Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Dej pryč i popvodníka.
kolko cca pred zaciatkom draftu byva urcene poradie?
kajo píše:kolko cca pred zaciatkom draftu byva urcene poradie?
Podla mna 30 minut pred draftom .

Order of selection will be randomly determined approximately 30 minutes before the start of the draft.
:petrik:
kolko teda moze byt brankarov?

edit

uz som nasiel

C, C, C, LW, LW, LW, RW, RW, RW, F, F, D, D, D, D, D, D, Util, Util, G, G, BN, BN, BN, BN, IR, IR
Skorpion píše:kolko teda moze byt brankarov?
kolik? :?:
3
Tak se pochlubte, jak dlouho jste si připravovali seznamy. Popvodník podle mě tak dva týdny.
Já si před hodinou vytáhl papír a tužku, zapnul si nhl.com, klikl na statistiky a pak si řekl, že na to seru, že toho je moc. :D
Takže zase budu cucat z prstu.
ja tomu venoval tak 90 minut :oops:
zoznam mam nabuchany uz nejaky ten tyzden :-P posledne dni som ho len doladoval, mam uz po 30tke nepotrebujem riesit stresove situacie

môzeme ist na to :cinka: mmt este dam jednu vaznu sprchu

a
dik
dejf píše:Tak se pochlubte, jak dlouho jste si připravovali seznamy. Popvodník podle mě tak dva týdny.
Já si před hodinou vytáhl papír a tužku, zapnul si nhl.com, klikl na statistiky a pak si řekl, že na to seru, že toho je moc. :D
Takže zase budu cucat z prstu.
Este som tomu nevenoval ani minutku :hanba: len som sa pozrel na top25 ako su brani hraci podla priemeru :scare:
Mno já jsem místo tvoření nějakých seznamů spíš vymejšlel fylozofii, kterou se na draftu budu řídit... Tak nějak (i na základě minulých draftů) už vim, čeho chci dosáhnout, takže si nemyslim, že bude zas takovej problém, to vytvořit...

Hráče který beru já (a to hlavně v pozdějších kolech), beztak většinou nikdo nebere, takže snad nebude problém :jn:

btw. jakmile teda draftuju třetího golmana... už automaticky nesmim draftovat dalšího... mlčení znamená souhlas :klobuk:
no ja nemam pripravene nic a asi nestihnem vecsinu draftu :ciga:
taham ako prvy!!! :yahoo:
Skorpion » Ned Sep 29, 2013 8:03 pm píše:taham ako prvy!!! :yahoo:
autopick začína? :dudo:
ziadny autopick. Jednotkou draftu sa stava.......legendarny Nodl! :dudo:
hahaha klasika od chvosta - 16ty :waa: oproti predoslym rocnikom o nieco vyssie :hmm:
Skorpion píše:ziadny autopick. Jednotkou draftu sa stava.......legendarny Nodl! :dudo:
:bac: :bitka: Ten je můj.
ja výnimočne už 12. :dudo:
velkaaa spokojnost - z 20. miesta posledneho draftu som poskocil na famozne 18-e !!!
ja som bol 13. aj vlani, co je to za podvod :hroza:
Haha, na yahoo nemas svoje chapadla, tak ako na KTL co? :jupi: :fucker2:

edit: samozrejme to patri petrikovi
kajo píše:Haha, na yahoo nemas svoje chapadla, tak ako na KTL co? :jupi: :fucker2:

edit: samozrejme to patri petrikovi
ja s tym zasadny problem nemam, o co neskor v 1, kole to skor v druhom... :neviem: :wink:
prisel y hospody a nemuzu se prihlasit :lol:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES