Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Skorpion píše:a nebude to tym, ze niektory maju hraca na IR+? Co keby dnes vsetci odobrali svojich hracov z IR+ a potom to skus zmenit. Mozno by tak slo aj IR....
... Omylom som to editoval :-D
s wanicom je to riaaadne vyrovnane... G 9:10 A 17:17 P 26:27 +/- 3:3 PPP 10:9 SHP 0:0 GWG 0:1 SOG 103:107
vcera som musel nechat sediet Bootha a mal nahravku :nervozny: to ma moze stat niekolko bodov
hej.. já nechal sedět Volchenka (nezbylo na něj místo v sestavě) a ten měl taky asistenci.. takže jsme na tom stejně :-D .. kua to bude ještě perná neděle :nervozny:
dik ze si to napisal takto ma nebude trapit svedomie :D
Lukas33 píše:Tak až 5 manažérov má obsadené IR+. Tak vás poprosím, preraďte ich na BN a vyhoďte náhradníkov. Večer skúsim to IR+ odobrať.
no to sa ti povie vyhod nahradnika. Ja mam k vsetkym svojim hracom citovy vztah, to nejde len tak niekoho vyhodit! A co ich rodiny? Kto ich bude zivit? Hnusny biznis bez osobneho pristupu :noway:
Ja som nechal vcera sediet Tlusteho a ten mal 2 goly :hroza: celu sezonu zbiera len minusky kkt jeden.
Inac taka otazka,
preco mi sveiti ze by som mala mat 2 starty golmanov, ked sme sa dohodli ze tuto podmienku vynechavame hm?
vymenim Del Zotta nehanbite sa posielat ponuky beriem len tu najlepsiu :!: :-D
Cathy píše:Inac taka otazka,
preco mi sveiti ze by som mala mat 2 starty golmanov, ked sme sa dohodli ze tuto podmienku vynechavame hm?
nieco my uslo alebo kedy sme sa tak dohodli? :D
tiez o tom neviem
Ale ja som to tak pochpila, ked sme sa bavili o brankarskych startoch ci? :cry:
:hroza: cholera jasna
Cathy » Ned Okt 20, 2013 7:53 pm píše:Ale ja som to tak pochpila, ked sme sa bavili o brankarskych startoch ci? :cry:
že GS nebudú ako osobitná kategória, ale základ je, aby si mala nejaké body od brankárov, že ti cedníci dva razy nastúpia.
Čiže tú debatu si nepochopila :jn:
priznavam, tu debatu som nepochopila :oops:
kajo píše:A k veci: petrik tecie :hehe: :petrik:
:hehe: :petrik:

na to ako suverenne si ten tyzden zacal som cakal naklep, ale nejak ti postupne dochadzal dych... :D
priznam sa ze o vyhre som este vo stvrtok nesnival ani v najdivokejsich snoch a nakoniec je este aj celkom vyrazna 9:5 :cool:
Ja som tiež začal týžden skvelo, hlavne Spezza sa rozbehol, viedol som 11-5, všetky hráčske štatistiky boli moje okrem PP, na body to bolo neako 27-11, o 50 FW viac alebo aj 40 striel, cca 15 blokov....ale v sobotu v noci sa to domrvilo... vdaka Hedmanovim -5 som znovu stratil aj túto štatistiku a otočil aj hity či asistencie a rázom bolo 7-8, v posledný deň som aspoň vyrovnal na 7-7..
Podvod.

Nebude nahoda, ze v jeden den sa mi zranili traja hraci :hroza:
tak po dnesku je to z:

G 9:10 A 17:17 P 26:27 +/- 3:3 PPP 10:9 SHP 0:0 GWG 0:1 SOG 103:107
na:
G 12:11 A 18:17 P 30:28 +/- 7:4 PPP 11:9 SHP 0:0 GWG 0:1 SOG 123:123
:cool: :hop:

takze konecna vyhra 11:3 a priebezne 1.miesto v tabulke :ciga: dalsi tyzden vsak zapas s podvodnikom :nervozny:
petrik ma svoje chapadla aj v Pegu :grc:

Na posledny zapas mi odstavil aj Stuarta, s ktorym by som tu tesnu statistiku hitov neprehral. Elias a Briere sa tiez zahadne zranili (obaja chodia na bully), pretoze statistika vhadzovani bola tiez tesna :grc:

:plus:
Couture 2+2, 3PPP, 7 BLK (na utocnika pekne)
Marleau 3+3, 5PPP, 1GWG
Alfredsson 1+5
Anderson 2W, 93.7%

:minus:
zranenia hore spominanych
coloradske trio ochladlo (samozrejme petrikove chapadla :hroza: )
Harcov Drunks : NoBa Witchers 9:6
Začal jsem svoji vítěznou patnáctizápasavou šňůru prvním vítězstvím. Vyhrál jsem všechny brankářské statistiky a to rozhodlo. Ofenzivní statistiky mám zase na štíru. Už třetím rokem prostě neumím vybrat hráče tak, abych byl vyhrával v ofenzivních statistikách. Asi to bude tím, že nepodvádím jako ostatní. :neviem:
Duchene 3+1, 2 gwg, 26 fw
Stempniak 2 shp
Reimer 97,4%
Timonen -3 a ještě se zranil
Koivu 0+0, -1 Anaheim pořádá vyhrává a on vůbec neboduje. Jestli má smůlu nebo už na to nemá?
Ladd 0+0, -2

Tenhle týden nastupuje proti mně nějakej párek. Už teď mi je ho líto. :ciga:
a este pohlad na statistiky Preshow Destroyers 11:3 Arizona Coyotes

tak v prvom rade Harding :good: to co predvadza je nieco neuveritelne...tento tyzden (1.13, 95,0%) a celkovo v 7. zapasoch (1.11, 94,8%) :!: a velmi dobre ho doplna Gigeure ktory nastupil raz minuly tyzden ked mal ciste konto a tento tyzden tiez raz a (2.00, 93,3)

zatial teda najvecsia slabina timu sa stala najvecsou silou

Moulson 2+3
Vermette 2+2, FW 44 a celkovo dominuje v celej lige ked vyhral uz 136 buly na druheho Gordona ma naskok 23FW
Backstrom 0+4, 3PPP

tazko sa niekto kritizuje akurat Killorn po minulom zapase ked mal 6 bodov tak teraz 0
a Kessel rovnaky pripad predtym 7 teraz iba 0+1
nebodoval Booth
dejf píše:Vyhrál jsem všechny brankářské statistiky
Takze Queen sedi??
Inak neviete co je s cepim? Jeho squadra mamlasov ma zatial 8 PPP, co mi nazbierala dvojica Marleau+Couture za tri zapasy. Som nevedel, ze bude chciet hned pri prvej prilezitosti okostovat druhu ligu :fucker2:
AndyF píše:
dejf píše:Vyhrál jsem všechny brankářské statistiky
Takze Queen sedi??
King mi vychytal nulu. No jak bych ti vysvětlil, co to je. :hmm: To je taková situace, kdy tvůj tým nedostane v celém zápase gól. Snad to jako fanoušek Flyers taky někdy zažiješ. :wink2:
To zvladnul Bryz ve svem druhem zapase :ciga:, na to nemusel cekat skoro do listopadu..
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS