Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Tento týždeň hrám so Sellym. Verím, že ho silno potrápim. Ja naopak stagnujem. Čo je pre mňa aj záhada lebo nehrajú mi hráči až tak zle :hmm:. Ale to tretie miesto je ešte vcelku reálne. PO mi už snáď neujde. Let's go Providence :wawe:
Vzhladom na to, ze som bol tri tyzdne takmer uplne bez internetu, som celkom spokojny s postavenim v tabulke. Tretie miesto by mi uz nemalo ujst. Este by to chcelo posilnit pred play-off :cinka:
Pripomínam, že toto je posledné kolo základnej časti. Budúci týždeň nám začína plejaaaf.
:!: Začína Play off. :!:

V štvrťfinále sa stretnú:

SF PartyCrashers (1, Selly8) - Longs Island Sharks (8, deno24)
Providence Thrashers (4, ThrashersFan) - Alberta Oilers (5, arek)
Boston Beras (3, Skorpion) - Fort Worth Guardians (6, The Thrasher)
Winnipeg Knights (2, Lukas33) - Cleveland Lions (7, Kajo)
mas to zle, ja hram proti skorpimu :smile03:
inak moji dobre pokaslali zaver zakladnej casti. Zo 4. miesta som spadol na 6. :thumbsdown:
Sakra, to bude derby! :box: :hit: . V zakladnej casti sa mi moc nedarilo, preto teraz musim poriadne zabrat :cinka: !

Hodnotenie Boston Bears po zakladnej casti

:thumbsup: Brankari
Spomedzi brankarov prekvapujuco najviac potiahol Tuukka Rask. Mierne sklamanie priniesli vykony Tima Thomasa, ale v sumare to nebolo az tak zle. Semjona Varlamova som bral ako divoku kartu a svojimi vykonmi ma nesklamal.

:thumbsup: Obrancovia
Obrana presla pocas sezony vyraznou prestavbou. Dvaja najproduktivnejsi hraci vsak zostali s tymom pocas celej sezony. Tomas Kaberle aj Lubomir Visnovsky boli dobrou volbou. Skoda ich negativnej bilancie v +/-. Sklamanim boli vykony Jay Bouwmeestera, ktory ziskal spomedzi bluelinerov najmenej bodov.

:thumbsdown: Utocnici
V utoku je asi najviac sklamani. Malkin, Wheeler, Krejci, Gagne a Kovalcuk - patica, od ktorej som rozhodne ocakaval viac. Aj ked hlavne Rusi svojimi vykonmi casto tahali cely tym, zaostali za ocakavaniami. Bostonska dvojica mladikov sa trapila celu sezonu a nazbierali o polovicu bodov ako som vo svojich idealnych predstavach ocakaval. Stajan a Vermette zatial hraju to co v minulej sezone. Potesili vykony novacika Jamie Benna a Tomasa Fleischmana.
arek píše:mas to zle, ja hram proti skorpimu :smile03:
Aha fakt. Takze:
Fort Worth Guardians (4, The Thrasher) - Providence Thrashers (4, ThrashersFan)
Boston Bears (3, Skorpion) - Alberta Oilers (5, arek)

Co to? Prehravam 1:10. :sad2: Zrovna teraz musel Elliot zatiahnut roletu. :bitka3:
Elliot :wawe:

Ale neboj, ty si lepsi v utoku, takze podla mna by si to mal vyhrat, aj ked vyhra by potesila.
To jsem zvedav jak se to plejof bude vyvijet. Snad lip nez v KTL :D
Uf, to sú nervy. 9:8 a posledný hrací deň, snáď to udržím. :scare:
Dnes ráno ma skoro vykotilo zo stoličky, :D Connolly, Thorton, Gončar, Kovalev, Booth a Arnott sú day to day. :sad2:
Zatial to so mnou vyzera celkom dobre. Strategicky som posadil Varlamova na lavicku, dufam, ze sa to ukaze ako dobry tah :povzbudzovanie:
skorpi zrejme to uz vyhras :-( moji utocnici uplne vyhoreli :beee:
Vysledky Yahoo Fantasy - 1. kolo play-off

Boston Bears (3) - Alberta Oilers (6) 11:7
Winnipeg Knights (2) - Cleveland Lions (7) 4:13
SF PartyCrashers (1) - Long Island Sharks (8) 14:4
Fort Worth Guardians (4) - Providence Thrashers (5) 9:5

Zname poradie
.
.
.
.
9. Hviezdy Severu
10. Springfield Icetopes
11. Louisville Regulars
12. Hamilton Blackhawks

Hodnotenie Boston Bears

Brankar zahrali skvele. Dve ciste konta Thomasa a Raska ma vyrazne posunuli smerom do dalsieho kola. Varlamov mal tiez vynikajuce statitiky

:thumbsup: Obrancovia
Obrana zahrala solidne. V priemere dva body na hracu su OK. 3 body, najviac spomedzi obrancov, si pripisal prekvapujuco Jay Bouwmeester. Zrejme si zobral k srdcu moje slova o par prispevkov vyssie :) Prebrat sa tentoraz musi Visnovsky. Jeden bod a -3 su v jeho podani hrozne cisla.

Utok bol nevyrovnany, ale stacilo to. Vynikajuco zahral Kovalcuk s 8 bodmi. Prekvapivo sa darilo aj Vermettovi a Krejcimu - obaja 6 bodov. Benn a Knuble neziskali ani bod. Ostatni utocnici ziskali v priemere iba 2 body a to v dalsom kole nebude stacit.
Niekde sa stala veľká chyba. :cry:
Lukas33 píše:Niekde sa stala veľká chyba. :cry:
Brankari+Kronwall, inak by to vyzeralo asi inak.
Me se podarilo dostat se do semifinale :wawe: Ale tam hrahu s Thrasherem a ten me 2x vyklepl, mezulan :D Snad mu to vratim ve spravnou dobu. Ten lemron Ovechkin by se mel probrat, pac jestli se rozjede Crosby tak tak jsem v riti :-(
Zatial som pokojny ..... zatial som pokojny ..... kuaaaa :scare:
Ja stejne jako vcera vedu 9-7, kdyz 9-0 je to na body hracu a 0-7 na golmany. Vypada to ze vyhraje ten tym ci hrac zaboduje v oslabeni...
Selly8 píše:Ja stejne jako vcera vedu 9-7, kdyz 9-0 je to na body hracu a 0-7 na golmany. Vypada to ze vyhraje ten tym ci hrac zaboduje v oslabeni...
No, zatím vedeš, ale my se nedáme :-D
Stiahol som na 8:9, ale to bude asi tak vsetko :verysad: .Kajovi hra dnes viac hracov a kvalitnejsich a potreboval by som ziskat o 6 bodov viac :hroza: . Brankarske statistiky nevylepsim. Uplne mi odisla produktivita. Uz mi pomoze iba zazrak :modlenie:
Tak Selly, nakonec jsem si vymodlil body v oslabení, ale byly mi prd platné. :-D Gratuluju, a hodně štěstí ve finále :-)
co rozhodlo v suboji Long Island - Providence? Skoncilo to 7:7 ale postupil Long Island. :shock:
Diky TT, budu se snazit :) Bude to takove draci finale, mame to s kajem takovou malou zaplaticku na neuspech v KTL :D
No Selly, ty si bol ale favorit uz pred PO, ja som sa tam dostal ani sam neviem ako :ja_neviem:
A som vonku :-x

Vysledky Yahoo Fantasy - Semifinale

SF PartyCrashers (1) - Fort Worth Guardians (4) 9:7
Boston Bears (3)- Cleveland Lions (7) 7:10
Long Island Sharks (8) - Providence Thrashers (5) 7:7
Alberta Oilers (6) - Winnipeg Knights (2) 5:12

Zname poradie
.
.
.
.
9. Hviezdy Severu
10. Springfield Icetopes
11. Louisville Regulars
12. Hamilton Blackhawks

Hodnotenie Boston Bears

Rask aj Varlamov zachytali fantasticky! Pohlad na brankarske statistiky kazi iba Tim Thomas, ale brankari ziskali ocakavany pocet bodov.

:thumbsdown: Obrancovia
Obrana zazila velke suchoty. Polovica hracov sa bodovo nepresadila. Potiahol Visnovsky s 3 bodmi.

Utok bol jedna OBROVSKA KATASTROFA! :x Menej bodov som snad este neziskal. Potesila len dallaska dvojica Benn - Neal. Az 5 :!: utocnikov neziskalo ani bod!!! S tym sa jednoducho vyhrat nedalo :-(
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS