Dva timy z Bostonu - to bude rivalitaBruinsFan píše:Idem hrať tiež. Som už tam. Môj tím je Boston Stars.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
petrik píše:ehm... zeby on?Steven píše:to si pisAntonor píše:nooo tak to som zvedavy...dnes som to objavil...a prihlasil som sa...hral som len take ine klasicke manazery ako PPM ale toto som este nevidel...vidim ze okrem Bostonskeho bude aj Chicagske derby,, kto je druhe Chicago?
Tak som sa pridal aj ja, ak som mohol, tím Phoenix Coyotes.. Draft prijímam hociaký, len nie v nedeľu 12., lebo nebudem doma.. Ale zas nechcem, aby sa to odkladalo neskôr a neskôr, lebo postupne bude pribúdať učivo v škole a bude menej času na PC...
A to zarátavanie bodov, mne je jedno, ako to bude, ale zatiaľ súhlasím aj s tými hitmi a pod.
A to zarátavanie bodov, mne je jedno, ako to bude, ale zatiaľ súhlasím aj s tými hitmi a pod.
hmmm vcera som si zalozil na yahoo aj novy mail a neviem aky to bol
nenapiste mi??? bolo to nejake a.orr@yahoo.com len uz neviem ake presne
vsetci tu mame nejaky svoj oblubeny team v NHL ale vsetci si dali aj tu namahu aby jeho nazov aspon nejako modifikovali (boston bears napr.) alebo vymysleli nieco uplne nove. aky iny team s presnym nazvom teamu NHL tu vidis?yzy19 píše:Čo? Nebudem vymýšľať dáke názvy tímov, keď neviem nič originálne vymyslieť.. Keď sa ti niečo nepáči na tom, tak sa radšej neozývaj..petrik píše:yzy19 píše:Phoenix Coyotes![]()
samozrejme nic sa nedeje, kludne sa mozes volat aj phoenix coyotes, je to len taka "kozmeticka" chybicka
PS: co sa tyka toho vymyslania, medzi "neviem" a "nechce sa mi" je podla mna dost velky rozdiel
keby sa ti trochu chcelo tak nazvov podobnych ako PC vymyslis za par sekund niekolko. mna napr. len tak z hlavy hned napadli: Phoenix Desert Dogs alebo Arizona Coyotes
Tak tak je to len taká drobnosť. Asi si nečítal môj sci-fi slohový príspevok o znovuobnovení NHL po veľkej krízepetrik píše:samozrejme nic sa nedeje, kludne sa mozes volat aj phoenix coyotes, je to len taka "kozmeticka" chybicka![]()
Tri kluby z Bostonu? Budem musieť utvoriť komisiu, ktorá preverí, či tam nejde o nejaké vzájomne prepojenie alebo iné nekalé praktiky.
Viac krát tu padol termín 26. sept. ako vhodný na draft. Takže mohol by som ho na vtedy nastaviť? Povedzme o 20:00?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé