Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

cepi píše:najblizsi super, momentalne na 3 fleku pôsobiaci NoBa Witchers

narocny to duel, tu uz budem bodove point´s urgentne potrebovat, super disponuje zaujimavymi goalies (Backs, Nabby. Fasth), takze bude to tuhy boj - 3 vs. 4 :box:
presne podla predpokladov a s mimoriadne cennym vitazstvom 10:6 vladne maximalna spokojnost :thumbsup:
ani som netusil, ze som dunimu zriesil 1 prehru, o to viac vyhra tesi a musim uznat, ze dunim svojim kadrom vyrazne zamiesa yahoo kartickami
v brane ma inu kvantitu aj kvalitu a to moje duo M+M proti nemu vyrazne neprepadlo) a ak sa mu prebudia aj utocnici, hmhmhm

este v sobotu to bolo tusim 8:8, uprimne, takyto vysledok by sa mi malil a vsetkymi 10timi by som bral aj triumf 9:6, to ze to nakoniec skoncilo 10:6, parada
v posledny hraci den sa mi to podarilo zlomit v 2 najtesnejsich stats: PPP 8:7 / BKS 55:51 -zameral som sa najmä na zisk bks, takze som v posledny hraci den par h pred macthom siahol po obrancovi 1 obrannej lajny Caps Alznerovi, sice mi prihodil len 1 bks (+2hits) ale do dalsich matchov vyrazna bks posila

konecne sa mi ako tak prebudila ofenziva, po poslednych 2 bodovych trapenkach, 30 bodova trefa co na supera s 28 bodmi stacilo
a to mi este 2 tyzdnom :sleep2: BigJoe takze skôr ci neskôr ocakavam jeho bodove pridely, San Jose takto fuckovat vecne nebudu :nono:
na hracov sa tentokrat detailnejsie zamieravat nebudem, nikto nejako extra nevycnieval, taky kolektivny vykon, snad vyzdvihnem moje masiny na buly Bergy (36), Little (34), Goc (24)

v 5 tyzdni privitame podpichovacneho agresora :D Joea
na papieri som sice favoritom, ale kedze papier vela znesie, neponechat nic na nahodu
jeho IR sa mi clekom pozdavaju, v goalies stats nehrozi, aby to dopadlo tak ako s dunimom, kde som si podla predpokladov ani len nepipol, takze verim v triumf, vdaka ktoremu by som sa opät o nieco viac priblizil k vytuzenemu PO :power:
Harcov Drunks : Preshow Destroyers 7:7
Už podruhé se mi stalo, že celý týden prohrávám a poslední den díky posledním zápasům to vyrovnám. :wave: Tady se musím pochválit, nikdo jinej by to za mě neudělal, že jsem vytáhnul Kuempera. Už jsem ho chtěl vzít v úterý, kdy měl nastoupit, ale yahoo ho nemělo ani v nabídce. A ikdyž jsem byl na waiveru asi až desátej, podařilo se mi ho ukořistit a dnes v noci mi zařídil remízu.
Bohužel to vypadá, že remíza bude v letošní sezóně tak moje maximum, v které mohu doufat. Díky tomu, že jsem přišel o celé dva útoky, jsou mé celkové ofenzivní statistiky dalo by se říci až nepěkné. :D
góly - poslední
asistence a body - předposlední
vítězné góly - poslední
přesilovkové body - čtvrtý od konce
střely - pátý od konce
Takže u mě všechno musí zachraňovat brankáři, což se jim zatím poměrně daří.

:plus:
Henrik Lundqvist 94,1%, 1.93, 2w :good: Po pomalém rozjedu se dostává do své obvyklé formy. K dokonalosti už chybí jen SO, ale to určitě již brzy příjde. :yes:
Darcy Kuemper 93,5%, Můj waiverovský majstrštyk a zachránce remízy.
:minus:
Všichni hráči v poli. Až se sám za ně stydím, když vidím, že jen dva hráči získali tři body za celý týden. :hroza:

Teď mě čeká megaton. Kouknul jsem na jeho soupisku a počet jeho zraněných brankářů ve mě vzbudil šance na další remízu.
G, A, P, +-, PPP, GWG vyhraje jednoznačně on
GS, W, SV, hity, bloky by měly být moje.
S trochou štěstí by mu brankáři ani nemuseli udělat 2 starty. :jn: :pray:
Pennsylvania Flyers 8:8 Denver Blizzard

Bohužel se mi daří asi jako opravdovým Flyerům :giggle: Ale zase toto kolo určitě není pro mě zklamání. Redy byl jasnej favorit, před zápasem byl druhej v tabulce, já až osmnáctej, tudíž remíza je pro mě výborná, ale nechybělo mnoho a mohl jsme vyhrát.. :doh:

:plus:
Claude Giroux - 3 assists, 2 PPP, 12 SOG, 54 FW :!: ... Sice hraje :ho*no: Ale v jahú se na něj nezlobím. Ještě aby jo, když z mého týmu má nejvíc FW, SOG i PPP :lol2:
Benoit Pouliot - 2+2, +4, 1 GWG, 7 hits :good: Ale ku*va, jenom 4 střely? :doh:
Teddy Purcell - 2+3, +1, 6 SOG
Carey Price - 2 GS, 2 W, 94%, 1,42 GAA :klobuk: :good:

:minus:
Brandon Sutter - 0+0 :slap: Pens válí, on hraje třetího centra, 2nd unit PP a ani jeden bod? :scare:
Zdeno Chára - 0+1, +/- 0, 1 SOG ... Karlsson se mi zranil, takže Chára musí zase začít hrát! :dup:
Martin Erat - 0+2, 1 PPP ... Špatné, očekávám víc!
:hiding:
Boston Bear vs. Vancouver Celebri 11:4

:clap: :clap: :clap:

Takto to vyzera, ked moji brankari chytaju :good:

Brankari
Scrivens zaziaril jednym cistym kontom a Holtby to moc nekazil. Tym padom som vyhral 5 zo 6 brankarskych kategorii :hop:

Obrancovia
Hviezda Visnovsky 4 asistencie a z toho 3x v presilovke. Ostatni teda ziadna slava. Ani do striel sa im nechce moc padat :a_von: Hannan a Whitney total katastrofa. Whytney si vala vajcia na tribune a Hannan na lade. Spurgeon sa vratil po dlhom zraneni, tak spokonost aspon s tym, ze si od unavy 3x lahol na lad a 3x ho trafil puk.

Utok
Tu podal solidny vykon Duchene: 3+2 a 36 vitaznych buly. Solidne, ale zbytocne palil na branu Nash. Parise to tam sypal takisto viac-menej bez vysledku. Rinaldo, ked uz nic ine, tak sa mota po lade a snazi sa niekoho trafit - najlepsi hiter. Biedou tyzdna je Volkswagenacke duo Volpatti-Wolski.

Kazdopadne s vysledkom maximalna spokojnost :clap:

Teraz ma cakaju vychodnari. Tak s chuti do nich :eat:
popradčan, bodaj si na syfilis skapal :slap: Taylor mal byť môj :?
Joe S. píše:Wiiiiiiiiiiiiiiiiiin :yahoo:

i keď o chlp, ale i to sa počíta (SOG: 123-122, FW: 72:71)

:bitka3: :bitka3: :x Vůbec mi nemluv.. po 4. kolech nemáme na kontě ani jedno vítězství :slap: Kdyby byla normální sezóna... nedělal bych z toho vědu... podle mě je to jenom otázka času, kdy se to zlomí... v tomhle zkrácenym rozpisu se už ale nebezpečně blížim ke zmáčknutí panic buttonu a to by pro tým nemuselo bejt zrovna nejlepší... :scare:

V současnosti nicméně manšaftu i nadále věřim... tíhu situace by si ale měli uvědomit hlavně hráči na ledě.. pokud to takhle pude dál nebude mít nikdo svý místo jistý :!:
takto nejako si predstavujem aktualny (idealny) pyzamovcanov roster :good:

Obrázek
CO SI TO DOVOLUJES???
Popradcan píše:CO SI TO DOVOLUJES???
prebac ale takto by to bolo spravodlive :cookies:
spravodlivé je jedine vylúčenie pyžamovníka z ligy :dup:
cepi píše: v 5 tyzdni privitame podpichovacneho agresora :D Joea

v goalies stats nehrozi, aby to dopadlo tak ako s dunimom

Bryz just said HI :ahoj: :ciga:
Ja som taku cu*ak - zabudol som nastavit zostavu :shock: :buch:

Briere 2+1, Duchene 1+2, Bishop 0,92, 96,8% - a to vsetko na BN :buch: :buch: :buch: :buch:
Skorpion píše:Ja som taku cu*ak - zabudol som nastavit zostavu :shock: :buch:

Briere 2+1, Duchene 1+2, Bishop 0,92, 96,8% - a to vsetko na BN :buch: :buch: :buch: :buch:
Nevadí, martin tě v lize nahradí. :jn:
Fanfáry prosím. :groupwave:
A přivítejte sedmého hráče do stále populárnějšího a stále se rozrůstajícího kroužku IR.
Tim Gleason. :nurses:
:wf: Pope vyhlašuju mír. Co jsme si, to jsem si. Už bys mohl nechat moje hráče na pokoji. Vždyť já nebudu mít s kým dohrát ligu. :fnuk:
dejf píše: :nurses:
nevadi, martin ta v lige nahradi :jn: a pyzamovcana kajo
moja vcerajsia bilancia:
4g + 8a, +7, 3PPP, 20SOG, 22FW, 14 HIT, 10BLK :slintac:

kostitsyn 1g+1a a +3, 4SOG
stastny 1g+1a, 11FW
wilson 1g+1a
voracek 0g+4a +3

asi zatial moj najlepsi yahoo den tuto sezonu
priebezny stav proti pitakovi po 1. dni 14-0 (udrzat! :giggle: )
petrik píše:priebezny stav proti pitakovi po 1. dni 14-0 (udrzat! :giggle: )
Vest nad pitakem to je jako masturbovat, ten hlavni cil to splni, ale neni to ono. Zato porazit popvodnika to je jak sex s Megan Fox... muzem si o tom nechat zdat :D
Selly8 píše:Zato porazit popvodnika to je jak sex s Megan Fox... muzem si o tom nechat zdat :D
poznam ten pocit :cepi: minulu sezonu v zakladnej casti :) no vo finale mi to vratil :-(

po prvom hracom dni pohoda jahoda, plany trosku nastrbil Hormqvist + SHO Bryz, skoda Martyho, tam som uz viac menej pocital s SHO, Alfie mal iny nazor, ale slubny goalies uvod, na ktory by mal dnes nadviazat Miiler v domacom suboji proti Jets

vcera potesil Jones 0+2 a hit masina Komarov - 7hits :cinka:

dost si slubujem od FA Jakoba Silfverberga, na ktoreho som si dnes rano doslova pockal; chcel som po nom siahnut uz vcera potom, co som sa dozvedel, ze McGinn je HS, no oba matche boli uz v plnom prude, tak som si na Jakoba musel este pockat; uz vcera sa ukazal v slubnom svetle, prihodil 1A, odohral nieco cez 20 minut, 1 lajna po boku Alfieho + Turrisa,, riesi presilovky a po delostrelcovi Karlssonovi ma na konte najviac striel spomedzi Sens (38) :thumbsup:
Hned první den se mi dařilo obdobně jako petrikovi. Vedu 16:0 nad Lindenem, tak snad už to neprojedu! :doh:

Giroux - 2+1, +3, 10 FW :klobuk:
B. Schenn - 1+1, +1, 1 PPP :thumbsup:
Gordon - 0+1, 12 FW :slintac:

Letíme dál! :flyer:
Asi som si mal Scrivensa nechať, Crawford je DTD a teraz je to všetko na Howardovi. :scare:
cepi píše:dost si slubujem od FA Jakoba Silfverberga, na ktoreho som si dnes rano doslova pockal; chcel som po nom siahnut uz vcera potom, co som sa dozvedel, ze McGinn je HS, no oba matche boli uz v plnom prude, tak som si na Jakoba musel este pockat; uz vcera sa ukazal v slubnom svetle, prihodil 1A, odohral nieco cez 20 minut, 1 lajna po boku Alfieho + Turrisa,, riesi presilovky a po delostrelcovi Karlssonovi ma na konte najviac striel spomedzi Sens (38) :thumbsup:
Pozeral som na neho aj ja, ale nemám koho vyhodiť. Všetci moji hráči bodovali v posledných zápasoch.
tak nanho pozeral asi takmer kazdy
dejf píše:Fanfáry prosím. :groupwave:
A přivítejte sedmého hráče do stále populárnějšího a stále se rozrůstajícího kroužku IR.
Tim Gleason. :nurses:
:wf: Pope vyhlašuju mír. Co jsme si, to jsem si. Už bys mohl nechat moje hráče na pokoji. Vždyť já nebudu mít s kým dohrát ligu. :fnuk:
Ano..je na case zakopat bojovu sekeru,na obidvoch stranach je vela zbytocnych obeti,je mi velmi luto,ze to zaslo az tak daleko :cry:

Moje voodoo babky tvojich hracov som docasne odlozil do trezoru,dufam,ze tak ucinis aj ty.

:serus:
K tým trejdom ešte: Hlavne som sa chcel zbaviť Turrisa a Kassiana, na drafte to boli late round picky s nízkou hodnotou, zranenia v tíme im ale pomohli zahrať si v 1. útoku, nazbierať slušné body a cenu si velmi navýšiť. Lenže Kassian už dávno stratil miesto v 1. útoku, čo nevidieť sa vráti Booth a Zack pôjde asi ešte nižšie takže bol najvyšší čas sa s nim rozlúčiť, u Turrisa to je podobné, je síce prvý center ale vdaka tej ich marodke ani nemá komu prihrávať a Sens dávajú teraz 1-2 goly na zápas. Bouwmeester si zasa balil kufre kvôli tomu že som mal už prebytok lamiek. Mrzí ma jedine odchod Semina ale vdaka tomu som mohol získať Iginlu. K nám do tímu prichádza opäť kopa spáčov a verím že sa pomaly začnú prebúdzať. Taká je moja politika buy low -sell high (nechýbalo vela a mohol som mať za toho Turrisa aj Richardsa z LA a tiež sa hned rozbehol :evil: ). navýšia si cenu a kolobeh môže poračovať... :jn:

len ten trejd sa skompletizoval trocha nevhod, Iginla nahral bodík ešte pre dejfa, dnes bude u mňa oddychovať a Semin dnes nastúpi za ožranov tiež :slap: . Hansen zas dostal zrovna stopku... Ale ajtak podla mňa má momentálne vyššiu hodnotu ako Kassian.
Ohlund píše:
ty este aj vies kolko z povodne nadraftovanych hracov ti zostalo v time? :lol:
no ale proti gustu ziaden disputat, ak ta to takto viacej bavi... :good:
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE