Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Ja som sa v poslednom kole rozhodoval medzi Troubom a DeKeyserom, vyhral ten druhy. Tak cakam dnes 2+2 +4 a 8 BLK. :-P
Kto ma v time varlamova ten dnes musi mat riadne sladkokysly usmev na tvari… 7 sekund od shutoutu :giggle:
Mekinon+Tangej+McGinn 2+5 :clap: cucky moje coloradske :moj:
kajo píše:Mekinon+Tangej+McGinn 2+5 :clap: cucky moje coloradske :moj:
Jj, to som tiez chcel napisat len som zabudol, ze kajo musi byt so svojimi loloradskymi oveckami spokojny dnes :D
Hej hej potesili ma. Na to, ze su to vybery 15., 16. a 18. kola super. A btw to hrali v jednom utoku? Ako vedel som, ze McGinn bude s MacKinnonom, ale sa mi zdalo ze Tanguay mal byt vyssie :hmm:

A "potesil" aj Bernier :? (tentokrat si to mohol odpustit, ale ak je to jeho cesta za jednotkou Toronta, som za :thumbsup: )

lol a pozeram ze Nathan vyhral zo 14 vhadzovani az 2 krat :rofl:
mimochodom, kedy uz prejde ten trade? uz tam svieti 3 dni :hroza:
petrik píše:
kajo píše:Mekinon+Tangej+McGinn 2+5 :clap: cucky moje coloradske :moj:
Jj, to som tiez chcel napisat len som zabudol, ze kajo musi byt so svojimi loloradskymi oveckami spokojny dnes :D
A Lando čo spal že pri 6 goloch si ani neťukol? Ale aj môj Miller začal sezonu kvalitne, po prvej trtine som myslel že to bude náklep ale zostalo to pri tých 2 goloch z 34 striel :thumbsup:
kajo píše:Hej hej potesili ma. Na to, ze su to vybery 15., 16. a 18. kola super. A btw to hrali v jednom utoku? Ako vedel som, ze McGinn bude s MacKinnonom, ale sa mi zdalo ze Tanguay mal byt vyssie :hmm:

A "potesil" aj Bernier :? (tentokrat si to mohol odpustit, ale ak je to jeho cesta za jednotkou Toronta, som za :thumbsup: )

lol a pozeram ze Nathan vyhral zo 14 vhadzovani az 2 krat :rofl:
mcginn a mackinnon hraju s parenteauom, tanguay so stastnym a landeskogom. To ze mal 3A a oni dvaja nic je haluz, prva a tretia A boli tusim v PP a ta druha pri 1. gole mcginna bola nahoda, nemal dostriedane :D

mckinnon bol po prvej tretine na buly tusim 0-6 :giggle: potom to “vytiahol” na 2-8 a skoncil 2-12 :D
petrik » Štv Okt 03, 2013 10:28 am píše:Kto ma v time varlamova ten dnes musi mat riadne sladkokysly usmev na tvari… 7 sekund od shutoutu :giggle:
ja som sa tomu gólu potešil :jupi: lebo redy má varlamova a gól dal môj hráč :giggle:
I když bych to dělat nemusel, dam vám jednu dobrou radu, pro všechny nezasvěcený... kdo má v bráně Lundqvista, dejte ho dneska na bench.... 4 kusy z 5 střel vám v golmanských stats moc nepomůže... :klobuk:
Wanic píše:I když bych to dělat nemusel, dam vám jednu dobrou radu, pro všechny nezasvěcený... kdo má v bráně Lundqvista, dejte ho dneska na bench.... 4 kusy z 5 střel vám v golmanských stats moc nepomůže... :klobuk:
:kajo: Máš tam ještě něco?
dejf píše:
Wanic píše:I když bych to dělat nemusel, dam vám jednu dobrou radu, pro všechny nezasvěcený... kdo má v bráně Lundqvista, dejte ho dneska na bench.... 4 kusy z 5 střel vám v golmanských stats moc nepomůže... :klobuk:
:hehe:

U mňa tí hráči v poli začali celkom slušne, dnes jedniné goly Wild dali Cooke a Brodin :thumbsup: , nechápem prečo Brodina na drafte nikto nechcel :shock: , hrá v prvej obrane so Suterom a samorejme aj na PP. Za Panthers sa trafil dokonca aj Gomez :-D , ale bude mi to asi prd platné kedže skorpimu zachytali obaja brankári skvelo, aj Flojry aj Rask, má teda hned 2 výhry + šadautík a 98% ... a v podstate istých 5 bodov, napriek tomu stále vediem 8-7, vzhladom na tú bránu by som takýto výsledok určite bral velmi rád.
dejf píše:
Víš co Sašo? :jn:
Nemam sice moc golov, ale Chipchuru som brala ako posledneho a dal dnes golik :cool:
Zrovna som prijal ponuku na trejd od Henyho, dresy budú meniť Hansen a Glencross. na prvý pohlad sa môže zdať že GlenX má väčšiu hodnotu pretože začal v prvom útoku, ale to už v druhom zápase neplatí a navyše Cammalleri bude zachvílu späť. Inak si myslím že Hansen je minimálne rovnako kvalitný hráč, obaja majú podobný štýl, sú rýchly, rozdajú aj neaký hit a vedia dávať goly, v minulej sezone mali podobné štatistiky a Jannik dokonca viac hitov. Pred touto sezonou dostal Hansen novú 4 ročnú zmluvu a bude dokonca hrať v druhom útoku, je to pracant a zaslúžene sa tam prepracoval a takýchto hráčov má Torts rád tak verím že ho tam nechá aj ked sa Kassian vráti.. Takže od Jannika čakám velké veci túto sezonu ked vydrží vedla Keslera.
Pred sezonou som nabral 2 nové tváre Canucks na skúšku, Dalpe aj Santorelli, takže teraz s Jannikom budem mať kosatiek už 7 a určite ten počet znížim hned ako to bude možné, Dalpe mal byť stále spiaci talent a u nás mal dostať šancu hned v 3. útoku tak som ho skúsil, Santorelli už hral vedla bootha vo Floride a tam im to aj išlo a Mike pozbieral cez 40 bodov, tak som dúfal že aspoň jeden z nich sa môže presadiť ale v prvom zápase boli nulový a všetky moje kosatky len mašiny na - :thumbsdown:

EDIT: V noci som si pozrel zápas Buff : Ott a už velmi dlho ma tak nebavil bezgolový zápas.. Miller bol fantastický, pochytal strašne vela striel, v Yahoo tíme mám aj Spezzu, ten strielal ako šialený mal aspoň 2-3 golovky ale Miller ho zastavil, velmi som mu želal ten SO s ktorým by uchmatol skorpimu další bodík ale niekto tam hore bol asi proti ked 90 sekúnd pred koncom musel rozhodnúť Karlsson :-( . Dosť kruté pre Buffalo, podobne som dopadol aj v KTL kde mi Carolina ušla 17 sekúnd pred koncom, fakt super :thumbsdown:
This trade has been proposed to you:
Fedor Tyutin
Jaromir Jagr

for

Gabriel Landeskog
Shea Weber

:lol: ja plačem :hufi:
dejf píše:Víš co Sašo?
jako by to nebylo jasný :neviem: btw. dneska jsem vsadil na kluka s ofinkou pivo.... blbej nápad :thumbsdown:
Ohlund » Sob Okt 05, 2013 9:58 pm píše:This trade has been proposed to you:
Fedor Tyutin
Jaromir Jagr

for

Gabriel Landeskog
Shea Weber

:lol: ja plačem :hufi:
:rofl: :rofl: :rofl:
Bude to znieť neuveriteľne, ale to som neposlal ja. :lol2:
Kassian má trest, Burrows je na pár týždnov mimo a tak si Hansen zahral dokonca v prvom útoku a bol ho plný lad, ten jeho gol to bola lahôdková akcia... to bude dobrý kauf :thumbsup: . Ale v zápase so skorpim sa to už tak dobre nevyvíja, Turris včera zahviezdil a mackovia mi odskočili už na 5-10, skorpi mal v bráne niekolko štatistík už istých a vôbec nemusel riskovať, prehrával však na zákroky a tak znovu nasadil oboch brankárov a riskoval že si pokazí GAA aj úspešnosť, ale tí jeho brankári podali opäť famozny vykon a ja nemám nárok :-O .
Tú bránu by som chcel doriešiť, preto som sa snažil získať jednotku od Lindena pretože on má už 3, ten ma ale poslal kade lahšie, tak ma aspoň teší že Rämo aj Dubnyk začali tak dobre :giggle: . Ja som vedel že ten Mekáč u lamiek má dobrú šancu byť jednotkou o to viac ma teraz hnevá že som ho pri drafte nenašiel v tom zozname, musel byť kua nízko alebo čo... :x

Na trhu chcem len 3 veci,
-Brankára čo si sem tam aj zachytá, stačil by niekto z tých tímov kde nemajú istú jednotku (TOR,PHI,FLO..)
-Jedno krídlo miesto obrancu
-A musím zredukovať počet kosatiek
Ked sa mi to podarí tak budem s tímom maximálne spokojný
Kokos Redy tento tyzden totalne dominuje a valcuje. Chudak Joe. Rome, trosku brzdi, Joe je tvoj kamarat a spoluhrac z DD :!: :dup:

Co som pozeral, tento tyzden by som si asi poradil s kazdym (a dost vyrazne) len pan Roman by mi rozhodil sandal :nechutne: vylucit :!:
Ohlund píše:Na trhu chcem len 3 veci,
-Brankára čo si sem tam aj zachytá, stačil by niekto z tých tímov kde nemajú istú jednotku (TOR,PHI,FLO..)
Bernier si robi z Reimera trhaci kalendar :nono2:
kajo píše:
Ohlund píše:Na trhu chcem len 3 veci,
Bernier si robi z Reimera trhaci kalendar :nono2:
Co to plácáš. Jeden zápas a ty už tady sníváš o nějakým kalendáři. Hroznej analfabet. :hroza:
Uz 3 zapasy. Neboj sa, viem ze mas Reimera :fucker2:
v tomto rocniku budem musiet byt zrejme skromny a pokorny :oops:
nejako sa mi to cele potrhalo hned od uvodneho draft.kola a evidentne budem mat problemy s utocnou produktivitou
sutaz sa este len rozbehla, preto je predcasne robit nejake unahlene zavery, ale city nepusta :D preto to citim tak, ze predchadzajuci uspesny rocnik sotva zopakujem, postup do PO by bol mojim :cup: :yes:
najradsej by som si draft zopakoval dnes od 20:30 :-D
no nic, hadam to nejako uhram, aspon tak, ako v prvom tyzdni, kde vdaka G zivim este sancu na pripadne skorigovanie konecneho skore
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES