Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

No ono ani ve skutečný NHL se takhle brzo netrejduje... od toho je draft (stejně jako v NHL léto), aby sis vytvořil tým, kterej má podle tebe šanci bojovat o Stanley Cup.. většina manažeru zatim věří tomu co maj, jenom těžko se teď někdo zbaví tak důležitýho postu jakym je golman....

to že jste nebyly schopný si ve vaší nepřítomnosti (což se každýmu může stát, mě se to stalo minulej rok) sehnat alespoň nějakýho asistenta, kterej to za vás oddraftuje s jednoduchými pokyny (vem ve druhym a tretim kole golmana), bylo vaše rozhodnutí, takže nechápu, čemu se teď tolik divíte :neviem:
AndyF » Uto Okt 08, 2013 4:10 pm píše:Asi budete muset, panove, zvysit svoje nabidky...
Jo to chce misto chlastani, udelat si volno na draft...
Máte pravdu, predsedo :thumbsup:
No ne, ja to fakt nechapu.. Se prihlasim a pak se nezucastnim toho absolutne klicovyho??
nie vzdy sa to da zariadit. Napr. minuly rok som sedel pri PC a nesla mi nacitat Yahoo stranka (asi pretazena). Cely internet fungoval, len Yahoo nie :slap: . To som necakal a nemal som ani pripraveny zoznam (kedze som vedel, ze pritomny budem). A tak som aj dopadol. Niekolkokrat som prehral brankarske statistiky len preto, ze ziaden z mojich brankarov cely tyzden do zapasu ani nenastupil. Tentokrat som si to uz postrazil :)

Ale zoznam si mohol spravit kazdy! Ja som na nom mal prvych 9 pozicii len brankari :-D
Ste nejaky chytry. Zena mela narozeniny tak jsem slavil no. Stejne tak bych mohl rict ze jste prd hraci kdyz nemenite protoze o tom to taky je. Je hezky si udelat seznam ale neni vubec hezky a zabavny pak jen klikat na set active players. Chapu ze se bojite prohrat a tresete se na vyhru nad tema bez golmanu ale je to prece hra ne?
Ak sa jedna o mna, ja mam brankarov dvoch, takze dovolit si nemozem vymenit ani jedneho. To, ze si mal nieco dolezitejsie (predpokladam, ze oslava narodenin svojej zeny dolezitejsia je) ti neberiem, niekedy sa proste neda. To len Popradcan by nesiel ani na svadbu svojho prvorodeneho syna, ak by mal v ten den yahoo draft :lol2:
Kazdopadne necakaj, ze ti niekto z tych svojich troch klenotov nieco vymeni teraz. Oni musia mat za kazdu cenu troch brankarov (taki, co maju len dvoch sme tusim styria). A ked aj hej, tak za LaBarberu budu pytat od teba Crosbyho (neviem kto ma LaB, to len tak mi napadlo prve meno). Co tym chcem povedat? Asi by nebolo od veci zmenit taktiku a (trebars) sa vyprdnut na celych brankarov? :neviem:
to nie je hra - to je boj! :hit2: :hit: Naprd hrac by som bol, keby som oslaboval svoj tim :wink:
On upřednostní ženu před yahoo a diví se, že nemůže uspět. Ještě k tomu vlastní ženu. :hroza: Musíš zajít pro radu za Popvodníkem. Ten ti vysvětlí, co má doma přednost.
No ale musíš nás fakt pochopit, že nebudeme po prvním týdnu vyměňovat. Vždyť fakt ještě pořádně nevíme, jak na tom jsme. U těch brankářů není všude jisté, kdo po dvou třech zápasech bude nastupovat. A nikdo ani neprohrává tolik, aby byl nucen měnit soupisku. Jedinej Rono, ale ten má všechny statistiky těsný, tak to může do konce týdne dotáhnout.
Ale já bych se toho vůbec nebál. Vždyť sezona má 22 týdnů. Po dvou třech týdenních zápasech už bude každý vědět, kde ho tlačí bota a rozjede se to.
Ja tiež nechcem veľmi meniť tak skoro. Čakám pár dní, aby som videl kde mám hlavné nedostatky a podľa toho doplnil tím. Ale vidím, že napr. dobrý center by sa hodil. Inak Anty, preto som zrušil ten tvoj trejd, pýtal si okrem Nabokova aj Eakina a ten je C a navyše ako jeden z mála mojich aj hituje.

Chabibulina vymením aj hneď, no pochybujem, že ho niekto bude chcieť. V jednej sezóne sa mi stalo, že kým som sa dostal na rad, kvalitní gólmani už neboli. Zostal som s Theodorom a ešte nejakou dvojkou. Za Brodeura som potom dal hráčov, kt. som ťahal v 2. a 3. kole, alebo 2. a 4. alebo tak nejako. Takže je logické, že Nabokova nepustím len tak.
Kua zas som vcera zabudol na benchi hned 2 hracov Avs :slap: :oops:
Uz pomaly cakam nejaky warning od cepiho :D

Inak k tym brankarom – v NHL timoch je spolu 60 brankarov. My mame 20 timov s max. 3 brankarmi – to je tiez 60. Teoreticky by sa kazdemu malo ujst, zvlast ked niektori maju v time iba dvoch lapacov…
Je jasne ze niektorym “stastlivcom” zostali len dvojky co si zachytaju raz za 10 zapasov, no ale aj to je lepsie ako nic… nikdy nevies co sa stane, ci sa jednotka v danom time nezrani alebo tak… aj s tromi dvojkami je IMO aka-taka sanca ze aspon tie 2 starty za tyzden sa nejako podaria.
Pozeram, ze zmenili uz aj vzhlad matchupu :hroza: Tento novy je priserny, uplne neprehladny, ledva vidiet v ktorej kategorii vyhravam, v ktorej prehravam a ktora je vyrovnana. Hrozne :thumbsdown:
U me to zatim vypada na 3 brankarske jednicky :jn:
Redy » Str Okt 09, 2013 4:00 pm píše:U me to zatim vypada na 3 brankarske jednicky :jn:
aby si sa neposral :bitka:
Ja jsem letos ten draft odflakl, milejsi mi bylo posezeni v hospode po viteznem zapase a ted to taky tak vypada. V brane tri lestici lavicky u kterych budu hoooodne rad kdyz nastoupi aspon 2x za tyden a pripisou mi obcas par bodiku :-D A ty top picky pana autodrafta to je taky dilo, aspon zatim.
Hned po draftu jsem psal, že má Hertl potenciál bejt největším stealem draftu (draftovanej z cca 13 pozice) :jn: :hehe: :fucker2:
Myslis z 13. kola?
Nj draftoval si ho dokonca až v 15. kole a spomínal si aj ten steal, vtedy som to bral s úsmevom tak ako aj tie veci že Lundqvist dostane 4 goly, a zatial ti to vychádza :giggle: , začínam sa obávať že pohár skončí v púšti :nervozny: .

Súhlasím s megatonom že zatial to je na trhu mrtve, nikto nechce meniť, takto je to ozaj trochu nudné len klikať skorpiho tlačítko. Momentálne mám rozoslané ešte 3 ponuky ked aj tie skončia zamietnuté tak kašlem na trejdy už aj ja a zmierim sa s tým čo mám, tie nároky má zatial každý prehnané a budú chcieť meniť len hráčov čo budú mať 0b po 20 zápasoch, o takých bude ozaj bitka.
Chcel som sa zbaviť hlavne toho Landa a Hedmana, ale obaja sú to mladí švédi :moj: tak im kludne šancu ešte dám ved som neaký švéd nie? :jn: len tých obrancov mám privela zato mal Victor odísť, nevadí aspoň by som nemal mať najmenšie problémy s blokmi a lando je aj kua dobrý rozdávač hitov.
:scare: :crybaby: Nedá sa mi dostať na Yahoo, furt ma to tajmautuje.
Lukas33 píše::scare: :crybaby: Nedá sa mi dostať na Yahoo, furt ma to tajmautuje.
Drtím tě. Víc vědět nepotřebuješ. :ciga:
dejf píše:
Lukas33 píše::scare: :crybaby: Nedá sa mi dostať na Yahoo, furt ma to tajmautuje.
Drtím tě. Víc vědět nepotřebuješ. :ciga:
S tou dirou v kase??? Tomu se mi nechce verit..
Hockey Buzz Eklund ‏@Eklund
H. Sedin likely to leave Halifax.
:sok:
sakra, ohlunda nie a nie zlomit :noway:
dnesok :thumbsdown: uz som si myslel ze stratu ako tak zacnem znizovat na prijatelnych 6-7 kategorii pre mna.. dnes prisla realita a je to 2-13. vsetko opacne..ked tak na to pozeram tak budem rad za 3-4 kategorie na konci tyzdna(prinajlepsom). kajo ma zatial totalne rozbija, pritom cisla nemam zle v porovnani s ostatnymi. len momentalne vobec nekonkurujem :bitka3:
nabuduce sa radsej naslopem a tak budem draftovat
najradsej by som bol, ak by cela sezona uz skoncila :jn: toto bude jedno velke fiasko nehodne aspiranta na titul :sarcasm:
dnesna bohatsia zapasova porcia a moji drevaci 1+1 :rofl:
nad vodou ma drzali ako tak G, super si kvoli tej "2jkovej" 3jke moc nepipol, no Backs zraneny, Harding mu dostava sancu a ide mu to, no a Giguere to dnes (vo svojom uvodnom zapase) na lade Bruins zaklincoval roletou :slap:
cele zle
Nikto somnou meniť nechcel takže dám ešte niekolko týždňov šancu súčasnej zostave. So skorpim sú tie štatistiky (okrem brány) dosť tesné a pritom taký suspendovaný Kassian mi zatial len zaberal miesto v zostave, Landeskog a Spezza tiež kvôli menším zdravotným problemom už o nejaký zápas prišli a Staal a Weber začali sezonu dosť pomaly... Kassianovi trest už skončil, Lando už hráva, ked sa preberú aj Staal s Weberom tak môžem mať pred sebou docela dobrú sezonu.

Ja som sa snažil tak ako vždy dávať vyvážené ponuky a ako odpoved som dostával protinávrhy tipu: ja ti dám 3rd lajnera Oilers a 2nd lajnera Panthers za 2 tvojich 1st lajnerov oki? ved Cats a Oilers sú ofenzívne bašty a drtia to zatial...
Joe zas nereagoval ani na jednu ponuku akoby o nich ani nevedel :?
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES