Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

1:14 s philadelphia morons :slap: to bude snat daky rekord(moj urcite).
takze zaciatok hororovy, vobec som sa na supera nechytal. bol tam na zaciatku tyzdna nejaky zachvev zlepsenia, alebo skor epilepticky zachvat, lebo potom to slo uplne na dno. musim ale priznat ze som mal silneho supera a dost hracov mi hra pod uroven.

pozitiva velmi nie su ale dake si najdem.

:plus: strelba golov, hity,
tommy wingels: chcel som ho od zaciatku draftu a nakoniec mi na zaver ostal. jeho 1+2, 2 plusove body a hlavne 16hitov a 8 blokov je skvelych

:minus: skoro vsetko
najviac asi statistika blokov, kde som myslel ze budem silny. nejako mi ale niektorí hraci prestali blokovat (harrison na co ta mam, 3 bloky su mizerne).
z hracov nic moc zatial dustin brown ktory sa rozohrava, clowe uplne zle(-5) ale ten pojde hore, a bouchard ktory sa dopracoval svojimi vykonmi na tribunu.

taktiez sa mi zranil kari lehtonen, co mi ani nevadilo v ramci tohto zapasu, lebo bolo jasne ze na goalie stats dostanem 5:0, ale snad sa da do kopy co najskor. nepotesila ani edlerova 3 zapasova suspendacia, ci pennerovo zacatie na tribune a nasledne zranenie. na tribune mi skoncili aj spominany bouchard a bortuzzo..

no nic, je tu priestor na zlepsenie, takyto vybuch sa snad nezopakuje(dufam ze nehram hned teraz s redym).

na vymeny je skoro, aj ked priestor tam je. tento tyzden tomu venujem vacsiu pozornost,ze cim by som si mohol pomoct..
Tak Selly mal posledne 4 dni ozaj silny finis, z priebeznych 13-3 stiahol jeden cas az na 9-7, nakoniec to teda skoncilo 10-6 s cim som samozrejme spokojny :yes:

Potesili brankari kde som vyhral 5-0, hraci v poli udrzali tesnu prehru 5-6 :) vyhral som hity a bloky, aj ked nie kvoli nejakym oslnivym cislam, ale vdaka tomu ze sellyho borci boli v tychto kategoriach este tragickejsi. Vyhral soma j “haluze” SHP a GWG, no a este goly…

Celkovo je vysledok lepsi ako vykon, kedze napr. s Redym by som bol dostal nakladacku 3-12 a s Joeiho drakmi by som riesil plichtu 8-8… :hmm:

Z hracov potesili napr. Halak alebo Monahan, viac som cakal napr. od Franzena a Ehrhoff v tragickom buffale zatial prispieva iba blokmi… :P
dunim, mal si smolu, ze moje cucky mali pocas tychto dvoch tyzdnov zivotnu formu. Inak tim mas dobry a pojdes hore. Vlastne dole sa uz ani neda :D

:plus:
Stamkos 4+3, +3, 1SHP, 1GWG
Filppula 4G, +3 57 FW
Marleau+Couture 5+5, +8, 37SOG
najviac potešilo alebo prekvapilo coloradske trio MacKinnon, McGinn a Tanguay, ktori mali dokopy bilanciu 6+10, +8, 1SHP :klobuk:
Zaujal aj haluz waiver pick Klobasew, ktory skoroval len dva krat ale obidve trefy boli vitazne.
V branke vynikol hlavne Bernier s 94.6% , 4W, 1.74 a 1SO. Anderson posledne zapasy slabota, snad ho Lehner nevytlaci :nervozny:

:minus:
v takomto tyzdni (resp. dvojtyzdni) sa snad nedaju najst ani negativa, ale skusim to :jn:
Veril som, ze Briere v Montreale pookreje, ale ten chlap je uz zda sa done. Skoda, nielen kvoli yahoo, ale pre flyers urobil (hlavne) v PO vela :-(
Keby Alfovi nevysiel posledny zapas, zaradim ho tu tiez. Nepotesilo samozrejme ani zranenie Nasha

To je asi vsetko, v dalsom tyzdni sa tesime na petrikovu squadru :petrik:
OMG, to zas budem mat po kazdom gole tvojich hracov Avs sladkokysly usmev na tvari… :giggle: ale nech sa im len dari, nejake yahoo mam v tomto pripade u prdele :D
Z formy tvojich lamiek mam respekt, sam som zvedavy na co sa tie moje matohy zmozu…. Jeden z klucovych zapasov bude hned zajtra blues vs. sharks – halak/elliott vs. marleau / couture :petrik: :nervozny:
6:0 Marleau a Logan obaja hatty :!: :petrik:

Ked ta neviem zostrelit v KTL, tak aspon v yahoo musim :evil:
Tak nakone jsem to projel 8:7, coz je na jednu stanu skoda, kdz mi stacil jen jeden gol aspon na remizu, na druhou stranu kdyz vemu, ze jsem tekl 1:13 tak je to good..
Mrzí mě, že hned první týden se musím ozvat a hlásit první podvody. Ale co se dá dělat, je to tak.
Normálně se večer dívám na můj souboj s Halifaxem a po Scrivensově nule ho jasně drtím 8:7. Zbývají poslední dva zápasy a ve všech statistikách je už rozhodnuto až na kan. bodování, kdy je to 41:41. Ráno se probudím s dobrou náladou, protože prostě cítím, že jsem určitě vyhrál. Jenže po shlédnutí výsledků jsem naprosto šokován. Ve zbylých zápasů mi Ladd dal jeden gól a Halifaxu Corvo jednu asistenci, tudíž očekávám skóre 42:42 a moje jasné drtivé vítězství 8:7. Jenže začly čachry machry a v bodování je to 42:43. :-O
Normálně si yahoo vymyslelo bod. Jako znáte mě. Mě jen tak něco nerozhodí a já přejdu všechno. :jn: Ale že se takhle pomohlo adminovi ligy, tak jsem se musel ozvat. :nechutne:
Je prostě vidět, že někomu ležím v žaludku a že se mě tady někdo bojí. Hned v prvním zápase se tady někdo stará, abych se nedostal do play off. Kde je ten zvracející smajlík?
:grc:
to si nevedel, ze admin na vzdy 10% viac ako vsetci ostatni? :-D Este si pockaj na stats corrections, tie to obcas trochu pomenia.
tak nakoniec 4:11 (lebo Garrisonovi zobrali jednu strelu, ráno to bolo 4:10)

ťažko sa to hodnotí, moji hráči neboli na tom zle, ale proste redyho feťáci (najmä z Colorada a Phoenixu) ma zničili.

Jedinými mínusmi u mňa sú snáď len Holtby a duo Goligoski-Kulikov, ostatní splnili, čo som od nich čakal, resp. sa prekonali, viď Silvferberg, Backes, JvR, Garrison, Pietro, atď. + v bráne samozrejme spoľahlivý Niemi
No tak podle prvních dvou týdnů byl souboj mezi Arizona Coyotes a Megaton Isotopes nejofenzivnějším zápasem, jakej byl v prvnim kole k vidění... hlavně střely, kde jsme se oba umístili na 1. resp. 2. místě z celé ligy :cool: ...

Já jsem spokojenej s průběhem... první zápas splnil, co jsem po draftu očekával... a výhra 9:6 je rozhodně dobrej vstup do sezóny... :clap:

Navíc na ledě Izotopů budou jistojistě ztrácet i další týmy, protože jejich ofenzivní sílá je přímo mrazící :yes: ... i když to ze začátku vypadalo na jasnější výhru, třeba říct že konečnej výsledek je zaslouženej.... vyhrát s procentuální úspěšností golmanů pod 85 %.. to by nebyla nijak směrodatná výhra....

Celkově ale myslim, že tohle byl krásnej důkaz toho, že zkrácení soupisky na pouhé 3 golmany lize pomohlo... Isotopes vhodně doplnili kádr a v současnosti maj drasticky větší naději na to, že za ten týden nasbíraj dva starty (i když drasticky v tomto případě stále znamená tak 2 týdny ze 3) ... takže :cool: k novým pravidlům... :klobuk:
Konečný výsledok 7:8 :| , rovnaké skore bolo aj pred týždnom, vtedy som si ešte robil zálusk na neaké bodíky ale počas ceého tohto týždňa to vyzeralo lepšie skôr pre skorpiho a nakoniec môžem byť rád že to skončilo tých 7-8, trochu ma hnevá že som prehral tie náhodácke štatistiky SHP a SHO. Keby získam Hansena o deň skôr tak by SHP skončili remízou.. PP boli remízové snád od začiatku dokonca, včera som aj sledoval zápas Car : Phx, Staal síce dal jeden golik ale čakal som že mi pomôže aj s tou presilovkou, Carolina mala 2 minuty PP 5 na 3 a čakal som istý golik ale tá presilovka bola neskutočná tragedia bez jedinej šance a hned po nej som to aj vypol..

Po prvom zápase som sklamaný. Potešili ma hlavne hráči od ktorých som to vôbec nečakal.
:plus: Cookea som bral ako oblúbenca čo sem tam prihodí neaký bodík a hitík a nakoniec bol môj najproduktívnejší hráč s bilanciou 3+2 :thumbsup:
Další kto prekvapil bol Perreault ktorý si tiež pripísal 5 bodov, vynikajúco odštartoval Grabovski ale hned aj odpadol a zostal na 5 bodoch. Za zmienku stoja aj 4 goly (2GWG) od Santorelliho.
Z obrany najviac prekvapil a potešil Brodin, dobre sa s Cookom doplňali... Jonas si pripísal 2+2 :thumbsup:

:minus: Ked som na drafte bral v prvých kolách Staala, Spezzu, Keslera a Grabovskeho myslel som že pozíciu centrov mám vyriešenú perfektne ale opak je zatial pravdou, Carolina riadne suckuje, pokračujú v tej mizerii z druhej polovice minulej sezony, takže to nebolo len Wardom. Vancouver hrá tak všelijako len nie dobre a Kesler vyzerá zatial mimo a to som od neho čakal velké veci ked už je konečne zdravý. Spezza má stále neaké problémy so slabinami, vynecháva treningy a pred každým zápasom je otáznik :thumbsdown: , Grabovski začal ako pán a odvtedy sa vyparil ako aj celý Washington, mal som ho skúsiť vymeniť hned ako sa dalo. :jn:

Takže opory ma sklamali, museli suckovať všetci naraz? :slap: Potešili hráči od ktorých som to nečakal tak hádam im to vydrží, velmi dobre chytal aj Miller ale v Buffale zostal bez výhry :-( .

Joe sorry to som si ani nevšimol že dávam až 3 kosatky naráz a zrovna fanúšikovi avs :-D , ale dalo by sa ohladom tej tvojej trojky neako dohodnúť?
prehra 5-8 s lindenom. Niektore stats ale boli kuva vyrovnane a kludne to mohlo skoncit naopak. Potesili brankari, aj niektori hraci, ale niektore vylozene sklamali :hroza: Potesil aj Klinkhammer ktoreho som stiahol vcera a hned dal 2 goly, z toho jeden GWG.
A teraz zapas s podvodnikom2 - lukasom :scare: tazky start pre Albertu. :-(
Tolko kecov pre jednu dodatocnu Granlundovu asistenciu, kt. som si vybavil u Garyho. :neviem:
Téměř 14 dní s Pruhovaným. :protest:

6:9
Z výkonu mých hráčů jsem víceméně zklamaný, hlavně z útočníků a brankářů. Potěšila mne pouze jejich menší část a z FA stažený Montoya. Jinak velká bída na čele s Eratem...

+ pro představu, přidávám videa toho, jak si můj soupeř zařídil dva góly jen z Pé-eSek :arrow:

No řekněte - komu jinému se toto "poštěstilo" v jednom yahoo zápase? :-D
Sezona je este v plienkach a uz tu mame prve staznosti na podvody :dup:

Jeden manager(yder) vraj podvadzal,mozem cestne prehlasit,ze na najblizsom mitingu komisie to urcite preberieme a ja osobne sa postaram o to,aby sa uz nikdy v nasej lige ziadne podvody neopakovali :nono:

Prve 2 tyzdne boli dost chaoticke,takze este stale neviem ci som dobre nadraftoval :?
Sezona sa zacina az teraz .
Boston Bears vs. Vancouver Cerberi 8:7

Vydreta vyhra. Obcas som odskocil na viac bodov, ale Ohlund vzdy dotiahol.

Brankari:
Tu sa niet na co stazovat. Rask 1,00 / 96,5%, Fleury 1,75 / 93% .

Obrancovia:
Potesil Zidlicky so 4 asistenciami. Inak ale pomerne slabe. Ani do hitov a blokov sa im moc nechcelo. Hamilton pre istotu skoncil ako healthy scratch.

Utocnici:
Potiahli ti, od ktorych som to moc necakal: Stepan, Turris, Roy po 5 bodov. Sklamalo duo Stoll a Staal a Pyatt s Neilom radsej nebodovali vobec (Pyatt sa pre istotu zranil). Neil aspon hitoval. Bol hned druhy najlepsi hiter po Rinaldovi, ktory prisiel v priebehu kola. Stepan este bude musiet nieco spravit s +/- (-7)

Zo statistik sklamalo najma FW, na ktore som sa pri drafte zameral. Ale po tomto kole som v lige 4-ty v tejto statistike, tak by som mal este co-to povyhravat aj v tejto kategorii. Trochu som podcenil BLK, ani jeden z hracov nedosiahol na 10.

Celkovo mierna spokojnost. 9-te miesto aktualne, no moje ambicie su play-off, kam som sa nepozrel ani nepamatam. Este by sa mohli uzdravit Lecavalier, Pyatt, Cammalleri a Souray (vsetci IR), no a vysadevat na tribune by mohli prestat Handzus s Hamiltonom.
Zápas proti Henymu som začal perfektne, moji centri ktorých som po prvom zápase kritizoval sa prebrali, Kesler dal 2 goly a ten druhý bol aj víťazný :thumbsup: , Spezza dal dokonca hattrick :poklona2: . Včera som stiahol z FA aj McGinna pretože mám stršne málo LW a chlapčisko začne hned 2 golmi, v 2 zápasoch dal už 3, dúfam že bude takto pokračovať a Hartnell sa vôbec nemusí ponáhlať s návratom :jn: . Miller tiež konečne vyhral, jsne vediem aj na bloky a FW.. proste zatial super, len to chce aspoň približne takýto výsledok udržať.

Pominville dal po odhode už 2 goly v 2 zápasoch a 1 GWG :x , ale aj Hornqvist dal dnes GWG :moj: .
Ohlund píše:Včera som stiahol z FA aj McGinna pretože mám stršne málo LW a chlapčisko začne hned 2 golmi, v 2 zápasoch dal už 3, dúfam že bude takto pokračovať a Hartnell sa vôbec nemusí ponáhlať s návratom :jn: .
Kdyby se snad chystal, sam mu pudu zeleznou trubkou posimrat kolena.
Jak mohl libovolny fanda Letcu nechat Tye bez povsimnuti, to je vostuda.. :andy:
Ohlund píše:Spezza dal dokonca hattrick
ale jakym způsobem... takovýhle ohavnosti by se ani do Yahoo neměli počítat :grc:
Ja radšej nič nehodnotím :verysad:. Sám si vyberem dieru Dubnika a Rama, ktorý si zachytal až raz a to katastrofálne :slap:. Ako fanda Canucks som sám sebe uštedril poriadnu lekciu :wink2:. A chlapci v poli teda žiadna sláva :bitka3:
:cry: mne nefunguje carovne tlacitko :cry:

Scorpi ma zaklial, :fnuk:

...esteze si to kontrolujem everyday
Pribudla možnosť IR+ slotu. Na rozdiel od obyčajného IR tam môžete dať aj hráča, kt. je DTD. Chceme niečo také?
vzladom na to, ze mam 4x IR a 1x DTD tak ano :pray: :-D
Cathy píše::cry: mne nefunguje carovne tlacitko :cry:

Scorpi ma zaklial, :fnuk:

...esteze si to kontrolujem everyday
A aký prehliadač používaš? ja som mal roky operu a bol som s ňou spokojný ale s yahoo mala vždy riadne problémy a už som nemal nato nervy, aj chrome ide naprd, len IE a líšky idú dobre...
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO