Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Pripominam, ze som bral ako 15, neviem ako ale ja si myslim, ze brat tak nizko je strasne nevyhoda a to najma premna, ked som nevzal "top" hraca... :eek2:
to su lacne vyhovorky... :P :D
pomohla ti aspon nejak ta poctiva priprava? vyuzil si tie tahaky? :D
Fort Worth Autopick Guardians
C: Jason Spezza, Peter Mueller, Alex Steen, Zenon Konopka, Cody Hodgson
LW: Zach Parise, Scott Hartnell, Guillaume Latendresse, Cody McLeod
RW: Danny Briere, Patric Hornqvist, Bill Guerin, Radek Dvorak, Chris Neil
D: Sheldon Souray, Ed Jovanovski, Erik Karlsson, Kris Letang, Cam Barker, Joe Corvo, Filip Kuba, Artus Kulda
G: Jaroslav Halak, Cam Ward, Scott Clemmensen
petrik píše:to su lacne vyhovorky... :P :D
pomohla ti aspon nejak ta poctiva priprava? vyuzil si tie tahaky? :D
To nieje vyhovorka, papiere? a ake ? myslis tie ktore mi hodinu pred draftom popisala navsteva? 5 rocna sesternica ? :D :cool:
A zase výmluva... :lol2: :roll:
Najprv roztrhla, potom popísala :hroza:
ALBERTA OILERS

Brooks LAICH - Patrick MARLEAU - Loui ERIKSSON
Magnus PAAJARVI - Derek ROY - Mike KNUBLE
Nick FOLIGNO - Tyler ENNIS - Lee STEMPNIAK
Nigel DAWES - Gilbert BRULE - Joel WARD
(Eric BELANGER - Steven REINPRECHT - Josh BAILEY)

Chris PRONGER - Zach BOGOSIAN
Alexander EDLER - Henrik TALLINDER
Zbynek MICHALEK - Shaone MORRISONN
(Ladislav SMID)

Martin BRODEUR
Brian ELLIOT
Mathieu GARON

mam pretlak centrov. Ponukam na vymenu vsetkych (Marleau, Roy, Ennis, Brule, Reinprecht, Belanger, Bailey)
Takže moji hráči:

C - Pavel Dacjuk, Jordan Staal, Peter Regin, Dave Steckel, Marcel Goc

LW - Benoit Pouliot, James van Riemsdyke, Andrew Ladd,

RW - Nathan Horton, Dustin Byfuglien, Cal Clutterbuck

D: Drew Doughty, Brent Seabrook, Alex Pietrangelo, Roman Polák, Andy Greene, Matt Carle, Cyle Cumiskey, Kent Huskins, Josh Gorges

G: Pekka Rinne, Steve Mason, Ty Conklin

Celkovo som spokojný... mohlo to byť i lepšie, pár krát sa mi veru stalo, že hned nejaký týpek predomnou mi tesne ukradol hráča, ale v podstate stále som ho nahradil (cepi zobral Seidenberga, ja Greenea, ktorý je ešte lepší v ofenzíve a popri Kovym a Pariseam by mohol zbierať ešte viac bodov...)... s obranou som veľmi spokojný... Kubo tuším písal, že Clutterbuck je skoro... ja neviem, ešte som takúto hru nehral, neviem, v akých kolách chodia takíto hráči, zobral som ho radšej skôr ako čakať kolo - dve a nebude... navyše Cal má na 15 golov a 300 hitov... Dacjuk je klasika, navyše Detroit bude veľmi silný, bude dávať veľa gólov, Pavel by mohol mať 90 bodovú sezónu... z 13. miesta celkom slušný výber si myslím... navyše Pavel zbiera i plusové body, vyhráva vhazovania... Drewa ani nekomentujem, ten by mohol získať ešte viac bodov ako vlani, navyše je to istota vzadu, nie ako Green... s brankármi som tiež spokojný... Rinne je dosť podceňovaný, ale v Nashville mu to ide a pôjde mu to i teraz... Nashville má kvalitnú obranu, veľa gólov Rinne dostávať nebude, navyše má aj dosť čistých štítov... lepší brankár ako Pekka vtedy už voľný nebol... Mason bude mať lepšiu sezónu, i ked je to vlastne risk, to priznávam... ale risk je zisk, myslím , že Steve sa môže už len zlepšiť a Conklina som bral preto, lebo mám pocit, že bude chytať častejšie ako si mnohí myslia a naopak Halák menej ako si mnohí myslia... Asi toľko, na ligu sa teším...
Andrew LADD - Pavel DACJUK - Nathan HORTON
Benoit POULIOT - Jordan STAAL - Dustin BYFUGLIEN
James van RIEMSDYKE - Peter REGIN - Cal CLUTTERBUCK
Dave STECKEL
Marcel GOC

Drew DOUGHTY - Brent SEABROOK
Andy GREENE - Alex PIETRANGELO
Matt CARLE - Roman POLÁK
Josh GORGES
Cyle CUMISKEY
Kent HUSKINS

Pekka RINNE
Steve MASON
Ty CONKLIN

+ ešte dodám, že Kubo písal, že nebude prehrávať v hitoch atd... no so mnou budeš mať problém :box: :D
Ak vam mam povedat uprimne, je mi absolutne jedno ci mi verite ci nie, ja viem sam co sa stalo a co sa nestalo. Ci som draftoval dobre, ci zle. Ja som osobne spokojny a je mi v prdeli aky mate nazor na moj team :smile03:
Obdivujem tvoju túžbu :thumbsup:, prenechám ti miesto v Double Cross lige kde sú rovnakí maniaci ako ty? :hmm:
Popradcan píše:Chlapci ,vidi obrovsky problem,ved my nemame miesto na IR :!: to sa musi zmenit,alebo ako to je nastavene?

Miesto pre IR hraca musi byt..
Skontrolované, IR v nastavení je. Inak, až do začiatku sezóny je stále možné meniť niektoré nastavenia. Napr. štatistiky, typ ligy...
Redy píše:RW - Hemsky,Voracek,Zuccarello Aasen, Brouwer
Mats Zuccarello-Aasen (NYR) :arrow: Hartford Wolf Pack :!:
:D
BruinsFan píše:Kubo tuším písal, že Clutterbuck je skoro... ja neviem, ešte som takúto hru nehral, neviem, v akých kolách chodia takíto hráči, zobral som ho radšej skôr ako čakať kolo - dve a nebude... navyše Cal má na 15 golov a 300 hitov...
clutterbucka som mal tiez v plane, v kombinacii s charom by som mal co sa hitov tyka asi vymalovane... :D
vyfukol si ho skor...
mide ja mam Nichola....co zanho das?
inak mam este nejake otazky:

ked napr. vymenim hraca uprostred hracieho tyzdna, body co mi dovtedy nahral mi zostanu, alebo "odidu" spolu s nim do noveho teamu?

su vymeny neobmedzene? teda mozem vymienat kolkokolvek hracov, pripadne aj tych istych opakovane hore-dolu?
moj tim:

C: Henrik SEDIN, Patrik ELIAS, Patrick SHARP,Brendan MORISSON, Scott NICHOL, Paul GAUSTAD, Kyle BRODZIAK, John MADDEN
LW: Patrik ELIAS, Patrick SHARP, Johen HECHT, Matt COOKE, Marco STURM, Justin ABDELKALDER
RW: Shane DOAN, Jason POMINVILLE, Craig ADAMS
D: Lubomir VISNOVSKY, Brooks ORPIK, Marek ZIDLICKY, Andy SUTTON, Jeff SCHULTZ, Jan HEJDA, Andrew ALBERTS
G: Tomas VOKOUN, Dwayne ROLOSON, Martin BIRON

prijimam ponuky na centrou(Brendan MORISSON, Scott NICHOL, Paul GAUSTAD, Kyle BRODZIAK, John MADDEN).....potrebujem prave kridla
kurnik nemam nervy na to vytvaranie zostavy
kolko vlastne mozem vybrat hracou do zostavy?
Patrik ELIAS - Henrik SEDIN - Shane DOAN
Johen HECHT - Patrick SHARP - Jason POMINVILLE
Marco STURM - John MADDEN - Craig ADAMS
Justin ABDELKALDER - Scott NICHOL - ???

Lubomir VISNOVSKY - Brooks ORPIK
Marek ZIDLICKY - Andy SUTTON
Jeff SCHULTZ - Jan HEJDA

Tomas VOKOUN - Dwayne ROLOSON
Steven píše:Ak vam mam povedat uprimne, je mi absolutne jedno ci mi verite ci nie, ja viem sam co sa stalo a co sa nestalo. Ci som draftoval dobre, ci zle. Ja som osobne spokojny a je mi v prdeli aky mate nazor na moj team :smile03:
podla mna mas Stefko v pohode vyber :yes: a tvojou naj odpovedou bude porazka tvojich no nazvi si ich uz ako chces :D
petrik píše:inak mam este nejake otazky:

ked napr. vymenim hraca uprostred hracieho tyzdna, body co mi dovtedy nahral mi zostanu, alebo "odidu" spolu s nim do noveho teamu?

su vymeny neobmedzene? teda mozem vymienat kolkokolvek hracov, pripadne aj tych istych opakovane hore-dolu?
Neviem to presne, pravidla som necital. Ale je to zhruba tak, ze ak si vyberies noveho hraca, ide na vaiwer tusim na 2 dni a ak ti ho nikto nevezme az potom ho budes mat v zostave. Co sa tyka bodov tak neviem, ale myslim, ze zostavaju.
Antonor píše:kolko vlastne mozem vybrat hracou do zostavy?
V zostave máš (a teda zbierajú body pre tvoj tím) všetci hráči, okrem tích na striedačke (BN). Pričom na každý deň môžeš nasadzovať inú zostavu.

1. Áno, body ty zostanú.

2. Áno môžeš, trejdy, podpisy voľných hráčov a branie hráčov z vaiweru je neobmedzené. Pri Free agentoch, kto prv príde ten berie. Keď je hráč na vaiwer liste a záujem majú viacerí manažéri, hráč putuje k tomu s vyššou pozíciou vo vaiwer rebríčku. Ten je presne opačný ako bolo poradie na drafte. Takže si na 1. pozícii , ak si dobre pamätám. :D Ale pozor, potom čo zoberieš hráča z vaiweru, rebríček sa posúva, podobne ako to bolo na drafte.

:!: Zmeny v kádri som síce nechal neobmedzené, ale nech nikoho nenapadne meniť ten káder nejako divoko každý deň. V tom prípade zasiahnem. Podobne aj, ak by došlo k nejakým pochybným trejdom typu Ovečkin za Horcoffa. :!:
Tak som konecne dostal cas lepsie sa mrknut na svoj kader statisticky (z minulej sezony):

- najviac golov: 30 - J.Jokinen
- najviac asistencii: 49 - Malkin
- najviac bodov: 77 - Malkin
- plus/minus najlepsi: +17 - Malhotra
- plus/minus najhorsi: -16 - Kaberle
- body v presilovkach: 30 - Gonchar
- body v oslabeniach: 4 - Bourgue
- vitazne goly: 7 - Malkin
- vyhrate vhadzovania: 852 - Vermette
- najviac hitov: 206 - Stuart
- najviac zblokovanych striel: 196 - Zanon

Dufam, ze Malkin sa polepsi. Mal som ho minulu sezonu a sklamal. Teraz som ho autopickol.
- najviac golov: 29 - Henrik Sedin
- najviac asistencii: 83 - Henrik Sedin
- najviac bodov: 112 - Henrik Sedin
- plus/minus najlepsi: +50 - Jeff Shultz
- plus/minus najhorsi: -16 - Marek Zidlicky
- body v presilovkach: 27 - Henrik Sedin
- body v oslabeniach: 3 - Patrick Sharp
- vitazne goly: 5 - Henrik Sedin
- vyhrate vhadzovania: 756 - Henrik Sedin
- najviac hitov: 255 - Broops Orpik
- najviac zblokovanych striel: 204 - Andy Sutton
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS