Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

joj, tusim cely tyzden som vyhraval a v poslednu noc mi to skorpi otocil :thumbsdown:
LOOOL, ja som vyhral?! :-O :D Ved este o 6:30 rano som prehraval 7:8 a to uz bolo vsetko dohrane. Museli opravovat nejake udaje, inak si to neviem vysvetlit. :clap:
Derby jak sa patri! Tesne vysledky pocas celeho tyzdna a nakoniec som vitazstvo strhol na svoju stranu. :clap: Arek, bol si tazkym superom. :good: V branke si stavil na kvalitu, ja som musel tahat kvantitou. Tvoj tah jednoznacne vysiel. V utoku sa uz tak taktizovat nedalo, tam som to nastastie dotiahol

Vysledky 15. kola Yahoo Fantasy

Boston Bears - Alberta Oilers 9:8
Hviezdy Severu - Winnipeg Knights 7:9
Springfield Icetopes - Providence Thrashers 7:10
SF PartyCrashers - Cleveland Lions 10:6
Louisville Regulars - Fort Worth Guardians 6:10
Hamilton Blackhawks - Long Island Sharks 2:14

Hodnotenie Boston Bears

:thumbsdown: Brankari
Strach a hroza. Mathieu Garon zacal hrozne a podobne aj Tuukka Rask (obaja nad 4,00 GAA). Tim Thomas to uz nedokazal vytiahnut.

:thumbsdown: Obrancovia
Obrana sa dvakrat necinila. Visnovsky nesklamal s troma bodmi. Kaberleho -3 je bieda a Morris skoncil bez bodu.

:thumbsdown: Utocnici
Malkin budicek!!! :bitka3: . -4 a len jeden bod za gol, ked sa podkol o vlastny puk :scare: . Hrozivych -4 zaznamenali aj Vermette a Stajan. Najlepsim hracom bol jednoznacne Ilja Kovalcuk so 6 bodmi a +5. Ostatny nepodali ziadne oslnive vykony a zaostali za ocakavaniami.
Neurobíme nejaký veľký trejd? :D Potrebujem strelca. Ponúkam hocikoho, nedotknuteľný je iba Miller. Vlastne ani Thortona a Sedinovcov by som asi nevymenil, aj keď za dobrú ponuku... :)
Spezzu nechces, co Luky? :lol:
Vysledky 16. kola Yahoo Fantasy

Boston Bears - Hviezdy Severu 8:8
Alberta Oilers - SF PartyCrashers 10:8
Springfield Icetopes - Winnipeg Knights 6:11
Louisville Regulars - Cleveland Lions 2:14
Hamilton Blackhawks - Fort Worth Guardians 6:9
Long Island Sharks - Providence Thrashers 11:4

Hodnotenie Boston Bear

Co mi stavaral tato trojica akrobatov to vanze nepochopim! Mathieu Garon bol najhorsi s cislami 83,3% a 6,1. Najlepsi :pleaseantry: bol Tuukka Rask s bilanciou 87,2% a 3,05 :hroza: . Tim Thomas bol niekde medzi nimi. S 5 zapasov nevyhrali moji brankari ani jeden!!!

Obrancovia ziskali "az" 3 body(!) a -10 v tabulke pravdy! Najlepsi z najhorsich bol Tomas Kaberle s 2 asistenciami. Viktor Hedman nazbieral 4 minusky. Uz si zbalil kufre!

:thumbsdown: Utocnici
Malkin sa prebral zo zimneho spanku a nazbieral 7 bodov. Ostatni nestoja ani za rec. Bostonska dvojica Krejci - Wheeler nazbierala -10 bodov a jeden bod do produktivity. Celkovo moji hraci nazbierali do tabulky pravdy -25 bodov!!!
mam skalp veduceho timu ligy :frajer: selly ma sice prevalcoval v kanadskom bodovani a +/-, ale mna zachranili moji brankari. Vokoun dva SO a Brodeur jeden. Dost mi pomohli aj ziskane body v oslabeni :thumbsup:

skorpi: fakt dobry vykon podali tvoji brankari :lol: . S obranou som nespokojny aj ja, predchvilou som tam vymenil dve mena, ale na volnom trhu nie je velmi z coho vyberat :ja_neviem:

Přílohy

Gratuluju arek, ti moji golmani nic moc, ale vykony tech tvych byly naprosto perfektni. Vic me nastvalo to SH, prohrat takhle 3 kategorie :x :lol: No co uz se da delat, ted se mi vratil Spezza tak snad se vratim opet na viteznou vlnu :) A co tak tusim tak snad teprve podruhe jsem prohral statistiku buly.
Brankári: :thumbsdown:
Moja silná brankárska trojka nečakane vyhorela. 7 zápasov - 3 výhry, 3.19 a 87.3%.

Obrana: :thumbsdown:
Ako tak potešil Gončar (1+3) ale v štatistike +/- mal -3. Whitney a Campbell bez bodu a navyše -4 a -3.

Útok: :thumbsup:
Zápas mi vyhrali útočníci, keď vyhrali všetky štatistiky okrem 2 kde bola remíza. Sedinovci (každý 2+5), Connolly (2+6) a Kovalev (1+4). Sklamaním bol výkon ruskej trojice Frolov - Dacjuk - Afinogenov, spolu nazbierali iba 2A a -2. :thumbsdown:
mame noveho lidra tabulky :cool: gratulujem lukas :wink:

ja som opat zapisal vyhru. Brankari nesklamali - Niity shotout, Vokoun shotout, jedine Brodeur zaostaval. Sklamali Getzlaf (1 bod), J. Staal(0 b) a Pronger (0 b).

Opat som aj trochu prestaval tim. Girardiho, Gilberta a Smida som sa zbavil a priviedol som za nich - Schultz, Foster, Demers. V utoku som Rydera vymenil za Brouwera a Reinprechta za Handzusa. Taktiez som sa potreboval zbavit Byfugliena, tak som s TF-om urobil vymenu Byfuglien-Montador.

:cool:
arek píše:mame noveho lidra tabulky :cool:
No nevim co je na tom cool? :hroza: :bitka3: ... :D
Ale pravdou je se mi ted nedari, ikdyz se mi uzdravili skoro vsichni hraci :-( Vymeny se mi taky povedly :hroza: Vyhodim Littla pac posledni dobou to stalo za prd abych angazoval Upshalla a ten se mi v 1.zapase zrani zatimco Little da 2 goly. Tak jsem zkusil Downieho. Sextona ac je skvele forme posle vedeni na farmu :x Abych se s takovou aspon dostal do plejof :roll:
:bitka3: To, že som prehral s novým lídrom ma vôbec neupokojuje. Trúfam si povedať, že toto bol fatnastický zápas a to skóre 3:12 je hrozne kruté. Veď keď na víťazstvo nestačí 22 asistencií, 15 plusových bodov (+/- horšie bolo u Lukasa, tu si ani nesťažujem :) ), 10 presilovkových bodov, úspešnosť zákrokov 93,4% a priemer 1,95 gólu na zápas, tak to už je čo povedať. Gratulujem Lukasovi, to čo predvádzal bolo neuveriteľné.

K tomu trejdu som spokojný. Nad vyhodením MOntadora som dlho uvažoval a keď mi prišla táto ponuka. No neber to. Len som sklamaný, že nejde Byfuglien dať na post obrancu. Škoda.

Inak aj ja som posledný týždeň dosť obchodoval. Bye-bye som povedal Montadorovi, Ballardovi, Christensenovi, naopak privítal som Haláka, Duchenea, Karlssona a Byfugliena.
Niektori ste spravili viac trejdov ako Brian Burke.

Lukas, gratulujem k prvemu miestu a hned ta vyzyvam na suboj :box:

Vysledky 17. kola Yahoo Fantasy

Boston Bears - Springfield Icetopes 11:2
Alberta Oilers - Louisville Regulars 11:5
Hviezdy Severu - SF PartyCrashers 10:6
Winnipeg Knights - Providence Thrashers 12:3
Hamilton Blackhawks - Cleveland Lions 5:9
Long Island Sharks - Fort Worth Guardians 8:5

Hodnotenie Boston Bears

Nehrali prilis dobre, ale na par bodov to stacilo. Thomas aj Howard podali rovnake vykony.

Obrancovia si vystriedali dobre vykony so zlymi. Nova akvizicia Mark Giordano zaznamenal 3 body. Sklamanim boli vykony Visnovskeho, ktory ziskal iba jednu minusku.

:thumbsup: Utocnici
Utok vyhral vsetky svoje podstatne kategorie, takze spokojnost. Vyborne zahral Fleischmann s 5 bodmi. Sklamanim su vykony bostonskej trojky Satan - Krejci - Wheeler, ktori dokopy ziskali iba jeden bod.
:clap: Ale, bola to fuška zosadiť Sellyho z 1. pozície. Uvidíme ako dlho to vydrží.

Aj mňa prekvapil konečný výsledok zápasu s Providence. Dlho to bolo 7:6, alebo tak nejako a v predposledný deň som sa tesne dostal do vedenia vo väčšine štatistík.
Brankári mali výborné štatistiky: Miller 1.63 a 94.8 % a Quick 2.0 a 93.1%. :thumbsup:
Z obrancov Yandle 4+1 a +7. :-O A potom, výborný Sedinovci, Raymond a Dacjuk.

Tiež som urobil 2 zmeny. Už mi došla trpezlivosť s Jackom Johnsonom, to je fakt notorický zberač mínusiek. :hroza: Nahradil ho Pitkanen. Tanguaya nahradil Jussi Jokinen.
Lukas33 píše: :clap: Ale, bola to fuška zosadiť Sellyho z 1. pozície. Uvidíme ako dlho to vydrží.
Prepac Lukas, ale len jedno kolo :angel: . Si ma vyhecoval tym prvym miestom tak v nedelu som poriadne zabral a otocil vyvoj stretnutia :clap:

V rozpise mame posledne 4 kola a potom zacina plajof :box:

Vysledky 18. kola Yahoo Fantasy

Boston Bears - Winnipeg Knights 12:5
Alberta Oilers - Hamilton Blackhawks 15:4
Hviezdy Severu - Louisville Regulars 11:5
Springfield Icetopes - SF PartyCrashers 1:11
Long Island Sharks - Cleveland Lions 2:13
Fort Worth Guardians - Providence Thrashers 8:8

Hodnotenie Boston Bears

:thumbsup: Brankari
Jednoznacne potiahol Tuukka Rask so svojim jednym cistym kontom. Tentoraz bol najslabsi Tim Thomas, ale len tesne za Jimom Howardom.

Vedel by som si rpedstavit aj lepsie cisla. Hlavne od tahunov typu Visnovsky a Kaberle. Ciastocne pochvalit mozem Giordana za 2 goly v presilovkach. Cam Barker z Chicaga sa nadalej trapi.

:thumbsup: Utocnici
V utoku potiahli dvaja sestbodovy: Malkin a Knuble. Prebral sa konecne aj Sturm s 2+1. Sklamanim boli bezbodovi Satan a Williams.
No co Luky, jsi pripraven na souboj o 1.misto :box:
To bude :hit: :fight: :penalty: .

Pozerám, že Backtrom je stále chorý, nevidím to ružovo čo sa brankárov týka.
Mno ja tam mam Smitha taky jen tak na okrasu. Ale menit ho zatim nebudu, kdyz uz to u me tahne od zacatku.

Dnes me ale okradli, loupeznici... Kariyovi zapocitali jen 1 gol ac skoroval 2x :nervy2: :cert:
:!: Vymenim Jimmy Howarda (G-Det) a Cam Barkera (D-Chi) za jedneho obrancu.
Skorpion píše::!: Vymenim Jimmy Howarda (G-Det) a Cam Barkera (D-Chi) za jedneho obrancu.
Whitea, Stralmana nebo Spacka bych vymenil + neprustrelneho Smitha :lol:
Selly8 píše:
Skorpion píše::!: Vymenim Jimmy Howarda (G-Det) a Cam Barkera (D-Chi) za jedneho obrancu.
Whitea, Stralmana nebo Spacka bych vymenil + neprustrelneho Smitha :lol:
Ian Whitea by som bral, ale Smitha si nechaj :D
Tak nam to opet zacina :wawe: Posledni 3 kola a jdeme do plejof. Po tom co jsem vyprasil Lukyho me ceka dalsi dalsi souper ze spice a to Skorpion. Chtelo by to upevnit si 1.misto :oslava:
Akorat nevim co tam ti flakaci delaji, kdyz jeste do tabulky nezapocitali body z posledniho kola, lemry line :lol2:
Ja len pripomeniem, že 4. marca je trade deadline.
Už sa nám kryštalizuje postupová osmička. Vlastne tvorená aktívnymi manažérmi.
Výsledky 20. kola
Winnipeg Knights 13:2 Louisville Regulars
Alberta Oilers 13:2 Fort Worth Guardians
Hviezdy Severu 10:9 Long Island Sharks
Springfield Icetops 5:10 Hamilton Blackhawks
Boston Bears 6:10 SF PartyCrashers
Cleveland Lions 7:8 Providence Thrashers

Tabuľka
SF PartyCrashers 459 bodov
Winnipeg Knights 426
Boston Bears 412
Fort Worth Guardians 396
Alberta Oilers 389
Providence Thrashers 387
Cleveland Lions 355
Long Island Sharks 330
Hviezdy Severu 326
Louisville Regulars 294
Springfield Icetops 286
Hamilton Blackhawks 272

Hodnotenie Winnipeg Knights
Brankári :thumbsup:
Backstrom 0.48, 98.1% a 1 SO. čo viac môžem chcieť. Miller 1.98 a 94.1%, Quick 2.35 a 92%. :wawe:

Obrana :thumbsup:
Najlepší Gonchar (1+4 ale -3) a Campbell (1+2). Sklamaním sú už dlhšie Carle a Greene ktorý nebodujú.

Útok :thumbsup:
Obrovské prekvapenie v podaní Chrisa Stewarta. (5+4) Tradične dobrí Sedinovci, zabral aj Frolov, Dacjuk... Celkovo 17+29.
Kovalev(0+0 -6) :hroza:

Urobil som 2 zmeny. Booth prišiel za Hagmana a Holmstrom za Fehra.
krasa, stupam stale tabulkou :yahoo:
5 vyhier za sebou a z poslednych 15 zapasov 12 vyhier :yes:
teraz ma vsak caka tazky zapas s Clevelandom a potom s Providence. Do toho Alberta :wawe:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS