8uongoPopradcan píše: Luongo dnes chyta zase,takze ...pokracuju.
Dnes potešili plameňe, Iginla mal doteraz 1 gol v sezone a dnes dal hned 2, další dal aj Cammalleri a víťazný dal Glencross ktorého som práve vymenil
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
8uongoPopradcan píše: Luongo dnes chyta zase,takze ...pokracuju.
Ja som vedel, ze na to doplatim. IdiotSkorpion píše:no a to som si este dovolil toto:Anty píše:preco prave proti mne sa musia Skorpiho brankari chytit
Dufam, ze nakoniec ma to nebude mrziet...Skorpion píše:Ja som taku cu*ak - zabudol som nastavit zostavu![]()
![]()
Briere 2+1, Duchene 1+2, Bishop 0,92, 96,8% - a to vsetko na BN![]()
![]()
![]()
Podle mě by mohla předpovídat i Sibyla.dejf píše: Teď mě čeká megaton.
G, A, P, +-, PPP, GWG vyhraje jednoznačně on
GS, W, SV, hity, bloky by měly být moje.
S trochou štěstí by mu brankáři ani nemuseli udělat 2 starty.![]()
ale nestresuj..pozri na ten moj lazaret a aj T. Hall este odpykava trestdejf píše:Harcov Drunks : Megaton Isotopes 12:5Podle mě by mohla předpovídat i Sibyla.dejf píše: Teď mě čeká megaton.
G, A, P, +-, PPP, GWG vyhraje jednoznačně on
GS, W, SV, hity, bloky by měly být moje.
S trochou štěstí by mu brankáři ani nemuseli udělat 2 starty.![]()
Megaton neudělal 2 starty brankářů a ještě jsem nějakým zázrakem vyhrál +- a gwg. A tím se zrodilo moje první vítězství v sezóně.
![]()
A. Semin 1+3 , tenhle trejd se podařil
M. Stajan 2+1, 39 fw,
M.Stuart 11hit + 10blk
92,6%, 1.93, Už je ve své obvyklé formě, což se bohužel nedá říct o Rangers a tak nezískal ani jedno vítězství.
D. Wideman 0+0, -4, Ale jemu to odpustím, v předchozích čtyřech kolech byl v mém týmu za hvězdu.
T. Pyatt 0+0, -2, Vybral jsem si ho po pár zápasech, ale vypadá to, že měl jen štěstí a teď zapadl do šedi s celými Rangers. Jasnej kandidát na rozloučení se s naší organizací.
P. Sharp 1 gól, To je prostě málo od takového hráče. Musí přidat chlapec.![]()
V dalším zápase mě čeká pitak a jeho ...Cože? Co je tohle za podvody? Kde je pitak? Kde je jeho tým? Co tam dělá kajo?
No jasně, nic se neděje, nic se neřeší. Ale jak má chudáček dejf nastoupit proti poslednímu týmu a vyhrát, tak se najednou vedení ligy probere a dělá razantní změny, že. To se nesmí dejf nechat vyhrát, že. Musíme mu pořád házet klacky pod nohy, že. Nestačí, že jsme mu poslali třetinu týmu na marodku, že. Ještě mu budem měnit soupeře, že.
Ale já vím, odkud vít vane .... windycity se té díře taky proto tak říká. Bohužel šéf ligy je slaboch a měkkouň a nechá se vodit polskými provázky. :nemuzunajitzvracejicismajliktaksihotadydomyslete:
Keďže si rovnako vážime všetkých členov ligy, bude zriadená nekompetentná komisia, ktorá tieto ničím nepodložené podozrenia vyšetrí. Dopredu upozorňujem, že ten môj nový Polski Fiat, na ktorom som ešte nestihol vymeniť Illinoiské ŠPZ-tky, s týmto nijako nesúvisí.dejf píše:Ale já vím, odkud vít vane .... windycity se té díře taky proto tak říká. Bohužel šéf ligy je slaboch a měkkouň a nechá se vodit polskými provázky. :nemuzunajitzvracejicismajliktaksihotadydomyslete: