Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
hm ako waiver 16 v poradi na Zibanjeda asi dost trufale
a takto to aj dopadlo
ako Katarina
dropnes Ziba..?..namiesto neho poriesis nepodstatneho R.Nasha, ktoreho hned pustis a mas pritom 3IR moznosti...
a este ho ziskal super z hornej polovice
do reality, stav s petrikom super, ale tie tesne bods stats
btw, heeeeeeej dedek a ty co tu plackujes
ked predsedu takto davas
ako Katarina
dropnes Ziba..?..namiesto neho poriesis nepodstatneho R.Nasha, ktoreho hned pustis a mas pritom 3IR moznosti... do reality, stav s petrikom super, ale tie tesne bods stats
btw, heeeeeeej dedek a ty co tu plackujes
Joe S. píše:ja to seriem, párek, čo prehral dva razy za sebou na nulu ma ide s prehľadom dať![]()
a samozrejme sa mi v priebehu týždňa zrania Klingberg, Toews a ešte aj Howard :po*ici: tak musím mať 4 cedníkov na súpiske, keď jeden sa zranil
tie dve prehry boli haluz. Superom vysiel skvely tyzden a mne naopak ho*no. Tento tyzden by som daval aj cepiho aj cathy (tu dokonca 14-1)
No kdyby nebyl predseda nenasyta a nechal uz to bejt, tak jsem ho nikdy v sv% a GAA nemohl dohnat.. SV stejne nezabrani, pokud nenajde nejakou volnou dvojku, co bude o vikendu chytat.cepi píše:btw, heeeeeeej dedek a ty co tu plackujes ked predsedu takto davas
Navic jsme meli vetsinu o par bodu a mohlo se to otocit na kteroukoliv stranu (klidne jeste muze).. A sam sem rano koukal, kdo dal vsechno body..
Jinak me to pekne vypeklo s Henriquem. Ta statistika minut byla cinkla, cimz dekuji fandum Devils za opravu
Pristi tejden mam párka a kdyby to bylo ted, tak bych dostal totalni naloz.
Ja som ho nemohla dat na IR lebo v tom case som to mala plne este.....Khudobin + Sharp.....a este dtd bol aj Pastrnak....ja som ho pustila, cakat 8 tyzdnov na uzdravenie....no neviem neviem....a to koho berime je moja vec...navyse Nash uz je prec...to bola len jednodnova ci dvojdnova zalezitost.....
Co ja viem mame len 1IR a IR+ ja neodzubavam.......takze klido pido
Co ja viem mame len 1IR a IR+ ja neodzubavam.......takze klido pido
Tak u mě se změnily kategorie, ale stav nakonec zůstal..
Kdyby ty dřeváci z Rangers skorovali aspon standardne, tak mohl byt vysledek i lepsi..
Ze ovsem otocim skoro vsechny brankarske kategorie, to bych tedy jeste v patek rano neveril...
Presto nemam z tymu dobry pocit. Prijde mi, ze to tam tahaj samy 2nd tier hraci. Nastesti boduji celkem pravidelne a obcas se nekdo utrhne..
Snad uz se vrati Oshie.
Kdyby ty dřeváci z Rangers skorovali aspon standardne, tak mohl byt vysledek i lepsi..
Ze ovsem otocim skoro vsechny brankarske kategorie, to bych tedy jeste v patek rano neveril...
Presto nemam z tymu dobry pocit. Prijde mi, ze to tam tahaj samy 2nd tier hraci. Nastesti boduji celkem pravidelne a obcas se nekdo utrhne..
Snad uz se vrati Oshie.
jaaj remiza 7:7 s dovtedajsim lidrom minnesotou.. pred tyzdnom by som vysledok bral, cely tyzden som viedol (hlavne koli fantastickym G stats), ale teraz som nas*aty.. gol tampy na konci zapasu mi zobral gwg, ktorym by som vyrovnal tuto statistiku.. a flyers si nechaju strelit tiez gol na konci zapasu v oslabeni, cim si superov hamilton pripisal shp a +1.. cim vyrovnal shp statistiku a prekonal ma o tu jednu plusku
neskutocne..
inak ma statocne zacinaju trapit zranenia.. k dlhodobo zranenemu littleovi sa postupne pridali/pridavaju couts, ellis a najnovsie aj niskanen a j. staal.. do toho si r.strome posedel na tribune- ani ho nie je za koho vyhodit.. snad za ir navratilcov.. aspon ze potesil prichod henriqua z fa. golmani budu musiet carovat nadalej, inak ma tento tyzden caka naklep.
inak ma statocne zacinaju trapit zranenia.. k dlhodobo zranenemu littleovi sa postupne pridali/pridavaju couts, ellis a najnovsie aj niskanen a j. staal.. do toho si r.strome posedel na tribune- ani ho nie je za koho vyhodit.. snad za ir navratilcov.. aspon ze potesil prichod henriqua z fa. golmani budu musiet carovat nadalej, inak ma tento tyzden caka naklep.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé