Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Ja sem dobry ch*j, chcu draft na 8 a prijdu v pul desate, to bude vypadat,m ale ta obrana vypada dobre :jn:
Selly8 » Ned Sep 29, 2013 9:32 pm píše:prisel y hospody a nemuzu se prihlasit :lol:
aspoň ti chutilo? :lol2:
Byl jsem se podivat na fotbale ale takovy total hnus ze strany domacich a sudiho jsem jeste nevidel. Kdyby jste zazili tez chlastate :!:
tento rok idem do boja s týmito čučkami:

1. Anti Niemi (G)
2. Braden Holtby (G)
3. Mikko Koivu (C)
4. David Backes (C, RW)
5. Ryan Callahan (RW)
6. Alex Pietrangelo (d)
7. James van Riemsdyk (LW)
8. Cody Hodgson (C, rW)
9. Justin Williams (RW)
10. Alex Goligoski (D)
11. Mikkel Boedker (lw)
12. Jason Garrison (D)
13. Jakob Silfverberg (LW, rW)
14. Brandon Sutter (C)
15. Zack Smith (C)
16. Jhonas Enroth (G)
17. Vladimír Sobotka (C)
18. Jan Hejda (D)
19. Vernon Fidller (C, LW)
20. Dmitry Kulikov (D)
21. Brandon Prust (LW)
22. Douglas Murray (D)
23. Tyler Kenedy (LW, RW)
24. Jay McClement (C)
25. Marcus Krueger (C)
cepi píše:zoznam mam nabuchany uz nejaky ten tyzden :-P posledne dni som ho len doladoval, mam uz po 30tke nepotrebujem riesit stresove situacie

môzeme ist na to :cinka: mmt este dam jednu vaznu sprchu

a

ja som to riesila tak, ze som otvorila draft a kto sa mi pacil podla statistik toho som brala a buch :D uvidime co to da

a este jedna vec:

co by sa stalo, keby kazdy nechal autopick? :lol2:
Cathy » Ned Sep 29, 2013 11:54 pm píše:
cepi píše:zoznam mam nabuchany uz nejaky ten tyzden :-P posledne dni som ho len doladoval, mam uz po 30tke nepotrebujem riesit stresove situacie

môzeme ist na to :cinka: mmt este dam jednu vaznu sprchu

a

ja som to riesila tak, ze som otvorila draft a kto sa mi pacil podla statistik toho som brala a buch :D
a tak to aj vyzerá :sarcasm:
Musím říct, že Megatonovo brankářské kombo překonalo i legendární Skorpionovu defenzivní soupisku. :lol:
Autopick prostě pobaví. Já si ho dal na poslední kola a on mi vybral Bergerona, který od léta jódluje někde ve Švýcarsku.
Ja som s draftom celkom spokojný, meniť nemusím skoro nikoho, na centri a v obrane to mám super, trocha mi nevyšli tie posledné kolá draftu, mal som poriešiť brankársku 2ku a ja som to stále odkladal až kým nepobrali úplne všetkých schopných :hroza: . Pred koncom som pickol aj Torresa ktorý je na pol roka out :slap:
1. (1) Tuukka Rask(Bos - G)
2. (40) Patrice Bergeron(Bos - C)
3. (41) Marc-Andre Fleury(Pit - G) :hroza:
4. (80) Vincent Lecavalier(Phi - C)
5. (81) Derek Stepan(NYR - C)
6. (120) Jordan Staal(Car - C,LW)
7. (121) Kyle Turris(Ott - C)
8. (160) Jarret Stoll(LA - C)
9. (161) Chad Johnson(Bos - G)
10. (200) Michael Cammalleri(Cgy - C,LW)
11. (201) Derek Roy(StL - C)
12. (240) Dougie Hamilton(Bos - D)
13. (241) Marek Zidlicky(NJ - D)
14. (280) Sheldon Souray(Anh - D)
15. (281) Chris Neil(Ott - RW)
16. (320) Filip Forsberg(Nsh - C,RW)
17. (321) Torey Krug(Bos - D)
18. (360) Nick Foligno(Cls - LW)
19. (361) David Moss(Pho - RW)
20. (400) Michal Handzus(Chi - C)
21. (401) Jonathan Ericsson(Det - D)
22. (440) Robyn Regehr(LA - D)
23. (441) Adam McQuaid(Bos - D)
24. (480) Anton Stralman(NYR - D)
25. (481) Tom Pyatt(TB - C,LW)

Teraz mozem odhalit moju strategiu :antry: . Ak bude uspesna, tak do roka ju aj tak zabudnete :)

1 - po minulorocnom trapeni som sa sustredil na brankarov. Mal som to stastie, ze som draftoval ako 1. a tu smolu, ze som potom draftoval ako 40.. Vyberal som medzi Lundquistom a Raskom. No Rask je z BOS, takze som sa rozhodol celkom rychlo :) . Ako dvojka mi zostala kvetinka :hroza: Toto bola moja najtazsia volba a ani mys mi nechcela kliknut, no uz tam ziadny solidny brankar nebol a Vokyho som chcel nechat Megatonovi :D Mal som na muske Howarda, Andersona ci Backstroma, no dvaja posledni mi boli uchmatnuti tesne pred mojou volbou :nervy2:

2 - brankarske duo tymu. Tymto si viac-menej zabezpecim 82 startov brankarov v sezone. Dvojica Rask-Johnson by to mohla zvladnut. Preto siel Johnson draftom o par kol skor, ako by si mozno zasluzil, ale chcel som mat istotu.

3 - centri. Maju tu vyhodu, ze, na rozdiel od ostatnych hracov, zbieraju aj vhadzovania. Preto mam 11 hracov, ktory maju v pozicii C :) a z toho 6 ma z minulej sezony viac ako 400 vyhranych buly, dalsi traja viac ako 200 + maly Forsbeg moze mat solidny potencial. Prvych 11 kol som bral len C a G :D Plusom bolo, ak center nebol uplne z papiera

4 - toughness. Staal, Neil, Foligno, Stoll, Regehr maju viac ako 100 hitov z minulej sezony. Trochu som mozno podcenil statistiku blokov, ale to sa uvidim az pocas sezony

X - zvysne kola som nejak podoplnal kridla a obranu

Ako vidno, neriesil som moc prioritu bodov, ani +/-, aj ked som na to prihliadal. Celkovo som spokojny, no az sezona ukaze, ci som mal stastnuruku.

Je tu prvy rumor, ze kvetinka bude ponuknuta na vymenu... :hmm:
dejf píše:Musím říct, že Megatonovo brankářské kombo překonalo i legendární Skorpionovu defenzivní soupisku. :lol:
Autopick prostě pobaví. Já si ho dal na poslední kola a on mi vybral Bergerona, který od léta jódluje někde ve Švýcarsku.
njn, to je trest za to ze clovek misto draftu chlasta, pak to dopada takhle :D Nu coz, budu hodne menit a snad se dopracuju alespon k jedne jednicce, tedy. prijimam nabidky na kohokoliv. predem diky
Moja skvadra:

Anchorage Eagles
1. (18) Corey Crawford(Chi - G)
2. (23) Ryan Getzlaf(Anh - C)
3. (58) Jaroslav Halak(StL - G)
4. (63) Jamie Benn(Dal - LW)
5. (98) Brian Elliott(StL - G)
6. (103) Blake Wheeler(Wpg - RW)
7. (138) Johan Franzen(Det - LW,RW)
8. (143) Christian Ehrhoff(Buf - D)
9. (178) Dan Hamhuis(Van - D)
10. (183) Kris Versteeg(Fla - LW,RW)
11. (218) Nathan Horton(Cls - RW)
12. (223) Damien Brunner(NJ - C)
13. (258) Brian Gionta(Mon - RW)
14. (263) Niklas Hjalmarsson(Chi - D)
15. (298) Steve Downie(Col - LW,RW)
16. (303) Marc Staal(NYR - D)
17. (338) Nino Niederreiter(Min - RW)
18. (343) Ryan Johansen(Cls - C,RW)
19. (378) Tyler Johnson(TB - C)
20. (383) Andre Benoit(Col - D)
21. (418) Matt Niskanen(Pit - D)
22. (423) Sean Monahan(Cgy - C)
23. (458) T.J. Brodie(Cgy - D)
24. (463) Richard Panik(TB - RW)
25. (498) Erik Gudbranson(Fla - D)

Podobne ako skorpi som sa sustredil na brankarov s tym ze sa mi podarilo chmatnut brankarsku dvojicu jedneho z najlespie braniacich timov ligy halak/elliott + dufajme ze masinu na vyhry crawforda… vdaka tomu by som mal mat solidne sance vo vsetkych brankarskych stats, ako kvalitativnych tak kvantitativnych… aspon taka je teoria :D

Zvysok som bral ako prislo a nejak zvlast to neriesil, nakoniec to vyslo tak ze na centri je to dost bieda, FOW asi za sezonu casto vyhravat nebudem :D a odignoroval som aj hity a bloky, takze tam to tiez asi ziadna slava nebude. Pri snahach o vitazstva budem asi dost odkazany na haluze typu GWG a SHP, no ale uvidime…

Mam v time niekolko wild cards ktore mozu skoncit ako steal ale rovnako dobre aj na waiveri – versteeg, monahan, niederreiter, gudbranson atd
Nadeje vkladam do “no-name” hracov z poslednych kol ktori by ale mali dostat vo svojich (shitty) timoch velky priestor na lade – downie u Avs ma zacat v 1. formacii s duchenom a o´reillym, benoit zas v prvej obrane a aj PP unit, brodie by mal byt top4 obranca u lames, na johnsona s panikom isli z kempu bolts chvaly… we will see.

Mam celkom dost RW, tak keby niekoho na tejto pozicii tlacil otlak tak napr. za centra (primeraneho) by som asi niekoho pustil… let me know
Ohlund píše:meniť nemusím skoro nikoho
:D
megatonove brankarske kombo neexistujucej dvojice :lolo: :moj:

:mf: clovek si môze pripravit roster dopredu, ale uz v priebehu prvych kôl (tobôz ak taha od konca) sa to cele meni a na poslednu sa riesi improvizacia (ak by som nemal pripraveny roster bol by v tom urcite väcsi chaos)
tahanie na poslednu chvilu, som riesil hlavne v uvodnych kolach, niekedy v poslednych sekundach (za co sorry), ked mi poodpadavali borci pre vyber prvych kôl; ak by som tahal medzi prvymi, zrejme by som sa rozhodol po xy hracovi, nakoniec som sa rozhodol, ze to bude G, no duo Niemi - Henrik poslo a tak som nechcene natahoval cas, volba padla na 7Lua, v time ho budem mat uz tusim po 3x a nikdy vyslovene nesklamal, po odchode Schneidera by mal mat v time konecne pokoj a je to jasna 1tka svojho timu

k ostatnym G - priznam sa, zlozenie G malo podla rostera vypadat uplne inak, ale v konecnom uctovani to vypalilo celkom solidne; zolik Fasth a Mason sa môzu pobit o post brankarskej 1tky svojich timov, najmä do Fastha vkladam nadeje; inak tiez som uvazol nad tym, koho si z PHI dua vybrat, arek sa to verejne opytal a dostal radu, aku mohol ocakavat - nikto, Bryz a tak cely zmäteny siahol po Bishopovi :lol2: tak aspon v tomto pripade mi nieco prenechal a zvolil som Masona

D - uplna spokojnost, klapli v podstate vsetci hraci, ktorych som mal na drate, ide o hracov ktori by mali vo svojich timoch zohravat dôlezitu ulohu, mam nimi pokryte hity, bloky a priznam sa, Karlsson prekvapil aj mna, ked sa ocitol medzi mojou prvou volbou, to bola totalna improvizacia na poslednu chvilu, ale povedal som si, je to masina na body, to ako keby som riesil nejakeho utocnika

F - v time nemam vylozenu hviezdu, mozno v nom chyba vyraznejsia postava, ale celkovym vyskladanim by to nemuselo byt az take spatne
arek mi tam trosku skrtal cez rozpocet, no najmä skorpi, ktory si dovolil siahnut po mojej yahoo srdcovke, ktora ma v sutazi nepretrzite sprevadzala 4 roky po sebe....Bergy :rozlucka: skorpi :nechutne:
samozrejme, z BOS mi v time nemohli chybat tradicni 2ja hraci a tak volba padla na Boychuka + Marchanda (tu to bola dilema ci on ci Iggy, mal to byt skôr Iggy, ale cas ma uz zatlacil do kuta:D)
pozicia C celkom solidna, zaujimavost, v time mam 7 rovnakych (osvedcenych) hracov z minulej sezony - Little, Doan, Umberger, Goc, Boychuk, Methot, Daley + nove, ktore by mohli povyskocit Abdelkader (vyzera to na 1.lajnu,pomôze najmä pri zbere hitov), Grabner (v pred.sezone 2.najlepsi strelec u Isles), Clarkson (nova draha akvizicia u Leafs)

co sa tyka cesko-slovenskeho zastupenia: Plekanec, Tatar, Sekera, posledne 2 menovanych som tahal ku koncu a mohli by prijemne prekvapit

zhrnute, podciarknute

Obrázek
Luongo
Fasth
Mason

:gol:
pozerám, že tento rok sme boli viacerí, čo sme obetovali top hviezdu v prospech brankára a tiež som bral v prvých dvoch kolách cedníkov a nie hociakých, ale takmer vezinu winnera a Holtbyho, ktorému tento rok pôjde o flek na ZOH. toto duo som doplnil Enrothom, ktorý dostane podľa mňa viac priestoru ako vlani (keď mi daká Ku*da vyfúkla Lehnera)

Momentálne som s tímom spokojný, solid duo v bráne po vlaňajšom Bryzasteri :giggle: veľa centrov, len aby sa našiel niekto, kto bude zbierať body :dudo:
cepi píše:arek sa to verejne opytal a dostal radu, aku mohol ocakavat - nikto, Bryz a tak cely zmäteny siahol po Bishopovi... tak aspon v tomto pripade mi nieco prenechal a zvolil som Masona[/size]
Ale to nevieme ani my, kto bude jednotka! V priprave nepresvedcil ani jeden nejako vyrazne, tak zalezi ako sa vyspi Lavy. Aj tak si myslim, ze v sezone budu dostavat prilezitost tak 50/50. Podobne ako v toronte Reimer/Bernier, kde sa mi po vybere Berniera vsetci smiali, ale ani tam nie je iste kto bude tou jednotkou. A pre Berniera som sa nakoniec rozhodol kvoli Reimerovej porcelanovosti. Najprv som si myslel, ze zo siestej pozicie budem tahat G (Rask/King), ale ked boli obaja fuc a Cathy mi nechala darcek v podobe Stammera, tak nebolo o com a cela moja strategia zalozit tento rok na brankaroch isla do :censored: A odvtedy som to tahal len tak ako prislo :D

Moji analfabeti:

1. Steven Stamkos
2. Craig Anderson
3. Rick Nash
4. Jonathan Bernier
5. Logan Couture
6. Patrik Elias
7. OEL (mozno trochu skoro, ale v Oliverovi vidim obrovsky potencial, a keby nehral v Phoenixe, tak uz tuto sezonu utoci na Norrisa, ked to moze vyhrat kadejaky Bubban :jn: )
8. Derrick Brassard (snad bude pokracovat tam, kde skoncil v Rags..)
9. Ryan McDonagh
10. Francois Beauchemin
11. Daniel Alfredsson
12. Valtteri Filppula
13. Matt Martin (tento bol rozhodne tahany skoro, ale neverim, ze by vydrzal este dlho s tymi jeho hitmi. brany ako artikel na trade :jn: )
14. Danny Briere
15. Nathan MacKinnon
16. Alex Tanguay
17. Sven Baertschi (podla dejfa "nejvetsi pi*a")
18. Jamie McGinn (ok, lolorada bolo snad uz dost!)
19. Simon Despres (to mi neviete povedat skor, ze Bylsma je trt a uprednostni Engellanda a podobne matohy pred Simonom? :hroza: )
20. Max Talbot
21. Mark Stuart
22. Braydon Coburn
23. Scott Laughton
24. Matt Hendricks (whatever pick)
25. Ben Lovejoy (whatever pick)

Celkovo spokojny nie som a nebyt Ronovej a megatonovej nepritomnosti na drafte, aj by som sa obaval o udrzanie v lige. Nevidim to dobre, ale uvidime.
Osobne soudim, ze vetsi potencial ma Mason, ale vetsi sanci dostane Emery. Protoze jsem pres golmany na slovo vzaty odbornik, rikam, ze Mason si postupne vybojuje jednicku. :andy: Ale zalezi take na tom, jak se rozhodne novy kouc.. :neviem:
bude to tazky rok..kedze som zmeskal prvych 6 kol tak som ostal bez brankarov a bral som co ostalo...ani bloky hity a FW nic moc..no neviem neviem

1. (17) Phil Kessel RW
2. (24) Nicklas Backstrom C
3. (57) Kris Letang D
4. (64) Matt Moulson LW
5. (97) Marian Gaborik RW
6. (104) Dustin Byfuglien RW,D
7. (137) Anders Lindback G
8. (144) Jean-Sebastien Giguere G
9. (177) Jeff Skinner C,RW
10. (184) Antoine Vermette C,LW
11. (217) Michael Del Zotto D
12. (224) Matt Cullen C
13. (257) Drew Stafford RW
14. (264) Josh Bailey LW
15. (297) Erik Cole RW
16. (304) Kyle Brodziak C
17. (337) Brenden Dillon D
18. (344) Roman Polak D
19. (377) Josh Harding G
20. (384) Nate Thompson C
21. (417) Paul Gaustad C,LW
22. (424) David Booth LW
23. (457) Tim Gleason D
24. (464) Alex Killorn C,LW
25. (497) Todd Bertuzzi LW,RW
Nj, je par takych timov kde bolo tazko vybrat brankara… tzv WTFWBSH timy… (pre analfabetov – Who The Fuck Will Be a Starter Here?)
Napr. Lames, Flyers, Leafs, Bolts… ale aj Blues ci Devils.
Anty píše:bude to tazky rok..kedze som zmeskal prvych 6 kol tak som ostal bez brankarov a bral som co ostalo...ani bloky hity a FW nic moc..no neviem neviem
Jak na to koukam, ty si, brachu, riadne v pi*i..
Denver Blizzard

1. (11) Pavel Datsyuk C,LW
2. (30) Carey Price G
3. (51) Semyon Varlamov G
4. (70) Mike Ribeiro C
5. (91) P.A. Parenteau RW
6. (110) Max Pacioretty LW
7. (131) Ryan O'Reilly C,LW
8. (150) Cody Franson D
9. (171) Marcus Johansson C
10. (190) Brayden Schenn C,LW
11. (211) Martin Hanzal C
12. (230) Nikolai Kulemin LW,RW
13. (251) Matt Carle D
14. (270) Beau Bennett RW
15. (291) Jared Spurgeon D
16. (310) Boyd Gordon C
17. (331) Shawn Matthias C
18. (350) Marcus Foligno LW
19. (371) Brooks Laich C
20. (390) Carl Gunnarsson D
21. (411) Andy Greene D
22. (430) Mason Raymond LW
23. (451) Derek Morris D
24. (470) John Erskine D
25. (491) Joey MacDonald G

Ja jsem celkem spokojeny, jenom s Goalies jsem mel uplne jine plany. Ale doufam, ze jak Price tak Varlamov horsi cisla jak loni mit nemuzou. :-D Jsem zvedavej jakou roli nakonec bude mit MacDonald v CGY.
Minnesota NorthStars

1. (14) Jonathan Toews C
2. (27) Henrik Zetterberg C,LW
3. (54) Ondrej Pavelec G
4. (67) Zdeno Chara D
5. (94) Devan Dubnyk G
6. (107) Karri Ramo G
7. (134) Paul Stastny C
8. (147) Brent Burns RW,D
9. (174) Ales Hemsky RW
10. (187) Jaromir Jagr RW
11. (214) Fedor Tyutin D
12. (227) Dennis Wideman D
13. (254) Jake Muzzin D
14. (267) Roman Josi D
15. (294) Cam Fowler D
16. (307) Mark Fraser D
17. (334) Andrew Shaw C
18. (347) Brian Boyle C
19. (374) Daniel Winnik LW
20. (387) Rene Bourque LW
21. (414) Alex Chiasson RW
22. (427) Matt Beleskey LW
23. (454) John Mitchell C
24. (467) Peter Budaj G
25. (494) Derek Dorsett RW

Či som zvolil správne, ukáže až čas. Predĺžil som zmluvy z minulej sezóny hráčom Burns, Jágr, Fowler a Bourque. No dnes som sa dozvedel, že môžem mať len troch brankárov, tak ponúkam Budaja (najlepšie za LW,RW).

Záverom prajem všetkým peknú hru :wink2:.
Linden16 píše:No dnes som sa dozvedel, že môžem mať len troch brankárov, tak ponúkam Budaja (najlepšie za LW,RW).
Len netrocharci, megaton mozno za budaja da aj cindyho :D
cely tim :D
Po mé první sezoně, kdy jsem totálně dojel na brankáře, jsem si řekl, že moje první volba bude vždy brankář. Jasní favoriti byli Rask-King, takže na mě zbyl King, kterého jsem měl i minule a který mě držel až do předposledního kola na playoff pozici. Takže tam spokojenost.
Teď bude nespokojenost. Ty dva šmejdi, kteří mi před nosem sebrali Thomase a Spezzu by zasloužili přivázat do brány, kde by se na nich střídalo střílející duo Chára/Weber. Fakt jsem si myslel, že na Spezzu, který byl zraněnej a proto měl docela velkej rank a dovolenkujícího Thomase, zapomenete. A přesně v tom kole, kdy jsem si je chtěl vzít, mi je oba sebrali. Což mělo za následek záchvat paniky, spocený trencle, rozmazaný zrak od pláče a výběr hráčů v posledních vteřinách před autopickem. Doufám, že ty dva dotyční dostanou aspoň neštovice.
Někdy po 19. kole už mě to nebavilo, tak my autopick vzal dva hráče, kteří ani v NHL nejsou. :D
Jsem docela spokojenej, i když jsem asi podcenil obranu a bloky s hity nebudou tentokrát mojí doménou jako v minulých letech.
Harcov Drunks
1. (3) Henrik Lundqvist (NYR - G)
2. (38) James Neal (Pit - LW,RW)
3. (43) Matt Duchene (Col - C,LW)
4. (78) James Reimer (Tor - G)
5. (83) Andrew Ladd (Wpg - LW)
6. (118) Ray Whitney (Dal - LW)
7. (123) Luke Schenn (Phi - D)
8. (158) Lars Eller (Mon - C)
9. (163) Kimmo Timonen (Phi - D)
10. (198) Saku Koivu (Anh - C)
11. (203) Frans Nielsen (NYI - C)
12. (238) Brandon Saad (Chi - LW)
13. (243) Lee Stempniak (Cgy - LW,RW)
14. (278) Ben Scrivens (LA - G)
15. (283) Matt Stajan (Cgy - C)
16. (318) Viktor Stalberg (Nsh - LW)
17. (323) Colin McDonald (NYI - RW)
18. (358) Chris Phillips (Ott - D)
19. (363) Ron Hainsey (Car - D)
20. (398) Marc-Andre Bergeron (Car - D)
21. (403) Derek MacKenzie (Cls - C)
22. (438) Joel Ward (Was - RW)
23. (443) Jordan Leopold (StL - D)
24. (478) Ty Rattie (StL - RW)
25. (483) Nick Bjugstad (Fla - C)
dejf píše:Harcov Drunks
No clovece, nerika se mi to dobre, ale me se ten tvuj tym libi. :neviem:
Redy píše:Denver Blizzard
6. (110) Max Pacioretty LW
12. (230) Nikolai Kulemin LW,RW
15. (291) Jared Spurgeon D
17. (331) Shawn Matthias C
25. (491) Joey MacDonald G
Ty si pickoval 3 ťahy predomnou a pri týchto hráčoch si mi riadne dvíhal tlak ale tak čo už, sú aspoň availible? :jn:

Môj tím
Vancouver Cerberi

1.(8) Eric Staal (Car - C)
2.(33) Jason Spezza (Ott - C)
3.(48) Ryan Miller (Buf - G)
4.(73) Shea Weber (Nsh - D)
5.(88) Ryan Kesler (Van - C)
6.(113) Gabriel Landeskog (Col - LW)
7.(128) Jason Pominville (Min - RW)
8.(153) John Carlson (Was - D)
9.(168) Victor Hedman (TB - D)
10.(193) Mikhail Grabovski (Was - C)
11.(208) Jack Johnson (Cls - D)
12.(233) Kevin Bieksa (Van - D)
13.(248) Matt Cooke (Min - LW)
14.(273) Curtis Glencross (Cgy - LW)
15.(288) Cal Clutterbuck (NYI - RW)
16.(313) Eddie Lack (Van - G)
17.(328) Zack Kassian (Van - RW)
18.(353) Tyler Myers (Buf - D)
19.(368) Jonas Brodin (Min - D)
20.(393) Jason LaBarbera (Edm - G)
21.(408) Raffi Torres (SJ - LW)
22.(433) Mathieu Perreault (Anh - C)
23.(448) John-Michael Liles (Tor - D)
24.(473) Gregory Campbell (Bos - C)
25.(488) Cody McLeod (Col - LW)

Hráčov napísaných čiernou farbou som ochotný vymeniť, oh wait... ale v tej obrane mám trochu pretlak tak kludne 1-2 by som vymenil. Počas draftu sa mi pár krát stalo že rozhodujem sa do poslednej sekundy či Lando alebo Pominville, zoberiem jedneho a o 20 ťahov je stále volný aj druhý :-D , Carlson / Hedman to isté... Tá brankárska 2 ma hnevá aj teraz bol by som rád keby sa mi podobne ako skorpimu podarilo získať brankársky tandem ale k tomu potrebujem Enrotha od Joea, čo by si zaňho rád zlatinko?
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS