Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Vzhledem k tomu, že za mě draftoval sám "autodraft" a vybral mi fakt málo centrů, a když už, tak jsou to stejně centři, co moc FW neposbírají, tudíž jsem se rozhodl, že vyměním i svého nejlepšího centra - Ryana Nugenta-Hopkinse za ostříleného střelce a pravidelného sbírače bodů.

Čekám na nabídky. :salute:
zraneni Backs Harding exceluje :good: Gigeure ciste konto :good: utok uz dokopy 49 bodov... prvy zapas zatial ako zo sna vzhladom na to ze prvych 6 kol oddraftoval autopick bez pripraveneho rebricka :jupi: no uvidime dokedy
Nabídka pro ty co špatně draftovali nebo si myslí, že jim to letos nepůjde.
Můžete zkusit štěstí tady. :D http://fantasy.novinky.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
:hufi: draft hrozy :D
Hlavne to treba balit po prvom tyzdni, ze cepi? :noway:

Od stareho borca ako ty by som cakal nieco ine. Normalne mam chut ti zobrat tim a dat ho niekomu aktivnemu z druhej ligy :petrik:
kajo » Pia Okt 11, 2013 7:24 pm píše:Hlavne to treba balit po prvom tyzdni, ze cepi? :noway:

Od stareho borca ako ty by som cakal nieco ine. Normalne mam chut ti zobrat tim a dat ho niekomu aktivnemu z druhej ligy :petrik:
SPRÁVNE :!:

pre cepiho, ja tiež ožratý pickoval ale taktika bola jasná, prvé dve kolá brať brankárov, načo si bral Karlssona :neviem:
Vymením Heatleyho. Mám priveľa hráčov z defenzívne hrajúcich tímov.
Vymenim Kopeckeho a Fehra za utocnikov, v ziadnom pripade nie obrancov, nakolko ich mam vela ale som zatial s nimi spokojna.
Má niekto nejaký problém s tým trochu väčším trejdom?
Je to velká výmena spáčov, Simmonds a Heatley - 9 zápasov spolu a 0 bodov, Landeskog a Pominville 7 zápasov s bilanciou 1 golik :giggle: .
Landeskog aj Simmonds sú podobné typy rozdávajú vela hitov a obaja môžu nazbierať okolo 50b, Lando po tom otrase už nie je taký produktívny, už aj v tejto sezone mal zdravotné problemy, radšej to s nim nebudem riskovať.
Heatley a Pominville sú tiež natom zhruba rovnako, Pominville začal síce v 1.útoku ale po slabom začiatku spadol do druhého k Heatleymu..
Hansen začal sezonu dobre, prebojoval sa až do prvého útoku ale skvelými výkonmi ho odtial vytlačil Santorelli, po suspendácii sa vracia Kassian a zhruba o týžden sa vráti aj Burrows, v plnej zostave sa Hansen bude musieť uspokojiť len s miestom v 3.útoku zatial čo Hornqvist je v 1. útoku Preds a pri takej konkurencii by tam mal aj ostať.
Perreault začal sezonu super, trejd mu dosť pomohol ale neverím že mu to vydrží, viac ako produktivita ma mrzia tie buly čo s jeho odchodom stratím ale vedel som že Lukáš FW velmi potrebuje tak som musel Perreaulta pustiť, som rád že som získal na poslednú chvílu aj Granlunda, tak ako Perreault tiež hrá 2. centra a zmierni tú stratu FW. Uvidíme ako sa to vyvinie a ktorí spáči sa zobudia skôr :giggle:
Ohlundove niekoľko týždňov nechcem meniť? :lol2:
No vidiš, vydržal som skoro 2dni :cinka:
Chcem Nagya a Palffyho,ponukam Kunitza a este vam aj zaspievam Na Kralovej Holi..
popimu prepina, prisiel cas vylucit ho, ale uz seriozne
arek píše:popimu prepina, prisiel cas vylucit ho, ale uz seriozne
jj suhlasim navrhujem superrychle konanie
tak priklana sa ku mne stastie po Backstromovi sa zranil aj Bishop cize Lindback a Harding maju volnu cestu aspon na par zapasov a este to ciste konto Giguera a to som chcel brat MacDonalda od Redyho
Popradcan píše:Chcem Nagya a Palffyho,ponukam Kunitza a este vam aj zaspievam Na Kralovej Holi..
Beriem. Ale pesnicku chcem inu :!: Nejaku polsku

K tomu trejdu. Ani neviem, je tak velky, ze teraz sa neda povedat, kto na nom moze ziskat a kto stratit. Nemusel som sa ani pozerat na mena manazerov, stacilo mi vidiet, ze je to vymen 8 hracov a hned som vedel, ze jeden z nich je Ohlund :lol2:
se 49. bodama nevyhrát Points stats.... damn kluci zkuste ještě zamakat... :pray:
arek » Sob Okt 12, 2013 6:46 pm píše:popimu prepina, prisiel cas vylucit ho, ale uz seriozne
vyhodiť :!:
4x IR + 2x healthy scratch :slap: Brankarske stats su skoro cele moje - skoda, ze na mojich brankarov neslo este o 6 striel viac (204 vs. 209). Do FW som vkladal velke nadeje a hned v prvom zapase v nich prehravam. Pred poslednym dnom teda 8:7 :nervozny:
U na s ronom je to vlemi napinave, tato noc rozhodne a podla toho co pozeram aki hraci hraju mne a aki superovi, nechcem byt po*ero ale ja uz mozem zlozit zbrane, nemam sancu :D
na goly je to remiza zatial, gwg vediem o jeden gol, sog je rozdiel 8 pokusov, v blokoch je tiez rozdiel nechakych 6 blokov, mam 4 win od brankarov, saves je sice trosku vacsi rozdiel, ale to zalezi od toho kto bude chytat dnes, ak nahodou obaja tam sa to da dobehnut, a mam jeden SO :giggle:

je to velmi tesne...ale velmi
Cathy, když mi pošleš fotku, tak tě nechám vyhrát jako správnej gentleman. :sarcasm:
moznost zmenit si background color na bielu (layout stranko to sice nezmenilo, ale niekto to mozno oceni): My Team -> vlavo hore pri logu timu je edit team settings -> Page theme. Na zmene layoutu sa AFAIK pracuje. Snad to bude casom lepsie
Na Redyho hodiť deku a biť ho železnou tyčou, to neni normálne :bee:
Ohlund, ako sorry, ale tvoja ponuka na trejd pobavila, ponúknuť mi tri nanuky, to chce riadnu guráž :lol2:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS