vcera som musel nechat sediet Bootha a mal nahravku
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
no to sa ti povie vyhod nahradnika. Ja mam k vsetkym svojim hracom citovy vztah, to nejde len tak niekoho vyhodit! A co ich rodiny? Kto ich bude zivit? Hnusny biznis bez osobneho pristupuLukas33 píše:Tak až 5 manažérov má obsadené IR+. Tak vás poprosím, preraďte ich na BN a vyhoďte náhradníkov. Večer skúsim to IR+ odobrať.
ned 20. říj 2013 19:16
Ja som nechal vcera sediet Tlusteho a ten mal 2 goly
celu sezonu zbiera len minusky kkt jeden.
ned 20. říj 2013 20:07
že GS nebudú ako osobitná kategória, ale základ je, aby si mala nejaké body od brankárov, že ti cedníci dva razy nastúpia.Cathy » Ned Okt 20, 2013 7:53 pm píše:Ale ja som to tak pochpila, ked sme sa bavili o brankarskych startoch ci?
Čiže tú debatu si nepochopila
Ja som tiež začal týžden skvelo, hlavne Spezza sa rozbehol, viedol som 11-5, všetky hráčske štatistiky boli moje okrem PP, na body to bolo neako 27-11, o 50 FW viac alebo aj 40 striel, cca 15 blokov....ale v sobotu v noci sa to domrvilo... vdaka Hedmanovim -5 som znovu stratil aj túto štatistiku a otočil aj hity či asistencie a rázom bolo 7-8, v posledný deň som aspoň vyrovnal na 7-7..
petrik ma svoje chapadla aj v Pegu 
Na posledny zapas mi odstavil aj Stuarta, s ktorym by som tu tesnu statistiku hitov neprehral. Elias a Briere sa tiez zahadne zranili (obaja chodia na bully), pretoze statistika vhadzovani bola tiez tesna
Couture 2+2, 3PPP, 7 BLK (na utocnika pekne)
Marleau 3+3, 5PPP, 1GWG
Alfredsson 1+5
Anderson 2W, 93.7%

zranenia hore spominanych
coloradske trio ochladlo (samozrejme petrikove chapadla
)
Na posledny zapas mi odstavil aj Stuarta, s ktorym by som tu tesnu statistiku hitov neprehral. Elias a Briere sa tiez zahadne zranili (obaja chodia na bully), pretoze statistika vhadzovani bola tiez tesna
Couture 2+2, 3PPP, 7 BLK (na utocnika pekne)
Marleau 3+3, 5PPP, 1GWG
Alfredsson 1+5
Anderson 2W, 93.7%
zranenia hore spominanych
coloradske trio ochladlo (samozrejme petrikove chapadla
Harcov Drunks : NoBa Witchers 9:6
Začal jsem svoji vítěznou patnáctizápasavou šňůru prvním vítězstvím. Vyhrál jsem všechny brankářské statistiky a to rozhodlo. Ofenzivní statistiky mám zase na štíru. Už třetím rokem prostě neumím vybrat hráče tak, abych byl vyhrával v ofenzivních statistikách. Asi to bude tím, že nepodvádím jako ostatní.

Duchene 3+1, 2 gwg, 26 fw
Stempniak 2 shp
Reimer 97,4%
Timonen -3 a ještě se zranil
Koivu 0+0, -1 Anaheim pořádá vyhrává a on vůbec neboduje. Jestli má smůlu nebo už na to nemá?
Ladd 0+0, -2
Tenhle týden nastupuje proti mně nějakej párek. Už teď mi je ho líto.
Začal jsem svoji vítěznou patnáctizápasavou šňůru prvním vítězstvím. Vyhrál jsem všechny brankářské statistiky a to rozhodlo. Ofenzivní statistiky mám zase na štíru. Už třetím rokem prostě neumím vybrat hráče tak, abych byl vyhrával v ofenzivních statistikách. Asi to bude tím, že nepodvádím jako ostatní.
Duchene 3+1, 2 gwg, 26 fw
Stempniak 2 shp
Reimer 97,4%
Timonen -3 a ještě se zranil
Koivu 0+0, -1 Anaheim pořádá vyhrává a on vůbec neboduje. Jestli má smůlu nebo už na to nemá?
Ladd 0+0, -2
Tenhle týden nastupuje proti mně nějakej párek. Už teď mi je ho líto.
a este pohlad na statistiky Preshow Destroyers 11:3 Arizona Coyotes
tak v prvom rade Harding
to co predvadza je nieco neuveritelne...tento tyzden (1.13, 95,0%) a celkovo v 7. zapasoch (1.11, 94,8%)
a velmi dobre ho doplna Gigeure ktory nastupil raz minuly tyzden ked mal ciste konto a tento tyzden tiez raz a (2.00, 93,3)
zatial teda najvecsia slabina timu sa stala najvecsou silou
Moulson 2+3
Vermette 2+2, FW 44 a celkovo dominuje v celej lige ked vyhral uz 136 buly na druheho Gordona ma naskok 23FW
Backstrom 0+4, 3PPP
tazko sa niekto kritizuje akurat Killorn po minulom zapase ked mal 6 bodov tak teraz 0
a Kessel rovnaky pripad predtym 7 teraz iba 0+1
nebodoval Booth
tak v prvom rade Harding
zatial teda najvecsia slabina timu sa stala najvecsou silou
Moulson 2+3
Vermette 2+2, FW 44 a celkovo dominuje v celej lige ked vyhral uz 136 buly na druheho Gordona ma naskok 23FW
Backstrom 0+4, 3PPP
tazko sa niekto kritizuje akurat Killorn po minulom zapase ked mal 6 bodov tak teraz 0
a Kessel rovnaky pripad predtym 7 teraz iba 0+1
nebodoval Booth
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé