Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

je vidiet na akom hracovi mi stoji cely tim
Evidentne si na tom lepsie ako ja :hmm: . Ale uvidime, aku mas vyrovnanost v kadri a co predvedu v tejto sezone :wink:
zrani sa mi Henrik a je po vyhode.....a su to len v podstate bezcenne statistiky
Lukas33 píše:
Popradcan píše:Chlapci ,vidi obrovsky problem,ved my nemame miesto na IR :!: to sa musi zmenit,alebo ako to je nastavene?

Miesto pre IR hraca musi byt..
Skontrolované, IR v nastavení je. Inak, až do začiatku sezóny je stále možné meniť niektoré nastavenia. Napr. štatistiky, typ ligy...
:good: Parada,ako pozeram a citam,moj Lupul bude minimalne do novembra na IR :hroza:

Mojou prvou ulohou bude ziskat este jedneho brankara jednotku :!:
tak dve zranenia u flyers - jedno ma potesilo, druhe ani moc nie, ale to predycham :D

leighton je mesiac out, takze boucher ktoreho som draftol by mal byt zo zaciatku sezony pomerne "bezpecna" jednotka. a lappyho posadim na striedacku namiesto todda whitea alebo kennedyho... to by nemal byt az taky problem :)
jak mam vediet ze jeniekto zraneni?to mi ukaze?
Popradcan zhanas jednotku??teraz uz tazko zohnas
Antonor píše:teraz uz tazko zohnas
zaujimave slovo :D
Antonor píše:jak mam vediet ze jeniekto zraneni?to mi ukaze?
pri mene hraca mas cervenym DTD, IR a pod
co je na tom zaujimave? :D ...diks ja len som si nebol isty jak to funguje
Som sa dnes na to pozrel este raz a zda sa mi nespravodlive,ze 2 brankari maju az 7 koloniek a 23 hracov iba 10 to je obrovsky nepomer..To by potom stacilo si nabrat 4-5 brankarov + par hracov co su dbry v 2-3 kategoriach a je vyhrate...Neviem,ale mne sa to nepaci...

ja navrhujem takto :

Goals (G), Assists (A), Points (P), Plus/Minus (+/-), Penalty Minutes (PIM), Powerplay Points (PPP), Shorthanded Points (SHP), Game-Winning Goals (GWG), Shots on Goal (SOG), Faceoffs Won (FW), Hits (HIT), Blocks (BLK)

Brankari:

Games Started (GS), Wins (W), Goals Against Average (GAA), Saves (SV), Save Percentage (SV%), Shutouts (SHO)

Co vy na to? sa tym zmensi ten obrovsky nepomer...Ked nebudete suhlasit ok.. :wink:
s PIM suhlasim iba ak by sa dalo nastavit ze vitazom je ten kto ma PIM menej. v tom pripade to podporujem
vseobecne sa podla mna vylucenie povazuje za nieco negativne co oslabuje vlastny team, neviem preco by sme to my mali brat ako nieco za co treba byt odmenovany :P

so strelami nemam najmensi problem

co sa tyka brankarov, tam sa mi toho zda byt vela :P

napr GS a S su podla mna velmi uzko prepojene. ak niekomu brankari odohraju za tyzden napr. 5 zapasov a inemu iba 3, je prakticky iste ze dotycny vyhra okrem kategorie GS aj kategoriu S.
preto by som GS vypustil (preco si to vlastne Lukas vratil naspat?)

rovnako prepojene su aj napr. shutouty, svs% a GAA. ak nejaky brankar vychyta shutout, tak jeho team s vysokou pravdepodobnostou vyhra aj ukazovatele svs% a GAA, jeden z tychto ukazovatelov by som v pohode vypustil (asi shutouty, aj ked za to ma tu urcite ukrizujete :D )
petrik píše:rovnako prepojene su aj napr. shutouty, svs% a GAA. ak nejaky brankar vychyta shutout, tak jeho team s vysokou pravdepodobnostou vyhra aj ukazovatele svs% a GAA, jeden z tychto ukazovatelov by som v pohode vypustil (asi shutouty, aj ked za to ma tu urcite ukrizujete :D )
SO a SVS/GAA nemusia nutne suvisiet. Jeden den moze brankar chytit ciste konto a v dalsom zapase pustit zo 4 striel 3 goly a mozes vyhrat kategoriu SO a prehrat SVS a GAA. Vsetky tieto kategorie by som nechal. Minuly rok s tym neboli nejake problemy.
Skorpion píše:SO a SVS/GAA nemusia nutne suvisiet. Jeden den moze brankar chytit ciste konto a v dalsom zapase pustit zo 4 striel 3 goly a mozes vyhrat kategoriu SO a prehrat SVS a GAA. Vsetky tieto kategorie by som nechal. Minuly rok s tym neboli nejake problemy.
Když ti v první zápase vychytá SO, tak ho další dny hodíš na střídačku...
TT1905 píše:
Skorpion píše:SO a SVS/GAA nemusia nutne suvisiet. Jeden den moze brankar chytit ciste konto a v dalsom zapase pustit zo 4 striel 3 goly a mozes vyhrat kategoriu SO a prehrat SVS a GAA. Vsetky tieto kategorie by som nechal. Minuly rok s tym neboli nejake problemy.
Když ti v první zápase vychytá SO, tak ho další dny hodíš na střídačku...
Tym padom sa ti moze stat, ze prehras kategorie GS a S.
petrik píše:s PIM suhlasim iba ak by sa dalo nastavit ze vitazom je ten kto ma PIM menej. v tom pripade to podporujem
vseobecne sa podla mna vylucenie povazuje za nieco negativne co oslabuje vlastny team, neviem preco by sme to my mali brat ako nieco za co treba byt odmenovany :P
Na toto mám rovnaký názor. Nechápem prečo, a vo väčšine líg to tak majú :eek2: , by sa vylúčenia mali brať ako pozitívum.
petrik píše:napr GS a S su podla mna velmi uzko prepojene. ak niekomu brankari odohraju za tyzden napr. 5 zapasov a inemu iba 3, je prakticky iste ze dotycny vyhra okrem kategorie GS aj kategoriu S.
preto by som GS vypustil (preco si to vlastne Lukas vratil naspat?)
Problém ohľadom GS a jeho vrátenia sme riešili na strane 21. V skratke asi toto.
Lukas33 píše:
ThrashersFan píše:GS jednoznačne nechať :!:. Carey Price odchytá jeden zápas. Bude mať shutout a potom ho už ani raz nedám do zostavy lebo by mi dodrbal priemer. A tým pádom som získal prvenstvo v kategórii priemer, inkasovaných gólov, SVS% a neviem čoho ešte. Úplne je to dobré takto. GA je dobrý krok dať preč.
Kvôli tomuto je tam, že tvoji brankári musia odchytať minimálny počet zápasov (ráta sa spolu). Aj keď, máme to nastavené iba na 2, takže to veľmi spomínaný problém nerieši. Takže by som to mohol zvýšiť, alebo mám vrátiť späť GS?
ThrashersFan píše:S tými brankármi. Hmm, neviem, ale čo keď sa mi zrania obaja brankári a nebudem môcť ich dať na 2 zápasy? Ako hej, je tu možnosť waiveru, ale toto by som nerobil. Radšej by som vrátil GS.
Ešte sa vyjadrím k brankárom v ďalšom príspevku, lebo v tomto by to už bolo neprehľadné.
Skorpion píše:
TT1905 píše:Když ti v první zápase vychytá SO, tak ho další dny hodíš na střídačku...
Tym padom sa ti moze stat, ze prehras kategorie GS a S.
Vždycky mi to vyšlo dokonale ;)
S brankármi je to komplikovanejšie ako sa zdá. Skorpion to presne vystihol. Je síce pravda, že SO a GAA+SV% spolu súvisia, ale nerozhoduje iba jeden zápas. V ďalších to ten brankár, nehovoriac o tom, že nemáš iba jedného môže (a väčšinou to tak naozaj je :D ) pokaziť.
Tým sa dostávame k druhému problému, ako spomenul TT, môžeš ho nechať na lavičke. A kvôli tomu je tam GS a S a tiež minimum zápasov kt. musia tvoji brankári odchytať, aby sa ich výsledky počítali. Preto by som tam GS, S a Wins nechal. Pretože ak brankárov po dobrých výsledkoch už nenasadíš, nemáš šancu vyhrať v GS, S a Wins. Navyše by som možno ešte zvýšil minimálny počet štartov brankárov na 3. (počítajú sa všetci brankári spolu)

No a čo sa toho prepojenia brankárskych štatistík týka, to iste je aj u útočníkov/obrancov.
G a A sú prepojené s P. Rovnako SHP, PPP a aj GWG.

Teraz k tomu nepomeru o ktorom písal Popradcan. Neviem, ale veď aj v realite často brankári rozhodujú zápasy. Aj keď tu by to mohlo viesť k tomu problému, že by sa niekto nabalili brankármi. Síce, teraz už je to nemožné, ale mohli by sme zvýšiť vplyv ostatných hráčov. Problém vidím v tom, že tam už nie sú žiadne vhodné štatistiky. PIM určite nie. Strely na bránu tiež nie sú žiadna veľká výhra, ale mohli by sa pridať. Tým pádom by bol pomer hráčov k brankárom 11:6.
Alebo, je tu ešte jedna možnosť. Zmeniť typ ligy z H2H one win na H2H points. čo by možno prinieslo opäť nejaké skryté komplikácie. :D Pôvodne ma ten systém H2H points neoslovil, ale teraz som si uvedomil, že to ukrýva zaujímavé možnosti. Ide o to, že sa tam dá nastaviť hodnota jednotlivých štatistík. Tabuľka by sa mala vyhodnocovať rovnako ako minulý rok*, s tým, že víťazstvá v jednotlivých štatistikách by mali rôznu hodnotu. Napr SOG 1 bod, G 2 body...
*P.S. Pre tých čo nehrali minulý rok. Zápasy sa vyhodnocovali tak, že ak skončil napr. 10:7, do tabuľky vám išlo 10 výhier a 7 prehier + remízy ak boli. Teda získali ste 20 bodov. Teraz som to chcel dať tak(H2H one win), aby keď vyhráte 10:7, bola to jednoducho jedna výhra a dostali by ste 2 body.
Ja bych ten minimalni pocet zapasu u brankaru nezvysoval, protoze vetsina ma jen jednu brankarskou jednicku a kdyz se mu zrani, bude rad ze vubec ty 2 zapasy nasbira.

btw : kajo s nim Babchukem si me nastval! :D
Čo to je? :-O Riadna aktivita na Waivere. :D
Philadelphia Lions

C - Zetterberg, B. Richards, Hanzal, Seguin, Turris
LW - Wolski, Prospal, Benn, Comrie
RW - Kane, Giroux, Simmonds, Crombeen, Dorsett

D - Kronwall, Campbell, Wideman, Morris, Girardi, Russell, Regehr, Babchuk

G - Quick, Thomas, Khudobin

Na to ze som tahal ako 17ty, som celkom spokojny...teda az na tu brankarsku poziciu, ktora je mimochodom v tejto hre dost dolezita :x

Posledne (5-6) kola za mna vybavoval autopick a az som sa zhrozil, ked som tam videl Fedotenka. Takze redy, toho Babchuka som brat namiesto neho musel :idea:
Poznámka - Tu hru moc nesleduju, takže kdyby chtěl náhodou se mnou někdo trade, tak napsat PM tady na foru.
kajo píše:Philadelphia Lions

C - Zetterberg, B. Richards, Hanzal, Seguin, Turris
LW - Wolski, Prospal, Benn, Comrie
RW - Kane, Giroux, Simmonds, Crombeen, Dorsett

D - Kronwall, Campbell, Wideman, Morris, Girardi, Russell, Regehr, Babchuk

G - Quick, Thomas, Khudobin

Na to ze som tahal ako 17ty, som celkom spokojny...teda az na tu brankarsku poziciu, ktora je mimochodom v tejto hre dost dolezita :x

Posledne (5-6) kola za mna vybavoval autopick a az som sa zhrozil, ked som tam videl Fedotenka. Takze redy, toho Babchuka som brat namiesto neho musel :idea:

Kajo, páči sa mi tento tím :good:
Ogari, ogari co mi to nabizite za toho Ducheneho? :lol: Potrebuju nekoho koho bych mohl trejdnout za Selanneho a prave Duchene je onim hracem, ktereho za nej klidne obetuju. Pokud to mide16 nevezme, tak bycho mohli zkusit nejakou trojvymenu :)
BruinsFan píše:Kajo, páči sa mi tento tím :good:
Vdaka :smile03:
Selly8 píše:Ogari, ogari co mi to nabizite za toho Ducheneho? :lol: Potrebuju nekoho koho bych mohl trejdnout za Selanneho a prave Duchene je onim hracem, ktereho za nej klidne obetuju. Pokud to mide16 nevezme, tak bycho mohli zkusit nejakou trojvymenu :)
až ho trejdenm za Centra tak budem mať asi jedno schopné RWško ...
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS