Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

arek píše:tak ja vyhodim Petryho po cca 16 zapasoch so statistikou 0+0, vezme si ho cepi a u neho urobi 2+1 za 2 zapasy :slap:
:hehe: ba co viac, v nocnom zapase prihodil 4 "sogy" - 5 "bloky" - 4 hity :klobuk: tie body su uz len takou ceresnickou :) arek :serus:
skoda, ze tamagoci so svojimi 2A nepockal az na prichod do môjho timu :jn: ale nie, s arekom sa rozlucil viac ako dôstojne

vedenie 14:1, parada, v niektorych stats som zaujimavo odskocil, kazdopadne jedna velka poklona k môjmu jedinemu G - Milllerovi, ktory superi s jasnou superovou G prevahou; nastastie navrativsi sa superov Lehtonen sa v uvodnom zapase "vyznamenal", za hydinu odchytal 2 zapasy Fasth nie Henyho Hiller, ale v pocte startov to logicky neudrzim, nakolko BUF tam ma B2B, takze v jednom z nich dostane priestor Henyho Enroth

ale uz teraz vyslovujem s vykonom jedineho funkcneho G maximalnu spokojnost - 2 zapasy - 2 vyhry - 1,93 - .946, co i len jedno vitazstvo v G stats bude neplanovanym bonusom, no do dalsich matchov uz budem potrebovat Martyho vypomoc
cepi píše:vedenie 14:1, parada, v niektorych stats som zaujimavo odskocil
No, podle mě už jsem prohrál - tenhle týden je celkem provar, čekal jsem, že Tě potrápím mnohem více. Vcelku mě i kosí zranění. Steen, Diaz, Read, Lehty se sice už vrátíl - ale opravdu ve "velkém" stylu (zdravím Tě, dejve). Alespoň, že za jednoho borce se zlomenou nohou, jsem si našel adekvátní náhradu. :-P
Anty na hrad :wave: :king: toto podvodník nedobehne :wave:
Tak Ward sa musel zraniť aby som získal tie 2 štarty, ale Luongo aj Ellis mali obaja strašné stats a dokázali mi vyhrať len úspešnosť o 2 tisíciny :lol2: , keby nenastúpia prehral by som aj v SO.. Takže nakoniec tesná výhra 8-7..
Velmi ma potešila ofenzíva, Cammalleri 3+1 , Pacioretty 4+3 :poklona2: , Hansen 2+2. Sklamali Weiss a Ehrhoff ktorí zostali bez bodov.

Popvodník nakoniec znovu vyhral :lol: , ked je treba tak za jeden den nahrajú jeho hráči aj o 20 hitov viac, otočili mu aj strely a PPP :protest:
Ohlund píše:Tak Ward sa musel zraniť aby som získal tie 2 štarty, ale Luongo aj Ellis mali obaja strašné stats a dokázali mi vyhrať len úspešnosť o 2 tisíciny :lol2: , keby nenastúpia prehral by som aj v SO.. Takže nakoniec tesná výhra 8-7..
Velmi ma potešila ofenzíva, Cammalleri 3+1 , Pacioretty 4+3 :poklona2: , Hansen 2+2. Sklamali Weiss a Ehrhoff ktorí zostali bez bodov.
Gratuluju. :serus:
Bohužel i maličkosti rozhodují. :mad: :giggle:
:slap: tak nedela moje nadeje na solidny vysledok totalne pochovala...
budaj nielen dal cathy potrebny druhy start, ale navyse dostal "len" 3 goly - stacilo o gol viac a bol by som vyhral SV% aj GAA :slap:
a hraci v poli totalne vyhoreli, sice otocili FW v moj prospech, ale uplne jasne stratil som hity, bloky, body, stratil som aj naskok v asistenciach s cim som uz veru nepocital :slap:
nakoniec 4:9 :cry:

a este aj ward sa zrani :slap:

cele zle
petrik píše:
a este aj ward sa zrani :slap:

cele zle
To už nemusel byť tvoj problém :bee:
:nurses: číslo 9 je Jose Theodore.
Joe S. píše:Anty na hrad :wave: :king: toto podvodník nedobehne :wave:
:popi:
Redy píše:
Joe S. píše:Anty na hrad :wave: :king: toto podvodník nedobehne :wave:
:popi:
:censored: :bitka3: :nasraty: :nervy2: :nervy: :buch: :ho*no: :kop: :spank: :nechutne: :mrkva: :trim: :stop: :banned: :ban: :thumbsdown2:

k svojmu neskutocnemu triumfu sa vyjadrim dodatocne
dejf píše::nurses: číslo 9 je Jose Theodore.
Mne ku Tarasenkovi, Hanzalovi a Michalkovi pribudol Khabi a T. Hall. Este dobre, ze sme hrali proti sebe tento tyzden my dvaja a aj preto remiza 7:7 je spravodliva :serus: aj ked som cely cas vyhraval :jn:

Individualne musim spomenut Bennovych -9 v tabulke pravdy :cool:
NoBa Witchers

tak zasluzena prehra s Halifax Royals 6:10.. uz po stvrtku ked hrali vsetci moji top hraci a predviedli len minusky bolo jasne ze vela toho neuhram..takze tych 6 vyhier povazujem za maly uspech, goly a strely nie su kategorie v ktorych bezne zbieram body..

:plus: skoro ziadne niesu, cogliano predviedol 4+1,vdaka nemu som vyhral golovu statistiku
frekvencia startov brankarov, to je zarucena istota 3-4 bodov

:minus: ofenziva.. 8 asistencii je mizernych, hlavne pri type hracov akych mam. s tym su spojene ppp v ktorych som si veril a uplne zlyhal na cisle 4!! a to mam 5 utocnikov a 3 obrancov v prvych pp unit svojich timov a dalsich 4 utocnikov v second. hracov ani vypisovat nejdem ktori mali slaby tyzden, bolo by to 90% zostavy.

v poslednej dobe uvazujem o posilneni utoku, a protihodnotou pri neodolatelnej ponuke by mohol byt jeden z z dua fasth-nabokov.
vyhlasujem opetovane hlasovanie o vyluceni popvodnika :sarcasm: toto ani nieje mozne :scare:
suhlas vyhodme ho :!: neznasam jeho, jeho tim a hlavne jeho prepotene pyzamo :!:
Anty píše:vyhlasujem opetovane hlasovanie o vyluceni popvodnika :sarcasm: toto ani nieje mozne :scare:
Pro Popvodnikovo vylouceni si nikdo hlasovat nedovoli. On by si zjistil kdo to byl a okamzite by mu zaridil 3 hrace na IR. :nervozny:
Redy píše:
Anty píše:vyhlasujem opetovane hlasovanie o vyluceni popvodnika :sarcasm: toto ani nieje mozne :scare:
Pro Popvodnikovo vylouceni si nikdo hlasovat nedovoli. On by si zjistil kdo to byl a okamzite by mu zaridil 3 hrace na IR. :nervozny:
9 nebo 12 hráčů na IR. Mně už to může být jedno. Pryč s ním. ať si to hraje s polskými sousedy u nich v ghetu :!:
ja som proti vyluceniu popvodnika :!:

mohlo by sa teraz prosim zranenie warda ukazat ako banalita ktora ho nevyradi z hry na viac ako 1-2 zapasy?
navrhujem vylucit aj ritolezka petrika :petrik:
:jn:
povolávame martina83 do ligy ako to skúseného odborníka, podvodníkove dni sú zrátané :dup:
myslim, ze keby martin prebral ten tim, nakoniec by som nemusel skoncit posledny :hmm:
ja sa musim plne sustredit na svoje vykony, na popa si pockam....

:-O Obrázek :scare:

neskutocne, famozne, elektrizujuce :lol2:

:plus:

Miller :poklona: môj jediny aktivny brankar, nezaznamenal ziadnu goalies prehru...

dosiahol som svoje bodove maximum, vôbec najviac bodov spomedzi vsetkych GM´ s v tomto kole

Bergy 2+5
Gallagher 1+4 (to bol kuva kauf!)
Goc 2+3
BigJoe 0+4

Petry 2+2 (9 sog - 13 hit - 13 blok arek :hehe:
Grossman 10 hit - 17blok
na IR mi skocil Leopold, ktory je off uz 2 tyzdnom, ocakavam navrat Schlemka, ktory pauzuje od 5.2., Bieksa mi uz skocil do "normalu", co potesi

najblizsi super Selly :oslava: na 5 mieste :hmm: tak dokonala brankarska uspesnot uz asi nehrozi, v tom tyzdni som vytazil z maximalneho minima maximalne maximum :giggle: pocitam s tym, ze Marty bude out este cely tyzden, aaale skusil som siahnut po farmarovi CAR Petersovi, kedze Ward bude out 6-8 tyzdnov, taakze :wink: ale to este ani vôbec netusim, ci Peters bude povolany :sarcasm: total risk

samozrejme, spoliehat sa budem musiet na ine stats, tazko povedat, ci hraci zopakuju skvele vykony; u Sellyho by stacilo odstavit jeho hydinu :jn:
sme na paradnom 2 mieste, PO uz pustit nemôzeme, dychame na chrbat poliakoamericanovi, co je samo o sebe velkou motivaciou

v novom medvedom drese vitame Tamagociho, ktory sa vyborne rozohral u areka na farme a hned sa uviedol 1A
vylucit ho zmrda podvodnickeho, ward out 6-8 weeks :hroza: :a_von: :buch: :nervy2:
a to s nim ani nemam tuto sezonu hrat :slap:
Podvodník to čistí od podlahy
cepi píše:neskutocne, famozne, elektrizujuce :lol2:
Podívej se na mojí marodku, i když si myslím, že ani se zdravým týmem bych proti tomuhle výbuchu moc neuhrál. Takže, gratulace.

Když nepočítám Reada a Lehtyho, tak si mi v průběhu týdne zranila hned pěkná sebranka sestavy: Steen, Diaz, Kesler, Nikitin, LaRose. 5 hráčů v rozmezí jednoho týdne - zapalte pyžamo :!:

:samovrazda:
Heny píše: tak si mi v průběhu týdne zranila hned pěkná sebranka sestavy: Steen, Diaz, Kesler, Nikitin, LaRose. 5 hráčů v rozmezí jednoho týdne - zapalte pyžamo :!:

:samovrazda:

Zapáliť pyžamo aj s jeho obsahom? :hmm:
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS