Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Parada, je nas plno. To som absolutne necakal. Boj o hracov bude obrovsky. V prvom rocniku sme povyberali same hviezdy, teraz sa na rad dostanu aj hraci 3. a 4. formacii.
Alberta Oilers (arek)
Anchorage Eagles (petrik)
Augusta Thrashers (ThrasherFan)
Boston Bears (Skorpion)
Boston Gladiators (kanter)
Boston Grizzlies (cepi)
Boston Stars (BruinsFan)
Calgary Ubercool (mitch)
Chicago Destroyers (Antonor)
Chicago Villans (Steven)
Denver Blizzard (Redy)
Fort Worth Guardians (TT1905)
Philadelphia Lions (kajo)
Phoenix Coyotes (yzy19)
Poisonous snakes (Martin)
Poprad Blackhawks® (Popradcan)
San Jose Jackals (mide16)
SF PartyCrashers (Selly8)
Trencin De Luxe (Kiko)
Winnipeg Knights (Lukas33)

kto ma hadov? doplnene
Ja mam hadov. :good:
A poradi draftu se nahodne rozlosuje?
Přesně tak...tedy loni to tak bylo :D
wow, full 20 teamov?
to teda asi bude husteee :P
Antonor píše:teraz dufat ze budem tahat co z najvyssej pozicie...lebo tahat z 20.pozicie....
minuly rok som tahal z 20. pozicie, ale automaticky som v dalsom kole tahal ako prvy, takze celkom to uslo, kazdopadne, teraz by som si to rad vymenil :)
Tvrdy boj o play-off :box: :fight: , ale tak to má byť :yes: :good:
neviete niekto kedy sa losuje poradie na drafte? Prvych par kol asi nestihnem :buch: a tak musim nejako zostavit svoj pred-draftovy rebricek. Bodlo by keby som vedel ako budem tahat, aby som spravil spravnu strategiu :)
pravdepodobne len v poslednej hodinke pred draftom... ale naisto neviem :ja_neviem:
Poradie sa určí náhodne zhruba 30 minút pred draftom.

Od dnes začínam ostrú prípravu na draft. :D
Ja sa na to :ho*no: zase pri drafte nebudem ...
njn, tiez sa pripojim tak 3/4 hodinu po zaciatku kedy budu vsetky hviezdy vychytane :-( Tak porobime dake trejdy, aspon to bude zaujimavejsie. Nejaku pripravu asi ani nerobim. Budem to brat ako rohliky v supermarkete. Minuky rok som robil a dopadlo to aj tak celkom inak :) Teraz pri full stave to bude este vacsi mismas.
Tak dnes sme s jakubom zahrali skusobny draft a moj tim vyzeral takto:
Nash - Crosby - Gagne
Versteeg - Staal - Brown
Setoguchi - Weiss - Doan

Lidstrom - Pronger
Seabrook - Hjalmarsson (Ballard)

Halak
Thomas

A tutoo su jakubove picky:
Malkin, Keith, Getzlaf, Chara, Timonen, Enstrom, Pavelski, Raymond, Samuelsson, Steve Mason, Leino, Pietrangelo, Hedberg, Moulson, Prospal, Paajarvi.
pekne, ale myslim si, ze v nedelu (pri pocte hracov 20) sa Vam tolko hviezd v time neujde :-P
Ja som asi trikrát robil skušobný draft (predsalen som nováčik) a musím povedať, že tam boli niektorí ľudia fakt hlúpi... takých hráčov vyberali... :hroza:
arek píše:pekne, ale myslim si, ze v nedelu (pri pocte hracov 20) sa Vam tolko hviezd v time neujde :-P
to urcite nie :D
BruinsFan píše:Ja som asi trikrát robil skušobný draft (predsalen som nováčik) a musím povedať, že tam boli niektorí ľudia fakt hlúpi... takých hráčov vyberali... :hroza:
prave idem dnes treti krat a uz bol ako druhy gaborik :lol2: :thumbsup:
Lidi, asi budete draftovat beze mě... Dneska odjíždím do Brna na kolej, a zítřejší domácí utkání Komety s Varama si prostě ujít nenechám :clap:
TT1905 píše:Lidi, asi budete draftovat beze mě... Dneska odjíždím do Brna na kolej, a zítřejší domácí utkání Komety s Varama si prostě ujít nenechám :clap:
Doufam, ze budes fandit Energii. :) Potrebujeme konecne nejaky bodik do tabulky!

Ja na draftu budu, ale nejsem doma, takze mam strach jestli si muj pomalej a vypadavajici internet zrovna nevybere slabsi chvilku.
Skontroloval som nastavenia ligy. Všetko by už malo byť pripravené na zajtra. :clap:

Tí, čo hráte prvý krát, otestujte si, či vám pôjde draft. Ten test nájdete v League :arrow: Overview alebo aj v Draft central.
Lukas33 píše:Tí, čo hráte prvý krát, otestujte si, či vám pôjde draft. Ten test nájdete v League :arrow: Overview alebo aj v Draft central.
Ja tam v kolonce Overview nic nemam na titulni strane Draft Central. ?
Draft central -> Mock draft -> standard draft. Tu si mozes spravit testovaci draft
Redy píše:
TT1905 píše:Lidi, asi budete draftovat beze mě... Dneska odjíždím do Brna na kolej, a zítřejší domácí utkání Komety s Varama si prostě ujít nenechám :clap:
Doufam, ze budes fandit Energii. :) Potrebujeme konecne nejaky bodik do tabulky!
Seš blázen?? KOMETA! :D
Som pripraveny na draft :yes:
Obrázek
Pri mojom stasti mi zajtra spadne net a bude :eek2: :D
Steven píše:Som pripraveny na draft :yes:
:cool:

pri pohlade na tvoju pripravu zacinam mat vycitky svedomia, pretoze som sa na to nejak akosi vykaslal :hroza: :D . Snad to zajtra napravim :ee:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING