Boston ho dal do brány?Rono píše:A já mám přímo Karlssona?cepi píše:z jednej diskusie: "ale tak musi to nastvat ottawu a hracov fantasy ligy, co ho maju" //
No nic, Chára bude muset začít útočit na Vezinu!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
kedy uz to blbe yahoo zaradi e.johnsona na IR? dlho-predlho nebol nic a potom len DTD 
co sa zapasu tyka, vyzera to ze by z toho mohol byt dalsi win... brankarske stats uz mam na 99,9% v suchu a minimalne 5-0 by som tu mal vyhrat (rozmyslam ci vobec este nejakych brankarov nasadit do konca tyzdna keby nahodou vychytali SO, ale zase ak dostanu 3g z 5 striel a vystriedaju ich...
dilemma
)
slubne vyzeraju aj hity, bloky a FW, ak by sa tu uz nic dramaticke neudialo to by mohlo byt uz 8 istych bodov
naopak - podla predpokladov jasne stracam v ofenzivnych stats, strelach a +/-, to by malo byt 5 istych bodov pre megatona...
o konecnom vysledku rozhodnu 4 zatial viac manej vyrovnane stats - PPP, SHP, GWG a shutouty... vyhrat tak z nich aspon dve - som spokojny
co sa zapasu tyka, vyzera to ze by z toho mohol byt dalsi win... brankarske stats uz mam na 99,9% v suchu a minimalne 5-0 by som tu mal vyhrat (rozmyslam ci vobec este nejakych brankarov nasadit do konca tyzdna keby nahodou vychytali SO, ale zase ak dostanu 3g z 5 striel a vystriedaju ich...
slubne vyzeraju aj hity, bloky a FW, ak by sa tu uz nic dramaticke neudialo to by mohlo byt uz 8 istych bodov
naopak - podla predpokladov jasne stracam v ofenzivnych stats, strelach a +/-, to by malo byt 5 istych bodov pre megatona...
o konecnom vysledku rozhodnu 4 zatial viac manej vyrovnane stats - PPP, SHP, GWG a shutouty... vyhrat tak z nich aspon dve - som spokojny
Ellis znovu prekvapil a podal super výkon proti Leafs, spolu s Luongom majú zatial 2 výhry z 2 zápasov, 1.0 GAA a vyše 95%
, ale v útoku je to neskutočné trápenie zatial. Dnes je tam fúra zápasov a verím že by som to mohol otočiť, ked ale chcem aktivovať Cammaleriho z IR tak mám dilemu koho vyhodiť aby som uvolnil miesto, včera by som ešte neváhal a vyhodil Ponikarovskeho, ale po trejde do NJ sa mu znovu trochu zvýšila hodnota, tak teraz ozaj neviem, Bickella som bral pred sezonou len do počtu ale zbiera slušné body aj hity zatial
. Ked nemám koho vyhodiť tak to znamená že som s tým tímom celkom spokojný
.
Ponikarovsky začal golom
a zatial hráva s Kovym a Zajacom, môže to byť slušný waiver pick
ale inak v útoku znovu nič moc a asi to už neotočím. Prehrávam 5-8 ale keby dám hrať toho Cammaleriho a nezabudnem na striedačke v ten deň aj Bouwmeestra
tak by som viedol ja 9:5
. Jeden deň v sezone zabudnem poriadne nastaviť zostavu a ovplyvní mi to celý zápas
Prehral som s posledným Skorpim 4-11
a to v dalšom kole ma čaká podvodník, kolko mi naloží on potom? 
Pochváliť nemôžem asi nikoho, v ofenzíve som sa trápil a najproduktívnejší hráč bol Keith so 4 asistenciami... ale taký Semin potešil, okrem 3 bodov pridal 6 plusových bodov, ten chlapík je mašina na plusky a nedávno som sa dozvedel že za posledné 3 či 4 roky mu patrí 4. miesto v celej NHL čo sa týka plusových bodov, takže tá jeho povesť lenivého hráča sa asi nezakladá na pravde. BTW 3 hráči v rebríčku pred ním sú Sedinovi s Burrowsom.
Pochváliť nemôžem asi nikoho, v ofenzíve som sa trápil a najproduktívnejší hráč bol Keith so 4 asistenciami... ale taký Semin potešil, okrem 3 bodov pridal 6 plusových bodov, ten chlapík je mašina na plusky a nedávno som sa dozvedel že za posledné 3 či 4 roky mu patrí 4. miesto v celej NHL čo sa týka plusových bodov, takže tá jeho povesť lenivého hráča sa asi nezakladá na pravde. BTW 3 hráči v rebríčku pred ním sú Sedinovi s Burrowsom.
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiin 
i keď o chlp, ale i to sa počíta (SOG: 123-122, FW: 72:71)

J.T.
prebratie všetkých troch TOP bekov (Yandlea, Dótyho aj Ehrhoffa)
partyboy Richie

čísla cedníkov
Tento týžeň bude náročný, idem proti "podvodníkovmu mladšiemu bratovi", snáď to nebude mať cepi ošéfované
A ešte jedno prianie, nech mi konečne naskočia maródi Laich a Hornqvist, bo to še takt neda
(Hornqvist returned to his first full practice Sunday since suffering his knee injury on Jan. 26, The Tennessean's John Glennon reports. He is expected to be activated from IR on Monday
)
i keď o chlp, ale i to sa počíta (SOG: 123-122, FW: 72:71)
J.T.
prebratie všetkých troch TOP bekov (Yandlea, Dótyho aj Ehrhoffa)
čísla cedníkov
Tento týžeň bude náročný, idem proti "podvodníkovmu mladšiemu bratovi", snáď to nebude mať cepi ošéfované
A ešte jedno prianie, nech mi konečne naskočia maródi Laich a Hornqvist, bo to še takt neda
NoBa Witchers
tak prva prehra je tu, s big bad bruins 6:10.. body mam za brankarske statistiky a necakane za goly
V podstate sme cely tyzden len dotahovali naskok supera a otazkou bolo ci uhrame body navyse v tesnych statistikach(pred poslednym dnom zili p, ppp, sog aj blk). v hre na posledny den sme mali viac utocnikov, ocakavania uchmatnut si 2 statistiky na celkovych a uspokojivych 8 boli na mieste. no neuhrali sme nic. cely tyzden sa nam nedarilo o com svedci rekordnych 27 minusovych bodov a to sme v tejto statistike po dvoch dnoch este viedli sa mi zda 
tak samozrejme brankari. okrem sho mi vyhrali kazdu statistiku a uz v sobotu som nepotreboval postavit ziadneho na zapas
beleskey: hrac na hity predviedol 2+1
cogliano 3g
tradicne ribeiro 1+3
a to je vsetko
vsetko ostatne. lidri na konkretne statistiky absolutne zlyhali. zetterberg v bodoch aj asistenciach- tie dve jedine posledny zapas mohli byt aspon z pp. pominville prispel tento tyzden taktiez nulou. hrac na hity a najma bloky allen sa zmohol len na 2+1! a vela hracov malo tento tyzden len nuly. kennedy uz tradicne,aspon sa snazil hitovat, benoitovi po naraste ice timu v ottawe priamou umerou klesli vsetky statistiky. vincour predviedol same 0 a siel na farmu. myers sa dostal do zostavy pred vymenou, tak som ho uprednostnil pred nystromom(co dal vtedy gol) a za vyse 20min taktiez ziadny hit ani blok.
do toho sa zamiesa smola, aulie hs, green zraneny, timonen tiez(sice nastupil ale minutaz v 2 zapasoch bola znizena), tym som prehral na bloky si myslim.
hraci z vymeny brodziak+bouillon zatial nic. bouillon aspon nahradza myersovu statistiku a bez minusiek co je jeho ulohou, brodziak by mal byt pridana hodnota-hrava 17min na zapas tak dake body by mu mali casom naskakovat.
celkove hodnotenie tyzdna je nespokojnost. 6 vyhier proti cepimu nie je zlych, ale vzhladom na finalne cisla a moznosti mojho timu ich malo byt 8 a viac. privela hracov naraz predviedlo podpriemerny tyzden. tiez som sa az na nystroma netrafil do volynch hracov-zase.
takze gratulacia superovi k zasluzenej vyhre
my sa musime proste zlepsit
tak prva prehra je tu, s big bad bruins 6:10.. body mam za brankarske statistiky a necakane za goly
beleskey: hrac na hity predviedol 2+1
cogliano 3g
tradicne ribeiro 1+3
a to je vsetko
do toho sa zamiesa smola, aulie hs, green zraneny, timonen tiez(sice nastupil ale minutaz v 2 zapasoch bola znizena), tym som prehral na bloky si myslim.
hraci z vymeny brodziak+bouillon zatial nic. bouillon aspon nahradza myersovu statistiku a bez minusiek co je jeho ulohou, brodziak by mal byt pridana hodnota-hrava 17min na zapas tak dake body by mu mali casom naskakovat.
celkove hodnotenie tyzdna je nespokojnost. 6 vyhier proti cepimu nie je zlych, ale vzhladom na finalne cisla a moznosti mojho timu ich malo byt 8 a viac. privela hracov naraz predviedlo podpriemerny tyzden. tiez som sa az na nystroma netrafil do volynch hracov-zase.
takze gratulacia superovi k zasluzenej vyhre
win streakpetrik píše:kedy uz to blbe yahoo zaradi e.johnsona na IR? dlho-predlho nebol nic a potom len DTD
co sa zapasu tyka, vyzera to ze by z toho mohol byt dalsi win... brankarske stats uz mam na 99,9% v suchu a minimalne 5-0 by som tu mal vyhrat (rozmyslam ci vobec este nejakych brankarov nasadit do konca tyzdna keby nahodou vychytali SO, ale zase ak dostanu 3g z 5 striel a vystriedaju ich...dilemma
)
zapas som v podstate zhodnotil uz v piatok, tie 4 nerozhodnute kategorie nakoniec dopadli 1-0 pre megatona, takze konecny vysledok nakoniec "iba" 8-6
celkovo to bol taky nemastny-neslany, nudny zapas, v podstate nic dramaticke sa v nom nedialo, kazdy mal tie "svoje" kategorie od zaciatku pod kontrolou a ani tie 4 wild cards (PPP, SHP, GWG, SO) ziadne necakane zvratky nepriniesli.
dalsi tyzden pitak nad ktoreho yahoo buducnostou sa zbiehaju mraky, tabulkove postavenie veli nielen vyhrat ale aj vylepsit skore, uz len aby to tie moje lamy nepodcenili
chcel som zhodnotit aj individualne hracske vykony, ale nie je velmi co - vsetci podali priemerne az podpriemerne vykony... takze dnes to obmedzim na:
unsung heroes tyzdna:
c. eakin - 3g+1a, 8 SOG, 19 FW, 6 hitov, 3 bloky. v tomto tyzdni moj najlepsi strelec a najproduktivnejsi hrac
m. fraser - 0g+1a +5, 10 hitov, 9 blokov
s tymito dvomi FA pickupmi som zatial naozaj spokojny
facepalms tyzdna:
n. kronwall - 0g+0a, -5, 1 (!!!) strela, 3 hity a 1 (!!!) blok. take stats by som cakal od 6. obrancu v columbuse (alebo colorade
) ale nie od #1 beka detroitu 
yahoo - e.johnson uz tyzden nehrava a stale nie je na IR
unsung heroes tyzdna:
c. eakin - 3g+1a, 8 SOG, 19 FW, 6 hitov, 3 bloky. v tomto tyzdni moj najlepsi strelec a najproduktivnejsi hrac
m. fraser - 0g+1a +5, 10 hitov, 9 blokov
s tymito dvomi FA pickupmi som zatial naozaj spokojny
facepalms tyzdna:
n. kronwall - 0g+0a, -5, 1 (!!!) strela, 3 hity a 1 (!!!) blok. take stats by som cakal od 6. obrancu v columbuse (alebo colorade
yahoo - e.johnson uz tyzden nehrava a stale nie je na IR
Dalsi vysoka vyhra, tentokrat 13-2 na arekem a behem 2 tydnu jsem poskocil z 18.mista na pate
a ted me ceka sebevedomy Wanic tak bych mu mohl taky trosku srazit hrebinek
GOLMANI: neni co vytykat, opet plny pocet 12 bodu. Rinne vynikajici, pripsal si 2 SO ze 3 zapasu a Lindback ac jeho prumer jeho hrozny pravidelne startuje a pripsal 1 W.
HRACI: chybi mi nejaka produktivni masina, nejlepsi hraci si v tomto ohledu pripsali 3 body
, ale snad poprve jsem vyhral v asistencich a bodech (32). Z marodky se mi vratil Bogosian a hned si ve dvou zapasech pripsal 7 hitu. Prohral jsem jen v golech ( i GWG ) a remizoval v PP a SHP. Kulikov si pripsal peknych 15 hitu a Phaneuf skoncil v +/- v plusu
Zato Conacher sel po paradnim vstupu hodne dole ( svezl se s tymem ) a nejvic mi asi pije krev Talbot, az na par hitu a buly je naprosto useless, ted si jeste pripsal -4
Tahal jsem ho ve 13.kole takze to beru zatim jako nejvetsi zklamani. Ted by se mi mela vratit z IR moje dvojka draftu Hartnell tak se musi Talbotak snazit aby to nahodou nebyl on kdo si zabali kufry a poleti
GOLMANI: neni co vytykat, opet plny pocet 12 bodu. Rinne vynikajici, pripsal si 2 SO ze 3 zapasu a Lindback ac jeho prumer jeho hrozny pravidelne startuje a pripsal 1 W.
HRACI: chybi mi nejaka produktivni masina, nejlepsi hraci si v tomto ohledu pripsali 3 body
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé