Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

dejf :hehe: Henk :hehe: Theodore :hehe:
kajo píše:dejf :hehe: Henk :hehe: Theodore :hehe:
Už to začíná. Jen jsem se dostal na playoff pozici, tak vedení ligy začlo úřadovat a pro jistotu mi hned druhý den brankáři posrali statistiky na celý týden. :hroza:
kajo píše:len nechapem, ako som mohol mat vyssiu waiver priority, ked pitak urobil len jeden move za cele svoje ucinkovanie :neviem:
to s tym nesuvisi, pitlak zriesil FA move, ak by zriesil waiver move bol by si automaticky dole

:D Ziba, Joe + popo si môzu podat ruky :serus: obaja velkoryso pustili k vode zaujimavych hracikov - Galy + Ziba a to sa Joeimu tu noc dost vypomstilo :hehe:
v chate som sa ho pytal, preco ho pustil k vode, ved riesi 2 sens lajnu, presilovky, vravel, ze uz mal nervy a on mu presne v tu noc prihodil 1+1 :lol:
ak by si ho ponechal prave tou 1A by triumfoval v nasom suboji v pocte A :jn: takto to skoncilo remizkou :-P

k nasmu vzajomnemu zapasu len v skratke, kedze v plnom prude suboj proti Henymu Silesia Ice Miners; triumfoval som v pomere 11:4, v posledny den to bolo sympatickejsich 13:3, no skrt cez rozpocet mi spravil jeho kacer Beauchemin 0+4 + Marty, ktoreho trapi chrbat, tam som, pocital s iytm triumfom v pocte GS, nevadi
no kuva hadam som tymto nic neprivolal
cepi píše:kedze mi to zatial ide na vybornu (klop,klop,klop), nie je to nic urgentneho, ale podla vsetkeho by som sa rad poobzeral po 3 golmanovi....s duom M+M vladne spokojnost, ale staci zranenie jedneho z nich a budem out
nastastie by sa nemalo jednat o nic vazneho, inak by to bolo zle nedobre

paradoxne proti Henymu zvadzam suboj v pocte G 2:6 resp. 1:5 :rofl: aj ked pravdou, ze mimo Hillera + IR Lehtonena nic moc

Obrázek

no pokial jemu Nilstrop vyhorel, môj Millerik sa cinil :moj: akekolvek vitazstvo v G stats bude bonusom navyse, spoliehat sa musim na ine stats a potom by malo byt vseko klapnut podla vitaznych planov :yes:

momentalny vedenie 12:1 skresluje, v podstate vsetky stats su vyrovnane, tak som zvedavy ako to v konecnom uctovani vypali
este som zabudol prihodit moje 2 posledne mimoriadne vydarene FA move
zameral som sa na D, momentalne ich mam v time slunu kôpku - 9 :giggle: avsak out dôlezita 3jica - Schlemko, Bieksa, Leopold

[li]Jeff Petry - 44h - 26bs - 26sog[/li]
- hned v 1 zapase u mna supol svoj 1 gol, darmo, arek bol nanho zly :hehe: a supol ho v oslabovke :moj: + prihodil 3bs a 7h
- zaujimavost - bezi 6 GM zapas a v 5 z nich, niekto z mojich hracov zaznamenal SHP gol :respekt:

[li]Anton Strallman - 28h - 9bks - 29sog[/li]
- hned v uvodnom zapase sa mi odvdacil bilanciou 1+1 :thumbsup: na lade stravil 23:51 a pridal 2h - 2bs - 1sog

ak sa mi postupne vrati D 3jica bude doost velka dilema, ci si ponechat na rosteri az 9 bekov, ale ak budu pokracovat tak ako doteraz, nevadi, zostanu u mna vsetci 9 :-P

:scare: Ryder mieri do Montrealu, kde mam uz 3jicu kvalitnych borcov - Gionta, Gally, Prust a teraz Ryder.....fu fu fuu u mna je maximom 3jica hracov z jedneho timu, väcsinou davam prednost max. 2, no 4 :neviem:
Tak teraz mam jeden drtihlav. Posadit brankarov az do konca kola, alebo nie? Isotopes maju v hre len Clemmensena - dvojku FLO. Zatial ma poraza v kvalitativnych stats a ja jeho v kvantitativnych. V podstate mam istotu, ze kvantitativne stats vyhram, pretoze mam viac brankarov v akcii (uz teraz pomer zapasov 3-1). Clemmensen v tom jednom zapase nepustil ani gol a jeho kvalitativne stats su 0,00 / 100%. Moje 0,97 / 97,1%. Nasadit brankarov a poistit kvantitativne stats za cenu rizika zhorsenia kvalitativnych, alebo ich posadit a dufat, ze Clemmensen neodohra ani minimalny pocet zapasov? :matika:
rozhodni sa tak, ako by sa asi rozhodol v takej situacii popvodnik :neviem:
Skorpion píše:Tak teraz mam jeden drtihlav. Posadit brankarov az do konca kola, alebo nie? Isotopes maju v hre len Clemmensena - dvojku FLO. Zatial ma poraza v kvalitativnych stats a ja jeho v kvantitativnych. V podstate mam istotu, ze kvantitativne stats vyhram, pretoze mam viac brankarov v akcii (uz teraz pomer zapasov 3-1). Clemmensen v tom jednom zapase nepustil ani gol a jeho kvalitativne stats su 0,00 / 100%. Moje 0,97 / 97,1%. Nasadit brankarov a poistit kvantitativne stats za cenu rizika zhorsenia kvalitativnych, alebo ich posadit a dufat, ze Clemmensen neodohra ani minimalny pocet zapasov? :matika:
posad ich
clem bud druhy zapas neodohra a vyhras 6:0 automaticky, alebo ak odohra tak je sanca ze si tie kvalitativne pokazi a v kvantitativnych ta nedobehne...
Montreal dal 5 golov a ztoho 1 pri PP, Kessel dokázal mať -4 :poklona2: tak to je sila, aspoň že MaxPac pridal dalšie 2 kúsky :thumbsup: . Kessel je jedným z posledných hráčov z pôvodného tímu, neponúkal som ho nikomu (okrem kaja za Hanka) ale asi si pobalí čoskoro aj on :hmm: . Ten výsledok s Ronom je strašný zatial, hádam to ešte otočím dokonca týždňa :eek2:

V zákulisí kolujú špekulácie že ku kerberom má namierené aj Zach Parise a Ryan Clowe :jn: , opačným smerom by mal ísť Iginla a Callahan, od Ryana som čakal ovela lepšiu bodovú produkciu, ale Rags sa v útoku a zvlášť na presilovke velmi trápia a Cally nazbieral zatial len 5 bodíkov za 4+1 , hity ale zbieral velmi dobre, myslím že je to velmi podobný typ hráča ako Clowe, ten je tiež power forward ktorému zrovna nevyšiel úvod sezony, najskôr som chcel len výmenu Clowe - Callahan ale pri momentálnych golovych suchotách Minny sa znížila hodnota aj Parisemu a využil som to, hádam mi risk znovu vyjde.
Na pozícii LW budem teda mať Daniela, Pariseho, Paciorettyho a Cammalleriho, tak to je sila :slintac: , len na tom centri je to slabota, Weiss strašné sklamanie, hádam čo najskôr dotiahnem toho Henrika, kajo :dup:
kajo píše:rozhodni sa tak, ako by sa asi rozhodol v takej situacii popvodnik :neviem:
popvodnikovu fotku mam prilepenu nad pocitacom a vzdy ked musim spravit tazke Yahoo-rozhodnutie, tak sa na nu pozriem a poviem si: Co by spravila chicagska mafia?

No nakoniec som zvolil opat konzervativnu strategiu a nechal som ich hrat. Uplne to teda nevyslo, ale bolo uz aj horsie :D
Clemmer for SHO :povzbudzovanie:

edit. Kua vymente mi nekdo golmana, tohle neni fer :plac:
dnes mi startuju vsetci korculiari :doh: koho nechat sediet? :nervozny:
arek píše:dnes mi startuju vsetci korculiari :doh: koho nechat sediet? :nervozny:
kajo píše:rozhodni sa tak, ako by sa asi rozhodol v takej situacii popvodnik :neviem:
Skorpion píše:
popvodnikovu fotku mam prilepenu nad pocitacom a vzdy ked musim spravit tazke Yahoo-rozhodnutie, tak sa na nu pozriem a poviem si: Co by spravila chicagska mafia?

No nakoniec som zvolil opat konzervativnu strategiu a nechal som ich hrat. Uplne to teda nevyslo, ale bolo uz aj horsie :D
:good: :poklona:
Ohlund píše:Montreal dal 5 golov a ztoho 1 pri PP, Kessel dokázal mať -4 :poklona2:
To mi pripomína môjho Calverta zo včera alebo predvčera. Columbus prehral 4:5 v OT a Calvert mal -4. :slap:

EDIT: Čože?! Wisniewski out 4-6 týždňov a Gagneho som dal namiesto na util na bench. :scare: :D
Hraci se mi pekne rozstrileli, ale prestali hitovat a blokovat a brankari snad zacali stavkovat :giggle: Co to bylo dneska Mistre Rinne, zejmena ten prvni gol byl ukazkovy. Mas jedine stasti ze to bylo v zapase s Ducks, to dovedu odpustit :moj:
tvoje bodovanie :protest: s každým iným by som na body vyhrával, resp. bol vyrovnaný, len s tebou prehrávam suverénne :?
co k tomu dodat, snad jen popvodnik schedule :D :!: ale jinak je to z me stranky bida, tecu 5-8...
Ohlund píše:Montreal dal 5 golov a ztoho 1 pri PP, Kessel dokázal mať -4 :poklona2:
:hehe:
zato moje leafs duo mcclement + fraser malo pri prehre 2:5 spolu +3 :sok: k tomu jednu asistenciu a 7 hitov :slintac:
Nash je na IR! Akoto, ze 1+1 :nervy:
Dnes moji hráči 14 bodov zatial čo Ronovi 3 :jupi: , na body tam mám už solídny náskok, už potrebujem len 2 lahko nadpriemerné štarty brankárov a môžem ho rozbiť...
Ja získavam do tímu dobrých hráčov ktorým sa nedarí, ale keby všetci hrajú tak ako majú tak mám podla mňa jeden z najlepších tímov v poli a dnes ukázali ako by to mohlo vyzerať, odchádzajúci Iginla dalšie 2 goly, aj Cammalleri pridal 1, Iginla dal u mňa už 4 goly v 3 zápasoch a predtým mal 1 :lol2: . Konečne zahral aj Okposo 1+2 :thumbsup: , Schultz ktorý mal super prvý týžden sa na dalšie 2 týždne takmer vyparil, dnes pridal 1+1 a GWG. Aj Olli Jokinen dal od príchodu ku mňe už 3 kúsky, wow tie trejdy časujem ako profík, alebo to je len štastíčko? :jn:
Kedže Džeróm je už na odchode tak by mohol už aj spomaliť a Zach ideme nato :petrik: .
ja som kokooooooooooooooot :slap: :panika:
neviem preco som si myslel ze Redy toho o´reillyho nevyhodil :slap: keby ma trklo ze je FA mohol som ho vecer stiahnut :slap: :nervy2: :buch:
Skorpion píše:Nash je na IR! Akoto, ze 1+1 :nervy:
V tomhle na yahoo není spolehnutí. Návrat zraněných si musíš sám pohlídat. Já, kterému se třetina draftovaných zranila, to už mám vyzkoušený. Třeba u Dereka Morrise jsem si někde přečetl, že v týdnu už začal bruslit, tak jsem ho už dával do sestavy. No a dnes mi nastoupil, udělal asistenci, ale pořád má u sebe IR.
no dneska 4+11 teda 15 bodov..ak chcem proti popimu nejake body tak este by sa mi zisiel aspon jeden taky den ( idealne v opacnom garde 11+4 :D ) zatial je to 5:8 brankari 0 bodov
ked sa tak vsetci chvalite bodovymi ziskami, tak aj ja sa musim paradnym vykonom 0+0 od 11tich korculiarov.asi to mali tazke proti brankarom, takze sa to tí moji rozhodli kompenzovat a spolu pustili 8 golov. paradna bilancia v dni ked hra 22 timov.. :cinka:
tak ja vyhodim Petryho po cca 16 zapasoch so statistikou 0+0, vezme si ho cepi a u neho urobi 2+1 za 2 zapasy :slap:
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS