Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

pred poslednym hracim dnom 3:10 s petrikom ..je to hanba..vcera 0+1 a ten Elliot :slap: ten si uz tak skoro nezachyta..chvalabohu Schneider je spet..pred poslednym dnom ak chcem mat ako tak dobry vysledok tak potrebujem aby konecne hraci riadne bodovali(hraje Gaborik,Hossa,Kunitz,Malone)..postaci ako minule Kunitz 4+0 :sarcasm: inac yahoo ma odrbalo o jeden bod z minuleho zapsu ked Kunitzovi ten gol nakoniec uznali ale vo vysledku zmena nenastala :bitka3:
Já i přes neuspokojivý start do sezóny tomuhle týmu věřim... Ofenziva má potenciál vyhrát nám každý zápas... když do toho Smith zachytá.. neměli bysme mít problémy vyhrávat zápasy... bohužel se zatím nedaří... 2x vyhořel Smith .. 1x ofenzíva.... kua chce to už konečně nějakej tejden.. kdy se tyhle dva atributy spojí.... Potom to bude drtivá výhra z naší strany a to přesně tenhle tým v současnosti potřebuje...
petrik píše:tato sezona je zatial akoby jinxed, specialne co sa situacie v branke tyka:
1. tyzden - phoenixu sa zrani smith, vdaka comu sa labarbera v drese mojho supera stal docasnou jednotkou. goalie stats ktore som mal jasne vyhrat nakoniec skoncili 2:2
2. tyzden - moj ward docasne stratil poziciu jednotky, ktoru mu prebral ellis z timu mojho supera Ohlunda. okrem ineho samozrejme vychytal aj shutout. lolongo z ohlundovho timu tiez pocas nasho zapasu (docasne?) prebral post jednotky. goalie stats som prehral 0-6
3. tyzden - pozeram aki brankari na mna cakaju tento tyzden? nova docasna jednotka blues elliott (halak sa velmi prihodne koncom tyzdna zranil) a schneider (najvyssi cas pre lolonga aby sa vratil do ulohy dvojky)

:hroza:
co sa na toto da povedat? vsetky NHL dvojky sa v yahoo zapasoch proti mne zazracne stavaju jednotkami, vychytavaju vyhry a shutouty, len aby sa po skonceni tyzdna vratili k svojmu sedivemu standardu... asi budem mat stastie v laske...
tak ten goalie jinx sa vyvinul podla predpokladov len na 50% - Antyho zostava schneider-elliott-garon sice odohrala 6 zapasov (tyzden predtym horko-tazko 2) a v GS som tak o zapas prehral, ale aspon tie ich vykony stali za :ho*no: (s vynimkou schneidera) takze k bezpecnym vyhram v SV% a GAA som pridal aj SV a v goalie stats som tak konecne vyhral 3-1.

tento tyzden megaton, cize na pozicie docasnych jednotiek svojich NHL timov sa mozu tesit clemmensen a montoya no a nepochybujem o tom ze Kipper sa tiez bez zbytocnych prietahov uzdravi...
Harcov Drunks : Vancouver Cerberi 7:8
Poprvé mi slušně zachytali dva brankáři. Navíc brankářské statistiky rozhodla jedna Hillerova třetina, po které se poroučel na střídačku a protože Ohlundovi brankáři nenastupovali, tak mi stačily jen tři zápasy, abych získal všechny body od brankářů. Dál jsem docela suvereně vyhrál bloky a hity. No a to nakonec bude všechno. Díky mým porcelánovým útočníkům u mě nehrozí, že bych získal nějakou ofenzivní statistiku. Spíš bude úspěch, když se mi další zápas něajaký útočník nezraní, což se mi zatím nepodařilo. :D

:plus:
Henrik Lundqvist 92%, 2,03
Jose Theodore 93,8%, 1,85
Jannik Hansen 2+1, +4, 11 střel

:minus:
Eric Cole 0+0, -3
Danius Zubrus Protože se zranil a vypadá to, že bude mým pátým útočníkem u jehož jména svítěj dvě zákeřná písmenka IR :hroza:
treti tyzden, prvy win. recap:

:hmm: nesklamali:
c. ward - nice bounce back: 3GS, 2W, 114SV a 94,2 SV%. I like :yes:
c. wilson - 2g+3a, +3 :slintac: keep it up!
j. voracek - 2g+2a, 8 SOG snad mu to vydrzi
a. hemsky - 3g+1a, 8 SOG snad mu to vydrzi
l. schenn - 14 hits + 12 blocks, +3 :slintac: I like :yes:

:thumbsdown: sklamali:
s. varlamov - 87,0 SV%, len 40 SV v 2 GS... ale on za to chudak nemoze :P
e. johnson - 0g+0a, -3 :slap: a pritom vobec nehra tak tragicky...
k. brodziak - 0g+0a, -2... toto uz je na drop... :roll:
k. letang - skoncil cez tyzden na IR :nervozny: dufam ze to naozaj nebude nic vazne, letang by sa ppci tazko nahradzal...

unsung hero tyzdna:
k. klein - 1g+2a, +4 :slintac: :moj:

facepalm tyzdna:
s. kostitsyn - 0g+0a a to mali preds vcelku vydareny tyzden... :hroza: Ohlund - nechces ho? :D
Skorpion píše:Zeby som sa po tomto tyzdni odlepil z posledneho miesta? Olej-baroni su na tom este horsie ako ja :hmm: :panika: Sice zostava este jeden hraci den, ale snivat snad mozem :D
:buch: :buch: :buch: Taku sancu mam odlepit sa odo dna a ono to zas nevyslo :buch:

Boston Bears - Minnesota NorthStars 5:9

Brankari
Jako moji brankari tento tyzden -> :-O :-O :-O . Holtby 2,07 / 93,2% a Bishop 1,02 / 97,3%!!! Tym padom som vyhral 2 brankarske statistiky a takto som tancoval:

Obrancovia
Dokopy vsetci moji cteni a drahi obrancovia nazbierali 2 body!!! :bitka3: Lepsie povedane, Ryan Ellis nazbieral dva body! Ostatni ani tuk! Ziadne hity, minimum blokov, proste nic.

Utocnici
Utocnici statocne drzali formu s obrancami - dali 9 bodov! Popdvodnikovi skoro tolko nazbieral Elias sam! Lindenovi hraci ziskali trapnych 22 bodov, co by nestacilo skoro na ziaden iny tim, ale moji smatlaci boli schopny zo seba vytlacit iba polovicu! Asponze vyhrali kategoriu FW - neviem, co to je, asi su to fauly :) A este som ziskal strely. Na 5 golov potrebovali 131 striel! Lukasovi hraci vystrelili 122x a dali 18 golov.

:hroza:
Big Bad Bruins - Arizona Coyotes 10:7

s vitazstvom urcite spokojnost, ale zamrzi, ze nebolo o cosi vyraznejsie; v ukazovateloch, v ktorych som triumfoval to bolo viac menej s prehladom, v tych v ktorych som pukol, to bolo hadam len s vynimkou celkovych point´s (8:11 / 10:13 / 18:24) o chlp..

plus/minus - 2:3...
sog - 111:115 (a to som mal na lane borca, ktory v ten den zriesil 5sog.....no rano som si ho este nemohol vziat, nakolko sa yahoo roster rano este nedal editnut a k pc som sa dostal az vecer, ked uz bol match rozbehnuty)
no a dostalo ma aj Smith s SHO :doh: den predtym fasuje 6 od chicago a na lade zralokov stiahne roletu.....to bola jedina goalies stats, v ktorej super triumfoval

duo M+M predviedlo opät paradny tyzden a dalo zabudnut na minulotyzdnove nadielky....v zapase proti Bruins, som si uz Millera mohol dovolit zabenchovat, aj to sa v tom zapase celkom cinil

bodovo sa ale musim prebudit, ten uvodny tyzden bol neskutocny, odvtedy akoby utalo

42 - 19+23 (presilovkove body - 19)
16 - 6+10 (5pp)
18 - 8+10 (3pp)

iny rozdiel :hmm:

Big Joe uvodny tyzden 3+10 :-O tento tyzden 0+0 :eek2:
ak sa mi to opät bodovo aj presilovkovo rozbehne, bdue to ok, pokial tahaju pilku ine stat=s a vitazime, zatial na pokoju :ciga:

najblizsi super, momentalne na 3 fleku pôsobiaci NoBa Witchers

narocny to duel, tu uz budem bodove point´s urgentne potrebovat, super disponuje zaujimavymi goalies (Backs, Nabby. Fasth), takze bude to tuhy boj - 3 vs. 4 :box:
Halifax Royals 8:7 Megaton Isotopes.

Podarilo sa mi udržať víťaznú sériu. Megaton bol silný súper, s väčšinou tímov by bolo skóre vyššie. :respekt:
Napriek 42 bodom som v tabuľke +/- skončil iba s 4 plusovými bodmi. Celkovo som dokonca v mínuse, napriek slušnej produktivite. U mňa už klasika.
Dobrými výkonmi sa prezentovali brankári. 5 štartov, 4 výhry.
Crawford 1.50, 94% 1 SO. Howard 2.33 a 92.6%. Napriek tomu na priemer a % úspešnosť vyhral megaton, lebo Montoya vychytal v jedinom štarte SO a Clemmensen pri svojom jedinom štarte nepukol.

Smerom dopredu to bolo dobré, takže pochvál bude viac. Ennis (3+2, 13 SOG, 22 FW), JvR (3+1, 17 SOG), Bobby Ryan (2+2 a na útočníka pridal nečakaných 5 blokov), Neal (3+1, 13 SOG) Ch. Stewart po svojom príchode do tímu zaznamenal 1+2.
Z obrancov chytil formu najmä A. Greene (1+4). Seabrook si zaslúži uznanie za na môjho hráča neuveriteľných +5 v hodnotení +/-. Pridal aj 2A, 6 HIT a 9 BLK. Weber pokračuje v zbieraní hitov (10) a blokov (11).
Už by aj stačilo, lebo budú namyslení.
:thumbsdown2:
Backstrom, iba 0+1. Ani FW nebolo až tak veľa.
Peverly 0+1 a iba 8 FW.
Aj Carter a Gagne mohli priniesť viac ako spoločných 1+1.
Najväčší prepadák - PM Bouchard, okrem jedného bloku mu všade svieti 0. :slap:
To isté G. Bourque, iba 1 BLK a -1 v +/-. Asi ho idem vyhodiť.
Ullstrom 0+0 a -2, ale na rozdiel od vyššie menovaných mal aspoň nejaké strely a hity.

Využil som vysoké postavenie na waiveri na získanie Letestua, tak dúfam že sa bude snažiť.
je to hanba..ani sa mi nechce pisat o zapase..mozno neskor...4:10 s petrikom
Anty píše:je to hanba..ani sa mi nechce pisat o zapase..mozno neskor...4:10 s petrikom
ale napis. My, co trpime so svojimi timami si radi precitame aj o utrpeni inych ;) :D
Poprad Blackhawks® 10-Denver Blizzard 5

Stastie stalo na mojej strane :yes:
LOL, moj vcerajsi FA pickup m.fraser z toronta: +5, 4 hity, 4 bloky :slintac: I like :yes: :petrik:
NoBa Witchers

minuly tyzden potesila uz 3 vyhra v rade, tentoraz pre nas najvyssim skore 10:4 nad Chicoutimi Bandits. v tabulke sme sa posunuli na priebezne 3 miesto co je vyborne, aj ked velmi tesne.
otaznikom zostava nasa ofenziva, ktorej produktivita vyrazne klesa kazdym tyzdnom, naopak brankari su spolahlivi a mozme sa o nich opriet v kazdom zapase, ze nahraju nejake tie body.

:plus: znovu zetterberg a jeho 0+6
konecne oveckin, ktory bodoval v 3 poslednych zapasoch a ziskal 2+2 a 15sog
morrow, ktory zbieral v poslednych 3 zapasoch vzdy po bode a dostal sa z 4teho do 1ho utoku k bennovi a jagrovi
brankari (zda sa ze disponujeme troma jednotkami)

:minus: cela ofenziva- tahuni perron, pominville nazbierali dokopy len 2+1
myers, uz mi ani minusky nezbiera, preventivne lesti lavicku(bloky, hity budu chybat)
zas mi nie velmi vysli tahy na volnom trhu, aj ked primarny ciel, udrzat hity sa tesne podaril(mohli ale mat o bod, ci strelu viac, vysledok by bol este lepsi)

teraz nas cakaju silny Big Bad Bruins, ktory dnes zacali v ofenzive zostra. neviem ci im dokazeme s momentalnou formou nasich utocnikov konkurovat, mozno oveckin bodovo exploduje :) v brane maju backs aj nabby btb zapasy, takze pridem o 2 starty a uvidi sa aka bude brankarska situacia fastha u ducks. v tomto matchupe teda nemame velke oci, pokusime sa to drzat co najtesnejsie a ziskat body tam kde bude najvacsia sanca. uvidime ako to bude po dnesku ked sa hra vela zapasov.
tak pre vsetkych trpiacich
najprv celkove zhodnotenie..tak na goly asistencie a body som prehral dost tesne :? co dost mrzi kedze kazdy bod moze na konci chybat...vedlajsie hracske stats tak striedavo a brankarske stats 1:3 :evil: prehrat s petrikom 4:10 v tejto zostave mi pripada dost hanebne a neviem s kym uz chcem vyhrat
:plus:
pochvalit mozem minimum hracov zacnem Schneiderom ktory konecne odohral nieco a to dve zapasy (96,5%,1,00GAA,55SV)
Kunitz (0+4) jeden z mala utocnikov v dobrej forme
E.Staal (1+2) sice to nieje vela ale boduje stabilne po jednom dvoch bodoch a hlavne preto ho musim spomenut (dneska 1+1 do dalsieho tyzdna)
M.Staal (0+3) momentalne najproduktivnejsi obranca v time

:minus:
v prvom rade Elliot...chytal trikrat a to je jedine z coho mozem mat radost (dneska chytal opet a zase nic moc) ale takymito vykonmi si moc pri Halakovi nezahra mal GAA :!: 5,45, :!: 77,8%
Gaborik pokracuje aj nadalej strasne iba 1+0 (za dva tydne 1bod :scare: )
Desharnais 0+0,-5 :slap: velke sklamanie
Jokinen od zaciatku stale 0+0 len FW ho chrani od waiveru

po prvom tyzdni mi neda zhodnotit trejd s Cathy..zatial som v miernom minuse vdaka Hagelinovi ktory sa konecne chytil (2+1) a Koivu je stale vo forme (2+2) a Couturier 0+1...za nich som ziskal Hudlera (0+2) Alfredsona (2+0) a Handzusa (1+1)...trejd Koivua ma mozno este bude mrziet uvidime

dalsi tyzden dejf..potrebuje zabrat ale neviem co mam od toho zapasu ocakavat
Sobota rozhodla o tom ze jsem si proti Flyers pripsal vysokou vyhru 14-3 ,dostal jsem se na 50ti% uspesnost a tesne za postupove mista kde uz na me cekal arek se kterym si to rozdam tento tyden.

Brankari pokracuji v kvalitnich vykonech a navic si Rinne pripsal prvni SO v sezone takze tam mam plnych 12 bodu.

V hracskych statistikach jsem zvitezil poprve a to 8-3, ikdyz v nekterych kategoriich to bylo s odrenyma usiskama. Nikdo vylozene nezazaril i kdyz Teemovych 1+3 na lede Blues me potesilo rovnou dvojnasobne :good: Zato ten trtko Kelly uz si poradne koleduje o vyhazov :spank:
vyborny start, 10:4. ale sme len na zaciatku a ako som bol byval spominal, na tie goalie stats sa spoliehat nemôzem; o to viac tesi, ze sa mi ako tak prebudili moje poin´t stat´s, no ako naschval, akurat vcera sa bodovo trhli dunimovi Caps a nazbierali mu 6 bodov :roll: takze je to ltt, ale nadej na slusny vysledok je celkom realny

moji FA Komarov + Prust sa v poslednom zapase svojich timov dostali do 2 utoku :thumbsup: ale z tych Komarovych hitov naozaj nemôzem 13Z - 48H :scare: no a konecne sa mi bodovo prebudil Bieksa (3+1)
Cammalleri 2+1 hned po návrate :jupi: , len škoda že u mňa zohrieva IR spot :monokel: , ešte večer sa tam okolo neho objavovali správy že nenastúpi ani keby to bol G7 o SC a nakoniec samozrejme hrá :roll: . Tento týžden ked sa mojim útočníkom nedarí by mi tieto jeho body velmi pomohli :? .

Po tom trejde s Ronom sa mi na niekolko dní zranili aj Weiss aj Callahan, teraz sa ale karta obrátila a Karlsson je asi out na zbytok sezony :-O .

EDIT: Tak Cammalleri hattrick dokonca, v ofenzíve sa trápim a prehrávam aj so Skorpim, keby ho dám hrať tak s tými 4 bodmi by pár štatistík otočil... Očakávam že v dalšom zápase sa zraní alebo sa jeho bodová produkcia vráti do normálu na jeden bodík za týždeň. :slap:
Ohlund píše:Cammalleri 2+1 hned po návrate :jupi: , len škoda že u mňa zohrieva IR spot :monokel: , ešte večer sa tam okolo neho objavovali správy že nenastúpi ani keby to bol G7 o SC a nakoniec samozrejme hrá :roll: . Tento týžden ked sa mojim útočníkom nedarí by mi tieto jeho body velmi pomohli :? .

Po tom trejde s Ronom sa mi na niekolko dní zranili aj Weiss aj Callahan, teraz sa ale karta obrátila a Karlsson je asi out na zbytok sezony :-O .

EDIT: Tak Cammalleri hattrick dokonca, v ofenzíve sa trápim a prehrávam aj so Skorpim, keby ho dám hrať tak s tými 4 bodmi by pár štatistík otočil... Očakávam že v dalšom zápase sa zraní alebo sa jeho bodová produkcia vráti do normálu na jeden bodík za týždeň. :slap:
asi by som mal vymenit aj stastneho, snad by sa mu zacalo darit tiez... :slap:
:D
dejf píše:Ještě jsem si všimnul, že Baertschi, kterého už jsem propustil jako DTD, se změnil na IR.
Takže je to můj čtvrtý draftovaný hráč na IR. Jdu na rekord. :hahano:
Je to tady. Pátý útočník do mého oblíbeného zájmového kroužku IR. :slap:
Spezza, Whitney, Bergenheim, Baertschi + nově příchozí Zubrus.
Vypisuji sázky na nového účastníka této skupinové terapie. Nejproduktivnější hráči jsou Sharp a Iginla, proto bych řekl, že jsou horkými favority na obsazení další židle.
Ohlund píše:Po tom trejde s Ronom sa mi na niekolko dní zranili aj Weiss aj Callahan, teraz sa ale karta obrátila a Karlsson je asi out na zbytok sezony
Obrázek to ma Rono za to, ze sa ti koli tomu vysmieval v chate :hehe:
Ohlund píše:Cammalleri 2+1 hned po návrate :jupi: , len škoda že u mňa zohrieva IR spot :monokel:
Keď som ráno pozeral výsledky, hovorím si, vau ten Ohlund vie čo robí. (lebo v topicu o trejdoch som sa tomu trejdu čudoval :D ) Potom ma napadlo, či si ho nemal na IR. :giggle: V tomto sa Yahoo nedá veriť, ja som sa na nich spoľahol pri Royovi kt. bol tiež na IR a zaručene nemal nastúpiť. Samozrejme Roy nastúpil, mal 2 asistencie a otočil by vhadzovania v môj prospech. :hroza: To isté Wisniewski, ale tam už som im neveril a nasadil ho, jasné že nakoniec hral.
No dejfe ten IR krouzek ti fakt nezavidim...
Rono píše:
Scott Hartnell could start skating on Saturday and be back next week.
:clap: :clap: :clap:
ze by dobra zprava, njaky ty goliky by se hodily :modlenie:
kajo píše:
Ohlund píše:Po tom trejde s Ronom sa mi na niekolko dní zranili aj Weiss aj Callahan, teraz sa ale karta obrátila a Karlsson je asi out na zbytok sezony
Obrázek to ma Rono za to, ze sa ti koli tomu vysmieval v chate :hehe:
Já se mu nikdy nesmál. :nono: Jen jsem mu to přál. :sarcasm:
z jednej diskusie: "ale tak musi to nastvat ottawu a hracov fantasy ligy, co ho maju :-) " // :jn:
cepi píše:z jednej diskusie: "ale tak musi to nastvat ottawu a hracov fantasy ligy, co ho maju :-) " // :jn:
A já mám přímo Karlssona? :cry: No nic, Chára bude muset začít útočit na Norrise! :hfman:
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS