ale pokial by mala prebiehat terajsim spôsobom, pri znacnej neaktivite 2.ligovych hracov, doplatili by na to aktivni v tej 1, ktoru za nu kopu uz nejaky ten rok
:neviem:
Cepi se tady neukáže, jak je týden dlouhej. Dneska ráno zjistí, že je na sestupové příčce a už tady celý den řeší, jak druhá liga zkrachuje.
To je tak průhledný i na cepiho. :hroza:
:lol2: :lol2: :lol2:
Suhlasim s Dejfom :psst:

Ale vazne, minimalne vitaz by postupit mal. Ked niekto skonci prvy zasluzi si postup, ked niekto skonci posledny ma rok na to ukazat, ze patri do prvej ligy. Inak druha liga nema absolutne vyznam
nevim proč z toho dělat zbytečnej holubník... před sezónou se dohodlo že sestupujou 3 týmy.. tak wtf? Druhá liga byla přidaná aby zvýšila competition... pokud někdo skončí mezi posledníma třema v první lize, myslim že sezóna na zamyšlenou ve druhý mu neuškodí (já bych s tim problém neměl)... přeci nejde měnit pravidla (a to tak zásadní) za běhu soutěže :hroza:
nic nemenit. Rozhodne nie teraz :!:
dejf :lol2: :good:

tento týždeň to bola povinná jazda s Ronom, ktorú som vyhral 11:3, vďaka čomu som sa oklepal z laty od Redyho :nervy: :x

:plus:
- medzi plusy by som zaradil najmä pick z FA, Brandona Pirriho, jeho 2+1 z neho robilo jedného z najproduktívnejšíh hráčov tímu
- skutočnosť, že Holtby sa chytil
- Garrisonove PPP a SHP

:minus:
Goligoski 0+0 a -7
zranenia JvR, Callahana, Pietrangela, nebyť nich by bolo bodov ešte viac
ja tu nic nemenim, len na nieco poukazujem, tak, ako som niekedy poukazoval a kritizoval neaktivitu v 1.lige
ak by som sa neozval ani ohladom IR- IR+ bez problemov sa ide s 3IR, co pred sezonou dohodnute nebolo, ale nikomu to v podstate neprekazalo, toto uz ano, kazdopadne beriem a suhlasim s tym, ze by to bol zasah do priebehu sutaze, pocnuc aktivnymi 2.ligistami, pre ktorych by to cele stratilo vyznam
3 IR? Neplatí gentlemanská dohoda, že môžu sa využiť len 2? :jn:
No mala by, len pochybujem, ze vsetci pozeraju tento topic. Tak nie kazdy o tom bude asi vediet :neviem:
kajo » Pon Okt 21, 2013 8:49 pm píše:No mala by, len pochybujem, ze vsetci pozeraju tento topic. Tak nie kazdy o tom bude asi vediet :neviem:
kto nevie, vie len o 2 IR :jn:
Joe S. píše:3 IR? Neplatí gentlemanská dohoda, že môžu sa využiť len 2? :jn:
mohlo by to fungovat podla "pretvarky" 1R-1IR+ - http://www.hokejforum.com/yahoo-fantasy ... ml#p356593" onclick="window.open(this.href);return false;
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS