Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Sakra, Ohlund 14 bodů. Jsi trošku nenanžranej, nezdá se ti. :hroza:
Nj konečne sa zadarilo, mal som dovtedy 1 gol a včera hned 6, ale čo z toho ked nemám brankárov... Gilbert dal jediný gol Minnesoty, zatial má 7 bodov z 10 zápasov :thumbsup: viac ako Del Zotto, mrzí ma ale to že som ich kludne mohol mať oboch, bohužial som počúvol kisinovu radu a pickol som to poleno Alznera, to bol môj najväčší fail draftu :hroza: . Callahan mal byť mimo 2 týždne dám ho na IR a chlapec už včera lieta po lade a rozdáva hity ktoré mi tak chýbajú :slap: , aj ked tých 50 by mi asi nedal :hmm: čo to tam máš za tím hromotlkov?

Kua popi zas ukradol toho Mrazeka, mne by sa ten jeho štart velmi hodil ved mám len 1 zatial, ale nenažraný popi potrebuje 10, 8 mu nestačí... To tak býva vždy že hned ako sa objaví správa že nastúpi neaký Chad Johnson či Mrazek tak do 2 minút sú u Joea alebo Popvodníka :bee: .
No je fakt divný, že mám víc hitů než střel. Asi jsem si spletl NHL s NFL. :neviem:
ono totiz popvodnik nema hlboku noc ked sa objavi dobra sprava o nejakom hracovi :bitka3:
a ja nakopem toho Elliota..namiesto toho aby sa chytil sance tak takymito vykomni ho tak skoro v branke neuvidim..aspon ze Schneider chytal a dobre..snad ho po dobrom vykone nechaju aj v dalsom zapase
Anty píše:ono totiz popvodnik nema hlboku noc ked sa objavi dobra sprava o nejakom hracovi :bitka3:
a ja nakopem toho Elliota..namiesto toho aby sa chytil sance tak takymito vykomni ho tak skoro v branke neuvidim..aspon ze Schneider chytal a dobre..snad ho po dobrom vykone nechaju aj v dalsom zapase
snad nie :pray: ale velke nadeje si nerobim :P
Ještě jsem si všimnul, že Baertschi, kterého už jsem propustil jako DTD, se změnil na IR.
Takže je to můj čtvrtý draftovaný hráč na IR. Jdu na rekord. :hahano:
zas dostavam najvacsi vyprask :hroza: . Uvazujem, ze toto spravim oficialnym logom svojho tymu -> " :hroza: "

:D
To Skorpion: mě to povídej :slap: .... aspoň budeme mít příští rok dobrou pozici na draftu :-P
no a zasa sa mi zmrvi Yahoo a nebude stranka fungovat prace cez draft. Uz tym sa mi zrejme snazilo Yahoo naznacit, aby som sa na to rovno vy... :D
Skorpion píše:no a zasa sa mi zmrvi Yahoo a nebude stranka fungovat prace cez draft. Uz tym sa mi zrejme snazilo Yahoo naznacit, aby som sa na to rovno vy... :D
yahoo, alebo popvodnik :hmm:
arek píše:
Skorpion píše:no a zasa sa mi zmrvi Yahoo a nebude stranka fungovat prace cez draft. Uz tym sa mi zrejme snazilo Yahoo naznacit, aby som sa na to rovno vy... :D
yahoo, alebo popvodnik :hmm:
:hmm:
Hitler mi dal vytúžený 2. štart :jupi: , GAA 6,00 a 14 zákrokov :poklona2: . Nemám slov, asi toho :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: dropnem. Ani JEDEN jediný zápas neodchytal ešte dobre túto sezonu a to sa hrá už mesiac, super pick a jednotka :grc:
Udajne se v 1.tretine zranil atak do druhe uz nenastoupil. Jak je to vazne, ale nevim kdyz zbytek zapasu sedel na stridacce jako dvojka. Jedine co vim ze se ma jednat o zraneni v dolni casti tela.
Dnes ma Holtby start proti Floride. To zas budu stresy :D

Vytrejdoval som novu posilu do brany:

Scrivens - 2,70 - 89,2%

Mozno sa to nezdaju byt dobre cisla, ale pri pohlade na mojich brankarov...

Holtby - 4,73 - 85,7%
Allen - 3,91 - 75,0%
Bishop - 5,02 - 83,3%

... by sa mal Scrivens stat brankarskou jednotkou timu Boston " :hroza: " Bears

Inak sa asi idem mrknut do fora Caps. Musia mat zo svojich brankarov radost - Neuvirth na tom nie je o moc lepsie ako Holtby
Ohlund píše:Hitler mi dal vytúžený 2. štart :jupi: , GAA 6,00 a 14 zákrokov :poklona2: . Nemám slov, asi toho :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: dropnem. Ani JEDEN jediný zápas neodchytal ešte dobre túto sezonu a to sa hrá už mesiac, super pick a jednotka :grc:
Ne že by mě to netěšilo, ale sám to nechápu. Koukal jsem na první třetinu, kde byl Dallas jasně lepší i díky PP a za ty dva góly nemohl a ještě několik šancí chytil. Takže výkonem to určitě nebylo.
Ale GAA 6,00 prostě potěší no. Teda mě. :D
kto má Kippera? :petrik: už pošiel na IR, môj ťah s Irwingom :petrik: :jn:
Dostal som sa do vedenia v kategorii SV% :clap: . Bishop krasne potiahol :cool: . Ale predpokladam, ze Holtby to zas trochu zrazi :unsure:
No ten Holtby ti to moc nezrazil :eek2: , síce Panthers by som vychytal asi aj ja :hroza: .

Mňa dnes potešil Schroeder, strelil svoje prvé 2 goly v NHL a ten prvý bol nakoniec aj víťazný :thumbsup: . Dnes sa Canucks zadarilo a v takýtchto prípadoch nie je naškodu mať viac hráčov z jedného tímu, pri jednom gole som totiž dostal aj 3 plusové body a celkom mi dnes kosatky získali 7 plusiek a dokázal som túto štatistiku otočiť :sok: , pred pár dňami som ešte písal že +/- je stratené ked to bolo neako -3 ku 12... Ostatné štatistiky sa zdajú byť už dávno rozhodnuté a tak je dosť možné že priebežný výsledok 8:7 sa už nezmení. Ja hrám tretí zápas a ešte to inak ako 8-7 neskončilo :hmm: . V ofenzíve mám tento týžden najviac bodov zo všetkých a ohrozili by ma len Lukáš s megatonom, aj ked na druhej strane vyhrať ofenzívne štatistiky proti zraneniami zničenej súpiske nie je žiadna výhra, dejf je v league totals medzi poslednými v bodoch... škoda tej brány, Luongo začal pekne ale Hiller mu to riadne pokazil. Prvý krát v sezone vyhrám na buly, takže tie trejdy pomohli. Od začiatku sezony som na Kessela kydal, takže teraz ho musím pochváliť, posledné zápasy mu to už ide a tento týždeň mi nahral už 6b :moj: .

Inak Selly pekný výsledok proti ronovi :hehe: , udržať :pray:
Holtby shutout :!: :-O :-O :-O A Bishop bol takisto len mali krocik od cisteho konta, nebyt tej nestatnej tecovanej strely!

Ale aj Lindenov Reimer vychytal nulu, takze z toho shutoutu ani nemam skoro ziaden osoh :nervy2:

Tento tyzden prekvapili aj utocnici. Nazbierali "neskutocnych" 8 bodov!!! :nervy2: Za celu sobotu len 1 gol! To su smatlaci neskutocni! :bitka:
Ohlund píše:Inak Selly pekný výsledok proti ronovi :hehe: , udržať :pray:
No kez by :modlenie: v noci to byl paradni obrat z 7-8 na 13-1 a jeste hrali canucks tak ted koukam uz 15-1, ale v hodne statistikach je to o fous tak snad se ronovi nepovede dnes v noci podobny obrat, ja tu vysokou vyhru potrebuju jako sul. Ale ma ve hre zhruba 2x vice hracu takze to urcite zkrese, snad co nejmene :)
Dejf prečo si nedal chytať Theodora včera? :dup: Tak mi ho aspoň trejdni za to moje poleno.
Tomu se říká taktika. :jn:
Zeby som sa po tomto tyzdni odlepil z posledneho miesta? Olej-baroni su na tom este horsie ako ja :hmm: :panika: Sice zostava este jeden hraci den, ale snivat snad mozem :D
Skorpion píše:Zeby som sa po tomto tyzdni odlepil z posledneho miesta? Olej-baroni su na tom este horsie ako ja :hmm: :panika: Sice zostava este jeden hraci den, ale snivat snad mozem :D
Baroni jsou spatni :( puvodne sem doufal, zemam tak naslapanej tym, ze nebudu muset trejdovat... ted sem se rozhodl, ze du vymenovat co to pujde :D
Ryan včera 2+2, JvR 1+1, Ch. Stewart 1+2 (prospel mu trejd :D). Celkovo mi to tam tento týždeň padá, škoda že hrám akurát s megatonom.
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS