Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Camm po 6 zapasovej pauze (a predoslom trapeni) 1+3 (9sog) a to som mohol dopadnut ako dedek s Hamiltonom....
Looch dlhsia bodova odmlka, dnes 1+3 (6sog)
uz to len nejako doklepat a atak na 1.miesto by mohol byt realny :power:
Asi pustim vsechny cedniky a na ty stats uplne rezignuju :hroza:
Jdu utocit na rekord
Single Week, All Time Boston Bears (Week 12, Season 2012) 5.03
Mam 4,54 a Smith nastupuje (mozna) 2x proti Oilers..
AndyF píše:Jdu utocit na rekord
Držím palce.
Lukas33 píše:
AndyF píše:Jdu utocit na rekord
Držím palce.
Kecam, kamo, zkusim otocit aspon strely a vyhry.. :neviem:
No retreat no surrender..
ja to seriem, párek, čo prehral dva razy za sebou na nulu ma ide s prehľadom dať :hroza:

a samozrejme sa mi v priebehu týždňa zrania Klingberg, Toews a ešte aj Howard :po*ici: tak musím mať 4 cedníkov na súpiske, keď jeden sa zranil :panika:
hm ako waiver 16 v poradi na Zibanjeda asi dost trufale :lol2: a takto to aj dopadlo :|

ako Katarina Obrázek dropnes Ziba..?..namiesto neho poriesis nepodstatneho R.Nasha, ktoreho hned pustis a mas pritom 3IR moznosti... :hroza: a este ho ziskal super z hornej polovice :pc:

do reality, stav s petrikom super, ale tie tesne bods stats :nervozny:

btw, heeeeeeej dedek a ty co tu plackujes :nechutne: :-D ked predsedu takto davas :hmm:
:hroza: :hroza: :hroza: Tá moja brankárska jednotka je v poslednej dobe strašná diera.

Inak ten Zibanejad bude možno zase voľný, Neratovice si opäť naplnili IR sloty, v momente ako to začne zase rotovať mu to vyhádžem.
Joe S. píše:ja to seriem, párek, čo prehral dva razy za sebou na nulu ma ide s prehľadom dať :hroza:

a samozrejme sa mi v priebehu týždňa zrania Klingberg, Toews a ešte aj Howard :po*ici: tak musím mať 4 cedníkov na súpiske, keď jeden sa zranil :panika:
:razzi:
tie dve prehry boli haluz. Superom vysiel skvely tyzden a mne naopak ho*no. Tento tyzden by som daval aj cepiho aj cathy (tu dokonca 14-1)
cepi píše:btw, heeeeeeej dedek a ty co tu plackujes ked predsedu takto davas
No kdyby nebyl predseda nenasyta a nechal uz to bejt, tak jsem ho nikdy v sv% a GAA nemohl dohnat.. SV stejne nezabrani, pokud nenajde nejakou volnou dvojku, co bude o vikendu chytat.

Navic jsme meli vetsinu o par bodu a mohlo se to otocit na kteroukoliv stranu (klidne jeste muze).. A sam sem rano koukal, kdo dal vsechno body..

Jinak me to pekne vypeklo s Henriquem. Ta statistika minut byla cinkla, cimz dekuji fandum Devils za opravu :bee:

Pristi tejden mam párka a kdyby to bylo ted, tak bych dostal totalni naloz.
ale ak mala všetkých DTD, tak IR+ sú len dve možnosti :thumbsdown:
Ja som ho nemohla dat na IR lebo v tom case som to mala plne este.....Khudobin + Sharp.....a este dtd bol aj Pastrnak....ja som ho pustila, cakat 8 tyzdnov na uzdravenie....no neviem neviem....a to koho berime je moja vec...navyse Nash uz je prec...to bola len jednodnova ci dvojdnova zalezitost.....

Co ja viem mame len 1IR a IR+ ja neodzubavam.......takze klido pido
:sok: nakoniec som areka porazil, ale bol to iný boj. Ešte po piatku som prehrával 4:9, čiže nakoniec so stavom 8:6 absolútna spokojnosť. Vďaka FA ťahom (Darling, Saros) sa mi podarilo otočiť brankárske stats, kde ešte včerajším super výkonom vyrovnal SO bilanciu Hellebuyck :thumbsup: ale chýbalo fakt len málo, a mohlo to byť ešte lepšie, 2 asistencie a tým pádom aj dva body a len jedno plusko v +/-. Ale nemôžem mať všetko, veď v úplne poslednom zápase som získal aj SHP :jn:
Souctum se zatim neda verit, nejak to tam poskakuje..
Chybi golmanska nedele a u golu nemam urcite zapocitanej Pageauv gol..
Tak u mě se změnily kategorie, ale stav nakonec zůstal..
Kdyby ty dřeváci z Rangers skorovali aspon standardne, tak mohl byt vysledek i lepsi..
Ze ovsem otocim skoro vsechny brankarske kategorie, to bych tedy jeste v patek rano neveril...

Presto nemam z tymu dobry pocit. Prijde mi, ze to tam tahaj samy 2nd tier hraci. Nastesti boduji celkem pravidelne a obcas se nekdo utrhne..
Snad uz se vrati Oshie.
Boze, kdyz si vzpomenu, jak me nicil Panik prvni tejden :cepi:
jaaj remiza 7:7 s dovtedajsim lidrom minnesotou.. pred tyzdnom by som vysledok bral, cely tyzden som viedol (hlavne koli fantastickym G stats), ale teraz som nas*aty.. gol tampy na konci zapasu mi zobral gwg, ktorym by som vyrovnal tuto statistiku.. a flyers si nechaju strelit tiez gol na konci zapasu v oslabeni, cim si superov hamilton pripisal shp a +1.. cim vyrovnal shp statistiku a prekonal ma o tu jednu plusku :x neskutocne..

inak ma statocne zacinaju trapit zranenia.. k dlhodobo zranenemu littleovi sa postupne pridali/pridavaju couts, ellis a najnovsie aj niskanen a j. staal.. do toho si r.strome posedel na tribune- ani ho nie je za koho vyhodit.. snad za ir navratilcov.. aspon ze potesil prichod henriqua z fa. golmani budu musiet carovat nadalej, inak ma tento tyzden caka naklep.
dunim píše:cim si superov hamilton pripisal shp a +1
nesyp sul do rany :cry:
dunim píše:potesil prichod henriqua z fa
nesyp sul do rany :cry:
tak nakoniec 9:5 :giggle: ešte aj +/- sa podarilo po prepočítaní dať, mne zjavne nejaké + pridali, arekovi odobrali :lol2:
AndyF píše: No kdyby nebyl predseda nenasyta a nechal uz to bejt, tak jsem ho nikdy v sv% a GAA nemohl dohnat..
Keby nenasyta, predseda bol hlavne úplne blbý a nasadzoval všetko hlava nehlava bez toho, aby skontroloval ako vlastne vyzerá zápas. :-D
15 bodu za 2 dny..

:hroza:

Obrázek

:scare: :scare: :scare: :scare:
31 za 4 :shock:

Zatimco arekovi boduje kazdej, kdo ma do prdele diru, muj skoro nejlepsi hrac na body je Ian fucking Cole :lol3:

Tak snad aspon nejaky body za golmany..
pi*e, crosby, horn a najmä halák, co to kurwa jest? takto sa nedá hrať o čelo :nervy:
Absolutni hnus dotazny az do konce.. Ze mi zacinaj odpadat hraci to uz je jen tresnicka.
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS