Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

1. :winner1: SF PartyCrashers :winner1:
2. :winner2: Cleveland Lions :winner2:
3. :winner3: Fort Worth Guardians :winner3:

4. Boston Bears
5. Winnipeg Knights
6. Long Island Sharks
7. Alberta Oilers
8. Providence Thrashers

9. Hviezdy Severu
10. Springfield Icetopes
11. Louisville Regulars
12. Hamilton Blackhawks
Gratulujem (a zavidim :D ) vitazom :serus:

Tak si to naposledy zhrnme...

Boston Bears - Fort Worth Guardians 7:10
Alberta Oilers - Providence Thrashers 11:4
Winnipeg Knights - Long Island Sharks 10:6
SF PartyCrashers - Cleveland Lions 11:5

Konecne poradie

:winner1: SF Party Crashers (Selly8)
:winner2: Cleveland Lions (kajo)
:winner3: Forth Wort Guardians (The Thrasher)

4. Boston Bears (Skorpion)
5. Winnipeg Knights (Lukas33)
6. Long Island Sharks (deno24)
7. Alberta Oilers (Arek)

8. Providence Thrashers (ThrasherFan)
9. Hviezdy Severu (WildCelt)
10. Springfield Icetopes (Nabby)
11. Louisville Regulars (Bluesman)
12. Hamilton Blackhawks (DIDI)

Hodnotenie play-off Boston Bears

:thumbsup: Brankari
Jedina pozicia, s ktorou mozem byt spokojny. Pocas celeho play-off podavali skvele vykony a tahali muzstvo

:thumbsdown: Obrancovia
Obrana sklamala. Nehrali ani svoj standard.

:thumbsdown: Utocnic
Utocnici sklamali na celej ciare. Cez prve kolo som presiel len vdaka tomu, ze Alberta Oilers hrali este horsie. V dalsom kole vsak tragicke vykony pokracovali a prehral som posledne dve kola.

Zaverecne hodnotenie
So zakladnou castou som nebol nespokojny. Treti emiesto bolo OK, aj ked ambicie boli vyssie. Dufal som, ze prekvapym v play-off. Samotne play-off vsak bola nocna mora. Absolutna nemohucnost smeorm dopredu. Jediny, kto si zasluzia pochvalu su brankari. Celkovo teda hodnotim sezonu negativne. Cielom bolo jednoznacne prve miesto a cokolvek nizsie je neuspech. :-(
Diky :) Ja jsem samozrejme se sezonou spokojeny, kdo by taky nebyl ze. Vetsinu zakladni casti jsem stravil na cele a stesti me neopustilo ani v playoff :thumbsup: Snad bude i dalsi rocnik, kde bych se rad pokusil o obhajobu :roll:
Jaj Selly, mal si Oveckina, to bolo jasne, ze vyhras...

Moj najproduktivnejsi hrac bol Dany Heatley, ktory mal nejakych 82 bodov. Inak ale gratulujem, no dufam, ze na drafte budem zacinat ako prvy ja (ak teda zorganizujeme dalsi rocnik, ze Lukas? :-P )
kajo píše:ak teda zorganizujeme dalsi rocnik, ze Lukas? :-P
Tak ja dúfam, že bude ďalší ročník. A tentokrát by sa nám mohlo podariť zaplniť všetkých 20 miest.

Zo základnou časťou som maximálne spokojný, ale vypadnutie v 1. kole je sklamaním.
Z 25 draftovaních hráčov dohrali celú sezónu 16ti.
Za najlepšie výbery v drafte považujem (nepočítam voľby v prvých kolách, od tích hráčov sa výkony očakávali) H. Sedina v 9. kole(105.), Miller v 10. kole(112.) a Connolly(256.) v 20. kole.
Najhoršie výbery: Markov v 5.kole (zranenie a potom keď som ho vyradil, s tým, že keď sa uzdraví tak ho znova zoberiem, mi ho vyfúkol Wildcelt :D ) Trochu sklamaním bol aj Kovalev 6. (64.)kolo a o niečo viac som čakal aj od Backstroma 3 kolo (33.).
Za najlepšie podpisy s voľnými hráčom považujem Yandla, Stewarta a Jussiho Jokinena.
Kez by to kajo bylo tak lehke :) Vzdyt Ovechkin nevyhral bodovani ani tabulku strelcu. V plejof me v utoku hodne tahli Selanne a Spezza, ktereho jsem 'nutil' arekovi za Getzlafa :D jeste ze nemenil, to bych dohraval znacne oslaben.
Bylo by super kdyby se podarilo zaplnit vsech 20 mist. Hlavni ale podle me je aby tymy byly aktivni, coz se letos myslim celkem darilo. Cepi nam nedaval moc nadeji, nakonec jsme to ale zdarne dohrali, ikdyz jista mala umrtnost v nasi lize byla :lol2:
tak ja som skoncil na prvom nepostupujucom mieste, 9. :)

celkom slusne, na to, ze sa tim manazoval tak od novembra-decembra sam :hroza:

:D
v buducej sezone by som sa rad zapojil tiez ak bude volny flek ;)
Tak aj ja by som sa rad zapojil do tejto ligy ak bude sanca a ako napisal petrik volny flek :good:
Za me muzu rict jen to... Cim vic, tim lip :cool:
tiez sa urcite opat zucastnim :cool:
takisto sa planujem znova zapojit
sorry chlapi že som sa na to ,,vykašlal,, ... strašne ma to bavilo no potom som nemal žiaden čas skoro ani na KTL ked som ho mal zase o trochu viac to už bolo tažke začat vopred skončení boj :roll: :wink: :hroza: nabuduci rok idem na školu ktora bude kratšie trvat a doma sa nebudem musiet skoro nič učit ... tak až mi aj napriek tohoto ročnému výstrelku dovolite sa zapojit tak budem daleko vačší konkurent ako tento rok :box: :box: ...

P.S. dúfam že to potom zorganizujeme tak aby som bol pri drafte a nedraftovalo by mi to všeljakých Nodlov a podobných ako tento rok :hroza: :hroza:

Inak vítazom gratulujem
Druhy rocnik nebude?
Sranda, akurát som išiel pozrieť, že kedy sme to minulý rok začali organizovať.

Ja dúfam že bude aj tento rok. Očakávam, že harcovníci z minulej sezóny sa zúčastnia. A pridá sa zopár nových manažérskych nádejí. :biglol: Ešte to má čas, zatiaľ stačí keď napíšete či by bol záujem.
arek píše:tiez sa urcite opat zucastnim :cool:
stale to plati :)
Lukas33 píše:...stačí keď napíšete či by bol záujem.
:yes:
tiez sa zucastnim!
Jako obhajce titulu preci nemuzu chybet :roll:
petrik píše:v buducej sezone by som sa rad zapojil tiez ak bude volny flek ;)
ratajte aj so mnou
Ako už som písal - :yes:
Liga vytvorená. Keď som sa prihlásil, hneď tam svietilo, či nechcem obnoviť ligu. Takže pravidlá zatiaľ zostávajú nezmenené. Sú tam nejaké novinky, tak to ešte preštudujem. Všetkým účastníkom z minulej sezóny by na mail mali prísť pozvánky.

Pre nováčikov. Tu sa zaregistrujete. Potom sa pridáte do ligy. ID: 14253 Heslo: www.hokejforum.com

Návrhy na zmenu pravidiel píšte sem. Dúfam, že sa opäť podarí Live draft, bola to celkom sranda. (Nodl :lol:) Ten termín som tam dal len tak, na tom sa ešte dohodneme.
som tam :) . Som jednoznacne za live draft, idealne v niekory septembrovy vikend.
Zatial stara znama partia. Snad pribudne aj niekto novy. Prihovaram sa za draft niekedy v nedelu vecer.

Na Nodla sa nezabuda :D Hviezda ligy :D
Tak som sa tam hodil aj ja iked je dost mozne, ze tento rok bude lama liga jasna :D
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS