Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

kua skoro som tu temu nenasiel :D
idem sa tiez skusit prihlasit... ;)
tak sa mi to tusim po dlhsom boji podarilo :D

som si zaspominal na stare zlate casy na aljaske (kua to uz je 6 rokov co som tam bol... :P) a zalozil team Anchorage Eagles :clap:

snad si niekedy najdem cas aj na pravidla :D (nechcete mi ich niekto v skratke zhrnut? :D)
petrik píše:tak sa mi to tusim po dlhsom boji podarilo :D

som si zaspominal na stare zlate casy na aljaske (kua to uz je 6 rokov co som tam bol... :P) a zalozil team Anchorage Eagles :clap:

snad si niekedy najdem cas aj na pravidla :D (nechcete mi ich niekto v skratke zhrnut? :D)
oj petrik :D ja ani neviem ako sa to hra a som tu :lol: :good:
petrik píše:snad si niekedy najdem cas aj na pravidla :D (nechcete mi ich niekto v skratke zhrnut? :D)
zhrniem ti strucne, ako to bolo v minulej sezone.
Pred zaciatkom ligy si draftujes do svojho timu hracov. My sme mali live draft, cize sme boli (takmer) vsetci online a pekne za sebou vyberali.
Hralo sa systemom head-to-head, cize timy nastupovali proti sebe (mas to ako zapasovy system v KTL, ale existuje aj klasicky tabulkovy). Kazdy zapas trval 7 dni, pricom v kazdy den sa vyhodnocovali statistiky podla realnych vysledkov NHL. Zaratavali sa napr. goly, asistencie, body, rozne stats brankarov atd. (to sa da nastavit na zaciatku ligy, ze co vsetko chceme zaratavat).
Priklad:
zapas alberta oilers - boston bears
po siedmych dnoch znastrielali hraci oilers 14 golov a pridali 15 asistencii, hraci bears 15g + 13a.
Cize statistiku golov vyhrali bears, zaco si pripisuju bod. V asistenciach vyhrali oilers, takze maju bod. Zapas by teda skoncil remizou 1:1 (keby sa zaratavaju iba tieto dve statistiky).
Na konci tyzdna sa vyhodnoti celkova tabulka timov (to vsak doteraz neviem, ako sa v nej priratavali tie body). 8 timov postupovalo do playoff. Kazde kolo playoff sa hralo na jeden zapas, cize jeden tyzden.
To je asi tak vsetko :)
arek píše:
petrik píše:snad si niekedy najdem cas aj na pravidla :D (nechcete mi ich niekto v skratke zhrnut? :D)
zhrniem ti strucne, ako to bolo v minulej sezone.
Pred zaciatkom ligy si draftujes do svojho timu hracov. My sme mali live draft, cize sme boli (takmer) vsetci online a pekne za sebou vyberali.
Hralo sa systemom head-to-head, cize timy nastupovali proti sebe (mas to ako zapasovy system v KTL, ale existuje aj klasicky tabulkovy). Kazdy zapas trval 7 dni, pricom v kazdy den sa vyhodnocovali statistiky podla realnych vysledkov NHL. Zaratavali sa napr. goly, asistencie, body, rozne stats brankarov atd. (to sa da nastavit na zaciatku ligy, ze co vsetko chceme zaratavat).
Priklad:
zapas alberta oilers - boston bears
po siedmych dnoch znastrielali hraci oilers 14 golov a pridali 15 asistencii, hraci bears 15g + 13a.
Cize statistiku golov vyhrali bears, zaco si pripisuju bod. V asistenciach vyhrali oilers, takze maju bod. Zapas by teda skoncil remizou 1:1 (keby sa zaratavaju iba tieto dve statistiky).
Na konci tyzdna sa vyhodnoti celkova tabulka timov (to vsak doteraz neviem, ako sa v nej priratavali tie body). 8 timov postupovalo do playoff. Kazde kolo playoff sa hralo na jeden zapas, cize jeden tyzden.
To je asi tak vsetko :)
vdaka vdaka, jasne a zrozumitelne zhrnute :thumbsup:
este mam otazku - je pri tvorbe teamu aj nejaky platovy strop?
Platovy strop nie je.

Anchorage? Celkom fajn mesto...toto leto som tam bol skoro dva tyzdne :good:
arek píše:Na konci tyzdna sa vyhodnoti celkova tabulka timov (to vsak doteraz neviem, ako sa v nej priratavali tie body).
Co? Vsak za kazde vitazstvo v kategorii dva body, za remizu 1 a za prehru :ho*no:
Mohli by sme sa (pokusit) dohodnut na nejakom termine draftu. Navrhoval by som nedelu 25.9., alebo 2.10.
Mne je to uplne jedno, ja sa prisposobim :thumbsup:
zacal som tuto temu citat od zaciatku (cize co sa dialo minulu sezonu) aby som sa dostal trochu do obrazu, a pristavil som sa hned na zaciatku :D

som tu jediny kto si mysli ze najidealnejsia forma draftu by bol ten off-line draft (ak je teda taka moznost aj v tejto sezone)
je mi jasne ze online real-time draft je mega super atraktivny atd, ale:

- je vysoka pravdepodobnost ze nenajdeme termin ktory by vyhovoval vsetkym prihlasenym
- ak sa aj taky termin najde mozu vzniknut nepredvidane problemy ci uz s velkou zatazou servera hry, alebo u niekoho doma kto by tak z draftu vypadol a mohol by sa citit ukrivdeny

ak je moznost urobit si draft tu na stranke (ako bola nedavno hra "kral draftu") a potom na zaklade neho pridelit v tejto hre jednotlivym teamom hracov, podla mna je to ovela lepsia moznost.
jednak nemusime byt vsetci naraz online, je to bez zbytocnych casovych stresov (90 sekund na draft je dost brutal podla mna), mozeme si do toho pre zaujimavost zakomponovat napr. aj platovy strop a tiez by sme mohli draftovat "ferovejsim sposobom" - t.j. kazde druhe kolo v opacnom poradi (kto vyberal v 1. kole prvy by vyberal v 2. kole posledny, v 3. kole zase prvy... atd)

V KD nas bolo 16 teamov a vyberali sme po 20 hracov, cize 20 kol - trvalo nam to tyzden. to je podla mna v pohodicke cas, keby nam to tu hned trvalo aj 2x tolko, do zaciatku sezony zostava stale cca 5 tyzdnov, casu je habadej...
petrik píše:zacal som tuto temu citat od zaciatku (cize co sa dialo minulu sezonu) aby som sa dostal trochu do obrazu, a pristavil som sa hned na zaciatku :D

som tu jediny kto si mysli ze najidealnejsia forma draftu by bol ten off-line draft (ak je teda taka moznost aj v tejto sezone)
je mi jasne ze online real-time draft je mega super atraktivny atd, ale:

- je vysoka pravdepodobnost ze nenajdeme termin ktory by vyhovoval vsetkym prihlasenym
- ak sa aj taky termin najde mozu vzniknut nepredvidane problemy ci uz s velkou zatazou servera hry, alebo u niekoho doma kto by tak z draftu vypadol a mohol by sa citit ukrivdeny

ak je moznost urobit si draft tu na stranke (ako bola nedavno hra "kral draftu") a potom na zaklade neho pridelit v tejto hre jednotlivym teamom hracov, podla mna je to ovela lepsia moznost.
jednak nemusime byt vsetci naraz online, je to bez zbytocnych casovych stresov (90 sekund na draft je dost brutal podla mna), mozeme si do toho pre zaujimavost zakomponovat napr. aj platovy strop a tiez by sme mohli draftovat "ferovejsim sposobom" - t.j. kazde druhe kolo v opacnom poradi (kto vyberal v 1. kole prvy by vyberal v 2. kole posledny, v 3. kole zase prvy... atd)

V KD nas bolo 16 teamov a vyberali sme po 20 hracov, cize 20 kol - trvalo nam to tyzden. to je podla mna v pohodicke cas, keby nam to tu hned trvalo aj 2x tolko, do zaciatku sezony zostava stale cca 5 tyzdnov, casu je habadej...
Mozno budem out petrik ale kazdy si ma pred sezonou narok vytvorit svoje vybery a v pripade, ze nedas do 90 sekund tak ti to hodi podla zoznamu :D :thumbsup:

Inak ja som jednoznacne za online draft...
ved jasne, zoznam, ale zoznam nemoze reagovat na neustale sa meniacu situaciu podla toho koho kedy vyberu...
napr. ti vsetkych obrancov ktorych mas v zozname draftuju predtym ako sa v tvojom zozname dostanu na rad, takze tebe bude (ak nebudes online) zo zoznamu draftovat samych utocnikov az kym uz nezostanu volni len tretotriedny obrancovia...

ja osobne nemam problem ani s online draftom (aspon dufam ze mi termin bude vyhovovat, ale som v tomto optimista), len si myslim ze ten offline by bol vhodnejsi, aj ked by to nebolo take hekticke vzruso :P
je mi jasne ze tu s tym asi nikto nebude suhlasit :D co uz :D

len dufam ze sa nebudem musiet spolahnut na ten zoznam :P
Som jednoznacne za online draft. Minuly rok to bolo zaujimave a napinave.
Zaujímavé a napínavé to bolo pre tých ktory boli online a nedraftovalo im Nodla :D ... ja som už minulý rok písal že by mi viac vyhovoval offline draft , ale nebude mi vadiť ani online a tento rok si ksúsim nájsť čas a nastaviť Pre-ranking ;)
Ja som tiez za online draft..ved to zaberie tak max. 45 min., co si myslim, ze nikomu az tak chybat nebude :-P (pokial nebude mat teda nieco dolezitejsie samozrejme). A este k tej (ne)spravodlivosti : aj na online drafte sa pozicie menia, cize ked vyberas v prvom kole prvy, v druhom posledny..
K pre draft rankingu, petrik toto nie je realny hokej, ide tu hlavne o statistiky, takze ja osobne napriklad by som si skor vybral nejakeho Antropova ako trebars Charu , aj ked v skutocnosti je to dobra blbost, ale vzhladom na bodovu produkciu ma Antropov navrch. A co sa tyka datumu, mne by najviac vyhovoval tento alebo buduci vikend.
petrik píše:jednak nemusime byt vsetci naraz online, je to bez zbytocnych casovych stresov (90 sekund na draft je dost brutal podla mna)
Ono sa to zdá, že 90 sekúnd je málo, ale je to kopec času. V pohode sme to stíhali aj za 10 sekúnd, je to urobené naozaj prehľadne. :thumbsup: Čo si pamätám tak sme skôr trpeli, keď sme museli čakať, aby ubehlo tých 90 sekúnd keď za niekoho autopickovalo. :D

Čo sa termínu týka, ja sa prispôsobím. Len treba, aby sme sa dohodli dopredu, aby som si mohol na 100% zariadiť že budem doma. Iba by som to nenechával na ten posledný víkend pred štartom NHL, aby sme mohli reagovať na prípadné komplikácie. :)
Dajme tomu, že by to bolo v nedeľu, tušim vám to vyhovuje takto viacerým. Takže ktorú:
5, 12, 19, alebo 26 septembra?
kajo píše:ide tu hlavne o statistiky, takze ja osobne napriklad by som si skor vybral nejakeho Antropova ako trebars Charu , aj ked v skutocnosti je to dobra blbost, ale vzhladom na bodovu produkciu ma Antropov navrch.
Práve pre toto by sa mali počítať aj štatistiky Hitov a Blockov ... čo vy nato?
Ja som za, keď budem mať čas tak to zmením. Aspoň bude treba mať aj defenzívnejších hráčov. Minulý rok sa tieto štatistiky nezapočítavali.
Lukas33 píše: Dajme tomu, že by to bolo v nedeľu, tušim vám to vyhovuje takto viacerým. Takže ktorú:
5, 12, 19, alebo 26 septembra?
Nie skor ako toho 12.9. Zatial je nas iba devat, snad sa este niekto prida.
mide16 píše: Práve pre toto by sa mali počítať aj štatistiky Hitov a Blockov ... čo vy nato?
:good:
Prihlásil som sa aj ja - Portland Gladiators. Tiež som za online draft :).
online draft :thumbsup:
hity a bloky :thumbsup:
zo statistik presiloviek a oslabeni by sme podla mna mohli pocitat iba PPP a SHP.
mne vyhovuje hociktora nedela, tak trebars 12. alebo 19.9.
Me by to nejvic vyhovovalo pres tyden vecer, ale dovedu se prizpusobit kdyz vetsine nedele vyhovuje. V nejhorsim pripade to za me vybere Mr.Nodle :D Nedeli teda jakoukoliv, ale az vecer, nejlepe tak po devate.

HITS & BLOCKS.... no problem
s hitmi a blokmi tiez nemam problem. a dufam ze ani s terminom - nedelny vecer by mi teoreticky mohol vyhovovat hociktory
osobne by som asi bol za neskorsi termin, ideal by podla mna bolo toho 26. ked uz budu pripravne kempy pomaly vrcholit a bude vacsi prehlad aj o mladych hracoch kto ma aku sancu zostat v 1. teame a koho uz poslali na farmu...
ak hrozia 26. problemy s pretazenim servera tak by som to nechal na 19.9
ale ako vravim, nemal by som mat problem prisposobit sa takmer hociakemu terminu
Idem hrať tiež. Som už tam. Môj tím je Boston Stars.
Inak, súhlasím so všetkým čo kolega petrik napísal. Som za offline draft, ale nebude mi nejako extra vadiť ani online. Prispôsobim sa. :)
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES