Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

vyhovuje mi hociktora nedela... o 20:00 :?: no problem
Lukas33 píše: Viac krát tu padol termín 26. sept. ako vhodný na draft. Takže mohol by som ho na vtedy nastaviť? Povedzme o 20:00?
nebude na ten termin naplanovanych vacsina draftov? inymi slovami - nebudu problemy s rychlostou resp. pomalostou stranky?
mne inak ten termin vyhovuje rovnako ako hociktora ina nedela, len ci nehrozi ze budeme penit pri compoch ked sa bude kazdy klik X-minut nacitavat... :D
ja by som bol za tu nasledujucu nedelu...o trebars 19.00 alebo 20.00....o dva tyzdne sa mi zda neskoro
Lukas33 píše:Tri kluby z Bostonu? Budem musieť utvoriť komisiu, ktorá preverí, či tam nejde o nejaké vzájomne prepojenie alebo iné nekalé praktiky. :D
Nehrozi :beee: Rivalita to nedovoli :)
Pre mňa najlepšie o 18:00 cez víkend .. o 18:00 je pes zvyknutý sa najesť a spať :D okolo 20:00 bývam vonku ... ale vačšine vám vyhovuje 20:00 tak :good: skúsim nech aspoň posledné kola som online ....
Ako som uz spominal, je mi jedno kedy sa bude draft konat, ale predsa len by bolo lepsie asi co najskor aby potom neprisli tie problemy so zatazenim alebo nieco podobne... :)
Ja by som bol za Sobotu, nie Nedeľu, tak niekedy večer... inak, na kedy to chcete dať? Lebo niečo mi tam vybehlo, že už v sobotu dalšiu.
BruinsFan píše:inak, na kedy to chcete dať? Lebo niečo mi tam vybehlo, že už v sobotu dalšiu.
Ten dátum čo tam je teraz si nevšímaj, to som tam dal len tak, keď som tvoril ligu.
Antonor píše:ja by som bol za tu nasledujucu nedelu...o trebars 19.00 alebo 20.00....o dva tyzdne sa mi zda neskoro
Nasledujúcu nedeľu už nie, to by bolo 3. októbra a to je na poslednú chvíľu. NHL začína 7. okt. nie?
Nedela vecer zda sa vyhovuje najvacsiemu poctu ludi, takze by som to dal na toho 26.9. o 20:00, pripadne 21:00. Takmer dva tyzdne na zmeny v zostavach je dost.
Skorpion píše:Nedela vecer zda sa vyhovuje najvacsiemu poctu ludi, takze by som to dal na toho 26.9. o 20:00, pripadne 21:00. Takmer dva tyzdne na zmeny v zostavach je dost.
ja suhlasim :)
dame hlasovanie?
ja by som bol za hociktory z tychto
12.sept.,19. alebo 26.sept.
najlepsie ale cim skor
12.
12. som prec, 26. mi pride neskoro, takze hlasujem za 19. :-P
19. alebo 26.
Kolko vas je teraz?
14, kludne sa pridaj :)
Ok ,zahram si s vami ;-)
Popradcan píše:Ok ,zahram si s vami ;-)
Chceš Stevena obrať aj o gate :giggle: ?
podobne pani podobne :frajer2: sice tu bude 4 macko :giggle: ale bez toho to nepôjde :-P

Boston Grizzlies

a toho 26. o 20:00 ideal, ak by nie tak 19. ale od 21:00 :frajer2:
to bude teda poriadny boj o play-off. Zatial 15 timov a postupovat bude len 8.
ja by som mal byt 16, ci? :)
no hej, som to mal rozpisane este pred tym tvojim prispevkom :)
tak je cepi..to bude teda boj. Obhajit druhe miesto bude teraz fuska :frajer2:
ThrashersFan píše:
To by som si netrufol,skor naopak,on oberie o gate mna :oops: :hroza: :roll:
Popradcan píše:
ThrashersFan píše:
To by som si netrufol,skor naopak,on oberie o gate mna :oops: :hroza: :roll:
To si pis :smile03: :D
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS