Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Trejdy

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

no mne sa ten megatrejd teda velmi nepaci :hmm:
lui+vanek+ 2 solidni obrancovia z dobrych timov za lehtonena, seabrooka a par hracov do poctu? :scare: joe musi chciet brankara vazne velmi zufalo :P
petrik píše:no mne sa ten megatrejd teda velmi nepaci :hmm:
lui+vanek+ 2 solidni obrancovia z dobrych timov za lehtonena, seabrooka a par hracov do poctu? :scare: joe musi chciet brankara vazne velmi zufalo :P
:jn: :hiding:
Destroyers <--> Dragons -> :sok: :hahano: Zrušit, už nejsou Vánoce...
Sice nejsem komise, ale mně se ten trejd zdá v pořádku :jj:
Já taky nejsem v komisi, ale mě se taky zdá v pořádku. :yes:
kvalitny brankar je drahy...skuste sami porozmyslat za co by ste pustili svojho najlepsieho brankara...poradim vam...za nic alebo za naozaj dobrych hracou...Dubinsky je hrac do poctu? to mi je novinka :jn:
zo začiatku sezóny bol hráč do počtu, ale v poslednej dbe sa rozohral akosi
tak co su nejake protesty? :) nech mozem obhajit trejd :D
Ani nie, na 90% všetky prebiehajúce trejdy prejdu.
:)
akoze mne to tiez nijak extra neprekaza, obaja sa na tom dohodli, obaja su spokojni, o pokus o podvod sa evidentne nejadna - ergo, trejd moze co sa mna tyka kludne prejst...
akurat si myslim ze sa joe ojebabral a ze sa mu to nevyplati... ale je to jeho tim, sam si je strojcom svojho stastia... :ja_neviem:
V tejto chvíli už naozaj veľmi chcem brankára, takže aj ponuky čo som doteraz odmietal by asi prešli. Nehanbite sa a kontaktujte ma s ponukou.
Lukas33 píše:V tejto chvíli už naozaj veľmi chcem brankára, takže aj ponuky čo som doteraz odmietal by asi prešli. Nehanbite sa a kontaktujte ma s ponukou.
das mi za brodoora to co dal joe za lehtonena? :hmm:
:D
petrik píše: akurat si myslim ze sa joe ojebabral a ze sa mu to nevyplati... ale je to jeho tim, sam si je strojcom svojho stastia... :ja_neviem:
:nono:

vidim ze Joe pri najnovsom trejde pouzil taky isty trejd ako so mnou len v opacnom garde a myslim ze celkom pekne z toho celkovo vyjde a to hlavne na brankarskom poste...namiesto reimera+bachmana bude mat lehtonena+enroth co je slusny rozdiel ...tento trejd sa mi mozno zda o nieco malo vyhodnejsi oproti mojmu kedze Lehtonen je podla mna lepsi ako Reimer
nj, po tomto trejde s revom si to joe slusne vykompenzuje... :yes:

tak som skusil chlapcom co tuzia po zmene na brankarskom poste ponuknut kombo brodoor-stastny

arekovi za ward+grabovski
lukasovi za zetterberg+roloson

som zvedavy na reakcie (kto prv prijme ten prv melie... :D )

a pri prilezitosti threeormoreovho zranenia som stiahol z FA markstroma :yes:
petrik píše:nj, po tomto trejde s revom si to joe slusne vykompenzuje... :yes:
však si hral so mnou Trade Wars, vieš že sa len tak nedám veľmi obehnúť :ciga:
petrik píše:
arek píše: :nono: okolo obeda som urobil prve tri dni :)
ok, ako odprosenie za tuto nespravodlivost som ti poslal na yahoo ponuku co sa neda odmietnut (sorry za offtopic :D)
videl som ju, ale dostal som velmi zaujimavu aj od Rona :hmm: a este cakam, ako sa vyjadri lukas k mojej ponuke Ward :arrow2: :arrow: Zetterbeg
v tejto sezone je to konecne trochu akcne
arek píše:
petrik píše:ok, ako odprosenie za tuto nespravodlivost som ti poslal na yahoo ponuku co sa neda odmietnut (sorry za offtopic :D)
videl som ju, ale dostal som velmi zaujimavu aj od Rona :hmm: a este cakam, ako sa vyjadri lukas k mojej ponuke Ward :arrow2: :arrow: Zetterbeg
urobime 3-way deal :slintac:

stastny + brodor :arrow: alberta
ward + grabovski :arrow: winnipeg
zetterberg + roloson :arrow: anchorage

:serus: :D
ale mne sa viac paci ponuka od rona, ako od teba :jn:
ale rono jedná s redym o lundqvistovi :slap:
arek píše:ale mne sa viac paci ponuka od rona, ako od teba :jn:
ser sa na rona lebo si BA uz v KTL nepipnu :D
petrik píše:
tak som skusil chlapcom co tuzia po zmene na brankarskom poste ponuknut kombo brodoor-stastny

arekovi za ward+grabovski
lukasovi za zetterberg+roloson

som zvedavy na reakcie (kto prv prijme ten prv melie... :D )

a pri prilezitosti threeormoreovho zranenia som stiahol z FA markstroma :yes:
Tak som to prijal. A že som ja blbec zabudol na Markstroma, keď viem že Theodore je zranený. :slap:
ale je tych trejdov teraz, komisia ma co robit :jn:
291 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS