Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Petrik znížil na 7:6 :scare: , na tých vhadzovaniach som neskutočne prehral aj s lukášom a teraz dostávam aj s petrikom, kvôli tomu som musel znovu obchodovať, už pri zisku Weissa som si mal polepšiť na buly ale ten je zranený :? , tak som siahol po dalšom velmi dobrom hráčovi na FW a tým je Fisher z Nashvillu, selly má tých hráčov na buly až prehnane vela tak som zalovil u neho, zahral som trochu na city a ponúkol som mu jeho oblúbenca McDonalda, už sa teda nemusím báť o jeho zdravie a získal som 1st lajn centra za 2nd lajn krídlo, v obrane zas Tyutina nahradí Bouwmeester.

Inak Luongo chytá aj dnes proti Chicagu, to je už 3. zápas v rade, tak toto som ozaj nečakal :-O .
ohlund ty si aky aktivny v tom trejdovani...len aby si to zas nepretrejdoval :D

taka perlicka...vyhravam 15:0 s wanicom, a redymu, ktory vedie so skorpionom 13:0, by som daval 16:0 :respect: Kde mam superov :?: :?: :?:
Ale ked ma to tak baví :dudo: , ale snažím sa dávať len vyrovnané ponuky žiadne "sranda" návrhy ako podaktorí, väčšinou sa to snažím navrhnúť tak 45%-55% v prospech druhého GM lebo tých hráčov velmi chcem... Od teba som nedávno pýtal Jokinena s Gagnerom ked boli bez formy, tento týždeň ti dali už 7b... :evil: , Nielsen sa tiež prebral u teba ale ten Setoguchi to je márne, ja som mu dal šancu aj minulý rok a tiež slabota, u neho sa to už asi nezlepší, tam nelutujem vôbec že som sa ho zbavil, aj taký Luongo u teba vôbec nechytal a u mňa zatial odvádza skvelé služby, zatial sa to čiastočne vypláca obom, len nech to vydrží.
dnes potrebujem aby hawks vyhnali lolonga z branky po 7 minutach a 3 goloch z 5 striel :pray: :D
zatiaľ 13:4 proti Rookiemu, ktorý ma mal po minulom týždni za ľahkého súpera :jn:

Moji brankári zatiaľ neuveriteľní, do brány sa postavili v 6 prípadoch, priemer inkasovaných gólov na zápas 1,31, percentuálna úspešnosť zákrokov 94,9 % a 2 vychytané nuly :wub:

A čo viac, bodujú poctivo všetci hráči, najmä vysoký štandard si udržiava JT a dobre to ide aj ruskému bustu z Deadmontonu :poklona2:
fuj hnusny tyzden :? aby nejaky Frattin dal trikrat viac golov ako cely moji tym dokopy.. a ten .uj Luongo nepusti Schneidera do brany..wtf?...tri dni do konca zapasu mam v utoku neskutocnych 7 bodov a v brane 1 start..dneska mozu chytat vsetci traja brankari a vyzera to ze nebude ani jeden :?
Andy je mym oblibencem to je pravda, ale loni mi naskocil do sestavy az nekdy v breznu tak doufam ze je poradne odpocaty a letos mi to vynahradi hromadou bodu :roll: Fischer to je masina na buly a dava kolem 50ti bodu za sezonu, zatim mu to ale nejde bodove, celkove je ten hokej Nashvillu hodne opatrny s durazem na defenzivu tak ze tu se golove hody asi moc casto konat nebudou. Zkousim byt optimista, navic potrebuju pridat ve vsech ofenzivnich kategoriich :dup:
Vanek :popi: a ten trpaslik Hudler :slap: ale proti kacene by si v celkovom bodovom ukazovateli asi nikto nepipol, takze ok

napriek nedostiznemu bodovemu manku sa mi podarilo znizit z 10:5 na 8:6 a uprimne, takyto rezultat by som celkom bral aj po skonceni matchu

velka skoda, ze M+M vybuchli, Miller ok, v zavere kryl ine tutovky, bol vyhlaseny 3 hviezdou, 4/42 v pohode, navyses pripisal vitazstvo, za to Marty proti kriplanders :thumbsdown: nastastie, si este obaja pripisu po 1 starte, kedze pocas S+N hraju ich muzstva 2 zapasy v rade, tak snad to este zamotam a vytuzenu remizku by som bral vsetkymi 10timi

lol este vcera vecer bola masina na buly Goc na IR, mrknem rano, presilovkova asistencia, nejake to vyhrate buly, co uz, v bodoch je to uz pase, ale v ostatnych stats ako SOG, FW, HIT, BLK to musim bezpodmienecne udrzat
teraz ale dilema, z FLA mam na supiske az 3 hracov :hmm: Kovalev - Goc - Matthias; Kovalev mi tam dnes konecne prihodil GWG, Goc je masina na FW, mal som to naplanovane tak, ze po jeho vylieceni pustim Matthiasa, ten sice neboduje, ale prinos celkom ok - aj dnes +2, 2s, 4hits, 6fw,
u mna je to zauzivane tak, ze z jedneho timu max. 2, ani z Bruins som viac neriesil, tak neviem kua, v ramci zaujimavosti, kto by rad zaostril môze predostriet nejaku tu ponuku, ak uz, rozmyslal by som len o Matthiasovi imo o Jonesa nema nikto zaujem? :jn:

dalsia dilema, tym padom, ze sa mi vratil Goc, mam preplnenu supisku, jedneho hraca musim skôr ci neskôr pustit k vode :neviem: bud chvilku pockam, trebars aj do konca tyzdna (ak to budem mat iste na FW, tak Goc tam este môze chvilu vydrzat) akurat som vcera siahol po Komarovi, nerad by som ho hned pustil, bodovo ziaden zazrak, ale tie hity - 7Z - 27hitov :cinka: aj vcera prihodil najviac z timu 4
asi to najskôr vyzera tak, ze sa rozlucim s Masonom, ktory zatial odchytal velku 0 a to, ze mi nabehne do brany na 1-2 zapasy, ziadna vyhra, budem sa spoliehat na osvedcene duo M+M
Dubnyk mi zatim drzi, ale potrebuju druhyho golmana - Mason neni ten pravej pro moje nervy :D - je nekdo ochotnej vymenit golmana? U me snad kazdy hrac /krome teho dubnyka/ obchodovatelny :)
tak moja NoBa sa po minolom bodovo celkom uspesnom tyzdni totalne zasekla. ribeiro pominville zetterberg edler su zatial istota,ale ostatok je tento tyzden nulovy. ovca by mohol aspon sem tam a prasiak kennedy si to u mna po*ral, kedze som veril ze by mohol hrat s malkinom a on ked dostane sancu tak nic a vysnivane bodiky su v cudu. brankari zatial skvelo, ale pitakov dubnyk je tento tyzden nezdolatelny. obrancov mam v pohode, aj ked cocacolu aj niskanena som musel ozeliet, najnovsie je dtd redden. minuly tyzden mi vysli podpisy volnych hracov naramne, tentoraz som nemal stastnu ruku (kaleta weise hned mimo). zda sa ze cochvilu budem musiet nerad trejdovat obrancu za utocnika.
Skorpion píše: :hmm: 0:13....to vyzera na shutout....
0:15. A to som sa bal, ze to bude zle :cookies:

Potreboval by som spravit nejaky trejd. Takze vymemin kompletne cely svoj tim za tim niekoho ineho :) (Dufam, ze sa neozve Wanic, ten dostava 0:16 :D )
dunim píše:tak moja NoBa sa po minolom bodovo celkom uspesnom tyzdni totalne zasekla. ribeiro pominville zetterberg edler su zatial istota,ale ostatok je tento tyzden nulovy. ovca by mohol aspon sem tam a prasiak kennedy si to u mna po*ral, kedze som veril ze by mohol hrat s malkinom a on ked dostane sancu tak nic a vysnivane bodiky su v cudu. brankari zatial skvelo, ale pitakov dubnyk je tento tyzden nezdolatelny. obrancov mam v pohode, aj ked cocacolu aj niskanena som musel ozeliet, najnovsie je dtd redden. minuly tyzden mi vysli podpisy volnych hracov naramne, tentoraz som nemal stastnu ruku (kaleta weise hned mimo). zda sa ze cochvilu budem musiet nerad trejdovat obrancu za utocnika.

a ešte sa ti aj porcelánový Upshall rozbil na mesiac :lol2:
Wow tak ten ťah s Luongom bol perfektný (zatial) , vychytal mi dalšiu výhru a okrem neho sa zobudili aj další moji brankári, Ellis chytal len vo svojom druhom zápase sezony, ale oba vyhral a cekom chytil 73 zo 74 striel :poklona2: . PO 5 zápasoch mám teda v bráne priemer 0,95 golu na zápas a úspešnosť 96% a to kludne mohlo byť miesto 3 výhier aj 5, Lui aj Hiller stratili zápas v posledných sekundách :? .

2 dni pred koncom tak vediem už 11:3 a bol by som velmi rád keby podobný výsledok aj udržím :jn: , ale v útoku je to slabšie tento týžden a bojím sa že tam niečo ešte stratím..
mala otazka, ako si dam zraneneho hraca na ir zo zostavy? nejak som na to neprisiel.dik.
draft fashta sa zda sa vydaril, oveckin zas nic ale dnes sa pochlapil zetterberg :-P
Visnovsky sa mi bude hlasit v stredu! :clap: Posila pride urcite vhod.

A uz by bolo nacase, aby moji hraci zacali hrat: 2xIR, 3xDTD, 1xsuspendovany
dunim píše:mala otazka, ako si dam zraneneho hraca na ir zo zostavy?
chces ho vyradit uplne zo zostavy, aby si ho nemal na supiske vôbec?, alebo ho chces len docasne zaradit na IR?
cepi píše:
dunim píše:mala otazka, ako si dam zraneneho hraca na ir zo zostavy?
chces ho vyradit uplne zo zostavy, aby si ho nemal na supiske vôbec?, alebo ho chces len docasne zaradit na IR?
len docasne(ak sa da)
normalne ako ked nastavujes zostavu: mas pri nom moznost IR (tam, kde je pozicia). Ja pouzivam Roster Edit Type : classic a nie Drag and Drop (dole pri submit changes). Ako to funguje pri D&D neviem
+ Hráč musí byť na IR aj v skutočnosti. Tiež používam classic. To Drag and Drop zvyklo blbnúť minulé roky.
pitak píše:Dubnyk mi zatim drzi, ale potrebuju druhyho golmana - Mason neni ten pravej pro moje nervy :D - je nekdo ochotnej vymenit golmana? U me snad kazdy hrac /krome teho dubnyka/ obchodovatelny :)
neponúkam gólmana, ale čo by si chcel za Tarasenka? :hmm:
diky, v tom classic som to nasiel rychlo :)
Lukas33 píše:+ Hráč musí byť na IR aj v skutočnosti. Tiež používam classic. To Drag and Drop zvyklo blbnúť minulé roky.
tento rok mi to ide bez problemov, aj presun hraca na IR :yes:
stale mam len jednoho brankara ktory ma nejaky start :? dneska hral Elliot ale samozrejme nemal som ho na supiske :-( pojebabrany Luongo :!:
2:11 vypadá docela hrozivě před posledním dnem... nicméně furt je před náma hlavní náplň tohodle tejdne... věřim, že to nakonec bude další plichta :frajer2: ... Perry zatim zrovna netáhne manšaft tak, jak bych očekával :bitka3: ... Selly whats wrong, me :?:
este 2 dni

Dufam, ze moji brankari zaznamenaju dokopy este aspon jeden start, aby sa mi brankarske stats vobec pocitali. Kedze Redyho brankari maju 5 startov a 5 prehier :hehe: mozno mam sancu vyhrat aspon jednu brankarsku kategoriu! :nervozny: Paradoxne, tie 3 body, ktore mam, mi zariadili brankari! WTF? :-O
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS