Kua popi zas ukradol toho Mrazeka, mne by sa ten jeho štart velmi hodil ved mám len 1 zatial, ale nenažraný popi potrebuje 10, 8 mu nestačí... To tak býva vždy že hned ako sa objaví správa že nastúpi neaký Chad Johnson či Mrazek tak do 2 minút sú u Joea alebo Popvodníka
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Nj konečne sa zadarilo, mal som dovtedy 1 gol a včera hned 6, ale čo z toho ked nemám brankárov... Gilbert dal jediný gol Minnesoty, zatial má 7 bodov z 10 zápasov
viac ako Del Zotto, mrzí ma ale to že som ich kludne mohol mať oboch, bohužial som počúvol kisinovu radu a pickol som to poleno Alznera, to bol môj najväčší fail draftu
. Callahan mal byť mimo 2 týždne dám ho na IR a chlapec už včera lieta po lade a rozdáva hity ktoré mi tak chýbajú
, aj ked tých 50 by mi asi nedal
čo to tam máš za tím hromotlkov?
Kua popi zas ukradol toho Mrazeka, mne by sa ten jeho štart velmi hodil ved mám len 1 zatial, ale nenažraný popi potrebuje 10, 8 mu nestačí... To tak býva vždy že hned ako sa objaví správa že nastúpi neaký Chad Johnson či Mrazek tak do 2 minút sú u Joea alebo Popvodníka
.
ono totiz popvodnik nema hlboku noc ked sa objavi dobra sprava o nejakom hracovi
a ja nakopem toho Elliota..namiesto toho aby sa chytil sance tak takymito vykomni ho tak skoro v branke neuvidim..aspon ze Schneider chytal a dobre..snad ho po dobrom vykone nechaju aj v dalsom zapase
a ja nakopem toho Elliota..namiesto toho aby sa chytil sance tak takymito vykomni ho tak skoro v branke neuvidim..aspon ze Schneider chytal a dobre..snad ho po dobrom vykone nechaju aj v dalsom zapase
snad nieAnty píše:ono totiz popvodnik nema hlboku noc ked sa objavi dobra sprava o nejakom hracovi![]()
Dnes ma Holtby start proti Floride. To zas budu stresy 
Vytrejdoval som novu posilu do brany:
Scrivens - 2,70 - 89,2%
Mozno sa to nezdaju byt dobre cisla, ale pri pohlade na mojich brankarov...
Holtby - 4,73 - 85,7%
Allen - 3,91 - 75,0%
Bishop - 5,02 - 83,3%
... by sa mal Scrivens stat brankarskou jednotkou timu Boston "
" Bears
Inak sa asi idem mrknut do fora Caps. Musia mat zo svojich brankarov radost - Neuvirth na tom nie je o moc lepsie ako Holtby
Vytrejdoval som novu posilu do brany:
Scrivens - 2,70 - 89,2%
Mozno sa to nezdaju byt dobre cisla, ale pri pohlade na mojich brankarov...
Holtby - 4,73 - 85,7%
Allen - 3,91 - 75,0%
Bishop - 5,02 - 83,3%
... by sa mal Scrivens stat brankarskou jednotkou timu Boston "
Inak sa asi idem mrknut do fora Caps. Musia mat zo svojich brankarov radost - Neuvirth na tom nie je o moc lepsie ako Holtby
Ne že by mě to netěšilo, ale sám to nechápu. Koukal jsem na první třetinu, kde byl Dallas jasně lepší i díky PP a za ty dva góly nemohl a ještě několik šancí chytil. Takže výkonem to určitě nebylo.Ohlund píše:Hitler mi dal vytúžený 2. štart, GAA 6,00 a 14 zákrokov
. Nemám slov, asi toho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dropnem. Ani JEDEN jediný zápas neodchytal ešte dobre túto sezonu a to sa hrá už mesiac, super pick a jednotka
Ale GAA 6,00 prostě potěší no. Teda mě.
No ten Holtby ti to moc nezrazil
, síce Panthers by som vychytal asi aj ja
.
Mňa dnes potešil Schroeder, strelil svoje prvé 2 goly v NHL a ten prvý bol nakoniec aj víťazný
. Dnes sa Canucks zadarilo a v takýtchto prípadoch nie je naškodu mať viac hráčov z jedného tímu, pri jednom gole som totiž dostal aj 3 plusové body a celkom mi dnes kosatky získali 7 plusiek a dokázal som túto štatistiku otočiť
, pred pár dňami som ešte písal že +/- je stratené ked to bolo neako -3 ku 12... Ostatné štatistiky sa zdajú byť už dávno rozhodnuté a tak je dosť možné že priebežný výsledok 8:7 sa už nezmení. Ja hrám tretí zápas a ešte to inak ako 8-7 neskončilo
. V ofenzíve mám tento týžden najviac bodov zo všetkých a ohrozili by ma len Lukáš s megatonom, aj ked na druhej strane vyhrať ofenzívne štatistiky proti zraneniami zničenej súpiske nie je žiadna výhra, dejf je v league totals medzi poslednými v bodoch... škoda tej brány, Luongo začal pekne ale Hiller mu to riadne pokazil. Prvý krát v sezone vyhrám na buly, takže tie trejdy pomohli. Od začiatku sezony som na Kessela kydal, takže teraz ho musím pochváliť, posledné zápasy mu to už ide a tento týždeň mi nahral už 6b
.
Inak Selly pekný výsledok proti ronovi
, udržať
Mňa dnes potešil Schroeder, strelil svoje prvé 2 goly v NHL a ten prvý bol nakoniec aj víťazný
Inak Selly pekný výsledok proti ronovi
Holtby shutout
A Bishop bol takisto len mali krocik od cisteho konta, nebyt tej nestatnej tecovanej strely!
Ale aj Lindenov Reimer vychytal nulu, takze z toho shutoutu ani nemam skoro ziaden osoh
Tento tyzden prekvapili aj utocnici. Nazbierali "neskutocnych" 8 bodov!!!
Za celu sobotu len 1 gol! To su smatlaci neskutocni!
Ale aj Lindenov Reimer vychytal nulu, takze z toho shutoutu ani nemam skoro ziaden osoh
Tento tyzden prekvapili aj utocnici. Nazbierali "neskutocnych" 8 bodov!!!
No kez by :modlenie: v noci to byl paradni obrat z 7-8 na 13-1 a jeste hrali canucks tak ted koukam uz 15-1, ale v hodne statistikach je to o fous tak snad se ronovi nepovede dnes v noci podobny obrat, ja tu vysokou vyhru potrebuju jako sul. Ale ma ve hre zhruba 2x vice hracu takze to urcite zkrese, snad co nejmeneOhlund píše:Inak Selly pekný výsledok proti ronovi, udržať
Baroni jsou spatniSkorpion píše:Zeby som sa po tomto tyzdni odlepil z posledneho miesta? Olej-baroni su na tom este horsie ako ja![]()
Sice zostava este jeden hraci den, ale snivat snad mozem
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé