Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
V štvrťfinále sa stretnú:
SF PartyCrashers (1, Selly8) - Longs Island Sharks (8, deno24)
Providence Thrashers (4, ThrashersFan) - Alberta Oilers (5, arek)
Boston Beras (3, Skorpion) - Fort Worth Guardians (6, The Thrasher)
Winnipeg Knights (2, Lukas33) - Cleveland Lions (7, Kajo)
Sakra, to bude derby!
. V zakladnej casti sa mi moc nedarilo, preto teraz musim poriadne zabrat
!
Hodnotenie Boston Bears po zakladnej casti
Brankari
Spomedzi brankarov prekvapujuco najviac potiahol Tuukka Rask. Mierne sklamanie priniesli vykony Tima Thomasa, ale v sumare to nebolo az tak zle. Semjona Varlamova som bral ako divoku kartu a svojimi vykonmi ma nesklamal.
Obrancovia
Obrana presla pocas sezony vyraznou prestavbou. Dvaja najproduktivnejsi hraci vsak zostali s tymom pocas celej sezony. Tomas Kaberle aj Lubomir Visnovsky boli dobrou volbou. Skoda ich negativnej bilancie v +/-. Sklamanim boli vykony Jay Bouwmeestera, ktory ziskal spomedzi bluelinerov najmenej bodov.
Utocnici
V utoku je asi najviac sklamani. Malkin, Wheeler, Krejci, Gagne a Kovalcuk - patica, od ktorej som rozhodne ocakaval viac. Aj ked hlavne Rusi svojimi vykonmi casto tahali cely tym, zaostali za ocakavaniami. Bostonska dvojica mladikov sa trapila celu sezonu a nazbierali o polovicu bodov ako som vo svojich idealnych predstavach ocakaval. Stajan a Vermette zatial hraju to co v minulej sezone. Potesili vykony novacika Jamie Benna a Tomasa Fleischmana.
Hodnotenie Boston Bears po zakladnej casti
Spomedzi brankarov prekvapujuco najviac potiahol Tuukka Rask. Mierne sklamanie priniesli vykony Tima Thomasa, ale v sumare to nebolo az tak zle. Semjona Varlamova som bral ako divoku kartu a svojimi vykonmi ma nesklamal.
Obrana presla pocas sezony vyraznou prestavbou. Dvaja najproduktivnejsi hraci vsak zostali s tymom pocas celej sezony. Tomas Kaberle aj Lubomir Visnovsky boli dobrou volbou. Skoda ich negativnej bilancie v +/-. Sklamanim boli vykony Jay Bouwmeestera, ktory ziskal spomedzi bluelinerov najmenej bodov.
V utoku je asi najviac sklamani. Malkin, Wheeler, Krejci, Gagne a Kovalcuk - patica, od ktorej som rozhodne ocakaval viac. Aj ked hlavne Rusi svojimi vykonmi casto tahali cely tym, zaostali za ocakavaniami. Bostonska dvojica mladikov sa trapila celu sezonu a nazbierali o polovicu bodov ako som vo svojich idealnych predstavach ocakaval. Stajan a Vermette zatial hraju to co v minulej sezone. Potesili vykony novacika Jamie Benna a Tomasa Fleischmana.
Vysledky Yahoo Fantasy - 1. kolo play-off
Boston Bears (3) - Alberta Oilers (6) 11:7
Winnipeg Knights (2) - Cleveland Lions (7) 4:13
SF PartyCrashers (1) - Long Island Sharks (8) 14:4
Fort Worth Guardians (4) - Providence Thrashers (5) 9:5
Zname poradie
.
.
.
.
9. Hviezdy Severu
10. Springfield Icetopes
11. Louisville Regulars
12. Hamilton Blackhawks
Hodnotenie Boston Bears
Brankari
Brankar zahrali skvele. Dve ciste konta Thomasa a Raska ma vyrazne posunuli smerom do dalsieho kola. Varlamov mal tiez vynikajuce statitiky
Obrancovia
Obrana zahrala solidne. V priemere dva body na hracu su OK. 3 body, najviac spomedzi obrancov, si pripisal prekvapujuco Jay Bouwmeester. Zrejme si zobral k srdcu moje slova o par prispevkov vyssie
Prebrat sa tentoraz musi Visnovsky. Jeden bod a -3 su v jeho podani hrozne cisla.
Utocnici
Utok bol nevyrovnany, ale stacilo to. Vynikajuco zahral Kovalcuk s 8 bodmi. Prekvapivo sa darilo aj Vermettovi a Krejcimu - obaja 6 bodov. Benn a Knuble neziskali ani bod. Ostatni utocnici ziskali v priemere iba 2 body a to v dalsom kole nebude stacit.
Boston Bears (3) - Alberta Oilers (6) 11:7
Winnipeg Knights (2) - Cleveland Lions (7) 4:13
SF PartyCrashers (1) - Long Island Sharks (8) 14:4
Fort Worth Guardians (4) - Providence Thrashers (5) 9:5
Zname poradie
.
.
.
.
9. Hviezdy Severu
10. Springfield Icetopes
11. Louisville Regulars
12. Hamilton Blackhawks
Hodnotenie Boston Bears
Brankar zahrali skvele. Dve ciste konta Thomasa a Raska ma vyrazne posunuli smerom do dalsieho kola. Varlamov mal tiez vynikajuce statitiky
Obrana zahrala solidne. V priemere dva body na hracu su OK. 3 body, najviac spomedzi obrancov, si pripisal prekvapujuco Jay Bouwmeester. Zrejme si zobral k srdcu moje slova o par prispevkov vyssie
Utok bol nevyrovnany, ale stacilo to. Vynikajuco zahral Kovalcuk s 8 bodmi. Prekvapivo sa darilo aj Vermettovi a Krejcimu - obaja 6 bodov. Benn a Knuble neziskali ani bod. Ostatni utocnici ziskali v priemere iba 2 body a to v dalsom kole nebude stacit.
A som vonku
Vysledky Yahoo Fantasy - Semifinale
SF PartyCrashers (1) - Fort Worth Guardians (4) 9:7
Boston Bears (3)- Cleveland Lions (7) 7:10
Long Island Sharks (8) - Providence Thrashers (5) 7:7
Alberta Oilers (6) - Winnipeg Knights (2) 5:12
Zname poradie
.
.
.
.
9. Hviezdy Severu
10. Springfield Icetopes
11. Louisville Regulars
12. Hamilton Blackhawks
Hodnotenie Boston Bears
Brankari
Rask aj Varlamov zachytali fantasticky! Pohlad na brankarske statistiky kazi iba Tim Thomas, ale brankari ziskali ocakavany pocet bodov.
Obrancovia
Obrana zazila velke suchoty. Polovica hracov sa bodovo nepresadila. Potiahol Visnovsky s 3 bodmi.
Utocnici
Utok bol jedna OBROVSKA KATASTROFA!
Menej bodov som snad este neziskal. Potesila len dallaska dvojica Benn - Neal. Az 5
utocnikov neziskalo ani bod!!! S tym sa jednoducho vyhrat nedalo
Vysledky Yahoo Fantasy - Semifinale
SF PartyCrashers (1) - Fort Worth Guardians (4) 9:7
Boston Bears (3)- Cleveland Lions (7) 7:10
Long Island Sharks (8) - Providence Thrashers (5) 7:7
Alberta Oilers (6) - Winnipeg Knights (2) 5:12
Zname poradie
.
.
.
.
9. Hviezdy Severu
10. Springfield Icetopes
11. Louisville Regulars
12. Hamilton Blackhawks
Hodnotenie Boston Bears
Rask aj Varlamov zachytali fantasticky! Pohlad na brankarske statistiky kazi iba Tim Thomas, ale brankari ziskali ocakavany pocet bodov.
Obrana zazila velke suchoty. Polovica hracov sa bodovo nepresadila. Potiahol Visnovsky s 3 bodmi.
Utok bol jedna OBROVSKA KATASTROFA!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé