Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Zmenil som názov - San Jose Jackals :box: ... čas 21:00 by bol perfektný :good:
aj mne skor vyhovuje cas 21:00

Neviem ako vy, ale ja vidim iba 14 timov, napr. cepiho Grizzlies tam nie su :ja_neviem:
mate link,kde sa mozem prihlasit?
Popradcan píše:mate link,kde sa mozem prihlasit?
dobra otazka :D
cepi píše:
Popradcan píše:mate link,kde sa mozem prihlasit?
dobra otazka :D
Aha, takze tym je moja otazka zodpovedana :D

http://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/signup

ID: 14253 Heslo: www.hokejforum.com
Takze uz je vsetko v poriadku ...
neprehanate to uz trochu s tym bostonom? :hroza: :D

niekto ste si mohli dat team massachusetts bruins :D :lol:
Okrem klasického Head to Head tento rok pribudol aj formát HtH one win a HtH points. Našiel niekto z vás niekde vysvetlenie ako to funguje? Myslím, že som to pochopil, ale aj tak by som to mal niekde vysvetlené.
Mohli by sme systém zmeniť na HtH one win, teda že víťazstvo je víťazstvo. (ak to tak teda funguje :) ) A nie tie srandy čo tam boli, že boli body aj za víťazstvo v jednotlivých štatistikách.

arek píše:zo statistik presiloviek a oslabeni by sme podla mna mohli pocitat iba PPP a SHP.
S týmto tiež súhlasím. Hlavne pri bodoch z oslabenia sa získavali body dosť zadarmo. Stačilo, aby niekto náhodou dal gól prípadne asistenciu a boli body, pretože málokedy ich získal aj súper. Teda stačilo náhodných 1+1 a mali ste lacno 3 body, o ktoré sa v iných štatistikách tvrdo bojovalo.
Vypada to slibne, letos by nas mohlo byt opravdu hodne :good: Jak uz jsem psal, nedele mi nevyhovuji, ale pokusim se nejak zaridit, autopicku bych se radeji po minule sezone vyhnul :D
S tim bodovanim PP a SH tez souhlasim, misto toho pridat HITS & BLOCKS. Ono uz je snad lepsi tam dat PM nez ty asistence v oslabeni...
live draft to isti, tam nie je co riesit :) clovek si aspon raz za cas pripada ako skutocny GM :D to napätie, "kradeze" oblubebych, resp. vytypovanych hracov :bitka3: :D
Lukas33 píše:Okrem klasického Head to Head tento rok pribudol aj formát HtH one win a HtH points. Našiel niekto z vás niekde vysvetlenie ako to funguje? Myslím, že som to pochopil, ale aj tak by som to mal niekde vysvetlené.
Mohli by sme systém zmeniť na HtH one win, teda že víťazstvo je víťazstvo. (ak to tak teda funguje :) ) A nie tie srandy čo tam boli, že boli body aj za víťazstvo v jednotlivých štatistikách.
Som za :good:
ok tak myslim ze mozte dat oficialne cas 26.septembra naonline draft...bolo dost casu aby sa ludia vyjadrili...ja by som radsej za 19. ale len par ludi reagovalo ... a rad by som uzvedel aby somsa vedel prisposobit
Takze by som si dovolil oficialne stanovit termin draftu: nedela 26.9. o 20:00 (nech to nejak cele uzavrieme a ujednotime - Lukas33 to uz pred par dnami aj tak nastavil).
Mame dalsieho v nasej lige,je to moj kamos ,Cepi ho pozna tiez,,Kiko,vitaz nasej ligy v poslednej sezone.
tak to treba este jedneho, lebo teraz nas je nepar
Skorpion píše:Takze by som si dovolil oficialne stanovit termin draftu: nedela 26.9. o 20:00 (nech to nejak cele uzavrieme a ujednotime - Lukas33 to uz pred par dnami aj tak nastavil).
vyhovuje :yes:
Popradcan píše:Mame dalsieho v nasej lige,je to moj kamos ,Cepi ho pozna tiez,,Kiko,vitaz nasej ligy v poslednej sezone.
fuuha, tak toto vyzera dost zaujimavo :D vitaj kiko :ahoj: ja som sa uz dufam poucil z predoslych mizernych rocnikoch, nazbieral ake take skusenosti? :ja_neviem: viem, kde ma topanka tlacila, tak snad zvolim spravnu strategiu :hmm: :)
arek píše:tak to treba este jedneho, lebo teraz nas je nepar
mame este tyzden, tak toho jedneho sem dotlacime aj nasilim :box: :modrina: :D
Cepi a co tak zobrat stuku? :hroza: :lol: :lol: :lol:
Popradcan píše:Cepi a co tak zobrat stuku? :hroza: :lol: :lol: :lol:
:D tak vy dvaja by ste si urcite rozumeli :serus: :D :hroza: :D
cepi píše:
Popradcan píše:Cepi a co tak zobrat stuku? :hroza: :lol: :lol: :lol:
:D tak vy dvaja by ste si urcite rozumeli :serus: :D :hroza: :D
Po par mesiacoch by trebalo rozpustit ligu :bitka3: :cinka: :box: :slintac: :giggle:
Taky bych se rad prihlasil jestli jeste mate misto?
posledne 2 miesta volne
Antonor píše:posledne 2 miesta volne
OK, uz jsem prihlaseny. DENVER BLIZZARD
Ty voleeeee :-O to ziraaam to bude boj o PO ako ma byt. Skvele, ze sa to zaplnilo :thumbsup:
No, tak jsem vám zaplnil to poslední místo :D
teraz dufat ze budem tahat co z najvyssej pozicie...lebo tahat z 20.pozicie....
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS