Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Kde najdu nějakej link na ligu :?:
pozvanky na prihlasenie do ligy boli posielane na mail, ktory si pouzil pri registracii na yahoo.
To je problém. :lol2: Nemůžu to nikde najít a stejně se teď to yahoo přihlašují přes facebook. :neviem:
Rono píše:To je problém. :lol2: Nemůžu to nikde najít a stejně se teď to yahoo přihlašují přes facebook. :neviem:
Tak daj nejaký mail, kam ti to pošlem.
rono007@email.cz .... thanks :wink2:
dvaja mi tam este chybate :dup:

edit: dunim a linden, ak sa nemylim.
chlapi co je ta funkcia co-managera? to je nove alebo som si to v minulosti nevsimol?
uz som to nasiel. Neviem, ci je to nove, ale tiez som to predtym nevidel. Kazdopadne dobra vec, moze sa hodit
a co to je? ze jden tim mozu manazovat dvaja ludia?
tak som to pochopil
podvodnik vám začne menežovať tímy :lol2:
čaute všichni fans NHL a Fantasy na Yahoo :frajer2: ..chtěl bych taky ještě hrát ligu tady,pokud se teda ještě můžu připojit
Evando píše:čaute všichni fans NHL a Fantasy na Yahoo :frajer2: ..chtěl bych taky ještě hrát ligu tady,pokud se teda ještě můžu připojit
V druhé lize je ještě místo.
http://www.hokejforum.com/yahoo-fantasy ... 91-50.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Napiš Popradcanovi pm, ať ti pošle pozvánku, protže už dnes je draft.
už dnes?..a odkolika?
V šest hodin.
sakra je tu problém?,protože budu mít čas až tak od 20h..v tu do okolo 18h.budu tak nějak na cestách..je problém kdybych nebyl u draftu onlajn a nastavil si jen svůj rank?..ikdyž jsem teda chtěl být přítomen moc u draftu kvůli výběrů hráčů :neviem:
Žádný problém to není. Ono se počítá s tím, že všichni to nebudou stíhat. Tak si nastav rank a doufej v štěstí. :)
Som vravel, ze este by sa nasli ludia, keby ten draft nie je tak skoro :dup: (ale mafia z Cikaga to chce inak :hiding: )
on že jsem mu napsal,teda alespoň myslím že to bylo ta zpráva odeslána,páč se mi neukazuje že bylo něco odesláno a ani ji nemám v odeslaných zprávách..Popradcan není ještě onlajn
Ještě není. On žije v USA. Měl tady nějaký problémy s polskou mafíí (slyšel jsem něco o kuplířství a nelegálním sázení), tak musel zdrhnout do Chicaga. Tak ještě teď spí nebo je na nějaký akci (asi banka :neviem: ) Ale odpoledne se tady už objeví.
to je tak keď podvodník pozerá len na vlastný bachor a nie na záujmy ligy
no aha,jo vpohodě..tak snad stihne tady být včas aby mi poslal přihlašovací indície :jn:
arek píše:chlapi co je ta funkcia co-managera? to je nove alebo som si to v minulosti nevsimol?
Minimálne tri roky od kedy hrám je to tam. Čiže žiadna novinka. Nastavíš si kvázi svojho asistenta a v dobe tvojej neprítomnosti môže rotovať FA, nastavovať roster alebo riešiť prípadné výmeny. Keď som bol pracovne viac vyťažený tak som využíval túto pomoc.
Evando píše:no aha,jo vpohodě..tak snad stihne tady být včas aby mi poslal přihlašovací indície :jn:
No jo, buď v kľude písal som mu správu na FB pre istotu. S tebou by nás malo byť 14. Žiadna sláva ale ak budú všetci aktívni tak na prvý ročník by to ušlo.
Evando píše:no aha,jo vpohodě..tak snad stihne tady být včas aby mi poslal přihlašovací indície :jn:
No jo, buď v kľude písal som mu správu na FB pre istotu. S tebou by nás malo byť 14. Žiadna sláva ale ak budú všetci aktívni tak na prvý ročník by to ušlo.[/quote]
možná bych mohl sehnat ještě 1-2 lidi :thumbsup:
evando: tak zozen, to bude len a len dobre :)
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING