Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

carovne tlacitko maju len ti, ktori si to zasluzia :andy: V Opere funguje
IR+ by som byl za.. zvýší to šanci, něco se zápasem ten kterej tejden udělat...
tiez som za IR+. Po pridani carovneho tlacitka je to trochu nuda, pretoze cela hra sa zuzila na jeden klik za den. Takto bude aspon viac cachrov machrov s volnymi agentami.
Ja som old school..carovne tlacitko nepouzivam :andy:

A k veci: petrik tecie :hehe: :petrik:
kajo píše:Ja som old school..carovne tlacitko nepouzivam :andy:

uff, no az to pekne neni :D ide ti karta teraz zo zaciatku a moje matohy si zas vyberaju slabsie obdobie... snad z toho nejakym zazrakom vycarujem aspon prijatelnu prehru
Tá čučka Jenner sa konečne presadí a ja ho mám na tribúne. :slap: Pridal som to IR+, chcel som na miesto toho odobrať jedno klasické IR, ale po drafte sa to už nedá.
petrik píše:
kajo píše:Ja som old school..carovne tlacitko nepouzivam :andy:

uff, no az to pekne neni :D ide ti karta teraz zo zaciatku a moje matohy si zas vyberaju slabsie obdobie... snad z toho nejakym zazrakom vycarujem aspon prijatelnu prehru
Nooo, tak vyzera to ze este do konca tyzdna bude o co hrat… sice je stale 9:3 pre kaja, ale jednotlive kategorie su podstatne vyrovnanejsie ako boli este vcera. Nadej na prijatelnu prehru stale zije :pray:
Lukas33 píše:Pridal som to IR+
hm, rozhodlo sa o tom, co pred sezonou v podstate nepreslo, ze sa pridal dalsi IR post navyse, dokonca IR+, co je este vyhodnejsia pomôcka pre "zdravotne indisponovanych"

ja som sa uz pred sezonou vyjadril, ze som proti navysovaniu IR postov, 2IR bol tak akurat, kto ma na marodke 3-4 borcov je to smola, dejfov pripad bol extremny, ano, aj mne sa môze stat, ze momentalne vsetko zdrave sa mi v priebehu sezony dokalici, co uz, bol by som nuteny byt viac aktivnejsi na volnom hracskom trhu a nie, spoliehat sa na to, ze si tych IR hracov uskladnim do domaceho liecenia pomaly na celu sezonu a vdaka IR+ (kde sa dokonca môze hodit aj hrac, ktory je na DTD) sa to o to viac prehlbi

nasackujem si na IR 3 hracov, vezmem zan nahradu v podobe 3 volnych (zdravych) hracov a kedze v hre mame 20tku timov, toto sa môze riesit u viacerych marodkou postihnutych timov a na FA ostane akurat tak velke :ho*no: tymto krokom bude vyber hracskeho zbozi na volnom o to biednejsi, hlavne ze IR mam maximalne zaplnene, zaplatane
Lukas33 píše:chcel som na miesto toho odobrať jedno klasické IR, ale po drafte sa to už nedá.
co je skoda, riesit 2 IR posty - IR a IR+ bez vyhrady, takto
co uz, uz to nejako dokopem a este raz vdaka skorpimu za sekundove tlacitko :moj:
Tak stále to môžem odobrať. Ja so tiež za nižší počet IR. To IR+ je ale lepšie ako klasické IR. Niekedy je DTD hráč mimo aj vyše 14 dní a to už je cítiť. V realite ho šupnú na tribúnu a hrá niekto iný, u nás v podstate akoby hral aj keď nehrá. Alebo sa môžeme tváriť, že to jedno klasické IR už nemáme, tak ako pri tom limite 3 brankárov.
Ja som za tvarenie sa :D
IR+ nechaj, to sa pre tych DTD hracov hodi, ale mohli by sme sa dohodnut ze na IR mozu byt v time max 2 hraci.
Ale otazka je potom ako to sankcionovat ak to niekto porusi…
3 IR - o tom sa da polemizovat, v podstate mi to je viac-menej jedno ci 2, alebo 3. IR+ je kazdopadne dobra vec. Niekedy je hrac tyzdne DTD a potom retroaktivne zaradeny na IR, co nam je v Yahoo nanic (slusne povedane :D )

petrik, neviem, kto to bude kontrolovat. Nechal by som 3 IR a dalsie zmeny zasa riesil az do novej sezony
cepimu asi zrusim carovne tlacitko. Nepaci sa mi ta jeho rezignacia hned po 2 tyzdnoch :hmm:
Skorpion píše:cepimu asi zrusim carovne tlacitko. Nepaci sa mi ta jeho rezignacia hned po 2 tyzdnoch :hmm:
Asi už taky prochází krizí středního věku. Dopr... chlapY, dělejte se sebou něco nebo to tady bude vypadat jak v domově důchodců.
ticho tam :D
tlacitko IR+ je fajn, ako sa spominalo, niekedy hrac svieti na DTD pomaly 2 tyzdne a clovek caka kedy uz konecne skoci na IR, castokrat je to nekonecne cakanie, urcite by som ho ponechal, ale ako som spominal, som proti nejakemu silenemu IR navysovaniu, do znacnej miery to odobera zalezitosti (kuva pisem vysoko odborne jak petrik:D, ktore som spominal, u mna 2 IR t.j. 1 klasicky a jeden s pluskom; pre mna za mna uz to nechajte tak ako to je, ale do buducna s 3mi IR nesuhlasim

ku skorpiho tlacitku, vytesoval by som sa z neho, aj keby som bol hore, ved to je aka :cool: vec
U me je Havlat DTD uz od zacatku sezony a tusim jsem i nekde cetl ze jej tym zaradil na IR, ale v jahu furt DTD, takze tu mi to helfne :)
Som zasadne proti :!:
Takze je to jasne – nic sa naspat menit nebude :petrik:
No Skorpimu bych za jeho magický tlačítko dal po sezóně trofej pro jeho přínos pro Yahoo

Bill Masterton Memorial Trophy by mu neměla ujít :cool:
Lukas33 píše:Tak stále to môžem odobrať. Ja so tiež za nižší počet IR. To IR+ je ale lepšie ako klasické IR.
samozrejme ze to IR+ je lepsie ako klasicke IR, ale pri ponechani 2IR, ide o navysenie poctu IR na 3, co pred sezonou nepreslo :nono: (ty by si mohol vediet, ako to fungovalo predtym s tym IR, mozno sa mylim, ale nemenil sa ten pocet IR nahodou aj u nas a ustalil sa definitivne na pocte 2?)
viem, ze tato IR+ moznost sa objavila az teraz, nejako sa odklepla, je tu, ale do buducna som proti, riesit 3 nemocnicne lôzka; drzat na IR na neviem aky dlhy cas 3 borcov a vycucat tym pomaly vsetky FA moznosti :thumbsdown:
ti ktori riesia väcsiu marodku, IR+ logicky privitali, ale trosku skromnosti pani GM´s :D s 2imi IR sa da v pohode ukocirovat sezona (dejf karmu neriesim), ved ta hra nie je o tom, hodit vsetko nemocne na IR
S 3 IR problem nemam.Ocakavam teda ban od cepiho za 3..2..1...
cepi píše:(ty by si mohol vediet, ako to fungovalo predtym s tym IR, mozno sa mylim, ale nemenil sa ten pocet IR nahodou aj u nas a ustalil sa definitivne na pocte 2?)[/size]
Mali sme 1 IR. Potom sa bud minulu alebo predminulu sezonu zvysilo na 2. Vravim, mozeme sa tvarit ze je iba 1IR a 1 IR+. :-D
Proč by víc IR zničilo trh s FA hráči.. copak on někdo adduje hráče kteří maj status IR? jakej je rozdíl, jestli jsou zrovna v FA nebo booknutý u někoho.... stejně až ho bude chtít aktivovat musí někoho vyhodit :neviem:
Wanic píše:Proč by víc IR zničilo trh s FA hráči.. copak on někdo adduje hráče kteří maj status IR? jakej je rozdíl, jestli jsou zrovna v FA nebo booknutý u někoho.... stejně až ho bude chtít aktivovat musí někoho vyhodit :neviem:
ked mam na IR 3 hracov, tak logicky siahnem po 3 FA, ci waiver hracov, samozrejme, ked sa IR hraci daju dokopy, predtym staihnuti hracu z FA ci waiver uz podla vsetkeho zaujimavi nebudu a pôjdu opät k vode (su len docasnym riesenim, takou zaplatou)

len priklad, mame 20 timov, v kazdom time bude na IR 3jica hracov, co je dokopy 60 hracov, ktori môzu byt stiahnuti z FA.....co potom zostane na volnom trhu? ak hraci na IR budu dlhodobejsie zraneni a nebudu sa s nimi GMˇs chciet z toho ci onoho dôvodu rozlucit

jasne ze slo o extremny marodkovy priklad, ale ciste toereticky schodne, mozno z dalsich, niekto sa mozno aj vdaka superovej marodke môze dostat spät do zapasu, potom je to uz aj o tej aktivite na FA ci waiver, ci si to marod ustrazi, alebo super vytazi z jeho (docasnej) marodky (ak docasna nie je, je zbytocne ho drzat na IR do leta 2014)

ide o IR+, kde sa môze hodit aj hrac DTD, takze je to este taka vylepsena verzia 3IR :-D :bee:
s tym tvarenim sa, co ja viem, ak by mali zostat 2IR tak jasne ze by som bol radsej za kombo 1IR - 1IR+ ale ak nejako to manualne kontrolovat, sankciovat?, asi nie, ja som mal kontrolkovania neaktivnych GMˇs akurat tak dost:) podsunul svoj pohlad na vec, dost dopodrobna, preco som a budem proti IR navysovaniu, ci som v tabulke prvy zhora ci zdola
boli casy, ked sme hrali s 1IR, nic moc suhlasim, ale hralo sa, dali sme to na 2IR, ale ak by bola moznost dat to aj na 4IR, mam pocit, ze by mohlo prejst aj to :sarcasm:
hmm ok.. get it.. ty 2 IR spoty zní good
Vic IR miest by malo logiku v skratenej sezone,aku sme mali posledne,ale nie v 82 games sezone,2 IR miesta bohate stacia.
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS