Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Aj Anty potrebuje aby mu dnes nastúpil Garon, inak zbohom goalie stats. Ešte že nechal Elliota na BN. A nejakým zázrakom sa mi zobudili aj hráči. :petrik:
Wanic píše:2:11 vypadá docela hrozivě před posledním dnem... nicméně furt je před náma hlavní náplň tohodle tejdne... věřim, že to nakonec bude další plichta :frajer2: ... Perry zatim zrovna netáhne manšaft tak, jak bych očekával :bitka3: ... Selly whats wrong, me :?:
On ma s Getzlafem vzdycky pomalejsi start a rozjizdeji se se az tak na posledni 2-3 mesice sezony. Otazkou tedy je jak to bude vypadat v letosni zkracene sezone :jn: Pro me je zatim dulezite ze slape tym, oni se caem rozjedou tomu verim :ciga:

Co se tyce meho duelu s popradcanem tak je to zatim 5-9 a takovy vysledek bych urcite bral, pac ve statistikach kterych vedu je to jen o fous :nervozny: Nejlepsi je ze muj suverene nejproduktivnejsi hrac je novacek stazeny z waiveru :lol2:
Joe S. píše:
pitak píše:Dubnyk mi zatim drzi, ale potrebuju druhyho golmana - Mason neni ten pravej pro moje nervy :D - je nekdo ochotnej vymenit golmana? U me snad kazdy hrac /krome teho dubnyka/ obchodovatelny :)
neponúkam gólmana, ale čo by si chcel za Tarasenka? :hmm:

Zatim nic, myslim, ze tarasenko by byl dobra paka na GK.. nakou chvilku pockam jestli by se nekdo s golmanem rozhoupal a kdyz ne tak tak za 10 dnu se muzem pobavit :)
chalani, ak budete chciet spekulovat ohladom trejdov a pod. adresujte to pls do topicu trejdy :arrow: http://www.hokejforum.com/trejdy-t8155-25.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nech to mame nejako sprehladnene a nech vieme, ze sa ide spekulovat, trejdovat :)
Dnes jsem vyhodil Bonina, protoze se propadl z 2.lajny do ctvrte a uz dal v prvnich sesti minutach 2 goly :slap:

tak nakonec 3+1, uz bych popradcana v golech dobehl... zamrzi, ale je to jen hra :)
Lukas33 píše:Aj Anty potrebuje aby mu dnes nastúpil Garon, inak zbohom goalie stats. :petrik:
:doh:
Spezza, Whitney - moji dva nejproduktivnější hráči z minulé sezóny + Bergenheim = IR
Tak to vypadá, že sezóna pro mě skončila ještě dřív, než pořádně začla. :hroza:
4xDTD + 2xIR + 1suspendovany.... = 7 hracov mimo hru!!! :censored:

Chcem zmenit nazov timu na Boston Hospitals

Dnes to bude suboj Holtby vs. Hedberg. Ak Hedberg prehra, ziskam jednu brankarsku statistiku :nervozny: Ach boze, moje ciele su tak nizke :hroza:
skorpi nie ze ty hras yahoo, yahoo sa hra s tebou :lol2:

ja by som navrhol fuziu s dejfom - Harcov Boston :sarcasm:
Petrik znížil na 8:7 :hroza: , aspoň že brankárske štatistiky mám už isté všetky ale v poli má hráči riadne sklamali... Môj first pick Kessel nedal ešte ani jeden gol :grc: . Hitlerík chytá celú sezonu jak lama, naštastie petrikov Ward nie je o nič lepší a dokonca ho môj Ellis vytlačil na pár zápasov, síce dnes to riadne pokazil aj Ellis a ten post hned aj stratil :slap: ...
Rookie pred posledným dňom znížil :scare: ešte to bude ťažký boj, snáď JT tam je*ne hetrik a bude po zábave :ciga:

A pozerám, že došlo na moje slová a že aj dva IR spoty budú málo pri skrátenej sezóne :jn:
Aj mne už je málo, 3 IR a 1 DTD. :jupi:
konecne noc s ktorou mozem byt spokojny..utok 8+6 ale uz je trochu neskoro..aspon tie 4 body by som ale mohol dat
moj kvik dnes .333 :lol: zato bachman s .941 sedel na lavicke :oops:
wanic si uchmatol 4 body, ale dnes mu nenastupuje ziadny hrac, tak verim, ze aspon 2 z nich si zoberiem naspat :petrik:
Miller Confirmed :super:
tak nakoniec to vyzera na prijatelnu prehru, v pocet startov to Millerovym potvrdenim davam na 6:5, ak prihodi este W a OTT to neotoci v MTL vyrovnavam aj tuto statistiku a zvedavy som aj na pocty striel, tam to bude natesno :nervozny:
tak ako blede to vyzeralo od sameho zaciatku, to dopadlo este celkom solidne, akurat skoda SHP, ten Vanek :bitka3:
Chcete vidět, jak vypadá SMOLNÝ week match v jahú :?: Prosím, pozorně se dívejte! :protest:

Přílohy

Rono píše:Chcete vidět, jak vypadá SMOLNÝ week match v jahú :?: Prosím, pozorně se dívejte! :protest:

je to na kapesníček :fnuk: a 20 asist si nemal :hehe: ale 19 a ja 22 :fucker:
Moose mi nakonec zachranil goalie stats - 0.48 , 98% , SO.... moje jednicky: Halak 7.43, 81.8% ...... Pavelec 5.85, 80.8% :scare:
Takže 2. týždeň o poznanie pozitívnejší, hráči zabudli na popvodníkove podvody a plne sa sústredili na Rookie GM, i keď cez víkend už došla para, ale nakoniec je to tam 10:5

:plus:

Veteran GM move with Chad Johnson
Vokoun :king:
Bryz :paperbag: :king:
ruská čučka Nail Jakupov
Tomáš Kopecký
Doughtyho dve asistencie proti Anaheimu pri nátere 4:7

:minus:

zranenia - pomaly nemá kto hrať
Partyboys
GlenX - 0+0
stále spiaci Ehrhoff

a pre Rona do Znojma vyberám cukrovinky čierny princ
Obrázek Obrázek

a taktiež špeciálny darček Obrázek
14:2 :poklona:

Aj tento tyzden sa zadarilo a co viac,bez podvodov :yes:
tato sezona je zatial akoby jinxed, specialne co sa situacie v branke tyka:
1. tyzden - phoenixu sa zrani smith, vdaka comu sa labarbera v drese mojho supera stal docasnou jednotkou. goalie stats ktore som mal jasne vyhrat nakoniec skoncili 2:2
2. tyzden - moj ward docasne stratil poziciu jednotky, ktoru mu prebral ellis z timu mojho supera Ohlunda. okrem ineho samozrejme vychytal aj shutout. lolongo z ohlundovho timu tiez pocas nasho zapasu (docasne?) prebral post jednotky. goalie stats som prehral 0-6
3. tyzden - pozeram aki brankari na mna cakaju tento tyzden? nova docasna jednotka blues elliott (halak sa velmi prihodne koncom tyzdna zranil) a schneider (najvyssi cas pre lolonga aby sa vratil do ulohy dvojky)

:hroza:
co sa na toto da povedat? vsetky NHL dvojky sa v yahoo zapasoch proti mne zazracne stavaju jednotkami, vychytavaju vyhry a shutouty, len aby sa po skonceni tyzdna vratili k svojmu sedivemu standardu... asi budem mat stastie v laske...

ak preshow zopakuje cisla z minuleho tyzdna tak prehram na nulu :rofl: :eek2: :-(
Harcov Drunks : Minnesota NorthStars 6:6
Celý týden jsem prohrával, ale nakonec díky vítězství Floridy (Theodore v brance) a gólům NJD v závěru zápasů (zlepšení +-) jsem to šťastně dotáhl na remízu.
Ale mohl jsem klidně vyhrát, kdyby se Harding neožral před zápasem a po 4 střelách, z nichž dvě skončily za jeho zády, ho trenér neposlal vystřízlivět na lavičku.
Už jsem se tady před pár dny vyplakal, že moji nejproduktvnější hráči jsou kaput, takže v ofenzivních statistikách body získavat nebudu. Tak teď přemýšlím, jestli se pokusím získat nějakého top útočníka nebo spíš ještě posilním soupisku v defenzivních statistikách. :hmm:
Nakonec bych potřeboval, aby v týdnu měli aspoň 2 moji brankáři slušnou formu. Zatím to bylo vždycky tak, že jeden zazářil a dva mi to totálně posrali. :D

:plus:
Andrew Shaw 1g 2a 19fw U mých nejproduktivnějších hráčů budu rád za 3 body v týdnu. :D
Derrek Morris 2a 10hit 7blk

:minus:
Jose Theodore 85,9%, 3.67
Josh Harding 50%, 17,78 :rofl:
Este nejake to zhodnotenie nakoniec viac ako prijatelnej prehry 7:8 s Ohlundom (prijatelnej najma vzhladom na tych 0-6 v goalie stats a na fakt ze ani v hracskych stats tie moje lamy nijako vyrazne neexcelovali)

:thumbsup: potesili:
Tuto kategoriu prestavam pouzivat, minule som pochvalil richardsa a bol to jinx jak hovado, takze ziadne vytesovania uz do buducnosti nebudu :nono:

:hmm: nesklamali:
k. letang – 2g+2a, +4, 12 striel, 6 hitov, 7 blokov… takto nejako si prispevok kvalitneho obrancu predstavujem :yes:
trio l.schenn, k.klein & a. volchenkov – 0g+0a, +/-0, ale 27 hitov a 31 blokov :moj:
j. mcclement – 1g+1a, +2, 7 hitov
p. stastny – 3g, 16 striel, 36 FW… este to nie je optimalne, vyhrady mam k tym -3 a ziadnym asistenciam, ale uz to aspon nie je taka katastrofa ako pred tyzdnom.

:thumbsdown: sklamali:
n. kronwall – 3a mozu byt, ale -2 a len 4 strely, 4 hity a 2 bloky… :hmm: chcem viac
e. johnson – bez bodov, len 2 hity a 3 bloky… aspon tych 13 striel, ale aj od neho chcem podstatne viac
k. brodziak – utocnik bez bodov, ani tych par FW to nevyzehli…
b. richards – po minulotyzdnovych hodoch je jedina asistencia krutym vytriezvenim… budicek :dup:
c. ward - len 1 GS, 3,08 GAA a 89,8 SVS :roll: budicek na tretiu :dup:

unsung hero tyzdna – s. gionta. Na tento FA pickup mam zatial len slova chvaly: 3 asistencie, +3, ako bonus aj 12 FW, 4 hity a 2 bloky :thumbsup:

facepalm tyzdna – m. cammalleri. Bez bodov, -2 a celkovy sucet striel, FW, hitov a blokov spolu je za minuly tyzden 7 :slap: :grc:
Ja som z tej výhry sklamaný, rozohraté som to mal ovela lepšie, len môj útok spal celý týždeň :thumbsdown: .
Za celý týždeň dali moji hráči 8 golov :lol: to potom petrikovi v pohode stačilo aj tých 10 :hroza: .

:plus: Štvrtinu z tých golov strelil Kassian, pridal k tomu aj asistenciu a 8 hitov a tak je jediný kto si z mojho útoku zaslúži pochvalu.
O výhru sa mi postaral Luongo skoro sám :poklona2: , Ellis mal 1 zápas výborný a získal mi dôležitý SO, ale v druhom si to riadne zbabral, naštastie zobral štarty Wardovi inak by som túto štatistiku prehral :giggle: .

:minus: Celú súpisku sa mi sem vypisovať nechce :noway: , ale taký Hitlerík hádam ešte menej ako 4 goly nedostal, ale aj napriek tomu zbiera výhry :dudo: , Kessel nedal gol už 8 zápasov :hroza: , minulý týždeň boli moji najproduktívnejší hráči Daniel Sedin a Justin Schultz, tento týždeň nazbierali dokopy ťažko uveritelných 0+0 :respect: .

Dalším súperom je dejf, ten mal pred sezonou silné reči tak uvidíme :box: . Inak petrik Luongo sa zatial nehodlá vrátiť do pozície 2ky a nastúpi aj dnes proti coilers, už na 4. zápas v rade :cinka: .
Ohlund píše:Inak petrik Luongo sa zatial nehodlá vrátiť do pozície 2ky a nastúpi aj dnes proti coilers, už na 4. zápas v rade :cinka: .
:thumbsup: az mi je to divne ale normalne mu zelam shutout a nech schneidera aspon do konca tyzdna do branky nepusta :giggle:
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE