Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Mojim hráčom sa zranenia vyhýbajú tak v pohode stačia 2 IR sloty
V minulosti to fungovalo tak že hráč ktorého získam trejdom sa hned zraní, v tejto sezone by to fungovalo podobne, velmi som chcel získať Pačoretyho, Hartnella ale napr aj Clowe či Kronwall atd... trejdy boli zamietnuté a hráči sa hned nato zranili
V minulosti to fungovalo tak že hráč ktorého získam trejdom sa hned zraní, v tejto sezone by to fungovalo podobne, velmi som chcel získať Pačoretyho, Hartnella ale napr aj Clowe či Kronwall atd... trejdy boli zamietnuté a hráči sa hned nato zranili
preto zasa posielas trejdy kde-kade?Ohlund píše:Mojim hráčom sa zranenia vyhýbajú tak v pohode stačia 2 IR sloty![]()
Joe + Dunim boli za to "tvarenie sa", ktore by bolo treba ale kontrolovat, co by asi nebolo najstastnejsie riesenie, u mna tiez 1IR + IR+, ale kedze to mozne nie je, tak zostavam pri 2IR ako bolo dohodnute na zaciatku sezony
dohodlo sa, ze pokracujeme na 2IR a zrazu to chceme davat na 3IR
asi tak, menit nieco v priebehu sezony aj ked sme len na jej zaciatkudunim píše:nemenit pravidla hry po zacati sezony.
Inac od buducej sezony navrhujem obsadene maximalne 2golmanske posty na hraca, v pripade zranenia a odoslania na IR bude povoleny treti cednik .... nech to je vyrovnane,
je pravda ze ja mam teraz troch brankarov, ale uznajte...hiller chyta pravidelne a k tomu khudobin zraneny a budaj chyta pravidelne nepravidelne
cize nicim som si nepomohla, ale ked bol volny
je pravda ze ja mam teraz troch brankarov, ale uznajte...hiller chyta pravidelne a k tomu khudobin zraneny a budaj chyta pravidelne nepravidelne
tak si mala brať cedníkov v prvých dvoch koláchCathy » Sob Okt 19, 2013 2:00 pm píše:Inac od buducej sezony navrhujem obsadene maximalne 2golmanske posty na hraca, v pripade zranenia a odoslania na IR bude povoleny treti cednik .... nech to je vyrovnane,
je pravda ze ja mam teraz troch brankarov, ale uznajte...hiller chyta pravidelne a k tomu khudobin zraneny a budaj chyta pravidelne nepravidelnecize nicim som si nepomohla, ale ked bol volny
Si ma nepochopil...ja sa na brankarov nestazujem, cisla mam dobre :frajer2:
mne len ide o to, aby mal kazdy brankarov tak, aby aspon jeden pravidelne chytaval..prote urobime si pravidlo ze v prvych dvoch kolach sa budu draftovat iba brankari, ale to musi zobrat kazdy na vedomie....potom nech sa uz draftuju hraci tak ako je kazdemu po vôli.....
alebo
....nech si kazdy necha autopick
to by som chcela vidiet namixovane zostavy
mne len ide o to, aby mal kazdy brankarov tak, aby aspon jeden pravidelne chytaval..prote urobime si pravidlo ze v prvych dvoch kolach sa budu draftovat iba brankari, ale to musi zobrat kazdy na vedomie....potom nech sa uz draftuju hraci tak ako je kazdemu po vôli.....
alebo
....nech si kazdy necha autopick
ale tak toto je problém daného GM, kto zvolí zlú taktiku, musí body naháňať inde, ako ja vlani, Bryz-VokyCathy » Sob Okt 19, 2013 5:18 pm píše:Si ma nepochopil...ja sa na brankarov nestazujem, cisla mam dobre :frajer2:
alebo
....nech si kazdy necha autopick![]()
ja som nadraftoval "produktivitu" dovi dopo, moja chyba, na strane druhej, mi to ako tak vyslo v pripade goalies...vsetci 3 kalap dolu, takze tato poziadavka Cathy
pred draftom si môzes urcit priority, ci riesis to, ci ono, ci onoho, oneho, vysledok sa pozna....ja som nechtiac vsadil s 1-2? promilami na branu + obranu tak mi nic ineho nezostava :/:)
pijaní na drafte vsadili na bránu?cepi » Sob Okt 19, 2013 6:23 pm píše:![]()
ja som nadraftoval "produktivitu" dovi dopo, moja chyba, na strane druhej, mi to ako tak vyslo v pripade goalies...vsetci 3 kalap dolu, takze tato poziadavka Cathy
pred draftom si môzes urcit priority, ci riesis to, ci ono, ci onoho, oneho, vysledok sa pozna....ja som nechtiac vsadil s 1-2? promilami na branu + obranu tak mi nic ineho nezostava :/:)
Referendum malo 85% účasť. V prospech 2IR + 1IR+ hlasovalo 23,5% zúčastnených voličov. Proti bolo 64.7% voličov. 11.7% hlasov bolo neplatných.
Zostanem pri 2 klasických IR. O rok to môžeme zmeniť na 1 IR a 1 IR+.
EDIT:Máme problém. Nechce mi to dovoliť odobrať to IR+. To isté ako pri IR, že po drafte sa to už nedá meniť. Hlavne, že pridať to išlo.
Tak sa môžeme tváriť, že je 1 IR a 1 IR+. Čo sa kontroly týka, stačí keď bude každý sledovať svojho aktuálneho súpera. Nemal by byť problém, však predsa v lige nie sú žiadni podvodníci.
EDIT:Máme problém. Nechce mi to dovoliť odobrať to IR+. To isté ako pri IR, že po drafte sa to už nedá meniť. Hlavne, že pridať to išlo.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé