gratulacia Sellymu 
na to, ze som v G stats ziskal jediny remizovy bod, spokojnost aj s prehrou 7:9
Selly to trhol v takych 2 bonusovych stats v SHP + SHO
presilovkovo sa mi prilis nedarilo, Prustovo zranenie mohlo prist o nieco skôr, Rydera by som pri momentalnej forme urcite nepustil, ale ked si vezmem, ze som ho Ohlundovi ponukal za nizsiu sarzu ako bol Tamagoci, aj tak dobre
no kuva, dalsi narocny suboj, 2 vs. 3
akurat ma napadlo, ze od zaciatku sutaze riesim dost narocne suboje, ziaden suboj proti lamam typu ****** ci *******
ale dobre vediet, ze aj v narocnych subojoch sa slusne dari a vytuzene PO je podla vsetkeho v kapse
btw
nevie mi niekto zistit, ako je na tom Leopold? na injury stranke som sa pred istym casom docital, ze je out - Upper-body injury, svieti mi na IR uz pomaly mesiac, no najnovsie ho na injury stranke neviem najst, ale pochybujem, ze je uz fit
Wanic - kedy môzem cca ocakavat Schlemkov navrat?
najviac som ale zvedavy na Martyho
nech viem na com som, nech si to tam s G trosku do PO skonsolidujem
dnes mam v kleci Lehnera, tak hadam macovia zvitazia 0:1 po sn
na to, ze som v G stats ziskal jediny remizovy bod, spokojnost aj s prehrou 7:9
Selly to trhol v takych 2 bonusovych stats v SHP + SHO
presilovkovo sa mi prilis nedarilo, Prustovo zranenie mohlo prist o nieco skôr, Rydera by som pri momentalnej forme urcite nepustil, ale ked si vezmem, ze som ho Ohlundovi ponukal za nizsiu sarzu ako bol Tamagoci, aj tak dobre
no kuva, dalsi narocny suboj, 2 vs. 3
ale dobre vediet, ze aj v narocnych subojoch sa slusne dari a vytuzene PO je podla vsetkeho v kapse

btw
nevie mi niekto zistit, ako je na tom Leopold? na injury stranke som sa pred istym casom docital, ze je out - Upper-body injury, svieti mi na IR uz pomaly mesiac, no najnovsie ho na injury stranke neviem najst, ale pochybujem, ze je uz fit
Wanic - kedy môzem cca ocakavat Schlemkov navrat?
najviac som ale zvedavy na Martyho
dnes mam v kleci Lehnera, tak hadam macovia zvitazia 0:1 po sn