Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
úte 05. bře 2013 00:28
jjmartin83 píše:ty bláho to je výživný topiczapalte pyžamo
Dalsi tesna prohra 7-8 s Dragons. Konecne jsme mi hraci rozbehli bodove, ale zas zacali stavkovat brankari. Rinne ochytal 3 zapasy s prumerem pres 4 goly a to nemohlo stacit, Lindback pro jistotu nechytal vubec. Takze jsem brankoviste (snad) posilil Enrothem z Buffala.
Z hracu nikdo extra nebodoval, nejvic V dobre forme hrajici Getzlaf 1+4, pridal FW, hity, atd, Backes 1+2, 18hit a rad bych jeste pripomnel Palmieriho hattrick a Josiho 2+2 vcetne vitezneho golu v OT proti Dallasu.
Ted nas ceka vychodnarske derby s druhym ceposlavem
takze se ocekava poklidny prubeh zapasu se stalym prisunem tekutych dobrot
Z hracu nikdo extra nebodoval, nejvic V dobre forme hrajici Getzlaf 1+4, pridal FW, hity, atd, Backes 1+2, 18hit a rad bych jeste pripomnel Palmieriho hattrick a Josiho 2+2 vcetne vitezneho golu v OT proti Dallasu.
Ted nas ceka vychodnarske derby s druhym ceposlavem
úte 05. bře 2013 14:01
Hodnotenie posledneho tyzdna radsej vynecham,zbytocne by to vyvolalo vlnu negativnych emocii voci mojej osobe a mojim hracom. 
Haters gonna hate
Haters gonna hate
Ohlund píše:
Po tom trejde s Ronom sa mi na niekolko dní zranili aj Weiss aj Callahan, teraz sa ale karta obrátila a Karlsson je asi out na zbytok sezony.
Kód: Vybrat vše
Weiss done for season, wrist surgery Vôbec nič si netušilcepi píše:aaale skusil som siahnut po farmarovi CAR Petersovi, kedze Ward bude out 6-8 tyzdnov, taakzeale to este ani vôbec netusim, ci Peters bude povolany
total risk
[/size]
To hej ale Karlsson mal nábeh na dalšiu super sezonu zatial čo ja stratu Weissa ani nepocítimJoe S. píše:
a ste si 1:1
Ve zkratce a se zpožděním doplním krátké hodnocení minulého zápasu... Tragédie
... věděl jsem, že nás s Denver Blizzards čeká opravdu ostrý test... a musím tým pochválit, že u kázal charakter, když jsme ještě v sobotu vedli 8:6 ... bohužel v neděli jsme dokázali ztratit nadějný náskok a je z toho další prohra, tentokrát 4:8... 5 statistik skončilo remízou a další 4 dělil od remízy pouhý bod (resp. dva) ...
Naše neschopnost zvládat vyrovnané zápasy nás zatím stojí víc, než by bylo únosné.
Podle rozpisu nás už do konce sezóny čekají pouze zápasy s týmy ze spodních pater tabulky.. což sice není špatné, zároveň to ale znamená, že nás čekají už jen boje s týmama v play off race... zkrátka žádný zápas už nebude jednoduchý a každý gól, asistence, hit může rozhodovat
Podle rozpisu nás už do konce sezóny čekají pouze zápasy s týmy ze spodních pater tabulky.. což sice není špatné, zároveň to ale znamená, že nás čekají už jen boje s týmama v play off race... zkrátka žádný zápas už nebude jednoduchý a každý gól, asistence, hit může rozhodovat
cepi, cepi ty lumpe, ty uz zacinas pouzivat popvodnikovy tahy co
V zapase NJD-BUF by ti jeste pred 2 tydny chytali oba golmani, ale ted nenastoupil ani jeden tak si to zaridil tak, ze Miller naskocil na OT misto Enrotha aby si vychytal lehke vitezstvi
Nastesti jista spravedlnost existuje a Savle to projely.
PS: jinak ty mas kamo golmanu jak cikanka deti
moje produktivita: 2G+12A z toho Getzlaf 2+4
PS: jinak ty mas kamo golmanu jak cikanka deti
moje produktivita: 2G+12A z toho Getzlaf 2+4
sob 09. bře 2013 14:12
Na toto sa uz nemozem pozerat,co to s nimi robisdejf píše:číslo 11 Darcy Kuemper
Treti tesny zapas v rade, tentokrat konecne vitezny v pomeru 9-7. Je o to cennejsi, ze jsem ziskal skalp 2.tymu tabulky pod vedenim cepiho
Cekal jsem ze posledni den cepi jeste nejakou kategorii otoci a pripise si vyhru, nastesti se tak nestalo. V tomhle matchi mi vysel tah s Enrothem, kdy odchytal 1 zapas na ukor Millera a pokud by dostal sanci tak v kazdem 4-5 zapase byl bych spokojen.
Brankari ac nemeli nijak oslnive statistiky mi pripsali krasnych 11 bodu
Rinne zacal desive, kdy v LA dostal ze 13ti strel 5 golu, pak to ale vylepsil vychytanym SO, Lindback dostal sanci 2x a jednou dokazal vyhrat.
V hracskych kategoriich jsem musel trhnout rekord v golech, protoze nastradat za tyden 4 kousky to je umeni
A to dal 3 Getzlaf, z toho jeden v SH
Takze to je jediny utocnik, ktereho kze pochvalit, 3+4 a prospesny ve vsech kategoriich. Ten ctvry pridal Talbot, taky v SH. Z obrancu zminim Phaneufa, ktery je sice expert na minusky, ale mel 5A a 21hitu. Zbytek hracu totalni provar, Hartnell, Backes, Heatley, Selanne 0+2 dohromady a k tomu krasnych -10
V dalsim kole me ceka opet souper z cela tabulky a to Redyho Denver.
PS: jak se tak na to divam, pripada mi ze tam neni zapocitana nedele, ale vsadil bych se ze dopoledne uz zapocitana byla
Mnno tak aby to ten cepi nakonec jeste fakt neotocil
Brankari ac nemeli nijak oslnive statistiky mi pripsali krasnych 11 bodu
V hracskych kategoriich jsem musel trhnout rekord v golech, protoze nastradat za tyden 4 kousky to je umeni
V dalsim kole me ceka opet souper z cela tabulky a to Redyho Denver.
PS: jak se tak na to divam, pripada mi ze tam neni zapocitana nedele, ale vsadil bych se ze dopoledne uz zapocitana byla
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé