Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Tak ak dobre pocitam, je nas 11. Este take 3 timy a stacilo by :thumbsup: Prinajhorsom aj 12, len nech je to parny pocet. (ak sa teda aj tuto sezonu bude hrat head to head)
BruinsFan píše:Idem hrať tiež. Som už tam. Môj tím je Boston Stars.
Dva timy z Bostonu - to bude rivalita :box: :fight: :hit:
Skorpion píše:

Ale teš sa na prehru :box: :D
nooo tak to som zvedavy...dnes som to objavil...a prihlasil som sa...hral som len take ine klasicke manazery ako PPM ale toto som este nevidel...vidim ze okrem Bostonskeho bude aj Chicagske derby
parada :thumbsup: uz je nas snad aj viac, ako minulu sezonu
Antonor píše:nooo tak to som zvedavy...dnes som to objavil...a prihlasil som sa...hral som len take ine klasicke manazery ako PPM ale toto som este nevidel...vidim ze okrem Bostonskeho bude aj Chicagske derby
to si pis :box: ,, kto je druhe Chicago? :)
Steven píše:
Antonor píše:nooo tak to som zvedavy...dnes som to objavil...a prihlasil som sa...hral som len take ine klasicke manazery ako PPM ale toto som este nevidel...vidim ze okrem Bostonskeho bude aj Chicagske derby
ehm... zeby on? :D
BruinsFan píše:
Skorpion píše:

Ale teš sa na prehru :box: :D
Momentalny rozpis nemohol byt lepsi: prve kolo Boston Bears vs. Boston Stars. :) Pripravte sa! Uvidime padat hviezdy! :box: :)
petrik píše:
Steven píše:
ehm... zeby on? :D
:D co ked je to DIDI ? , to napadlo ako prveho mna. Tak co rozdam si to stebou Antonor :wawe:
Tak som sa pridal aj ja, ak som mohol, tím Phoenix Coyotes.. Draft prijímam hociaký, len nie v nedeľu 12., lebo nebudem doma.. Ale zas nechcem, aby sa to odkladalo neskôr a neskôr, lebo postupne bude pribúdať učivo v škole a bude menej času na PC...

A to zarátavanie bodov, mne je jedno, ako to bude, ale zatiaľ súhlasím aj s tými hitmi a pod.
yzy19 píše:Phoenix Coyotes
:roll: :hroza:
Tak uz mame 3 timy z Bostonu :roll:

Boston Bears
Boston Stars
Boston Gladiators (povodne Portland Gladiators)

Asi rarita akejkolvek ligy :)
kua to bude daleke cestovanie z aljasky... :D
hmmm vcera som si zalozil na yahoo aj novy mail a neviem aky to bol :D nenapiste mi??? bolo to nejake a.orr@yahoo.com len uz neviem ake presne :D :D
dakujem za rychlu odpoved....uz to viem
petrik píše:
Čo? Nebudem vymýšľať dáke názvy tímov, keď neviem nič originálne vymyslieť.. Keď sa ti niečo nepáči na tom, tak sa radšej neozývaj..
takze kedy bude draft?
yzy19 píše:
petrik píše:
Čo? Nebudem vymýšľať dáke názvy tímov, keď neviem nič originálne vymyslieť.. Keď sa ti niečo nepáči na tom, tak sa radšej neozývaj..
vsetci tu mame nejaky svoj oblubeny team v NHL ale vsetci si dali aj tu namahu aby jeho nazov aspon nejako modifikovali (boston bears napr.) alebo vymysleli nieco uplne nove. aky iny team s presnym nazvom teamu NHL tu vidis? :hroza:
samozrejme nic sa nedeje, kludne sa mozes volat aj phoenix coyotes, je to len taka "kozmeticka" chybicka :-P

PS: co sa tyka toho vymyslania, medzi "neviem" a "nechce sa mi" je podla mna dost velky rozdiel ;) :D
keby sa ti trochu chcelo tak nazvov podobnych ako PC vymyslis za par sekund niekolko. mna napr. len tak z hlavy hned napadli: Phoenix Desert Dogs alebo Arizona Coyotes
a uz to mate uzavrene? Ked uz hram na yahoo NFL tak zmaknem aj NHL.
debil: pokiaľ viem, tak stále môžeš.
este mame 7 volnych miest
uz som sa pripojil.
petrik píše:samozrejme nic sa nedeje, kludne sa mozes volat aj phoenix coyotes, je to len taka "kozmeticka" chybicka :-P
Tak tak je to len taká drobnosť. Asi si nečítal môj sci-fi slohový príspevok o znovuobnovení NHL po veľkej kríze :D kt. som tu písal keď sme tvorili 1. ročník.

Tri kluby z Bostonu? Budem musieť utvoriť komisiu, ktorá preverí, či tam nejde o nejaké vzájomne prepojenie alebo iné nekalé praktiky. :D

Viac krát tu padol termín 26. sept. ako vhodný na draft. Takže mohol by som ho na vtedy nastaviť? Povedzme o 20:00?
kann sein :yes: i ked radsej by som o tyzden skor.
live draft je sranda, na NFL nam trval cely draft (15 kol) asi hodinu. najlepsia by bola nedela vecer. to kazdy sedi doma. sobota je predsa len den ked sa chodi von. nevadilo by mi ani cez tyzden vecer.
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES