Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Prosimvas, vymenim kohokoliv od Rangers..
Jako pred kazdym zapasem doufat, ze budou nadelovat, na to fakt moje Flyers duse nema..
Co je to za Bordel?? Zacha kdovi jestli uz bude hrat a oni uz ho stahnou z DTD..
AndyF píše:Prosimvas, vymenim kohokoliv od Rangers..
Jako pred kazdym zapasem doufat, ze budou nadelovat, na to fakt moje Flyers duse nema..
a čo by si chcel :doh:
Joe S. píše:
No nabizej, prehanej.. A to upozornuju, ze Veseyho asi budu brzo poustet ZADARA.
AndyF píše:
Joe S. píše:
No nabizej, prehanej.. A to upozornuju, ze Veseyho asi budu brzo poustet ZADARA.

Tak ja ti za nej dam Buraka :jn:
Kucharka uvarila v noci slusny woo-doo..
Ten pristi tejden se hraje samostatne, nebo se pripoji k dalsimu?
AndyF píše:Ten pristi tejden se hraje samostatne, nebo se pripoji k dalsimu?
uz proti mne kujes plany co :lol2:
ten tyzden bude predlzeny, takze to bude zaujimave :cosi:
ja sa uz ale musim opät chytit, tento tyzden som opät pokapal na G, kde sa to vysledkovo hned ukaze, ale verim, ze Pekac si da konecne pauzu a Saros sa chyti (napr.uz dnes?) a neverim, ze Luo zopakuje traged tyzden (ten rozpis celkom ujde)
na konci tyzdna este jedno doladenie a Vatrano by uz mohol byt tiez fit, tak verim uz v nejaky opätovny vitazne pozitivny vysledok
:andy:
G mam ultimatni, tam body necekej
Dzingel :arrow: :arrow2: Zuccarello. Mam zopar protestov proti tomuto trejdu, niekto dalsi ma namietky?
Jen bych podotknul, ze o Dzingela jsem si rekl ja..
veru, ako píše :andy: nado mnou, to bol jeho návrh trejdu. Zjavne sa chce zbaviť hráčov rangers, čo aj verejne prezentoval, mohli aj ostatní niečo ponúknuť, ale boli leniví a teraz iba protestujú :bee:

A ak by niekto neveril, tu je doslovná andyho citácia:
Za Zucca bych si dokazal predstavit Dzingela.. Ale nechci te oje*at..
AndyF píše:G mam ultimatni, tam body necekej
Za blby kecy po zasluze potrestan.

Obrázek
10:4 s cepim, na to, že to bol súboj 2. s 3., tak môžem byť spokojný, ale nie som :x :x :x vy*ebaný Iginlov gól, nebyť neho, bolo by to 12:4.

ale tryskáče včera :super:

tento týždeň zasa náročný súper, Heny, bude to boj :panika: a najmä keď v nedeľu ráno sa mi pri dvoch hráčoch objavilo DTD, pričom Anisimov je jeden z kľúčových hráčov pre mňa :scare: najprv som si myslel, že sa blíži zápas s p*trikom
v konecnom porazeneckom sucte, treba brat aj takuto, aj ked nic moc 2cifernu prehru
ak by som sa vyslovene zameral na korigovanie vysledku, tak to nejako zmixujem poriesim na tom G FA tahu, ale obetoval som to v prospech ziskania Sarosa+Colea (navyse navrat Vatrana sa uz blizi) a to, ze NAS akurat riesi btb
uplne zbytocnym tahom, bolo priskore dropnutite McKenzieho za zbytocnost menom Rust, v nasledujuci den prihodil McK shp a mohlo byt v tejto stat vyrovnane
nevadi, ide sa dalej, tento tyzden zrejme vysoko takticky suboj:D kde uz ale nejake 2ciferne trable nepripustam!, nasledujuce 3 tyzdne, co som tak omrkol, superi z dolnej casti tabulky, tak pevne dufam v opätpvny navrat do top3 :jj:
Nechce sa Humenne konecne zbavit toho Pavelca? Ci si plati za miesto na supiske? :-D
cepi píše: uplne zbytocnym tahom, bolo priskore dropnutite McKenzieho za zbytocnost menom Rust, v nasledujuci den prihodil McK shp a mohlo byt v tejto stat vyrovnane
blbým FA ťahom sa vyhne iba ten, kto sa im vyhýba. Saros dobrá voľba, mne pomohol otočiť 2 matchupy ale potom sa mi vrátil Howard, a jeho poslali na farmu, tak drop bol jasný

ale dlho to bol vyrovnaný matchup, ešte v sobotu, či v nedeľu to bolo 7:6, ale ofenzívnej sile v posledný deň asi nešlo klásť odpor (šajflí, laine, saad, karlsson) a do toho ešte Hellebuyck super výkon v bráne :giggle:
bolo jasne, ze na body sa nechytam, aj ked ta A vyrovnana bilancia v zavere dna vyzerala lakavo:) ale v priebehu skorsich zapasov bolo vymalovane, preto skoda toho shp
aj ten tesny stav 6:7 svietil pred zapasom s tvojim Helebukom a kedze to tryskace davali doma s LOLoradom, uz pred zapasom bolo vymalovane...ale vdaka aspon za Iggyho trefu:)

ale ako som spominal, neveril som, ze sa opät zopakuje tak trgaicky G tyzden a hned v noci Pekac rulez, pricom dnes Saros a Luo s relativne hratelnymi supermi
po uvodnom dni som sa dostal do spravnej fazony, tak verim, ze dedek zvädne :D

:!: predseda nacrtol - nie moc aktivita od Philadelphia Morons a taka zvlastnejsia aktivita: :giggle: od Humenne Flyers
kajo je casovo (hadam nie zdravotne) dlhodobejsie off, tam to nema vyznam natahovat, dnes opät benche Mason a spol.; tyzdne spät pravidelne benche
ff - Pavelec rulez:D tiez si myslim, ze to az tak nedava, co je skoda, lebo pri zvysenej aktivite to ma stale hratelne
hadam s tym predseda nejako nalozi
ja mozem ponuknut rovnako ako minulu sezonu seba ako nahradu ak to bude potrebne
Urazil jsem hokejovyho Pána Boha.
Habs vyhrajou 5:1 a muj pickup ma -1 jinak ani ho*no. A Weber 2 SOG.
Pens daj 7 kousku a Hagelin 1 SOG.

A to jsou jen ty nejvetsi perlicky
AndyF píše:Habs vyhrajou 5:1 a muj pickup ma -1 jinak ani ho*no. A Weber 2 SOG
u mna Petry 1+2 (5sog) :)
AndyF píše:Pens daj 7 kousku a Hagelin 1 SOG.
u mna (tebou dropnuty) Cole 0+2 :)
+ Luo a Saros :) :)

:) :) :) :) :-D
Chce se mi umřít. .
Proti tomuhle woodoo byla Cathy lucni vila.
nakoniec prijateľný výsledok 6:7 s Henym, po úvode týždňa som v taký výsledok ani neveril, ale zasa som prišiel o SO druhý týždeň po sebe v predposlednej minúte zápasu :fnuk:
6+10 v prvý deň nie najhoršie :ciga:
Stiahnem della z fa, kliknem start active players, neskontrolujem ci je dell v zostave, dell vychyta nulu, tesim sa, dell je na benchi a v zostave je jones, allen dostal stvorku.. Master level :hroza:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES