Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
http://yahoo.uservoice.com/forums/20616 ... om-last-ye
tu je vidiet, kto sa poctivo venoval hre a kto chlastal a behal za zenami ako male decko!
tu je vidiet, kto sa poctivo venoval hre a kto chlastal a behal za zenami ako male decko!
Jedna vec by me zajimala:
Mate posledni den, hraje vam jen hrac proti vasemu teamu a potrebujete nutne body... Fandite proti svejm nebo je pro vas vitezstvi teamu prednejsi?
i když je pravda, že když už je zápas rozhodnutej (třeba prohráváme 6:1), a dokoukávál jsem tu poslední třetinu, tak jsem si občas říkal, ať se aspoň trefí draftovanej hráč, ať aspoň vyhraju v yahoo když už nic... no jak napotvoru to mý draftovaný vajco většinu ještě skončilo s mínusovym bodem
Button "Start Active Players" je spat!!! A vraj nikdy neexistoval
. Cakam velice pokorne ospravedlnenie od vsetkych, ktori ma oznacovali za dusevne vysinuteho a hlboku poklonu
Neodmietam ani vecne dary
Este nech zmenia ten neprehladny a farebne hrozny dizajn a budem spokojny
Este nech zmenia ten neprehladny a farebne hrozny dizajn a budem spokojny
yahoo nema sancuAndyF píše:Jedna vec by me zajimala:
Mate posledni den, hraje vam jen hrac proti vasemu teamu a potrebujete nutne body... Fandite proti svejm nebo je pro vas vitezstvi teamu prednejsi?
To nikdo nebral Troubu na draftu?Redy píše:Vitame v Denveru posilu z volnych hracu: Jacob Trouba (D)![]()
Mě dnes potěšil Galčenjak s +2 a dvěma asistencemi. Naopak hodně mě zklamali Sharp a Leddy, dohromady při 6 gólech Chicaga neudělali ani jeden bod a jenom +1.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
oproti predoslym rokom neprehladne, tmave, aspon ze zostal ten idealny biely motiv pri matchup_och, cele zle