Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

kajo » Ned Okt 06, 2013 11:06 am píše:Kokos Redy tento tyzden totalne dominuje a valcuje. Chudak Joe. Rome, trosku brzdi, Joe je tvoj kamarat a spoluhrac z DD :!: :dup:

Co som pozeral, tento tyzden by som si asi poradil s kazdym (a dost vyrazne) len pan Roman by mi rozhodil sandal :nechutne: vylucit :!:

správne, vylúčiť, to je úplné zúfalstvo, s tými štatistikami by som bol každému vyrovnaný súper, iba Redymu nie, J E B A Ť :!:
dejte mi soupere :ciga:
podvodníka na teba
Hmmm – vcera sa mi podarilo zabudnut na benchi monahana :slap:
Prisiel som o 1 gol, 5 striel a 5 FOW, ale zase usetril 3 minusove body… som zvedavy ci to na konci bude mat nejaky impact na konecny vysledok :hmm: :nervozny:
Inak je to zatial so sellym slubne rozohrane, ak by sa mi podarilo udrzat priebeznych 11:3 tak by som bol pochopitelne vrcholne spokojny :yes: ale viacero stats je tam dost tesnych a zvrtnut sa to moze prakticky kazdy den. Bude to este zaujimave
Prvé kolo sa hrá až (takmer) 2 týždne? :-O , ja som sa už zmieril s konečným výsledkom 7-8, ale takto ešte nie je nič stratené a skúsim ešte neaký bodík uhrať :jn:
Jj, je to až do 13. Megatonovi by do té doby mohli aspoň jednou nastoupit brankáři. :-D
Tak to jsem taky netusil. :oops: Ja uz oslavoval prvni vyhru!
Redy píše:Tak to jsem taky netusil. :oops: Ja uz oslavoval prvni vyhru!
:hahano: ja tiez
tak po prvnim tydnu uz byste mohli vedet zda nemate golmana navic ne? :neviem:
megaton píše:tak po prvnim tydnu uz byste mohli vedet zda nemate golmana navic ne? :neviem:
Po dvou třech zápasech určitě ještě ne. Třeba takovej kajo si po necelém týdnu myslí, že Bernier bude v TOR jednička. :giggle: Ale my odborníci přes brankáře víme své.
to nove pravidlo ze max 3GK je este horsie pre timy bez brankarov poriadnych ako predtym :evil:
megaton píše:tak po prvnim tydnu uz byste mohli vedet zda nemate golmana navic ne? :neviem:
Jake Allen :jn:
Uff, já byl nasranej, když jsem viděl, že jsem prohrál 1-13 a teď koukám, že to ještě neskončilo. :yahoo: :petrik:
kua to se fakt hraje ještě tejden :shock: ... primary stats pěkně vyrovnaný.. PTS, PP, SH, GW... kua snad kluci ještě zabojujou...
Anty » Pon Okt 07, 2013 1:22 pm píše:to nove pravidlo ze max 3GK je este horsie pre timy bez brankarov poriadnych ako predtym :evil:
Nefňukaj :jn: kto zaváha, nežere :lol2:
a ja sa už zmieril s debaklom a hľa, ešte je tu šanca :petrik:
ma vobec zmysel posielat vam ponuky na GK? par som poslal ale netusim ci je problem v protihodnote(upravim) alebo prose trejdovat nechcete nech tu nevymyslam ako puk a aj tak nic z toho
Tak takym ako som ja isto posielat nemusis. Myslim taki, co maju len 2 GKs. Ti co maju 3 by mozno menili :jn:
na dosle ponuky som reagoval
kedze v utoku to v mojom pripade nebude asi ziadna slava, budem sa musiet spoliehat prave na G stats a ak uz pridu nejake ponuky za Masona, musim mat z nich slusny (utocny) osoh aj ja, o to viac, ked Mason ma predpoklady na to, aby bol stabilnejsou brankarskou 1tkou PHI prave on a to by mi pomohlo, kedze jedine, co ma môze drzat ako tak v hre, su prave G a pustat nejakeho k vode hned na zaciatku, na to je priskoro
Poustet ted kandidata na Vezinu by bylo cire blaznovstvi :slap:
:a_von: chod jinxovat Fleuryho alebo tak, nie Masona ! :hroza:
Anty píše:ma vobec zmysel posielat vam ponuky na GK? par som poslal ale netusim ci je problem v protihodnote(upravim) alebo prose trejdovat nechcete nech tu nevymyslam ako puk a aj tak nic z toho
ja jsem na tom stejne, taky jsem rozeslal spoustu nabidek a zadna odpoved. Nevim jestli to vyprchalo, nebo to bylo spatne, ale tak poslete alespon protinavrh, nebo odpoved ze ne.
Asi budete muset, panove, zvysit svoje nabidky...
Jo to chce misto chlastani, udelat si volno na draft...
zatial ponuky neberiem, cakam ako sa mi bude tim vyvyjat a potom uvidim
ja som na tom rovnako ako skorpi
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS