Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

bolol tam, nie som idiot :D (zatial :D ) Dali ho az ku koncu sezony. Clovek nemusel klikat vsetkych hracov zvlast. Stacilo na ten button a vybavena vec. A ja ho chcem spat!!! :crybaby:
nie aby bol spokojný, že nešiel za neho autopilot, ešte chce aj zvlášť tlačítka :noway:
Videl to este niekto okrem Skorpiho ? Ak nie, uff nie je to dobre kamo :wink2: :hehe:
ja ho najdem, aj ked by som si ho mal vymysliet :D
Skorpi to mal fakt tazke :D autopick a potom autozostava..Skorpi nebolo tam tlacitko aj na autotrejdy?
Radši mu to odsouhlasíme, že to tam bylo, aby si pak něco neudělal.
Takže jo Skorpi, to magické tlačítko jsem tam viděl, ale teď ho taky nemůžu najít.
Obrázek
http://yahoo.uservoice.com/forums/20616 ... om-last-ye :andy:

tu je vidiet, kto sa poctivo venoval hre a kto chlastal a behal za zenami ako male decko!
To bude asi nějaká společná halucinace. Nobo tvůj dealer má zákazníky po celém světě.
Skorpi, 10 nicků sis zakládat nemusel :jn:
Anty píše:Skorpi to mal fakt tazke :D autopick a potom autozostava..Skorpi nebolo tam tlacitko aj na autotrejdy?
tlacitko na autotrejdy ma len Ohlund
You have used 0 of your 5 player adds for this week.

co to jeM?
Eurolanche píše:You have used 0 of your 5 player adds for this week.
co to jeM?
za 1 tyzden môzes riesit max 5 hracskych pohybov - waiver, free agents
:censored: tam, ta grafika mi vôbec nesmakuje Obrázek oproti predoslym rokom neprehladne, tmave, aspon ze zostal ten idealny biely motiv pri matchup_och, cele zle
arek posielal som ti ponuku na trejd tak neviem ci si vsimol
CatsFan píše:L1: Huberdeau-Goc-Fleischmann
arek píše:L1: Hall-Smyth-Hemsky
:hmm:
Jedna vec by me zajimala:
Mate posledni den, hraje vam jen hrac proti vasemu teamu a potrebujete nutne body... Fandite proti svejm nebo je pro vas vitezstvi teamu prednejsi?
AndyF píše:Jedna vec by me zajimala:
Mate posledni den, hraje vam jen hrac proti vasemu teamu a potrebujete nutne body... Fandite proti svejm nebo je pro vas vitezstvi teamu prednejsi?
Tady jde yahoo stranou :!:
Jedna vec by me zajimala:
:eek2: to snad ani nezaslouží odpověď :thumbsdown:

i když je pravda, že když už je zápas rozhodnutej (třeba prohráváme 6:1), a dokoukávál jsem tu poslední třetinu, tak jsem si občas říkal, ať se aspoň trefí draftovanej hráč, ať aspoň vyhraju v yahoo když už nic... no jak napotvoru to mý draftovaný vajco většinu ještě skončilo s mínusovym bodem :hroza:
Button "Start Active Players" je spat!!! A vraj nikdy neexistoval :bee: . Cakam velice pokorne ospravedlnenie od vsetkych, ktori ma oznacovali za dusevne vysinuteho a hlboku poklonu :poklona: :poklona2: :-D Neodmietam ani vecne dary :-D

Este nech zmenia ten neprehladny a farebne hrozny dizajn a budem spokojny :yes:
AndyF píše:Jedna vec by me zajimala:
yahoo nema sancu
No tak ten Grabovski vyzerá na celkom slušný pick z 10. kola :-P , dúfam že im tá PP bude takto fungovať aj zvyšok sezony..
Len sa tolko netes! Zachvilu nastupia moji ostrostrelci a ani 3x Grabowski ti nepomoze :frajer2:
Skorpion píše:Button "Start Active Players" je spat!!! A vraj nikdy neexistoval :bee: . Cakam velice pokorne ospravedlnenie od vsetkych, ktori ma oznacovali za dusevne vysinuteho a hlboku poklonu :poklona: :poklona2: :-D Neodmietam ani vecne dary :-D
Obrázek
Vitame v Denveru posilu z volnych hracu: Jacob Trouba (D) :petrik:

jeho debut dnes - 25min (nejvic ze vsech), 1+1, +2, 4 BLK, prvni hvezda zapasu :frajer2:
Redy píše:Vitame v Denveru posilu z volnych hracu: Jacob Trouba (D) :petrik:

jeho debut dnes - 25min (nejvic ze vsech), 1+1, +2, 4 BLK, prvni hvezda zapasu :frajer2:
schoene kauf :good:
Redy píše:Vitame v Denveru posilu z volnych hracu: Jacob Trouba (D) :petrik:
To nikdo nebral Troubu na draftu? :sok: :slap: Hm, pro tebe parádní úlovek. :jj:

Mě dnes potěšil Galčenjak s +2 a dvěma asistencemi. Naopak hodně mě zklamali Sharp a Leddy, dohromady při 6 gólech Chicaga neudělali ani jeden bod a jenom +1. :rofl:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES