od
Ohlund » sob 12. říj 2013 17:21
Je to velká výmena spáčov, Simmonds a Heatley - 9 zápasov spolu a 0 bodov, Landeskog a Pominville 7 zápasov s bilanciou 1 golik

.
Landeskog aj Simmonds sú podobné typy rozdávajú vela hitov a obaja môžu nazbierať okolo 50b, Lando po tom otrase už nie je taký produktívny, už aj v tejto sezone mal zdravotné problemy, radšej to s nim nebudem riskovať.
Heatley a Pominville sú tiež natom zhruba rovnako, Pominville začal síce v 1.útoku ale po slabom začiatku spadol do druhého k Heatleymu..
Hansen začal sezonu dobre, prebojoval sa až do prvého útoku ale skvelými výkonmi ho odtial vytlačil Santorelli, po suspendácii sa vracia Kassian a zhruba o týžden sa vráti aj Burrows, v plnej zostave sa Hansen bude musieť uspokojiť len s miestom v 3.útoku zatial čo Hornqvist je v 1. útoku Preds a pri takej konkurencii by tam mal aj ostať.
Perreault začal sezonu super, trejd mu dosť pomohol ale neverím že mu to vydrží, viac ako produktivita ma mrzia tie buly čo s jeho odchodom stratím ale vedel som že Lukáš FW velmi potrebuje tak som musel Perreaulta pustiť, som rád že som získal na poslednú chvílu aj Granlunda, tak ako Perreault tiež hrá 2. centra a zmierni tú stratu FW. Uvidíme ako sa to vyvinie a ktorí spáči sa zobudia skôr