Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

p*či, taktika spálenej zeme nevyšla :x
Pačorety sa po príchode k nám pekne rozstrielal, tento týždeň už 4+1 :thumbsup: , snád ho aj ostatné posily napodobnia. Momentálne je to 7-9 proti popimu, dnes mi snád nastúpi Luongo, ked podá dobrý výkon mohol by som zopár G stats vyhrať, nič extra štatistike v bráne popi nemá, zato má kvantitu, ja potrebujem vyhrať stats kde ide o kvalitu % a GAA. Potom ten náš súboj môže byť ešte zaujímavý :hmm: na body zatial vediem, chcelo by to častejšie strielať !
:nurses: číslo 8 je Derek Morris.
Po nějakém šestém hráči na IR už to přestalo být zábavné. Už mě na to ani nenapadaj žádné vtipy. :hroza:
Ohlund píše:dnes mi snád nastúpi Luongo, ked podá dobrý výkon mohol by som zopár G stats vyhrať,
Áno Bobby, niečo takéto som mal na mysli :moj: , do kelu ale dnes budem ešte musieť nasadiť Ellisa proti Tampe aby som mal 2 štarty, hádam mi také pekné čísla nepokazí až tak :nervozny: .
:cinka: o vitazstve uz niet pochyb, ? bude uz len jeho vyska :yes: zatial to mame 11:3, no v niektorych stats sa to este zmen (PPP), urcite aj v môj prospech, napr. v starte brankarov 4:4, no dnes mam v akcii duo M+M, zatial co Joe len Bryzgalola, takze by to malo skoncit 6:5; pochybujem, ze v nedelu dostane sancu Khudobin, ci Voky :!: Voky :!: Voky :!: tohtyzdnova jazda Voky - Bryzgalol potesila :cool:
sice sa mu ma dnes vratit Landeskog, ale po tom otrase si da snad len take lahke rozkorculovanie

potesili 2 FA tahy - Silfverberg :good: 2 zapasy - 1+1 (12 sog) a ten 1 gol prihodil v oslabovke (pre istotu 1 prihodil aj Cleary) + Gallagher (waiver) ten sice riesi Concussion, ale nemalo by sa jednat o nic vazneho, pre istotu som si to pred jeho stiahnutim overoval u overeneho MTL zdroja
tak by to nemělo být nic vážného a příští týden by měl být k dispozici. Ale znáš to, jak je to u takovéhoto typu zranění - původní prognóza je optimistická, aby se z toho nakonec vyklubala několikaměsíční pauza...
Tady ale takovou variantu nepředpokládám.

Gally dnes trénoval s týmem, ale nenastoupí. Po zranění se doba návratu podle protokolu NHL při otřesu mozku stanovila na týden, takže podle mě nenastoupí ani v sobotu proti Suckers, ale až v pondělí proti Sens. Nebyl to vážný otřes.
(habs. parda diky :cool:

takze GM cepi pracuje aj v zakulisi :D

vôbec FA tahy mi zatial vychadzaju znamenite, Methot (v posl.zap.prihodil 7 hitov), Komarov (7hitov), cini sa Prust, ked si vezmem, ze som ich menil za MABa, ci Kabelku :roll:
k vode som pustil matrioskoveho Kovaleva, to bol doposial jediny projektil s ktorym som trafil mimo, nastastie ma nestal ziaden trejd, mam zan Gallagehra, nie je o com

btw, Ohiund :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
aby si sa nepototo :ciga:
cepi píše:Joe len Bryzgalola
Dnes uz bude IMHO chytat Boucher

Hraci po navratu obvykle litaji po lede. Gol a Acko je lock...Hattrick neni vyloucen
toto je tak na pi*u týždeň, cepimu sa trafil každý lajbdák a ja sa môžem aj poskladať :grc:
Joe S. píše:toto je tak na pi*u týždeň, cepimu sa trafil každý lajbdák a ja sa môžem aj poskladať :grc:
Obrázek
Joe :hehe: ale treba uznat, pada mi to tam pada :thumbsup:

ja z Bryzgu nejdem robit minulosezonny emental, v tejto sezone je to prave on, kto si zasluzi pochvalu, to, ze v poslednych 2 zapasoch pustil kolko pustil, stava sa, chybu by som hladal u Lavolietta, je B2B a on postavi Bryzgalova na obidva zapasy :sisi: za co mu samozrejme vdacim :moj:
pochybujem :andy: vidim to aj dnes jednoznacne na Bryzgu

The Canadiens are hopeful that F Brendan Gallagher is ready to go on Saturday, ast he practiced on the first PP unit and on a line at even strength on Friday. :wave: ak by nahodou dnes nie, tak v pondelok na beton :wave:
inak si špina s tým Gallagherom, som ho chcel aj ja zobrať :lol2: :jn:
Gallaghera chcelo asi viacero ludi..tiez som ho skusal ale nepredpokladal som ze ho ziskal vzhladom na nizku waiver poziciu...Malkin zraneny :wave: nova posila Sutter do druheho utoku :ciga:
ide sa riešiť neaktivita? :dup:
Joe S. píše:ide sa riešiť neaktivita? :dup:
Minuly tyzden sme sa tu bavili o jednem neaktivnom managerovi,dostal este jednu sancu,ale ako pozeram,zase sa nestara v utorok aj vo stvrtok nechal sediet brankara v pondelok necha sediet obrancu...

Im done...kopnut ho do prdele ...sorry...
Este pred 2 tyzdnami by ma nenapadlo, ze budem riesit takuto dilemu - koho postavit do brany?

Holtby vs. NJD
Scrivens vs. OTT
Bishop vs. TOR

kazdopadne jeden z dvojice Scrivens - Bishop si pripise vyhru, kedze hraju proti sebe. Ak BN Holtbyho, mam 1 vyhru istu. Ale co ak vyhra aj Holtby...? :hmm: (obcas, ale stava sa to :unsure: ) No za poslednych 7 aj 14 dni ma Holtby najhorsie cisla. Posledny zapas TOR vs. OTT skocil pred tyzdnom 3:0..., cize aj ciste konto... Boze, boze, za co ma takto trestas. Dat mi 3 vynikajucich brankarov a ja mam teraz z toho takuto dilemu :flyer:
preco prave proti mne sa musia Skorpiho brankari chytit :bitka3:
cepi píše: no dnes mam v akcii duo M+M, zatial co Joe len Bryzgalola, takze by to malo skoncit 6:5

no toto môžem len jedno: SA TI SMEJEM :hehe:

:moose: confirmed in da net :ciga:
Joe S. píše:
cepi píše: no dnes mam v akcii duo M+M, zatial co Joe len Bryzgalola, takze by to malo skoncit 6:5

no toto môžem len jedno: SA TI SMEJEM :hehe:

:moose: confirmed in da net :ciga:
:ciga: este lepsie, zajtra M doma proti prijatelnejsim Jets :hehe:

neaktivita - ja som si dal tu mamahu a rozposlal este minuly tyzden pmky ohladom hlasovania
vsetci v komisii vedia, kto mal na to aky nazor a kto ako zahlasoval, viac k tomu nemam co dodavat a pokial budeme niekomu davat x,y sanci, paci sa

inak popo, mne bolo spomenute, ze si sa nakoniec rozhodol inak, teda dat dotycnemu este sancu, tak neviem
ja sa uz do toho montovat nebudem, je tu predsa pan predseda, ja sa uz budem plne sustredit na svoj tim :cepi:
Skorpion píše:Este pred 2 tyzdnami by ma nenapadlo, ze budem riesit takuto dilemu - koho postavit do brany?

Holtby vs. NJD
Scrivens vs. OTT
Bishop vs. TOR

kazdopadne jeden z dvojice Scrivens - Bishop si pripise vyhru, kedze hraju proti sebe. Ak BN Holtbyho, mam 1 vyhru istu. Ale co ak vyhra aj Holtby...? :hmm: (obcas, ale stava sa to :unsure: ) No za poslednych 7 aj 14 dni ma Holtby najhorsie cisla. Posledny zapas TOR vs. OTT skocil pred tyzdnom 3:0..., cize aj ciste konto... Boze, boze, za co ma takto trestas. Dat mi 3 vynikajucich brankarov a ja mam teraz z toho takuto dilemu :flyer:
S Holtbym som to prekaucoval. Zvolil som konzervativnu taktiku a nechal som ho sediet :doh: 1,00 a 95,5% that hurts
Anty píše:preco prave proti mne sa musia Skorpiho brankari chytit :bitka3:
no a to som si este dovolil toto:
Skorpion píše:Ja som taku cu*ak - zabudol som nastavit zostavu :shock: :buch:

Briere 2+1, Duchene 1+2, Bishop 0,92, 96,8% - a to vsetko na BN :buch: :buch: :buch: :buch:
Dufam, ze nakoniec ma to nebude mrziet... :nervozny:
Tak Ellis predsa len dokázal tie čísla bobbymu pokaziť :respect: :poklona2: . Pritom som ho vôbec nemusel dať chytať, v tejto sezone to funguje neako čudne, neni potrebné mať 2 štarty ale stačí ked nastúpia brankári aspoň v 2 zápasoch, takže sa mi rátalo aj to že Boucher odchytal pár minút proti Floride a na Ellisa som mohol .... ach jaj :hroza: . Megan už mala vybavené letenky a nakoniec sa to ruší :doh:
Ohlund píše:Tak Ellis predsa len dokázal tie čísla bobbymu pokaziť :respect: :poklona2: . Pritom som ho vôbec nemusel dať chytať, v tejto sezone to funguje neako čudne, neni potrebné mať 2 štarty ale stačí ked nastúpia brankári aspoň v 2 zápasoch, takže sa mi rátalo aj to že Boucher odchytal pár minút proti Floride a na Ellisa som mohol .... ach jaj :hroza: . Megan už mala vybavené letenky a nakoniec sa to ruší :doh:
Tak tomu tahu postavit Ellisa do branky som ani je nerozumel,vcera vecer som sa velmi cudoval a nemohol som uverit,aku paseku ti narobil :hroza:

Luongo dnes chyta zase,takze ... :nervozny: pokracuju.
Ste mi mali povedat, ze preberam a) lazaret b) tim hviezd na cele s Kabelkom a Hamrlikom :nechutne:
kajo píše:Ste mi mali povedat, ze preberam a) lazaret b) tim hviezd na cele s Kabelkom a Hamrlikom :nechutne:
Henrika asi nedáš že?
kajo píše:Ste mi mali povedat, ze preberam a) lazaret b) tim hviezd na cele s Kabelkom a Hamrlikom :nechutne:
postúp tím martinovi :lol2:
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS